تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خنديدنِ بى تعجّب [و بى جا] يا راه رفتن و سخن گفتنِ بى ادبانه بپرهيز.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827337960




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«غیرقابل اعتماد»/۲ کدام رییس جمهور «ایران» را به «حمله اتمی» تهدید کرد؟/ کارنامه دموکرات‌ها سیاه‌تر است یا جمهوری خواهان


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: «غیرقابل اعتماد»/۲
کدام رییس جمهور «ایران» را به «حمله اتمی» تهدید کرد؟/ کارنامه دموکرات‌ها سیاه‌تر است یا جمهوری خواهان
دموکرات‌های آمریکا دست کمی از جمهوری‌خواهان در جنگ طلبی و تهدید کشورهای جهان و ایران نداشته و ندارند و نیم نگاهی به کارنامه 6 دولت اخیر آمریکا این موضوع را ثابت می‌کند.

خبرگزاری فارس: کدام رییس جمهور «ایران» را به «حمله اتمی» تهدید کرد؟/ کارنامه دموکرات‌ها سیاه‌تر است یا جمهوری خواهان



گروه سیاسی خبرگزاری فارس- «دموکرات‌ها صلح‌طلب‌تر از جمهوری خواهان هستند...» این تفکری است که شاید بسیاری داشته باشند؛ تفکری که با توجه به تاریخ، باید گفت که معلوم نیست از کجا آمده است. دو حزب مطرح و بزرگ آمریکا که در طول سالیان دراز روسای جمهور آمریکا از میان آنها انتخاب شده اند در طول تاریخ معاصر خود و همچنین در دوران انقلاب اسلامی رفتارهای خاص خود را در قبال ایران و جهان داشتند.

«الاغ» نماد حزب دموکرات و «فیل» نماد حزب جمهوری خواه آمریکاست. موضوعی که در این گزارش به آن خواهیم پرداخت سابقه جنگ افروزی و خون ریزی دولت های جمهوری خواه و دموکرات پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران است؛ همچنین با توجه به حضور اوباما به عنوان یک رئیس جمهور دموکرات در راس دولت آمریکا و جریان داشتن مذاکرات هسته ای میان ایران و این کشور، برخی مواضع این رئیس جمهور در ظاهر خواهان مذاکره را بررسی خواهیم کرد. دموکرات یا جمهوری خواه! سگ زرد برادر شغال جمهوری اسلامی ایران تا کنون 6 رئیس جمهور رئیس جمهور آمریکا را در راس دولت این کشور دیده است. جیمی کارتر دموکرات، رونالد ریگان جمهوری خواه، جرج واکر بوش جمهوری خواه، بیل کلینتون دموکرات، جرج دبلیو بوش جمهوری خواه و امروز نیز باراک اوباما دموکرات. اما نگاهی به سابقه جنگ افروزی این 6 رئیس جمهور آمریکا نشان می دهد که زیاد هم نمی توان به این تفکر قدیمی که دموکرات ها آرام تر! از جمهوری خواهان هستد زیاد هم قابل باور نیست. جیمی کارتر کارتر پس از ماجرای گروگان‌گیری جاسوسان آمریکا در ایران در اردیبهشت ماه سال 1359 دستور حمله نظامی به ایران را طی یک عملیات ویژه برای آزادسازی گروگان ها صادر کرد؛ حمله ای که البته با شکست مفتضحانه نیروهای دلتا در صحرای طبس ناکام ماند.

دونالد ریگان ریگان از سال 1981 تا 1989 به عنوان چهلمین رئیس جمهور آمریکا زمام امور این کشور را بر عهده گرفت. 1-لبنان در سال 1982 مقصد اولین حضور نظامی آمریکا در دوران ریگان بود. نیروهای نظامی آمریکا به عنوان نیروهای حافظ صلح در لبنان مستقر شدند و به دنبال بمب گذاری در یک پایگاه نیروهای نظامی آمریکا و فرانسه، رونالد ریگان دستور حملات محدودی را صادر کرد.

2- حمله به گرانادا /1983/ به دنبال کودتا در گرانادا ارتش آمریکا با 7 هزار نیروی نظامی به این کشور حمله کرد. این حمله نظامی با محکومیت بریتانیا و سازمان ملل مواجه شد اما 6 کشور حوزه کارائیب از آن حمایت کردند. 3- حمله به لیبی/1986/ حمله هوایی برای تنبیه معمر قذافی به دنبال انفجار در یک باشگاه شبانه در برلین که منجر به کشته شدن 2 آمریکایی و مجروح شدن 79 نفر شد، صورت گرفت. پرونده دونالد ریگان با 3 جنگ افروزی در دوران ریاست جمهوری اش بسته شد. جورج واکر بوش جورج واکر بوش از سال 1989 تا 1993 به عنوان رئیس جمهور آمریکا انتخاب شد. چهل و یکمین رئیس جمهور آمریکا در دوره 4 ساله خود 3 حمله نظامی را در کارنامه دارد. 1-حمله به پاناما/1989/ به دنبال اعلام جنگ توسط مانوئل نوریگا دیکتاتور پاناما علیه آمریکا به خاطر تحریم، آمریکا با بیش از 26 هزار نیروی نظامی به این کشور حمله کرد.

2- حمله به عراق/1991/ به دنبال حمله عراق به کویت، آمریکا با ائتلاف متشکل از 33 کشور و طی یک عملیات نظامی گسترده صدام حسین را مجبور به ترک خاک کویت کرد. 3- حمله به سومالی /1992/ نیروهای نظامی آمریکا تحت قطعنامه شورای امنیت به منظور پاسداری از صلح در این کشور مستقر شدند. بنابر این 3 حضور و حمله نظامی کارنامه جورج واکر بوش را خون آلود کرد. بیل کلینتون چهل و دومین رئیس جمهور آمریکا از سال 1993 تا سال 2001 در این سمت حضور داشت. 1-حمله به عراق/1993/ به دنبال طرح ترور علیه جورج بوش پدر توسط عراق، آمریکا مقرهای اطلاعاتی عراق حمله موشکی کرد.

2- حمله به سومالی /1993/ آمریکا تحت قطعنامه سازمان ملل نیروهای نظامی خود که در سومالی مستقر بودند را افزایش داد. 3- حمله به هائیتی / 1994/ این ماموریت تحت قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل و به ظاهر برای ماموریت حفاظت از صلح صورت گرفت. 4- حمله به بوسنی /1994/ نیروهای نظامی آمریکا و ناتو به مدت 18 ماه علیه صرب های بوسنی حمله هوایی و موشکی کردند و بر فراز این کشور منطقه پرواز ممنوع اعمال کردند. 5- حمله به عراق /1996/ به دنبال حمله به جتهای جنگی آمریکا توسط ارتش عراق، دولت آمریکا جنوب عراق را هدف حملات موشکی خود قرار داد و بر فراز این کشور منطقه پرواز ممنوع اعمال کرد. 6- حمله به سودان /1998/ به دنبال بمبگذاری در سفارت آمریکا در کنیا و تانزانیا که منجر به کشته شدن 220 نفر از جمله 12 آمریکایی شد، آمریکا به اردوگاه های شبه نظامیان در سودان حمله موشکی کرد. 7- حمله به افغانستان /1998/ پس از بمب گذاری در سفارت آمریکا در کنیا و تانزانیا و احتمال ارتباط این حمله با شبهه نظامیان طالبان آمریکا مقرهای این گروه در افغانستان را مورد حمله قرار داد. 8- حمله به عراق /1998/ به دنبال همراهی نکردن صدام حسین با بازرسان سلاح های شیمیایی سازمان ملل، آمریکا برای تنبیه صدام اهدافی را در بغداد هدف حملات موشکی و هوایی قرار داد. 9- حمله به کوزوو /1999/ ارتش آمریکا و ناتو به مدت بیش از 3 ماه پایگاه های نظامی، نیروگاه های برق و پل ها و دیگر تاسیسات زیربنایی یوگوسلاوی سابق را هدف حملات موشکی و هوایی قرار دادند. کلینتون با 9 اقدام نظامی علیه کشورهای دیگر از این نظر شاید رکورددار ترین رئیس جمهور در میان 6 رئیس جمهور سابق آمریکا باشد. جورج دبلیو بوش پس از کلینتون دموکرات، جورج دبلیو بوش فرزند جورج واکر بوش جمهوری خواه به ریاست جمهوری آمریکا رسید؛ کسی که مردم جهان همواره وی را با جنگ افغانستان و عراق می شناسند. 1-حمله به افغانستان /2001/ به دنبال وقوع حملات 11 سپتامبر 2001، ارتش آمریکا و ناتو با بیش از 100 هزار سرباز از 48 کشور به رهبری آمریکا به افغانستان حمله کردند.

2- حمله به عراق /2003/ حمله به عراق با هدف سرنگونی حکومت صدام حسین صورت گرفت؛ این جنگ به رهبری آمریکا و ائتلافی متشکل از چندین کشور ولی بدون موافقت سازمان ملل آغاز شد و آمریکا با 160 هزار نیروی نظامی عراق را اشغال کرد. باراک اوباما اوباما که از سال 2009 پست ریاست جمهوری آمریکا را تحویل گرفت از جناح دموکرات ها است ولی در دوران او نیز حملات نظامی آمریکا تمامی نداشت. 1-حمله به لیبی /2011/ این جنگ که با ائتلاف بین المللی و با هدف توقف جنگ داخلی در لیبی صورت گرفت شامل حملات موشکی و اعمال منطقه پرواز ممنوع بود. 2- حمله به پاکستان /2011/ ارتش آمریکا با طراحی یک عملیات نظامی موفق شد اسامه بن لادن رهبر القاعده را پس از سال ها در پاکستان به قتل برساند. 3- حملات مختلف به افغانستان /2009 تا کنون/ حملات مکرر هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا به مناطقی در افغانستان طی سال های اخیر که منجر به کشته شدن صدها غیرنظامی، کودک و زن شده است.

4- حملات مختلف به یمن /2009 تا کنون/ آمریکا از سال 2009 به بهانه سرکوب نیروهای القاعده و همچنین نیروهای الحوثی در یمن اقدام اعزام هواپیماهای بدون سرنشین به خاک این کشور و حملات موشکی به مردم کرده است. 5- حملات مختلف به پاکستان /2009 تا کنون/ هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا بارها و بارها حملات بی هدفی را علیه مردم پاکستان به انجام رسانده اند که تا کنون کشته های زیادی از میان زنان و کودکان به بار آورده است. بنابر این گزارش، با توجه به این آمار، دموکرات ها با 15 حمله به کشورهای جهان و جمهوری خواهان با 8 حمله نشان دهنده خوی وحشی گری دولت های آمریکا هستند؛ البته در این میان جنگ طلبی دموکرات ها که سعی می کنند ظاهر خود را گفت و گو محور نشان دهند، قابل توجه است. اوباما؛ دموکراتی که ایران را به حمله اتمی تهدید کرد «ما امنیت ایران از حمله اتمی را تامین نمی کنیم...» این بخشی از راهبرد جدید ایالات متحده آمریکا بود که در سال 2010 اعلام شد. بر اساس این راهبرد جدید هسته ای  آمریکا، واشنگتن متعهد می‌شود حتی در صورت حمله بیولوژیکی به این کشور از سلاح هسته‌ای استفاده نکند، اما امنیت کشورهای منزوی چون کره شمالی و ایران را تضمین نمی‌کند. این تهدید اتمی آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران شاید برای اولین بار در تاریخ این کشور رخ می داد و به همین دلیل بازتاب های وسیعی نیز در برداشت. رهبر معظم انقلاب شدیدا در برابر این موضع اوباما واکنش نشان دادند. ایشان در دیدار فرماندهان عالی رتبه و ارشد نظامی ارتش، سپاه و نیروی انتظامی در 22 فروردین سال 89 با اشاره به تهدید ایران به حمله اتمی از سوی آمریکا فرمودند: «همین چند روز قبل از این، رئیس جمهور آمریکا تلویحاً تهدید به استفاده‌ی از سلاح اتمی کرد! این خیلی حرف عجیبی است؛ از این حرف اصلاً دنیا نباید بگذرد. در قرن بیست و یکم، قرن این همه دعوی صلح و حقوق بشر و تشکیلات جهانی و سازمانها و مبارزه‌ی با تروریسم و اینها، رئیس یک کشور بیاید آنجا بایستد و تهدید به حمله‌ی اتمی کند! این خیلی حرف عجیبی است در دنیا.» ایشان اضافه کردند: «این به ضرر خودشان هم هست، نمیفهمند. معنای صریحش این است که دولت آمریکا یک دولت شریر و غیرقابل اعتماد است. اینها چند سال است دارند تلاش میکنند تا در قضیه‌ی هسته‌ای ما اثبات کنند جمهوری اسلامی غیرقابل اعتماد است؛ در حالی که جمهوری اسلامی در این سی سال، نه به هیچ کشوری حمله کرده، نه هیچ جا را ابتدائاً مورد تهاجم قرار داده، نه تروریست‌پروری کرده. آنها میخواهند بگویند جمهوری اسلامی غیرقابل اعتماد است. خوب، در دنیا غیر قابل اعتماد کیست؟ آنهائی که هم بمب اتم دارند، هم حیا نمیکنند که بگویند ما ممکن است از این بمب اتم استفاده بکنیم یا استفاده خواهیم کرد. این خیلی حرف عجیبی است، این رسواکننده‌ی اینهاست.» آن سوی میز چه کسی نشسته است؟ هم اکنون جمهوری اسلامی ایران در حال مذاکره با کشورهای 1+5 و در مواردی مذاکره مستقیم با مسئولان آمریکایی است. اما نکته ای باید به آن توجه جدی کرد این است که هم اکنون همان دولتی در آمریکا بر سر کار است که در کارنامه اش تهدید ایران به حمله اتمی ثبت شده است پس مذاکره کنندگان باید این موضوع را به صورت جدی مدنظر قرار دهند. با این وجود حسن روحانی رئیس جمهور پس از مذاکره تلفنی با باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه ای فاینشنال تایمز درباره مکالمه تلفنی اش با اوباما می گوید: «اوباما را خیلی باادب و باهوش یافتم.» حال باید دید با توجه به سابقه سیاه دولتمردان آمریکا در حمله و تهدید کشورهای جهان و همچنین تهدید اتمی ایران، باز می توان با خوشبینی به مذاکرات پشت میز نشست یا همواره هوشیاری و دشمن شناسی باید در دستور کار قرار گیرد. انتهای پیام/ 

93/05/27 - 13:18





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن