واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > گلستان وطني:
1708 کلاس درس با کمک خیرین در گلستان به بهره برداری رسید
گرگان- خبرگزاري مهر: مدير كل آموزش و پرورش استان گلستان با بیان اینکه آموزش و پرورش بزرگترین و حساسترین سازمان هر کشوری محسوب میشود، گفت: با تشکیل مجمع خیرین استان 468 ساختمان و یک هزار و 708 کلاس درس، تحویل آموزش و پرورش گلستان شد.
به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا وطني بعد از ظهر يكشنبه در نشست خبري با خبرنگاران استان افزود: نقش آموزش و پرورش در رشد و تربیت جوانان و نوجوانان بيسار تاثير گذار است زيرا یکی از بزرگترین وظایف اين سازمان حفظ و انتقال فرهنگ به نسل آینده است. وي ادامه داد: انقلاب اسلامی نشأت گرفته از تربیت اسلامی، ایثار و فداکاری میلیونها نفر انسان است که این دستاوردها باید از طریق آموزش و پرورش حفظ شده و به نسل هاي جديد انتقال پیدا کند. وطني تصريح كرد: به دلیل هجوم دشمنان به مسائل دین و فرهنگ ضرورت توجه به آموزش و پرورش بیش از پیش باید مورد قرار گرفته است. وي با تاکید بر اینکه وظیفه آموزش و پرورش فقط انتقال دانش نیست، یادآور شد: آموزش و پرورش یک نهاد فرهنگی، تربیتی و مولد سرمایههای اجتماعی است که این مهم تنها به عهده آموزش و پرورش نیست و مشارکت جمعی سایر دستگاههای اجرایی را نیز میطلبد. محمد رضا وطني با اعلام اين نكته كه آموزش و پرورش مولد سرمايه اجتماعي است، افزود: نياز به تحولي در اين سازمان داريم، تحولي كه نقش خودش را به بهترين وجه ايفا كند. در مهرماه امسال 16 پروژه افتتاح مي شود اين مسئول گلستاني از بهره برداري چهار پروژه آموزشی در هفته دولت خبر داد و گفت: در مهرماه امسال اين 16 پروژه قابل افتتاح خواهد بود. وی از افزایش 330 کلاس درس در استان خبر داد و افزود: با تشکیل مجمع خیرین استان 468 ساختمان و یکهزار و 708 کلاس درس، تحویل آموزش و پرورش گلستان شد. مدیر کل آموزش و پرورش گلستان از تجهیز برخی مدارس استان به امکانات تاسیسات حرارتی و تابشی خبر داد و گفت: 700 کلاس درس در گلستان دارای تاسیسات حرارتی و 800 کلاس نیز به تاسیسات تابشی مجهز میشوند. وطنی با بیان اینکه 4 هزار و 354 کلاس درس در گلستان نیاز به تخریب و بازسازی دارد، افزود: یکهزار و 903 کلاس درس باید بازسازی شوند که از این میزان 43 درصد انجام شده و 56 درصد باقیمانده است. وی خاطرنشان کرد: 2 هزار و 326 کلاس درس در گلستان باید مقاومسازی شود که کمتر از 40 درصد این مطالبه انجام شده و 60 درصد باقی مانده است. مدیر کل آموزش و پرورش گلستان بیان داشت: با تخصیص اعتبارات بیشتر میتوان به تجهیز مدارس به تاسیسات حرارتی و تابشی مبادرت کرد. به گفته وطنی، در سطح کلان 250 میلیارد تومان در راستای کیفیتبخشی به بخشهای مختلف آموزشی اعتبار تخصیص داده شده که این رقم در خور توجه است. وی میزان تخصیص اعتبارات آموزش و پرورش در سال گذشته را بیشتر از میزان مصوب آن اعلام کرد و گفت: برای نخستینبار میزان تخصیص بیشتر از مصوب بودجه بود که در این راستا صددرصد مصوب گرفتیم و 13 درصد افزایش داشتیم.
99درصد اعتبار آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق كاركنان مي شود اين مسئول استاني با بيان اينكه 99درصد اعتبار آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق كاركنان آن مي شود، افزود: اعتباري بسيار اندكي براي ساخت مدارس و هزينه هاي عمراني مراكز آموزشي باقي مي ماند از اين رو نياز است تا ساير دستگاهها به كمك اين نهاد آموزشي بيايند. مدیر کل آموزش و پرورش گلستان با اعلام اين نكته كه اين سازمان براي ارتقا سطح علمي و آگاهي دانش آموزان برنامه اي را تدوين كرده، افزود: توسعه اقتصادي، توسعه اجتماعي و توسعه فرهنگي از جمله برنامه هاي راهگشا آموزش و پرورش به مشار مي رود. وي آموزش مهارت در كنار آموزش علم را براي دانش آموزان ضروري دانست و ادامه داد: تربيت و هر آنچه كه مي تواند خروجي خوبي باشد تا از دانش آموزان فردي توانمند، خلاق و نوآور بسازد از برنامه هاي آموزش و پرورش است. وي در توضيح آموزش نيروي انساني مشغول به فعاليت در آموزش و پرورش استان گفت: تلاشمان بر اين است تا در سال 93-94 در بحث ساماندهي نيروي انساني، سازماندهي خوبي داشته باشيم به عبارتي بتوانيم بيشترين بهره را از نيروي انساني ببريم. وطني خاطر نشان كرد: حدود 22 هزار ساعت كمبود نيرو داريم و از طرفي نيروي مازاد داريم زيرا در بخش متوسطه يك كلاس كم شده و به مقطع ابتدايي يك كلاس اضافه شده است. معلمان و مديران اختيارات لازم را ندارند وي ضمن تاكيد بر اين نكته كه معلمان و مديران آنگونه كه بايد اختيارات لازم را ندارند، افزود: هميشه براي معلمان تعيين شده كه چه مقدار درس دهند، كي بيايند و چه كارهايي را انجام دهند؛ مي خواهيم از اين پس مشاركت معلمان و خانواده را در تصميمات مدرسه داشته باشيم تا بهترين نتيجه عاديمان شود. اين مسئول گلستاني اظهار كرد: ما تلاش مي كنيم كه اختيارات خود را به شهرستان واگذار كنيم و شهرستان هم اين اختيار را به مدرسه بدهد تا برنامه هاي اين سازمان به خوبي اجرا شود. وي از كمبود فضاي آموزشي در استان ابراز نارضايتي كرد و گفت: به شدت به دنبال جبران كمبود فضاي آموزشي هستيم، براي رفع اين نياز با نوسازي و مدارس هماهنگي لازم را انجام داديم و در مدت 5سال آينده باين مشكل مرتفع خواهد شد. محمد رضا وطنی در خاتمه خواستار مساعدت ساير دستگاههاي اجرايي به اين سازمان شد و افزود: انتظارات از آموزش و پرورش زياد است اما خدماتي كه به اين سازمان داده مي شود، بسيار كم است.
۱۳۹۳/۶/۳ - ۱۶:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]