محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827337960
«غیرقابل اعتماد»/۲ کدام رییس جمهور «ایران» را به «حمله اتمی» تهدید کرد؟/ کارنامه دموکراتها سیاهتر است یا جمهوری خواهان
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: «غیرقابل اعتماد»/۲
کدام رییس جمهور «ایران» را به «حمله اتمی» تهدید کرد؟/ کارنامه دموکراتها سیاهتر است یا جمهوری خواهان
دموکراتهای آمریکا دست کمی از جمهوریخواهان در جنگ طلبی و تهدید کشورهای جهان و ایران نداشته و ندارند و نیم نگاهی به کارنامه 6 دولت اخیر آمریکا این موضوع را ثابت میکند.
گروه سیاسی خبرگزاری فارس- «دموکراتها صلحطلبتر از جمهوری خواهان هستند...» این تفکری است که شاید بسیاری داشته باشند؛ تفکری که با توجه به تاریخ، باید گفت که معلوم نیست از کجا آمده است. دو حزب مطرح و بزرگ آمریکا که در طول سالیان دراز روسای جمهور آمریکا از میان آنها انتخاب شده اند در طول تاریخ معاصر خود و همچنین در دوران انقلاب اسلامی رفتارهای خاص خود را در قبال ایران و جهان داشتند.
«الاغ» نماد حزب دموکرات و «فیل» نماد حزب جمهوری خواه آمریکاست. موضوعی که در این گزارش به آن خواهیم پرداخت سابقه جنگ افروزی و خون ریزی دولت های جمهوری خواه و دموکرات پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران است؛ همچنین با توجه به حضور اوباما به عنوان یک رئیس جمهور دموکرات در راس دولت آمریکا و جریان داشتن مذاکرات هسته ای میان ایران و این کشور، برخی مواضع این رئیس جمهور در ظاهر خواهان مذاکره را بررسی خواهیم کرد. دموکرات یا جمهوری خواه! سگ زرد برادر شغال جمهوری اسلامی ایران تا کنون 6 رئیس جمهور رئیس جمهور آمریکا را در راس دولت این کشور دیده است. جیمی کارتر دموکرات، رونالد ریگان جمهوری خواه، جرج واکر بوش جمهوری خواه، بیل کلینتون دموکرات، جرج دبلیو بوش جمهوری خواه و امروز نیز باراک اوباما دموکرات. اما نگاهی به سابقه جنگ افروزی این 6 رئیس جمهور آمریکا نشان می دهد که زیاد هم نمی توان به این تفکر قدیمی که دموکرات ها آرام تر! از جمهوری خواهان هستد زیاد هم قابل باور نیست. جیمی کارتر کارتر پس از ماجرای گروگانگیری جاسوسان آمریکا در ایران در اردیبهشت ماه سال 1359 دستور حمله نظامی به ایران را طی یک عملیات ویژه برای آزادسازی گروگان ها صادر کرد؛ حمله ای که البته با شکست مفتضحانه نیروهای دلتا در صحرای طبس ناکام ماند.
دونالد ریگان ریگان از سال 1981 تا 1989 به عنوان چهلمین رئیس جمهور آمریکا زمام امور این کشور را بر عهده گرفت. 1-لبنان در سال 1982 مقصد اولین حضور نظامی آمریکا در دوران ریگان بود. نیروهای نظامی آمریکا به عنوان نیروهای حافظ صلح در لبنان مستقر شدند و به دنبال بمب گذاری در یک پایگاه نیروهای نظامی آمریکا و فرانسه، رونالد ریگان دستور حملات محدودی را صادر کرد.
2- حمله به گرانادا /1983/ به دنبال کودتا در گرانادا ارتش آمریکا با 7 هزار نیروی نظامی به این کشور حمله کرد. این حمله نظامی با محکومیت بریتانیا و سازمان ملل مواجه شد اما 6 کشور حوزه کارائیب از آن حمایت کردند. 3- حمله به لیبی/1986/ حمله هوایی برای تنبیه معمر قذافی به دنبال انفجار در یک باشگاه شبانه در برلین که منجر به کشته شدن 2 آمریکایی و مجروح شدن 79 نفر شد، صورت گرفت. پرونده دونالد ریگان با 3 جنگ افروزی در دوران ریاست جمهوری اش بسته شد. جورج واکر بوش جورج واکر بوش از سال 1989 تا 1993 به عنوان رئیس جمهور آمریکا انتخاب شد. چهل و یکمین رئیس جمهور آمریکا در دوره 4 ساله خود 3 حمله نظامی را در کارنامه دارد. 1-حمله به پاناما/1989/ به دنبال اعلام جنگ توسط مانوئل نوریگا دیکتاتور پاناما علیه آمریکا به خاطر تحریم، آمریکا با بیش از 26 هزار نیروی نظامی به این کشور حمله کرد.
2- حمله به عراق/1991/ به دنبال حمله عراق به کویت، آمریکا با ائتلاف متشکل از 33 کشور و طی یک عملیات نظامی گسترده صدام حسین را مجبور به ترک خاک کویت کرد. 3- حمله به سومالی /1992/ نیروهای نظامی آمریکا تحت قطعنامه شورای امنیت به منظور پاسداری از صلح در این کشور مستقر شدند. بنابر این 3 حضور و حمله نظامی کارنامه جورج واکر بوش را خون آلود کرد. بیل کلینتون چهل و دومین رئیس جمهور آمریکا از سال 1993 تا سال 2001 در این سمت حضور داشت. 1-حمله به عراق/1993/ به دنبال طرح ترور علیه جورج بوش پدر توسط عراق، آمریکا مقرهای اطلاعاتی عراق حمله موشکی کرد.
2- حمله به سومالی /1993/ آمریکا تحت قطعنامه سازمان ملل نیروهای نظامی خود که در سومالی مستقر بودند را افزایش داد. 3- حمله به هائیتی / 1994/ این ماموریت تحت قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل و به ظاهر برای ماموریت حفاظت از صلح صورت گرفت. 4- حمله به بوسنی /1994/ نیروهای نظامی آمریکا و ناتو به مدت 18 ماه علیه صرب های بوسنی حمله هوایی و موشکی کردند و بر فراز این کشور منطقه پرواز ممنوع اعمال کردند. 5- حمله به عراق /1996/ به دنبال حمله به جتهای جنگی آمریکا توسط ارتش عراق، دولت آمریکا جنوب عراق را هدف حملات موشکی خود قرار داد و بر فراز این کشور منطقه پرواز ممنوع اعمال کرد. 6- حمله به سودان /1998/ به دنبال بمبگذاری در سفارت آمریکا در کنیا و تانزانیا که منجر به کشته شدن 220 نفر از جمله 12 آمریکایی شد، آمریکا به اردوگاه های شبه نظامیان در سودان حمله موشکی کرد. 7- حمله به افغانستان /1998/ پس از بمب گذاری در سفارت آمریکا در کنیا و تانزانیا و احتمال ارتباط این حمله با شبهه نظامیان طالبان آمریکا مقرهای این گروه در افغانستان را مورد حمله قرار داد. 8- حمله به عراق /1998/ به دنبال همراهی نکردن صدام حسین با بازرسان سلاح های شیمیایی سازمان ملل، آمریکا برای تنبیه صدام اهدافی را در بغداد هدف حملات موشکی و هوایی قرار داد. 9- حمله به کوزوو /1999/ ارتش آمریکا و ناتو به مدت بیش از 3 ماه پایگاه های نظامی، نیروگاه های برق و پل ها و دیگر تاسیسات زیربنایی یوگوسلاوی سابق را هدف حملات موشکی و هوایی قرار دادند. کلینتون با 9 اقدام نظامی علیه کشورهای دیگر از این نظر شاید رکورددار ترین رئیس جمهور در میان 6 رئیس جمهور سابق آمریکا باشد. جورج دبلیو بوش پس از کلینتون دموکرات، جورج دبلیو بوش فرزند جورج واکر بوش جمهوری خواه به ریاست جمهوری آمریکا رسید؛ کسی که مردم جهان همواره وی را با جنگ افغانستان و عراق می شناسند. 1-حمله به افغانستان /2001/ به دنبال وقوع حملات 11 سپتامبر 2001، ارتش آمریکا و ناتو با بیش از 100 هزار سرباز از 48 کشور به رهبری آمریکا به افغانستان حمله کردند.
2- حمله به عراق /2003/ حمله به عراق با هدف سرنگونی حکومت صدام حسین صورت گرفت؛ این جنگ به رهبری آمریکا و ائتلافی متشکل از چندین کشور ولی بدون موافقت سازمان ملل آغاز شد و آمریکا با 160 هزار نیروی نظامی عراق را اشغال کرد. باراک اوباما اوباما که از سال 2009 پست ریاست جمهوری آمریکا را تحویل گرفت از جناح دموکرات ها است ولی در دوران او نیز حملات نظامی آمریکا تمامی نداشت. 1-حمله به لیبی /2011/ این جنگ که با ائتلاف بین المللی و با هدف توقف جنگ داخلی در لیبی صورت گرفت شامل حملات موشکی و اعمال منطقه پرواز ممنوع بود. 2- حمله به پاکستان /2011/ ارتش آمریکا با طراحی یک عملیات نظامی موفق شد اسامه بن لادن رهبر القاعده را پس از سال ها در پاکستان به قتل برساند. 3- حملات مختلف به افغانستان /2009 تا کنون/ حملات مکرر هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا به مناطقی در افغانستان طی سال های اخیر که منجر به کشته شدن صدها غیرنظامی، کودک و زن شده است.
4- حملات مختلف به یمن /2009 تا کنون/ آمریکا از سال 2009 به بهانه سرکوب نیروهای القاعده و همچنین نیروهای الحوثی در یمن اقدام اعزام هواپیماهای بدون سرنشین به خاک این کشور و حملات موشکی به مردم کرده است. 5- حملات مختلف به پاکستان /2009 تا کنون/ هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا بارها و بارها حملات بی هدفی را علیه مردم پاکستان به انجام رسانده اند که تا کنون کشته های زیادی از میان زنان و کودکان به بار آورده است. بنابر این گزارش، با توجه به این آمار، دموکرات ها با 15 حمله به کشورهای جهان و جمهوری خواهان با 8 حمله نشان دهنده خوی وحشی گری دولت های آمریکا هستند؛ البته در این میان جنگ طلبی دموکرات ها که سعی می کنند ظاهر خود را گفت و گو محور نشان دهند، قابل توجه است. اوباما؛ دموکراتی که ایران را به حمله اتمی تهدید کرد «ما امنیت ایران از حمله اتمی را تامین نمی کنیم...» این بخشی از راهبرد جدید ایالات متحده آمریکا بود که در سال 2010 اعلام شد. بر اساس این راهبرد جدید هسته ای آمریکا، واشنگتن متعهد میشود حتی در صورت حمله بیولوژیکی به این کشور از سلاح هستهای استفاده نکند، اما امنیت کشورهای منزوی چون کره شمالی و ایران را تضمین نمیکند. این تهدید اتمی آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران شاید برای اولین بار در تاریخ این کشور رخ می داد و به همین دلیل بازتاب های وسیعی نیز در برداشت. رهبر معظم انقلاب شدیدا در برابر این موضع اوباما واکنش نشان دادند. ایشان در دیدار فرماندهان عالی رتبه و ارشد نظامی ارتش، سپاه و نیروی انتظامی در 22 فروردین سال 89 با اشاره به تهدید ایران به حمله اتمی از سوی آمریکا فرمودند: «همین چند روز قبل از این، رئیس جمهور آمریکا تلویحاً تهدید به استفادهی از سلاح اتمی کرد! این خیلی حرف عجیبی است؛ از این حرف اصلاً دنیا نباید بگذرد. در قرن بیست و یکم، قرن این همه دعوی صلح و حقوق بشر و تشکیلات جهانی و سازمانها و مبارزهی با تروریسم و اینها، رئیس یک کشور بیاید آنجا بایستد و تهدید به حملهی اتمی کند! این خیلی حرف عجیبی است در دنیا.» ایشان اضافه کردند: «این به ضرر خودشان هم هست، نمیفهمند. معنای صریحش این است که دولت آمریکا یک دولت شریر و غیرقابل اعتماد است. اینها چند سال است دارند تلاش میکنند تا در قضیهی هستهای ما اثبات کنند جمهوری اسلامی غیرقابل اعتماد است؛ در حالی که جمهوری اسلامی در این سی سال، نه به هیچ کشوری حمله کرده، نه هیچ جا را ابتدائاً مورد تهاجم قرار داده، نه تروریستپروری کرده. آنها میخواهند بگویند جمهوری اسلامی غیرقابل اعتماد است. خوب، در دنیا غیر قابل اعتماد کیست؟ آنهائی که هم بمب اتم دارند، هم حیا نمیکنند که بگویند ما ممکن است از این بمب اتم استفاده بکنیم یا استفاده خواهیم کرد. این خیلی حرف عجیبی است، این رسواکنندهی اینهاست.» آن سوی میز چه کسی نشسته است؟ هم اکنون جمهوری اسلامی ایران در حال مذاکره با کشورهای 1+5 و در مواردی مذاکره مستقیم با مسئولان آمریکایی است. اما نکته ای باید به آن توجه جدی کرد این است که هم اکنون همان دولتی در آمریکا بر سر کار است که در کارنامه اش تهدید ایران به حمله اتمی ثبت شده است پس مذاکره کنندگان باید این موضوع را به صورت جدی مدنظر قرار دهند. با این وجود حسن روحانی رئیس جمهور پس از مذاکره تلفنی با باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه ای فاینشنال تایمز درباره مکالمه تلفنی اش با اوباما می گوید: «اوباما را خیلی باادب و باهوش یافتم.» حال باید دید با توجه به سابقه سیاه دولتمردان آمریکا در حمله و تهدید کشورهای جهان و همچنین تهدید اتمی ایران، باز می توان با خوشبینی به مذاکرات پشت میز نشست یا همواره هوشیاری و دشمن شناسی باید در دستور کار قرار گیرد. انتهای پیام/
93/05/27 - 13:18
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]
صفحات پیشنهادی
دور جدید ماراتن حمله «منتقدان خاص» به رییس جمهوری
دور جدید ماراتن حمله منتقدان خاص به رییس جمهوری تهران - ایرنا - منتقدان خاص سخنان تازه حسن روحانی را نادیده گرفتن حقوق مخالفان از طرف دولت توصیف کردند در حالیکه دولت یازدهم در طول کمتر از یک سال عمر با ماراتن انتقادی و جنجال سازی این گروه مواجه بوده که آزادانه و با استفاده از تانتقاد تند روزنامه اعتماد به رئیسجمهور آقای روحانی! «ترسو» و «بزدل» خواندن منتقدان در شأ
انتقاد تند روزنامه اعتماد به رئیسجمهورآقای روحانی ترسو و بزدل خواندن منتقدان در شأن شما نیست سخن دیروز نه انسانی بود نه دینیجناب آقای روحانی رییسجمهور عزیز و محبوب اجازه دهید از این سخنان شما تعجب کنیم ترسو و بزدل خواندن منتقدانتان در شأن شما نیست اینکه بگویید یک عده می«غیرقابل اعتماد»/۱ مذاکرات مستقیم با شیطان بزرگ/ پروندهای برای غیرقابل اعتمادها
غیرقابل اعتماد ۱مذاکرات مستقیم با شیطان بزرگ پروندهای برای غیرقابل اعتمادهامذاکره با آمریکاییها بر سر پرونده هستهای برخی را به این فکر انداخته که حالا میشود روابط را گسترش داد اما هشدار قابل تاملی میگوید این مذاکره ـ مذاکره با شیطان ـ فقط برای دفع شر است گروه سیاسی خبرگزاخبار جهت اطلاع روزنامه جمهوری اسلامی تبلیغات «جهاد نکاح» در اندونزی!
