واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
بزرگترین سکوی گازی اسراییل در تیررس مقاومت غزه
رژیم صهیونیستی از ترس مقاومت لبنان بزرگ ترین سکوی گازی خود در دریای مدیترانه را نزدیک ساحل غزه بنا کرده ولی حمله موشکی اخیر مقاومت غزه به این سکو معادلات این رژیم را به هم ریخت.
به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، مقاومت غزه علاوه بر چیرگی در استفاده از تونلها برای زمین گیر کردن نیروهای زمینی رژیم صهیونیستی از توان موشکی خود نیز برای ضربه زدن به تاسیسات حساس و اقتصادی این رژیم به خوبی بهره گرفته است.
حملات موشکی مقاومت غزه به فرودگاه بن گوریون و لغو پروازهای بینالمللی از سوی کشورهای غربی، نفوذ هواپیمای بدون سرنشین مقاومت غزه به تا عمق استراتژیک این رژیم و رسیدن به نزدیکی نیروگاه هستهای دیمونا و حملات اخیر موشکی مقاومت به بزرگ ترین سکوی گازی همگی بیانگر تغییر معادلات جنگ و پر بودن دست مقاومت برای حملات تلافیجویانه و توانمندی آن در هدف گرفتن نقاط حساس در سرزمینهای اشغالی است.
گروههای مقاومت فلسطین با وجود تدابیر امنیتی شدید رژیم صهیونیستی، به تازگی توانستند در عملیاتی حساس بزرگ ترین سکوی گازی این رژیم در ۳۰ کیلومتری ساحل غزه را هدف موشکهای خود قرار دهند.
مقاومت فلسطین در این حمله دو موشک به سوی این سکوی گازی شلیک کرد و اگرچه این موشکها به این سکو اصابت نکرد اما این حمله معادلات اشغالگران را به هم ریخت و بزرگترین سکوی گازی این رژیم نیز همانند فرودگاه بن گوریون و دیگر نقاط حساس، در فهرست تهدید جدی مقاومت قرار گرفت. تهدیدی که در صورت محقق شدن ضربات کمر شکن و جبران ناپذیری به تل آویو خواهد زد.
مشخصات بزرگ ترین سکوی گازی صهیونیستها:
تجهیزات به کار رفته برای حفاری و تولید در این سکوی گازی از نوع ذخیره سازی و فروش بوده و قادر است در آن واحد به پنج سکوی تولید گاز نیز سرویس دهی کند. 26 کیلومتر خط لوله و هزاران شیر و حسگرهای کنترلی و دهها مخزن موجود در این سکو موجب شده است این سکوی گازی از اهمیت زیادی برخوردار باشد.
این سکوی گازی که بزرگترین سکوی گازی رژیم اشغالگر قدس به شمار میآید و 3 هزار مهندس و کارگر در شهر هیوستن در ایالت تگزاس آمریکا آن را ساخته اند، سکوی چند طبقاتی و شبیه به یک شهرک است که روی چهارستون بنا شده و 34 هزارتن وزن دارد.
بهره برداری از این میدان گازی در دریای مدیترانه اعتراض برخی کشورهای منطقه همچون لبنان را نسبت به سرقت منابع زیر زمینی کشورهای منطقه توسط رژیم صهیونیستی برانگیخته است.
میزان گاز طبیعی که در این میدان موجود است ۲۴۰ میلیارد متر مکعب تخمین زده شده است.
رژیم صهیونیستی به دلیل حساسیت این سکوی گازی چندین میلیارد شیکل (واحد پول رژیم صهیونیستی) برای سیستمهای حفاظتی و نظارتی این سکو هزینه کرده است و حتی تعدادی هواپیمای بدون خلبان و گشتیهای دریایی برای حفاظت از آن اختصاص داده است. اما کارشناسان و تحلیلگران صهیونیستی خود میگویند این تدابیر نیز قادر به حفاظت از این سکو نخواهند بود.
در تیررس قرار گرفتن این سکوی گازی باعث شده هم اکنون صهیونیستها علاوه بر نگرانی از تخلیه شهرکها، تعطیلی فرودگاه بن گوریون و تاسیسات زیربنایی در شهرهای مهم، از بابت توقف فعالیتهای اقتصادی خود به ویژه در این سکوی مهم نیز دچار هراس شدیدی شوند.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]