واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > مازندران محمد نژاد:
بیش از یک میلیون سند تاریخی در مازندران گردآوری شده است
ساری - خبرگزاری مهر: رئیس مرکز اسناد ملی مازندران گفت: بیش از یک میلیون سند و کتابهای تاریخی مربوط به استان در این مرکز گردآوری شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، قاسم محمد نژاد شامگاه یکشنبه در جلسه شورای شهر ساری گفت: با وجود سبقه مردم مازندران در امور فرهنگی مخصوصا در بخش شیعی و علوی متاسفانه این استان بخش فرهنگی منسجمی نداشته است.
وی اظهار داشت: بیش از یک میلیون سند تاریخی مازندران و کتابهای تاریخی را از مرکز اسناد تهران به مرکز اسناد ساری آورده ایم تا در اختیار مازندرانی ها و به خصوص سارویان قرار گیرد.
وی عنوان کرد: به علت نبود یک بانک دولتی به صورت اداری و تشکیلاتی گنجینه های فرهنگی مکتوب پراکنده بود که اکنون آنها را جمع آوری کرده ایم و به شکل منسجم در این مرکز اسناد گردآورده ایم.
محمد نژاد گفت: جمع آوری این گنجینه های مکتوب از وظایف مهم شرعی و فرهنگی ماست و با توجه به اینکه بخش بزرگی از اسناد ما به خارج از کشور برده شده و در موزه های سراسر دنیا به نمایش گذاشته شده لذا مردم باید به هر طریقی که شده چه اهدایی و چه فروش این آثار به مرکز اسناد در منسجم کردن گنجینه مکتوب ملی اهتمام ورزند.
وی گفت: در حال حاضر به دنبال زمین هستیم تا یک ساختمان مستقل برای مرکز اسناد مازندران احداث کنیم که این زمین حداقل باید سه هزار متری باشد و چون تنها یک مورد در روستا یافت شده که آن هم کاملا مناسب نیست لذا از شهرداری خواهشمندیم که قطعه زمینی در شهر برای این کار اختصاص دهند.
محمد نژاد یادآور شد: گلستان و سمنان نیز زیر مجموعه مرکز اسناد ملی مازندران شده اند.
محمد آقامیری عضو شورای شهر ساری نیز با اشاره به اعدم بکارگیری نیورهای توانمند ساروی در مدیریتهای استانی گفت: دست هایی پشت پرده وجود دارد که اوضاع شهر ما اینگونه شده است، چرا هنوز یک ساروی نتوانسته سکوی استانداری رادر دست بگیرد.
وی بیان کرد: مخصوصا در این دولت که کلید پیروزیش در مرکز استان رقم می خورد، عدم استفاده از نیروی توانمند مرکز استان جای تامل دارد.
وی همچنین با اشاره به تبعیض در توزیع اعتبارات گفت: اختلاف بودجه ما که مرکز استانیم با فلا شهر که اصلا شهر هم نیست چرا باید 50 تا 60 میلیون تومان باشد.
ذلیکانی عضو شورای شهر ساری نیز با بیان اینکه از ظرفیتهای خود بخوبی استفاده نکرده ایم، خواهان بکارگیری نیروهای توانمند در مجموعه مدیریتی استان شد.
وی بیان داشت: ما سابقه تاریخی بیش از 300 سال داریم و مردم ما لایق بهترینها هستند و تا پایان این دوره شورا شهر، ساری با سایر شهرهای مازندران قابل مقایسه نخواهد بود.
فرامرز نقیبی رئیس شورای شهر ساری نیز اظهار امیدوری کرد تا بارقه امید رئیس جمهورمان تبدیل به یاس نشود و اگر قرار است ساری آباد شود به دست آیت الله طبرسی، اعضا شورا و دولتمردان این اتفاق خواهد افتاد.
وی تاکید کرد: باید سعی کنیم مرکز استان آنچنان که لایق آن است به آبادانی برسد.
محمد حسن کیادهی مشاور عالی شهردار ساری در امور شوراها نیز گفت: 210 مصوبه از شورا در یک سال گذشته داشته ایم و حدود 122 تذکر و ارشاد نیز ارائه شده است.
وی بیان داشت: همچنین 50 جلسه هماهنگی در قالب کمیسیون های چهار گانه نیز برگزار شده است.
۱۳۹۳/۶/۳ - ۰۹:۰۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]