واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۰ مرداد ۱۳۹۳ (۱۶:۱۸ب.ظ)
مديركل حمل و نقل و پايانه هاي استان همدان: تحليل حوادث جادهاي راهكار مناسب براي كاهش تصادفات جاده اي است نشست بررسي و تحليل وضعيت تصادفات استان با حضورمدير كل حمل و نقل و پايانه ها، فرماندهي پليس راه، رئيس پزشكي قانوني، و كارشناس اداره كل راه و شهرسازي استان در محل اين اداره كل برگزار شد.
به گزارش خبرنگار موج از استان همدان، مديركل حمل و نقل و پايانه ها ضمن تشريح وضعيت استان در زمينه چگونگي تصادفات اظهار داشت هدف از اين نشست را بررسي ها، و تحليل تصادفات جاده اي خواند و گفت براي افزايش و حفظ ايمني فراهم كردن مقدمات كار ضروري است.
نصرت الله حيدري بيان كرد: اقدامات بنيادي در زمينه ايمني حمل و نقل جاده اي با كنترل و نظارت بيشتر و از همه مهمتر اطلاع از آمار و چگونگي وقوع حوادث جاده اي و همچنين تحليل تصادفات، ميسر مي شود.
وي گفت: بر اساس شاخص هاي جهاني اعلام شده از هر 100هزار نفر، 18 نفر جان خود را بر اثر تصادف از دست ميدهند و در كشور ما به ازاء هر 100 هزار نفر 22 نفر بر اثر تصادف از بين مي روند.
وي افزود: اين در حالي است كه تصادفات طبق آمار جهاني براي هر 10 هزار وسيله نقليه 8/7 بوده و در ايران تعداد تصادفات نسبت به هر 10 هزار وسيله نقليه مورد استفاده 6 درصد است. يعني تصادفات كمتر ولي شدت آن بيشتر و مرگ و مير ناشي از اين تصادفات به نسبت جهاني بالاتر است.
حيدري افزود: جاي تامل داردكه نوع تصادفات در ايران منجر به فوت افراد مي شود و كاهش تصادفات و حفظ اين كاهش جز با پي بردن به علل وقوع و رفع آنها ميسر نخواهد شد و نتيجه گيري در اين مورد هم تنها تحليل و بررسي كارشناسانه محل و علل وقوع سوانح امكان پذير است.
مديركل حمل و نقل و پايانه ها بر لزوم اطلاع دقيق از آمار تصادفات، حداقل هر سه ماه يكبار به منظور بررسي و تحليل آنها و هم چنين حضور كارشناسان در محورها براي شناخت و رفع نقاط حادثه خيز تاكيد كرد.
وي خاطر نشان كرد: در كنار ارتقاي سطح كيفي و رفع موانع فيزيكي جاده ها، ايجاد زمينه هاي ارتقاء فرهنگ ترافيكي در استفاده از وسايط نقليه نيز بر كاهش حوادث ناشي از رانندگي تاثير گذار است. در ادامه جلسه فرمانده پليس راه استان با ارائه آمار دقيق تصادفات چند ماهه امسال در محورهاي استان، اظهار داشت: با توجه به اقدامات انجام شده و دقت دركنترل و نظارت خوشبختانه سال گذشته استان همدان موفق به كسب رتبه اول كاهش تصادفات در سطح كشور شد.
سرهنگ خيري افزود: اين امر كار مار را بسيار سخت مي كند؛ زيرا حفظ و نگهداري اين رتبه كاري حساس و سخت است و مجموعه دست اندركاران بايد تلاش شبانه روزي خود را در اين مهم داشته باشند.
فرمانده پليس راه گفت: هر حادثه اي كه در جاده ها رخ مي دهد، به طور غير مستقيم به پليس راه نسبت داده مي شود و اين در حالي است كه شكل وقوع حوادث كاملا متفاوت و عوامل زيادي در ايجاد تصادفات نقش دارند.
رئيس مركز پزشكي قانوني همدان نيز با اعلام اين نكته كه آمار كشته شدگان و مجروحين حوادث رانندگي مرتب اخذ و به روز رساني مي شود بيان داشت: پزشكي قانوني چون گذشته در ارائه آمار فعال است ولي گاهي به دليل تغيير آمار و فوت شدگان ناشي از تصادف بعد از مدت زماني كه تحت درمان بوده اند مغايرت هايي ايجاد مي شود.
دكتر صالح با استقبال از لزوم بررسي و تحليل علل رخداد حوادث جاده اي نقش بالا رفتن فرهنگ صحيح رانندگي در كاهش تصادفات را قابل توجه دانست.
رئيس اداره ايمني و حريم راههاي اداره كل راه و شهرسازي نيز با تشريح اقداماتي كه درخصوص رفع نقاط حادثه خيز انجام شده است. از تشريك مساعي كارشناسان اعضائ كميته ايمني حمل و نقل استقبال كرد.
مديركل حمل و نقل و پايانه ها در خاتمه با تاكيد بر تداوم جلسات بررسي و تحليل علل وقوع حوادث جاده اي تصريح كرد: همه هدف ما بايد ارتقا ايمني بهره گيران از حمل و نقل جاده اي به خصوص در بحث حمل و نقل عمومي براي كاهش تصادفات و تلفات باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 135]