واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۴ شهريور ۱۳۹۳ (۱۲:۱۶ب.ظ)
براي اثر بخشي حمايت هاي دولت : وجود موتور محرکه ي مناسب با توسعه لازم است فرهنگ ارائه ي برنامه و راهکار شفاهي و مقطعي، قوي تر از فرهنگ مکتوب و بلند مدت است .
به گزارش خبرگزاري موج ، همايش راهبرد توسعه ي بخش صنعت و معدن استان زنجان مبتني بر جلسات اتاق فکر صنعت و معدن با حضور استاندار و فعالان بخش صنعت و معدن برگزار شد .
جمشيد انصاري استاندار زنجان ، در اين همايش با بيان اينکه براي اثر بخشي حمايت هاي دولت در
طرح ها و پروژه هاي توسعه اي ، در مرحله ي اول وجود موتور محرکه ي مناسب در منطقه ضروري است ، گفت : دولت هميشه اقدامات اصلي را انجام مي دهد ولي اگر موتور محرکه ي مناسب در منطقه ، وجود نداشته باشد و يا ضعيف باشد و يا حتي به درستي به حرکت درنيايد ، حمايت هاي دولت موثرنخواهد بود .
وي پتروشيمي زنجان را نمونه ي بارز اين نوع مشکلات عنوان کرد و افزود : با وجود اينکه دولت تسهيلات ريالي اين پروژه را تصويب کرده است به جاي اينکه تبديل به يک فرصت و توسعه شود به يک مشکل تبديل شده است .
اين مقام مسوول به صراحت اعلام کرد: بعد از اين ، دولت نسبت به ساخت هيچ کارخانه اي اقدام نخواهد کرد ، بلکه فقط تسهيل کننده انجام امور مربوطه خواهد بود .
استاندار زنجان در اين همايش به يک مشکل و فرهنگ نادرست و رايج اشاره کرد و گفت : متاسفانه در بين ما فرهنگ ارائه ي برنامه و راهکار شفاهي و مقطعي هميشه قوي تر از فرهنگ ارائه ي برنامه و راهکار مکتوب و بلند مدت است .
جمشيد انصاري افزود: به خاطر وجود اين ضعف ، هميشه از جلساتي که بدون يک مدل و برنامه ريزي ، تشکيل و سپس تمام مي شود استقبال مي کنيم .
وي با بيان اينکه پس از تشکيل اتاق فکر در 4 حوزه کليدي صنعت و معدن ، آب و کشاورزي ، مسکن و عمران شهري و فرهنگ عمومي، بنا را بر اين گذاشتيم که اين ضعف و مدل را بر هم بزنيم ، گفت : بعد از اين انتظار داريم نظرات شرکت کنندگان در چنين جلسات و همايش ها را به صورت مکتوب دريافت کنيم .
استاندار زنجان در ادامه ي اين همايش به ارائه ي راهبرد و برنامه در جهت توسعه ي بخش صنعت و معدن پرداخت و افزود : حوزه هاي مختلفي که در بخش صنعت و معدن مي تواند اثر بخشي مناسبي در طي مسير توسعه داشته باشد، شامل سرمايه گذاري صنعتي و معدني ، بهره وري در بخش صنعت و معدن ، فضاي کسب و کار و نيز فرهنگ توسعه ي صنعتي است .
جمشيد انصاري سپس به راهبردهاي موضوع استراژيک هر بخش نيز اشاره کرد و گفت : توسعه ي صنايع تبديلي کشاورزي ، تقويت زيرساخت هاي مورد نياز، توسعه صنعت و معدن، ايجاد صنايع بزرگ و بالادست و تکميل زنجيره هاي توليد با ارزش افزوده ي مناسب، راهبردهاي موضوع استراتژيک سرمايه گزاري صنعتي و معدني است .
وي تغييرات ساختاري مصرف انرژي و کاهش شدت مصرف ، بهسازي مديريت و نيروي انساني بخش و بهره برداري حداکثر از ظرفيت هاي مستقر شده ي توليد را راهبردهاي موضوع بهره وري در بخش صنعت و معدن خواند.
استاندار زنجان اصلاح و بهبود فرايندهاي کسب و کار ، بستر سازي جهت ارتقاي نقش شرکت هاي تجاري ، خدمات فني و مهندسي و تشکل هاي تخصصي را به عنوان راهبردهاي موضوع فضاي کسب و کار عنوان کرد .
جمشيد انصاري براي موضوع استراتژيک فرهنگ توسعه ي صنعتي نيز راهبرد ترويج الزامات و دستاوردهاي توسعه ي صنعتي را ارئه کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]