واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گزارش فارس از حضور سرمایهگذاران چینی در کرمان
بزرگترین معدن تیتانیوم ایران در کهنوج چشم چینیها را گرفته است
سرمایهگذاران چینی بعد از بازدید از بزرگترین معدن تیتانیوم ایران در شهرستان کهنوج مشتاق سرمایهگذاری در این معدن هستند.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، معدن تیتانیوم شهرستان کهنوج در استان کرمان گنجینهای است که سالها تعطیل مانده است، اما سرمایهگذاران چینی طی روزهای اخیر بازدیدهایی از این معدن انجام دادند و حالا برای حضور در معدن مذکور اعلام آمادگی کردهاند، به نظر میرسد، بزرگترین معدن تیتانیوم ایران در کهنوج چشم چینیها را گرفته است. معدن تیتانیوم کهنوج از بزرگترین و کیفیترین ذخایر دنیاست دو سرمایهگذار چینی که طی روزهای اخیر بازدیدی از معدن تیتانیوم کهنوج انجام دادهاند و برای سرمایهگذاری در این معدن مشتاق هستند، امروز نشستی را با علیرضا رزمحسینی استاندار کرمان انجام دادند. مدیرکل صنعت، معدن و تجارت جنوب استان کرمان با بیان اینکه بزرگترین ذخایر تیتانیوم در کهنوج قرار گرفته است، گفت: سرمایهگذاران چینی برای مشارکت در پروژه تیتانیوم کهنوج اعلام آمادگی کردهاند. محمود اسکندری بیان داشت: معدن تیتانیوم کهنوج از بزرگترین و کیفیترین ذخایر دنیا محسوب میشود و قابلیت فرآوری را دارد و جزو کیفیترین معادن تیتانیوم است. وی از انجام مطالعات فنی اقتصادی پروژه تیتانیوم کهنوج خبر داد و افزود: اطلاعات مربوط به این پروژه بهروز شده است و نرخ بازگشت سرمایه این طرح بیش از 36 درصد و فرصت بازگشت سرمایه کمتر از سه سال است. مدیرعامل شرکت سیری چین: کارخانه تیتانیوم کهنوج ظرفیت خوبی برای سرمایهگذاری دارد مدیرعامل شرکت سیری چین و سرمایهگذار بخش خصوصی بیان داشت: شرکت سیری در بخش سرمایهگذاری معادن، انرژی و سرمایه فعال است. کن لی در مورد پروژه شرکت سیری در استرالیا توضیح داد و افزود: شرکت سیری مطالعات و تحقیقات پروژه معدن مس استرالیا را انجام داد و ما تیم فنی و سرمایهگذاری را هماهنگ کردیم. وی با اشاره به استفاده شرکت سیری از برندهای خوب و معتبر ادامه داد: روز گذشته بازدیدی از کارخانه تیتانیوم کهنوج داشتیم که ظرفیت خیلی خوب برای سرمایهگذاری بود. کن لی خواستار گزارش بهروز وضعیت کارخانه تیتانیوم کهنوج شد و تصریح کرد: تکنولوژی لازم برای تیتانیوم را داریم. وی برای حضور در پروژههای استان کرمان اعلام آمادگی کرد و افزود: شرکت سیری تاکنون پروژههایی را در سیرجان و زرند استان کرمان انجام داده است.
مدیرعامل شرکت هلدینگ کما چین: تکنولوژی مورد نیاز معدن تیتانیوم کهنوج را تأمین میکنیم نانسی یانگ مدیرعامل شرکت هلدینگ کما چین نیز با اشاره به بازدید از سایت کارخانه تیتانیوم کهنوج بیان داشت: با انجام این بازدید دید بازتری نسبت به پروژه پیدا کردیم. وی از همکاری مطلوب شرکت هلدینگ کما چین با بانکهای مختلف خبر داد و خاطرنشان کرد: دولت چین طی سالهای اخیر حمایتهای خوبی از شرکتهای سرمایهگذاری خارج از چین انجام میدهد. یانگ اضافه کرد: کارهایی که از طریق شرکت هلدینگ کما چین در ایران پیگیری میکنیم در زمینه صنایع پایه و صنایع معدنی است. وی با اشاره به اجرای سرمایهگذاری در خطوط بینشهری راه آهن فیلیپین گفت: این پروژه به نحو مطلوبی انجام شده است. این سرمایهگذار بخش خصوصی اظهار داشت: برای تکنولوژی مورد نیاز معدن تیتانیوم کهنوج جای نگرانی نیست، زیرا در این زمینه با شرکتهای چینی و کانادایی صحبت کردهایم. یانگ همچنین از استاندار کرمان برای حضور در چین به منظور بازدید از پروژههای مختلف دعوت به عمل آورد و یادآور شد: گزارشهایی در زمینه معدن تیتانیوم کهنوج را تهیه کرده و به استاندار کرمان ارائه میکنیم. استاندار کرمان: معدن تیتانیوم کهنوج یک فرصت طلایی است استاندار کرمان با اشاره به اینکه از کمپانیهای چینی شناخت داریم، اظهار داشت: تاکنون جلساتی را برای پروژههای مختلف با شرکتهای چینی در کرمان و تهران برگزار کردهایم. علیرضا رزمحسینی عنوان کرد: با توجه به کاهش تحریمها یک فرصت طلایی برای شرکتهای خارجی در ایران بهوجود آمده است و استان کرمان هم میزبان گروههای سرمایهگذاری اروپایی، کانادایی و چینی است. وی تصریح کرد: دولت ایران رابط خوبی با چین دارد و علاقهمند به سرمایهگذاری چینیها در ایران هستیم. استاندار کرمان از معدن تیتانیوم شهرستان کهنوج به عنوان یکی از معادن غنی خاورمیانه نام برد و خطاب به سرمایهگذاران چینی گفت: اگر بتوانید، خواسته های طرف ایرانی را در معدن تیتانیوم کهنوج تامین کنید، یک فرصت طلایی برای شما است.
رزمحسینی عنوان کرد: اگر شرکتهای چینی کار را در معدن تیتانیوم آغاز کنند و خریداران محصول این معدن بدانند، کار با جدیت آغاز شده است، امکان پیشفروش محصول هم فراهم میشود. کاشفان معادن ابتدا به کرمان میآیند وی یادآور شد: برای راهاندازی کارخانه تیتانیوم کهنوج خواستار انتقال تکنولوژی هستیم. استاندار کرمان بیان داشت: سرمایهگذاران بخش خصوصی با 20 میلیون دلار سرمایهگذاری و یا حتی رقمی کمتر میتوانند برای کشف معادن استان کرمان و بهرهبرداری از آنها اقدام کنند. استاندار کرمان تصریح کرد: سرمایهگذاری در معادن کرمان دارای برگشت سرمایه است و ریسک ندارد و هر کس قصد اکتشاف معدن در ایران را دارد، ابتدا به کرمان میآید زیرا احتمال دسترسی به معادن غنی در کرمان بیشتر است. رزمحسینی از گرایش زیاد خود به بخش اقتصادی نسبت به سایر استانها خبر داد و اضافه کرد: دنبال توسعه استان کرمان هستیم و اراده کردهایم، بخش خصوصی را در استان کرمان فعال کنیم. پروژههای کرومیت کرمان مسابقهای برای سرمایهگذاران وی تصریح کرد: اعلام کردیم فرش قرمز برای شرکتهای داخلی و خارجی بخش خصوصی پهن میکنیم که برای سرمایهگذاری به استان کرمان میآیند. استاندار کرمان اظهار داشت: طی ماههای گذشته موافقتنامههای زیادی را برای سرمایهگذاری در استان کرمان صادر کردیم. رزمحسینی با اشاره به اینکه 70 درصد کرومیت کشور در استان کرمان است، گفت: یک شرکت چینی دیگر هم وارد بخش کرومیت استان کرمان شده است و فضا و امکانات خوبی برای واگذاری وجود دارد. وی ادامه داد: پروژههای کرومیت در استان کرمان یک مسابقه است و هر شرکتی زودتر بیاید، میتواند در ایران موفق باشد. استاندار کرمان از حمایت دولت و استانداری کرمان از سرمایهگذاران بخش خصوصی خبر داد و گفت: در استان کرمان پروژه پتروشیمی را داریم که مجوزهای آن صادر شده و در حال هماهنگی با شرکتهای خارجی هستیم و پتروشیمی، پروژه جدیدی است و شما سرمایهگذاران چینی هم میتوانید برای مشارکت در پروژه پتروشیمی کرمان جلساتی را برگزار کنید. =============== گزارش از مهسا حقانیت =============== انتهای پیام/80019/ذ40
93/05/31 - 17:42
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]