واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > گلستان عبداللهی عنوان کرد:
آسیب های حوزه خانواده با همکاری سمن ها کاهش می یابد/ فراموش شدن نقش تولیدی روستاها
گرگان - خبرگزاری مهر: سرپرست دفتر امور زنان و خانواده استانداری گلستان با بیان این که آسیب های فراوانی حوزه خانواده در کشور را تهدید می کند، گفت: برای کاهش این آسیب ها نیازمند همکاری سازمان های مردم نهاد هستیم و برای تقویت این همکاری باید سازوکار مشارکت مردم تسهیل شود.
به گزارش خبرنگار مهر، فائزه عبد اللهی ظهر دوشنبه در نشست جمعیت بانوان فرهیخته و فعال عرصه های فرهنگ، ضمن بیان اهداف فعالیت ها و اقدامات دفتر امور زنان و خانواده استان اشاره به تدوین سند جامعه زنان استان کرد و گفت: در برنامه های جاری و آتی حوزه زنان و خانواده تقویت تشکل ها و سمن ها دیده شده است، برای کاهش آسیبهای اجتماعی که استحکام خانوادهها را تهدید میکند، نیازمند همکاری با سمنها هستیم. وی با بیان اینکه سرمایه اجتماعی در سایه فعالیت گروههای مردمی است یاد آور شد : برای توسعه کشور نیازمند یک جامعه قدرتمند هستیم و جامعه قدرتمند نیازمند به مشارکت بیشتر مردم است و هر چقدر مشارکت مردم تسهیل شود جامعه و دولت قویتر وقدرتمندترمیشود. وی با اشاره به افزایش آمار طلاق و کم شدن آمار ازدواج خاطر نشان کرد : این امر افزایش آمار زنان سرپرست خانوار را به دنبال داشته است، آمار زنان نسبت به مردان در کل استان بیشتر است و حدود 49 درصد از کل زنان استان در روستاها بسر می برند. عبداللهی اظهار کرد: روی آوردن بخشی از روستاها به سبک زندگی شهری هم از دیگر آسیب های جامعه که در این خصوص نقش تولیدی, صنایع دستی و کشاورزی درروستاها به فراموشی سپرده شده است. فائزه عبد اللهی با بیان این که 16 قومیت در استان وجود دارد، بیان کرد: با توجه به بالا بودن سطح فرهنگی و فرهیختگی استان این قومیت ها در کنار هم با وفاق و همدلی زندگی می کنند. سرپرست دفتر امور زنان و خانواده استانداری گلستان در بخش دیگری از سخنان خود به گروه های کاری تشکیل شده در استان شامل آسیب های اجتماعی , جمعیت , آموزش و پژوهش , مشاوره ,تامین اجتماعی , اشتغال و جشنواره بین المللی و مناسبت ها اشاره کردو گفت : طرح ها و برنامه ریزی های توسط این گروه های کاری از جمله طرح احداث پارک بانوان , طرح بازارچه خود اشتغالی بانوان و... به کارگروه زنا ن و خانواده استان ارئه می گردد . وی در ادامه با اشاره به سالروز بازگشت آزادگان به کشور، گفت: همسران شهدا، همسران آزادگان، همسران جانبازان و همسران رزمندگان، ایثارگران خاموشی هستند که هیچگاه نقش آنان دردفاعمقدس و بعد ازآن فراموش نخواهد شد فائزه عبد اللهی افزود : زنان به عنوان بخش مهمي از پيكر اجتماع در جامعه حامل بارسنگين مسئوليت هاي خانوادگي و اجتماعي هستند كه دوشادوش مردان مي توانند درصحنه هاي مختلف اجتماعي حضوريابند نقش زن و ابعاد سازنده آنها در زمينه هاي اخلاقي، مذهبي، اجتماعي، سياسي، اقتصادي و تربيتي چشمگير است. وی با بیان اینکه همسران آزادگان نیز اسوه صبر و مقاومت هستند، ادامه داد: این افراد در غیاب همسر و در کنار نقش مادری، نقش پدری را نیز به درستی برای فرزندان خود ایفا کردند و پس ازآزادی همسران خود نیز با همراهی التیام بخش جراحت های روحی و جسمی آنها بودند که بسیار قابل تقدیر است.
وی خاطر نشان کرد : اگر به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه به عنوان یک نیاز اساسی اعتقاد داشته باشیم، آنگاه نقش همسران ایثارگران در ترویج این فرهنگ میتواند نمود بارزی داشته باشد.
۱۳۹۳/۵/۲۷ - ۱۴:۵۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]