تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت كند خداوند در بهشت هفتاد هزار قصر از يا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837730965




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راه اندازی انجمن کشمش در استان قزوین ضروری است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > مرکز > قزوین کشاورز قاسمی:
راه اندازی انجمن کشمش در استان قزوین ضروری است
قزوین- خبرگزاری مهر: رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی قزوین گفت: نبود استراتژی مناسب در تولید و صادرات کشمش و کاهش صادرات این محصول در استان قزوین نیازمند راه اندازی انجمن کشمش برای آسیب شناسی و برنامه ریزی راهبردی برای حل مشکلات است.



به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا کشاورز قاسمی روز یکشنبه در کارگروه تخصصی کشمش استان که با حضور مظفر علیخانی مدیرکل امور استانهای اتاق ایران، حسین محمدی مدیرکل خدمات بازرگانی اتاق ایران، مرتضی روزبه استاندار،محمد بازاری مدیرکل دفتر توسعه صادرات کالا، جمعی از تجار و صادرکنندگان کشمش در اتاق بازرگانی برگزار شد اظهارداشت: استان قزوین قطب تولید انگور کشور است اما کاهش صادرات این محصول در سال گذشته موجب نگرانی تولیدکنندگان این بخش شده است.

وی افزود: کاهش صادرات کشمش از 22 درصد به 16 درصد حضور پایدار محصولات ایرانی در بازارهای جهانی را با چالش جدی روبرو می کند و اگر برنامه مدونی برای خروج از این وضعیت نداشته باشیم آسیب می بینیم.

رئیس اتاق بازرگانی قزوین تصریح کرد: بخش خصوصی آماده است با تعامل سازنده با بخش دولتی نسبت به رفع موانع تولید و صادرات همه توانش را به کار گیرد و تجربیات خود را برای توسعه صادرات در خدمت مسئولان قرار دهد.

این فعال اقتصادی یادآورشد: میزان صادرات کشمش استان در سالهای 88 تا 90 از رشد چشمگیری برخوردار بوده و از چهل میلیون و 300 هزار دلار به 260 میلیون و 700 هزار دلار رسیده و در سال 91 حدود 80 هزار تن کشمش به ارزش 190 میلیون دلار به خارج صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر وزنی 36 درصد کاهش داشته است.

وی بیان کرد: در 11 ماهه سال گذشته نیز 50 هزار تن کشمش به ارزش هشتاد میلیون و 600 هزار دلار به خارج صادر شد که با کاهش 31 درصدی از نظر وزنی مواجه بودیم.

کشاورز گفت: سهم تولید کشمش استان نسبت به کشور از 41 درصد در سال 85 نیز به 23 درصد کاهش یافته که نگران کننده است.

یوسف زادگان دبیر کارگروه کشمش استان هم در این نشست گفت: پیش بینی میزان تولید کشمش جهانی در بین سالهای 2013 و 2014 حدود یک میلیون و 188 هزار تن است که بازار مصرف یک میلیون و 132 هزار تن و میزان بازار صادراتی 742 هزار تن اعلام شده است که باید سهم خود از این بازار را بالا ببریم.

نبود استراتژی مناسب در تولید کشمش

این عضو اتاق بازرگانی قزوین با اشاره به مشکلات شناسایی شده در حوزه کشمش یادآورشد: نبود انجمن کشمش، نداشتن استراتژی مناسب در تولید و صادرات کشمش، فقدان کارگروه کشمش، در قزوین و سطح ملی، کاهش صادرات استان به دلیل افزایش قیمت تمام شده، کاهش قیمت و نیز مالیات بر ارزش افزوده کشمش و عدم تعیین ضریب ضایعات کشمش از مهمترین چالش های این بخش است که باید برطرف شود.

یوسف زادگان بیان کرد: تشکیل کارگروه کشمش با همکاری استانداری قزوین، تعیین ضریب ضایعات کشمش از هفت درصد به 24 درصد، مکاتبه با نمایندگان مجلس برای درخواست همکاری برای حذف مالیات ارزش افزوده کشمش، اختصاص حداقل یک درصد اعتبار ازصندوق توسعه ملی به بخش تولید و صادرات انگور و کشمش، نشست تخصصی کارگروه کشمش با سازمان توسعه تجارت ایران از اقدامات انجام شده برای رفع موانع تولید و صادرات است.

وی تصریح کرد: برگزاری نمایشگاههای تخصصی کشمش توسط رایزنان بازرگانی در کشورهای هدف، اعزام هیئت تجاری، موافقت ایجاد دفاتر فروش، ایجاد یارانه حمل و نقل و برگزاری کلاس های آموزشی در خصوص نحوه صادرات کشمش به روسیه و سایر کشورها و بررسی ایجاد پایانه صادراتی در منطقه تخصصی کشمش و پرداخت جوایز صادراتی از مهمترین پیشنهادها برای توسعه صادرات کشمش استان است.

کوروش کشاورز سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین هم گفت: با توجه به محدودیت منابع آبی برای توسعه پایدار نیازمند استفاده از روشهای مدرن هستیم که باید به افزایش تولید و راندمان و کیفیت توجه جدی شود.

وی بیان کرد: در استان قزوین 35 هزار هکتار باغ انگور داریم که 25 هزار هکتار در تاکستان است که با فعالیت 26 واحد در این زمینه ظرفیت بسته بندی 78 هزار تن کشمش در منطقه فراهم شده است.


کشاورز تصریح کرد:در پنج سال گذشته برای بهسازی و داربستی کردن باغات انگور اقدامات خوبی صورت گرفت و هم اکنون سه هزار هکتار باغ در استان داربستی شده و 755 هکتار اراضی نیز تحت پوشش آبیاری تحت فشار قرار گرفته است.

این مسئول یادآورشد: 500 واحد بارگاه بهداشتی در استان راه اندازی شده و 10 واحد صنعتی نیز با پرداخت 11 میلیارد تومان اعتبارات بانک کشاورزی نوسازی شده است.

ایجاد پایانه صادراتی در تاکستان ضروری است

علی اکبری معاون اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین نیز بیان کرد: تاسیس پایانه صادراتی در استان قزوین ضروری است و با کاهش حجم تجارت به نظر می رسد ایجاد منطقه اقتصادی هیچ ضرورتی ندارد.

وی گفت: در استان قزوین هم تولید انگور، کشمش، صنایع تبدیلی مناسب است و هم تاجران قوی داریم اما به دلیل نداشتن روابط بین المللی خوب و آشنا نبودن با تجارت جهانی با مشکل مواجهیم و نمی توانیم محصول خود را بفروشیم لذا به جای ایجاد صنعت باید به فکر تجارت باشیم.

منوچهر رافعی سرپرست شعب بانک کشاورزی قزوین هم گفت: 11 میلیارد تومان برای تولید در بخش کشاورزی از سوی این بانک پرداخت شد تا ضمن نوسازی باغات وضعیت صنایع این بخش نیز بهتر شود اما تامین نقدینگی از مهمترین مشکلات این بخش اعلام شده که اعتبارات استانی جوابگو نیست. وی افزود: هنوز آمار دقیق و جامعی از تعداد صادرکنندگان بخش کشاورزی استان نداریم و 40 میلیارد تومان اعتبار برای داربستی کردن بیش از 25 هزار هکتار باغات تاکستان نمی تواند نیازها را برآورده کند.

رافعی اظهارداشت: باید از اعتبارات صندوق توسعه ملی برای توسعه بخش کشاورزی و داربستی کردن باغات و اجرای طرحهای آبیاری استفاده کرد که نیازمند پیگیری های جدی است.

این مسئول گفت: صادرکنندگان کشمش از بهترین مشتریان بانک کشاورزی هستند اما اعتبارات کافی نیست که با مشارکت حقوقی باید بخشی از مشکلات را برطرف کرد.

عبدالقهار ناصحی مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قزوین هم گفت: در شهرک های صنعتی استان 19 واحد بهره برداری کشمش داریم که 19 قطعه زمین هم به متقاضیان واگذار شده(در مجموع 38 واحد) و 52 واحد نیز پروانه بهره برداری گرفته اند و 70 واحد در مرحله احداث هستند.

این مسئول بیان کرد: 89 واحد هم در دست ساخت است که باید ظرفیت های موجود تکمیل شود و شاید دیگر نیازی به احداث واحدهای جدید نباشد.
      
ناصحی یادآورشد: این واحدها در زمینه تولید سرکه، کشمش، آب میوه، آبغوره، بسته بنید میوه و ترشیجات فعالیت می کند و اگر نیاز باشد برای ایجاد منطقه تخصصی کشمش در استان نیز آمادگی کامل داریم.

وی افزود: نقشه خوشه های صنعتی در وزارت صنایع تصویب شده و استعداد استانها نیز مشخص شده که در قزوین برای خوشه فرآوری کشمش، زیتون و قطعات خودرو مصوبه داریم که باید اقدام شود.

ناصحی اظهارداشت: برای امکان سنجی این طرح نیازمند بودجه های ملی هستیم که با حمایت دولت در یک برنامه سه تا 5 ساله می توان با راه اندازی شبکه مجازی طرح را عملیاتی کرد.

وی گفت: 45 درصد هزینه فعالیتهای آموزشی را پرداخت می کنیم و برای ایجاد بازار متمرکز نیز آمادگی داریم امکانات دولتی را در اختیار بخش خصوصی و متقاضیان قرار دهیم.

ایرج حیدری فرماندار تاکستان هم در این نشست اظهارداشت: در کارها باید نگاه استانی داشته باشیم و همانطور که فرش ایران با همه رقبای جدی یک برند محسوب می شود می توانیم کشمش تاکستان را به جهان معرفی کنیم تا مانند زعفران و پسته شاخص باشد و بازار خود را بدست آورد. حیدری بیان کرد: کسانی که نگاه اقتصادی دارند باید برنامه مدونی برای معرفی محصولات استان در بخش کشاورزی مانند انگور و کشمش که قطب کشور هستیم داشته باشند تا از این وضعیت خارج شویم. فرماندار تاکستان پیشنهاد کرد از ظرفیت منطقه آزاد چابهار بیرای صادرات و واردات کالا بخوبی استفاده شود و توجه به انبارداری برای کاهش ضایعات نیز در دستور کار کارگروه قرار گیرد.


۱۳۹۳/۵/۲۷ - ۱۹:۲۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن