واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > البرز طهایی مطرح کرد؛
طرح جامع گردشگری در البرز نیازمند مطالعات پایه ای است
کرج - خبرگزاری مهر: استاندار البرز در سفر به شهرستان طالقان با اشاره به اینکه اجرای طرح جامع گردشگری نیازمند مطالعات پایه ای است، اعلام کرد: با تکمیل سند آمایش سرزمین در البرز اجرای طرح جامع گردشگری طالقان نیز میسر خواهد شد.
به گزارش خبرنگار مهر، در نخستین روز از هفته دولت مقصد اولین سفر استانی استاندار البرز شهرستان طالقان بود، در این سفر معاونان استاندار و مدیران کل استانی حضور داشتند.
سومین جلسه شورای اداری شهرستان طالقان در نخستین روز از هفته دولت، یکشنبه 2 شهریور ماه با حضور سرپرست فرمانداری طالقان، امام جمعه طالقان و برخی از مدیران این شهرستان برگزار شد، سید حمید طهایی تکمیل طرح آمایش سرزمین استان را مقدمه اجرای طرح جامع گردشگری در طالقان دانست، و با بیان این مطلب اظهار داشت: اجرای طرح جامع گردشگری نیازمند مطالعات پایه ای است و با تکمیل سند آمایش سرزمین که مطالعات زیرساختی استان در تمامی ابعاد و حوزه ها است، اجرای طرح جامع گردشگری طالقان نیز میسر و عملیاتی خواهد شد. انجام امور از سوی مدیران با تدبیر همراه باشد طهایی در ادامه گفت: طرح جامع گردشگری بخشی از چارچوب توسعه استان را مشخص می کند، اسناد زیر دستی این طرح در ابعاد توسعه علمی مطالعه شده است و در این طرح شاخص های ویژه مناطق استان بررسی شده است. وی پیگیری پروژه گاز رسانی طالقان و مسئله آب طالقان را با اهمیت خواند و افزود: همزمان با هفته دولت 20 پروژه با اعتباری بالغ بر 100 میلیارد ریال در این شهرستان افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید. وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه پروژه هایی همچون گاز رسانی به شهرستان طالقان با 60 درصد پیشرفت، طرح احداث راه هشتگرد- طالقان با 65 درصد پیشرفت و مطالعه احداث مسیر سبز از هشتگرد - طالقان تا تنکابن در این شهرستان در حال تکمیل و انجام است. طهایی با اشاره به اینکه انجام امور از سوی مدیران باید با تدبیر انجام شود، گفت: بر این اساس مدیران دستگاه های اجرایی باید با تدبیر، کلید حل مشکلات را پیدا کنند چرا که مطالعه علمی طرح های، قبل از اجرایی شدن، مهم ترین عامل در دستیابی دستگاهای اجرایی برای ارئه خدمات به مردم است.
طهایی با اشاره به اینکه اگر فعالیت های اجرایی با مطالعه همراه باشد، می توانیم بهره وری بیشتری از طرح ها داشته باشیم، بیان کرد: باید این موضوع از سوی مدیران مورد توجه قرار گیرد و اگر چنین نشود اتفاقاتی در کشور رخ می دهد که جبران آن ساده نخواهد بود.
در پایان استاندار البرز به مردم شهرستان طالقان وعده داد با انجام سفرهای شهرستانی، مشکلات و نیازهای مناطق مختلف استان را پیگیری و بررسی کند. مسئولان نسبت به سرنوشت جاذبه های گردشگری طالقان بی توجهی نکنند در ادامه جلسه شورای اداری حجت الاسلام سید فضل الله حسینی امام جمعه شهرستان طالقان با بیان این مطلب تاکید کرد: با توجه به وسعت، آب و هوای پاک و خاک مستعد در طالقان می توان از این شهرستان بهره برداری بیشتری در زمینه گردشگری کرد.
حسینی با اشاره به اینکه توجه به توانمندی های این شهرستان توسعه استان البرز و حتی کشور را فراهم می کند، اضافه کرد: در حال حاضر بخش عمده نیروی انسانی شهرستان طالقان در تهران، کرج و سایر شهرستانهای استان البرز فعالیت می کنند اگر زیرساخت ها در این شهرستان فراهم شود می توان از توان نیروهای بومی برای خدمات رسانی به مردم این منطقه استفاده شود.
این مسئول ادامه داد: طالقان از جاذبه های گردشگری طبیعی برخوردار است بنابراین سرنوشت جاذبه های گردشگری باید مورد توجه مسئولان باشد.
امام جمعه شهرستان طالقان از پیشینه دینی و فرهنگی غنی این شهرستان یاد کرد، و افزود: این منطقه ظرفیت تبدیل شدن به منطقه آزاد گردشگری را دارد و نباید ایجاد محدودیت ها، مانع از توسعه صنعت گردشگری در این شهرستان شده است. مردم طالقان در حوزه بهداشت و درمان با مشکل مواجه هستند حسینی اظهار داشت: به طالقان به عنوان منبع آبرسانی به تهران نگاه می شود که از آب آن سه استان کشور بهره مند می شوند لیکن توجه کافی به این منبع خدادادی برای تامین آب کشاورزی منطقه نشده است.
در پایان جلسه شورای اداری سرپرست فرمانداری طالقان با گرامیداشت هفته دولت با بیان این مطلب تصریح کرد: طالقان با یک هزار و 400 کیلومتر مربع وسعت دارای 85 روستا است و مردم این شهرستان در دوران دفاع مقدس 614 شهید تقدیم آرمانهای والای امام راحل (ره) کردند.
کورش لهراسبی در پایان با اشاره به اینکه بسیاری از پروژه های عمرانی ملی در طالقان در حال انجام و از پیشرفت فیزیکی لازم برخوردار است، گفت: یکی از مشکلات مردم طالقان بی بهره بودن از نعمت گاز است که طرح گازر رسانی به آن از 60 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است و مردم منطقه در بخش های بهداشت و درمان، آب روستایی و شهری با مشکل مواجه هستند.
۱۳۹۳/۶/۲ - ۱۳:۲۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]