اخبار جهت اطلاع روزنامه جمهوری اسلامیتبلیغات جهاد نکاح در اندونزی در روزهای اخیر علاوه بر انتشار ویدئوی اعضای اندونزیایی گروه داعش درخصوص دعوت از مردم اندونزی برای پیوستن به این گروه انتشار تبلیغات جهاد نکاح در این کشور خبرساز شده است روزنامه جمهوری اسلامی در بخش اخبار جهت اطلگزارش فارس از واکنش روزنامههای اصلاحطلب به سخنان رئیسجمهور «دلواپسی» اصلاحطلبان از «جهنم
گزارش فارس از واکنش روزنامههای اصلاحطلب به سخنان رئیسجمهوردلواپسی اصلاحطلبان از جهنم روحانیروزنامه اعتماد در واکنش به سخنان رئیسجمهور جملات وی را غیرانسانی و غیردینی تعبیر کرد و از وی خواست تا منتقدان را با تیغ طرد و توهین نراند گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس بخشی از سخنااستفاده آمریکاییها از «ادبیات خاص هستهای» در مذاکرات/ دست برتر ایران در مذاکرات کدام بود؟
استفاده آمریکاییها از ادبیات خاص هستهای در مذاکرات دست برتر ایران در مذاکرات کدام بود مذاکرهکنندگان آمریکایی در تلاشند تا با ادبیات سازی فضای مذاکرات را به نحو دلخواه خود به افکار عمومی جهان منتقل و نتیجهگیری مذاکرات را به نفع خود تغییر دهند شبکه اطلاع رسانی دانا نوشت پسامروز صورت گرفت برگزاری نخستین همایش استانی «ایران جوان» در قزوین
امروز صورت گرفتبرگزاری نخستین همایش استانی ایران جوان در قزویننخستین همایش استانی ایران جوان در جمع فرهنگیان استان قزوین با محوریت تبیین ضرورتهای افزایش جمعیت برگزار شد به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین همایش استانی ایران جوان برای نخستین بار ظهر امروز در سالن کوثر قزوین با محهمه چیز در خصوص «عکس سلفی»/ خبرسازترین عکسهای سلفی کدامند+تصاویر
همه چیز در خصوص عکس سلفی خبرسازترین عکسهای سلفی کدامند تصاویرعکس سلفی با گسترش شبکههای اجتماعی به خصوص اینستاگرام رواج پیدا کرد به طوری که واژهنامه آکسفورد در سال ۲۰۱۳ واژهselfie را واژه سال معرفی کرد سایت رویکرد نوشت شاید برای یک بار هم که شده با گوشی شخصی تلفن همراهنماینده پارلمان عراق در گفتوگو با فارس: دولت قانون خواستار مکلف کردن «مالکی» به تشکیل دولت از سوی ر
نماینده پارلمان عراق در گفتوگو با فارس دولت قانون خواستار مکلف کردن مالکی به تشکیل دولت از سوی رئیس جمهور شدنماینده پارلمان عراق از فراکسیون ائتلاف دولت قانون تصریح کرد که این ائتلاف از رئیس جمهوری عراق میخواهد نوری المالکی را مکلف به تشکیل دولت جدید کند خالد الاسدی نماینانتقاد روزنامه اعتماد به دفاع علی مطهری از طرح تفکیک جنسیتی شهرداری تهران: به آقای قالیباف مینوشتید که مردان
انتقاد روزنامه اعتماد به دفاع علی مطهری از طرح تفکیک جنسیتی شهرداری تهران به آقای قالیباف مینوشتید که مردان شهرداری در تقویت نفس خود بکوشند آیا به کار بردن کلماتمردان شکارچی و کام گرفتن از زنان با هزینه ناچیز چهار دهه بعد از انقلاب مناسب بود اگر آدمی آنقدر ضعیف است که با دیدنرئیس جمهور اسبق لبنان از کاندیداتوری «میشل عون» حمایت کرد
رئیس جمهور اسبق لبنان از کاندیداتوری میشل عون حمایت کردرئیس جریان المرده لبنان با بیان اینکه از کاندیداتوری میشل عون برای تصدی ریاست جمهوری حمایت میکنم تاکید کرد که در صورت کناره گیری عون از نامزدی بنده شخصا کاندیداتوری خود را اعلام میکنم به گزارش خبرگزاری فارس سلیمان فرنجفارس گزارش میدهد برپایی نمایشگاه «مستندنگاری اسناد و مدارک تنفیذ و تحلیف رؤسای جمهوری ایران»+تصاویر
فارس گزارش میدهدبرپایی نمایشگاه مستندنگاری اسناد و مدارک تنفیذ و تحلیف رؤسای جمهوری ایران تصاویرنمایشگاه مستندنگاری اسناد و مدارک تنفیذ و تحلیف رؤسای جمهوری اسلامکی ایران از سال ۱۳۵۸ تا سال ۱۳۹۳۲ در سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در حال برگزاری است خبرگزاری فارس گروه کتاب وراه دشوار «اردوغان» به کاخ چانکایا فرصت ها و چالش های نخستین انتخابات ریاست جمهوری ترکیه
راه دشوار اردوغان به کاخ چانکایافرصت ها و چالش های نخستین انتخابات ریاست جمهوری ترکیهرجب طیب اردوغان برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری با دو رقیب خود اکمل الدین احسان اوغلو و صلاح الدین دمیرتاش رقابت می کند رقابت سختی که دارای ابعاد و زوایای پیچیده ای است و هر حادثه ای می تواعصبانی نیستم» از منتقدان سینمایی جایزه گرفت / جوایز هشتمین جشن را کدام سینماگران به خانه بردند؟
عصبانی نیستم از منتقدان سینمایی جایزه گرفت جوایز هشتمین جشن را کدام سینماگران به خانه بردند برگزیدگان هشتمین جشن نویسندگان و منتقدان خانه سینما طی مراسمی در تالار ایوان شمس تهران معرفی شدند به گزارش نامه نیوز به نقل از خبرآنلاین فیلم چ ساخته ابراهیم حاتمیکیا در اینصحبتهای رییس بارسلونا در مورد بند «گاز گرفتن» در قرارداد سوارز
صحبتهای رییس بارسلونا در مورد بند گاز گرفتن در قرارداد سوارز رییس باشگاه بارسلونا در مورد بندی گاز گرفتن در قرارداد لوییس سوارز صحبت کرد به گزارش نامه نیوز لوییس سوارز چندی پیش با مبلغ ۷۵ میلیون پوند از لیورپول راهی بارسلونا شد او اکنون به خاطر گاز گرفتن جورجیو کیهلینی مدافعمهمترین عناوین خبری روزنامههای امروز صدور دستور روحانی برای توقف پروازهای «ایران 140»/10 شهریور زم
مهمترین عناوین خبری روزنامههای امروزصدور دستور روحانی برای توقف پروازهای ایران 140 10 شهریور زمان دادگاه مرتضوی مصائب این روزهای علی داییصبح امروز در ویترین دکههای روزنامه فروشی تیترهای متنوعی از صدور دستور روحانی برای توقف پروازهای ایران 140 10 شهریور زمان دادگاه مرتضوی تاجریان المستقبل: اگر «عون» رئیس جمهور لبنان شود، مبارکش باشد
جریان المستقبل اگر عون رئیس جمهور لبنان شود مبارکش باشدرئیس جریان المستقبل خطاب به نمایندگان این جریان در پارلمان گفت چنانچه رئیس جریان ملی آزاد سمت ریاست جمهوری را از آن خود کند مبارکش باشد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روزنامه الانباء کویت سعد حریری رئیس جریان المس-
سیاسی
پربازدیدترینها