تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سنگهاى زیربناى اسلام سه چیز است: نماز، زکات و ولایت که هیچ یک از آنها بدون دیگرى درست ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870180805




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جايگاه ششم استان كرمان در مرگ و مير ناشي از تصادفات جاده‌اي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۹ مرداد ۱۳۹۳ (۱۷:۱۵ب.ظ)
مدير كل راه و شهرسازي استان كرمان خبر داد: جايگاه ششم استان كرمان در مرگ و مير ناشي از تصادفات جاده‌اي مدير كل راه و شهرسازي استان كرمان گفت: سال گذشته استان پهناور كرمان در زمينه ميزان تلفات انساني در تصادفات جاده‌اي در كشور ششم شد.
به گزارش خبرگزاري موج، خداداد مقبلي گفت: سال گذشته استان كرمان با 904 كشته در تصادفات جاده‌اي بعد از استان‌هاي فارس، تهران، خراسان رضوي، اصفهان و خوزستان ششم شد.
وي با بيان اين كه سال گذشته استان فارس با 1539 كشته بيشترين تلفات جاده‌اي را به خود اختصاص داد، گفت: استان‌هاي تهران با 1436 كشته، خراسان رضوي با 1373 كشته، اصفهان با 1113 كشته و خوزستان با 907 كشته به ترتيب بيشترين ميزان تلفات جاده‌اي را داشته‌اند.
مدير كل راه و شهرسازي استان تصريح كرد: استان‌ ايلام با 125 نفر كشته، كهگيلويه و بوير احمد با 153 نفر، اردبيل با 212 نفر و چهار محال بختياري238 نفر كشته به ترتيب كمترين ميزان تلفات جاده‌اي را داشته‌اند.
مقبلي با اشاره به اين كه شهرستان كرمان با 137 كشته در تصادفات جاده‌اي در سال گذشته بيشترين ميزان تلفات جاده‌اي را داشته است، گفت: در تصادفات جاده‌اي در شهرستان‌ بم 113 و سيرجان 100 نفر كشته شده‌اند.
وي خاطرنشان كرد: شهرهاي كوهبنان، رابر، نودژ، جوپار و فارياب به ترتيب با دو، سه، چهار، پنج و شش نفر كشته كمترين ميزان تلفات جاده‌اي را در استان داشته‌اند.
مدير كل راه و شهرسازي بيشترين دليل تصادفات جاده‌اي را عدم توجه به جلو رانندگان وسايل نقليه، عدم توانايي رانندگان در كنترل وسايل نقليه و سرعت زياد خودروها ذكر كرد.
وي اظهار داشت: براي كاهش تصادفات و تلفات جاده‌اي در سه ماه نخست سال جاري 37 كيلومتر باند دوم در محورهاي مواصلاتي استان افتتاح و همچنين در سال گذشته 210 كيلومتر پروژه بهره‌برداري شد كه بيشتر موارد در باند دوم و مسير اصلي بود و اين مسأله توانسته تأثير بسيار زيادي در كاهش تصادفات و تلفات جاده‌اي داشته باشد.
رئيس شوراي حمل و نقل و ترافيك استان توسعه شبكه حمل و نقل و تكميل شبكه بزرگراهي را در كاهش تصادفات و تلفات جاده‌اي مؤثر دانست و گفت: بخشي از تصادفات و تلفاتي كه در شبكه جاده‌اي داريم ناشي از ترافيك زياد شبكه‌هاي ارتباطي استان است.
وي در خصوص ايمن سازي راه ها و خط كشي محورهاي ارتباطي استان گفت: شرايط آب و هوايي و همچنين وجود معادن شن، ماسه و معادن صنعتي بسيار كه خود سبب كثيف شدن و كاهش عمر مفيد خط كش‌هاي راه ها مي‌شود؛ ايجاب مي‌كند كه حداقل سالي يكبار محورهاي استان خط كشي شوند.
وي افزود: نياز واقعي خط كشي استان كرمان بيش از 5 هزار و 85 كيلومتر خط كشي ممتد و 29 هزار كيلومتر خط كشي منقطع بوده كه سالانه اعتباري معادل 120 ميليارد ريال نياز داريم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن