تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 11 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اجابت دعایت را دیر مپندار، در حالی که خودت با گناه راه اجابت آن را بسته ای.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862928352




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در آینده نزدیک شاهد آتش‌بس نخواهیم بود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:



جبهه دموکراتیک آزادی فلسطین:
در آینده نزدیک شاهد آتش‌بس نخواهیم بود خبرگزرای رسا ـ یکی از رهبران "جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین" با تاکید بر آمادگی گروه های فلسطینی برای از سرگیری مذاکرات، پیش بینی کرد که در آینده نزدیک احتمال آتش بس وجود نداشته باشد.




به گزارش خبرگزاری رسا، طلال ابوظریفه در گفت‎وگو با شبکه العالم، با تاکید براینکه جبهه دموکراتیک به دنبال آتش بسی است که شرایط ملت فلسطین در آن لحاظ شده باشد، تصریح کرد: هیات مشترک فلسطینی مذاکره کننده در قاهره، تعیین کننده طرح ها و جهت گیری های مورد نظر مردم فلسطین در درگیری با اشغالگران است.
ابوظریفه اظهار داشت: پایان حملات اسرائیل باید به آتش بس منتهی شود، اما نباید آتش بس به هر بهایی که اسرائیلی ها می گویند، برقرار شود.
وی افزود: صهیونیستها در 11 روز مذاکره، بر برقراری آتش بس در برابر آتش بس اصرار داشتند بدون اینکه در خصوص شرایط بشردوستانه مقاومت، امتیازی قائل شوند. البته سکوت عوامل منطقه ای و بین المللی در موضع گیری صهیونیست ها نقش داشته است.
عضو ارشد جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین گفت: با وجود تلاش‌های مصر و گروه‌های فلسطینی و امتیازها و نرمش ها، مذاکرات به توافق منجر نشده است.
ابوظریفه تاکید کرد: از این رو هنوز این درگیری ها ادامه دارد و در 2 روز گذشته نیز تلاش‌ها محدود شده است و گمان نمی‌کنم که درآینده نزدیک شاهد آتش بس باشیم. بنابراین فقط باید در برابر تجاوز و حملات رژیم صهیونیستی پایداری کنیم.
وی درباره دیدار با امیر قطر و خالد مشعل در دوحه گفت: هیچ فلسطینی نمی تواند قبول کند در این برهه محور جدیدی جز قاهره فعالیت کند، اما ما می‌خواهیم تلاش های قطر در جهت تقویت تلاش های فلسطین و مصر برای رسیدن به آتش بس باشد.
این سیاستمدار فلسطینی افزود: ما آماده از سرگیری مذاکرات هستیم و هیات فلسطینی هیچ مشکلی در این باره ندارد، بلکه این رژیم صهیونیستی است که مشکل تراشی می کند.
طلال ابوظریفه افزود: هر کشوری که به دنبال آرامش در غزه است باید برای از سرگیری و پذیرفتن مذاکرات با شرایط مشخص شده که همه جهان آن را قبول دارند، رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار دهد.
وی افزود: هیچ یک ازگروه های فلسطینی به تنهایی تصمیم گیرنده نیست و هیات مشترک فلسطینی، طرحها و دیدگاههای مورد نظر مردم فلسطین را در درگیری با اشغالگران مشخص می کند تا دربرابر دنیا ضرر نکنیم.
عضو ارشد جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین بار دیگر تاکید کرد: ما به دنبال آتش بس هستیم البته نه با هر قیمتی بلکه آتش بسی که پاسخگوی شرایط مردم فلسطین باشد و همزمان حملات متوقف شده و انواع محاصره نیزلغو شود.
حملات رژیم صهیونیستی به غزه از روز سه شنبه و پس از شکست مذاکرات قاهره از سر گرفته شده است. به این ترتیب شمار شهدای فلسطینی از آغاز حملات اسرائیل در 8 ژوئیه به بیش از 2090 نفر رسیده که بیش از دو سوم آنها از شهروندان و به ویژه، زنان، کودکان و افراد سالخورده هستند.
حدود 11هزار نفر نیز در این حملات مجروح و هزاران خانه ویران شده است./994/د101/ک



۱۳۹۳/۶/۱






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[مشاهده در: www.rasanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن