تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ثروت فراوان، دشمن مؤمنان و پيشواى منافقان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867560614




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ورود داعش به مرزهای جنوبی آمریکا


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: ورود داعش به مرزهای جنوبی آمریکا
فرماندار ایالت تگزاس آمریکا اعلام کرد: احتمال می‌دهم نیروهای تروریستی وابسته به دولت اسلامی در عراق و شام " داعش " از مرزهای جنوبی آمریکا موفق به ورود شده باشند.
تسنیم: فرماندار ایالت تگزاس آمریکا اعلام کرد: احتمال می‌دهم نیروهای تروریستی وابسته به دولت اسلامی در عراق و شام " داعش " از مرزهای جنوبی آمریکا موفق به ورود شده باشند.

به گزارش پایگاه خبری سی ان ان، ریک پری فرماندار ایالت تگزاس آمریکا به خبرنگاران اعلام کرد: ممکن است ظرف روزهای گذشته شماری از اعضای تروریست وابسته به گروه موسوم به دولت اسلامی در عراق و شام " داعش " خود را از مرزهای جنوبی این کشور وارد خاک آمریکا کرده باشند.

پری در بخش دیگری از سخنانش خطاب به خبرنگاران که در مراسم " بنیاد هریتیج " در واشنگتن سخن می‌گفت، افزود: یک امکان و احتمال بسیار قوی وجود دارد که برخی از اعضای داعش موفق شده باشند، از طریق مرزهای جنوبی آمریکا خود را به داخل خاک آمریکا رسانده باشند، اما باید در این باره این مطلب را نیز تاکید کنم هنوز هیچ سند ملموسی برای این گفته های خود در دست ندارم.

وی در ادامه تاکید کرد: من تنها از امنیت مرزهای جنوبی آمریکا مطمئن نیستم از این رو بیم آن دارم که برخی گروه های تروریستی نظیر داعش موفق شوند با توجه به اوضاع مرزی در این قسمت از خاک آمریکا شماری از گروه های تروریستی موفق شوند خود را به داخل خاک آمریکا برسانند.

فرماندار تگزاس افزود: از این رو می گویم این احتمال بسیار قوی وجود دارد که شماری از گروه های تروریستی موفق شده باشند از این مرزها عبور و خود را به داخل خاک آمریکا منتقل کرده باشند.

ریک پیری در ادامه سخنانش ضمن انتقاد از حملات محدود هوایی ارتش آمریکا در شمال عراق ضد پایگاه های داعش افزود: زمانی که از انجام حملات محدود هوایی سخن به میان می آید، نمی دانم چه اصراری است که بر عبارت محدود بودن این حملات تاکید دارند، همه خوب می دانیم برای از بین بردن گروه تروریستی داعش در شمال عراق حملات محدود هوایی فایده ندارد و برای بالا بردن میزان کارایی این حملات هوایی حتما لازم است عملیات به صورت مستمر و شدید تری دنبال شوند.

وی افزود: اگر واقعا کسی به دنبال محدود کردن گروه تروریستی داعش است نباید این حملات به صورت محدود دنبال شود، و انجام حملات محدود هیچ کارایی ندارد.

گفتنی است پیش از این هیچ یک از مسئولان و مقامات آمریکایی تا بحال درباره احتمال نفوذ برخی از اعضای گروه تروریستی داعش به داخل خاک آمریکا سخن به زبان نیاورده بودند، این درحالی است که برخی از منابع غربی تنها از خطر ناشی از بازگشت برخی از اروپایی هایی که برای مبارزه در کنار داعش به این گروه پیوسته بودند و از خطر انتقال تروریسم باز امده از داعش به اروپا سخن به میان می آوردند.

یکی از این هشدارهای جدی را چاک هیگل وزیر دفاع امریکا در این باره اعلام کرده بود، و از خطر ناشی از پیامدهای بازگشت اتباع غربی و آمریکایی پیوسته به داعش و بازگشت آنها به کشورهایشان سخن به میان آورده بود.





تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن