واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > مازندران هاشمی:
ضریب اشتغال تخت بیمارستانها پایین است/ راه اندازی 15 پایگاه آمبولانس هوایی
چاللوس – خبرگزاری مهر: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، ضریب اشغال پایین تخت را از جمله مشکلات بیمارستانهای کشور بیان کرد و گفت: حوزه سلامت مشکلات بسیار زیادی دارد.
به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن هاشمی پیش از ظهر جمعه در مراسم افتتاح بیمارستان 160 تختخوابی جایگزین چالوس افزود: هزینه های زیادی روی دست بخش بهداشت و درمان ماده و ضریب اشغال پایین تخت از جمله مسائل است.
وی اظهار داشت: امروزه دیگر مراکز درمان بستر و ساخت مراکز درمانی 32، 25، 50 تختخوابی دیگر جوابگو نیست و بیمارستانهای کمتر از هزار تختخوابی دیگر توجیه ندارد و در هیچ جای دنیا نمونه هایی نظیر مراکز درمان بستر کشور نداریم.
وی با اشاره به اینکه به به اورژانس ها کمتر توجه شده و انتقال بیماران براحتی میسر نیست گفت: به عنوان نمونه اگر در مرزن آباد برای بیماری مشکل قلبی رخ دهد تا انتقال آن به بیمارستان باید ساعتها صبر کرد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، راه اندازی آمبولانس های هوایی را از جمله اقدامات ارزشمند بیان کرد و گفت: تاکنون 15 پایگاه در کشور فعال شده است و برای فعال کردن آن در دیگر مناطق، محدودیتهایی داریم.
وی گفت: با توجه به ضریب اشغال پایین تخت باید، برای ارتقای خدمات بهداشت و درمان برنامه ریزی شود و آرزو می کنیم بیمارستانهای مشابه بیمارستان چالوس ایجاد شود و کادر پزشکی بنحوی باشد که سال به سال سبب ارتقای خدمات شود.
وزیر بهداشت تصریح کرد: باید بیش آنکه که به درمان توجه می شد به امر پیشگیری توجه شود.
وی با بیان اینکه 50 درصد مرگ و میرها در ایران ناشی از سکته های قلبی است گفت: مصرف روغن نباتی، مواد لبنی پرچرب و شکر، قند، نمک از جمله دلایل بروز بیماریهاست، همچنین حداقل 35 تا40 درصد مرگ و میرها بخاطر بیماریهای قلبی است.
اجرای پزشک خانواده در مازندران موفق نبوده است
وزیر بهداشت و درمان به طرح پزشک خانواده اشاره کرد و آن را از حلقه های بخش سلامت و بهداشت برشمرد و گفت: تجربه خوبی از اجرای این طرح در استان مازندران نداریم.
وزیر بهداشت گفت: برای استقرار طرح پزشک خانواده حداقل 15 سال زمان نیاز است و وقتی بخواهیم طرحی 15 ساله را در مدت سه ماه در استان اجرایی کنیم، دچار مشکلات و نارضایتی هایی خواهیم شد.
هاشمی، ارتقای کادر و خدمات پزشکی، ارتقای ماماها و تامین مکمل های غذایی در مناطق دوردست و محروم را از برنامه وزارتخانه بیان کرد.
وی گفت: امیدواریم در حوزه بهداشت تا پایان سال شاهد آن باشیم که در تمام مناطق محروم کمبود پزشک رفع شود و ماماها ارتقا یابد و مکمل های غذایی و اقلام دارویی مورد نیاز که 350 قلم است، ارائه شود تا دغدغه های مردم کمتر شود.
۱۳۹۳/۵/۳۱ - ۱۱:۴۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]