تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  ghhhhhh
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826933992




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پشت‌پرده استیضاح وزیر علوم؛ بازی باهنر و زاهدی در پشت‌پرده


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: پشت‌پرده استیضاح وزیر علوم؛ بازی باهنر و زاهدی در پشت‌پرده
حالا مربی‌گری یک ساله باهنر و زاهدی در بازی دادن یک ساله جبهه پایداری (بازیگران استیضاح) و دیگر نمایندگانی که به نظر می‌رسد خیلی از ماجرای لایه‌های عمیق‌تر این موضوع اطلاعی ندارند پس از نتیجه گرفتن از عدم معرفی جعفر توفیقی و عدم رای اعتماد به جعفر میلی‌منفرد، به بازی سیاسی با رضا فرجی‌دانا رسیده است. حال می‌توان طرح استیضاح فرجی‌دانا را محصول ناکامی اثبات بهانه‌های علمی و آموزشی در عملکرد فرجی‌دانا دانست که به اهرم‌های فشار سیاسی برای متوقف کردن فعالیت وزیر علوم منتهی شده است.
آفتاب- سرویس سیاسی: شاید بشود گفت استیضاح وزیر علوم در مجلس رویارویی دو فراکسیون بزرگ اصولگرایان (متشکل از جبهه پایداری، رهپویان و ایثارگران) به رهبری حداد عادل و فراکسیون رهروان ولایت (متشکل از اصولگرایان معتدل همچون جامعه اسلامی مهندسین) به رهبری لاریجانی رئیس مجلس است اما آنقدر چهره‌ها و شخصیت‌ها دو فراکسیون به شکلی ژله‌ای در حرکت هستند و از این فراکسیون به آن فراکسیون در حرکتند که ناگزیر باید استیضاح را فارغ از جریانی فراکسیونی، در لابی‌های بزرگ مجلس جستجو کرد. لابی‌ها که با چهره‌های سرشناس مجلس صورت می‌گیرد و آنقدر از سیاسی‌بودن آن سخن گفته شده است که ناچار باید به شخصیت‌هایی رجوع کرد که سابقه لابی‌های آنها جریان مجلس را به پیش می‌برد. 


به گزارش آفتاب، سایقه جبهه پایداری نشان داده است که این جریان با چنین سابقه‌ای اندک که جمع میانگین عمر پارلمانی کل اعضای آن به نیم‌دوره هم نمی‌رسد، توانایی لابی‌کردن یکی از پرسرو صداترین استیضاح‌های مجلس را داشته باشند. آن هم استیضاحی که صحنه‌گردانان اصلی آن، نه اعضای کمیسیون آموزش مجلس‌اند و نه نمایندگانی با سابقه علمی شناخته شده. 


از هفته پیش که گزارش‌هاي ايلنا زوايای جديدی از پشت پرده اين بورسيه‌ها را فاش کرد و اسنادی منتشر شد كه براساس آن يكي از معاونان وزارت علوم دولت محمود احمدی‌نژاد، 700 نفر از افراد عضو برخي تشكل‌هاي به اصطلاح دانشجويي را براي استفاده از مزاياي بورسيه توصیه کرده بود، ماجرا شکل دیگری به خود گرفت و همه از این سخن گفتند که تنها به این دلیل فرجی‌دانا استیضاح می‌شود که چنین اطلاعاتی در دست دارد و طبیعی است چنین اسنادی در اندازه‌های گسترده‌تر، بسیاری از معادلات سیاسی کشور را بر هم می‌ریزد اما اطلاعات پشت‌پرده استیضاح و افرادی که از پشت ماجرا پیش می‌بردند حاکی از این بود که گویا جدا از جلوگیری از انتشار این اطلاعات، نشاندن زاهدی بر کرسی وزارت علوم نیز یکی از اهداف دیگر استیضاح بوده است. کما اینکه از همان ابتدا برای معرفی وزیر علوم، تلاش محمدرضا باهنر برای آن بود تا محمدمهدی زاهدی؛ رئیس کمیسیون آموزش مجلس به عنوان وزیر پیشنهادی معرفی شود. اتفاقی که هیچگاه نیفتاد تا زاهدی و باهنر به دشمن شماره یک فرجی‌دانا تبدیل شوند و باهنر نیز عضویت در فراکسیون رهروان –فراکسیونی که عمده اعضای آن مخالف استیضاح بود- را فراموش کند و دست در دست زاهدی و توکلی و میر کاظمی، پروژه وزارت رئیس کمیسیون آموزش مجلس را پیش ببرند. هرچند باهنر در ماجرای معرفی میلی‌منفرد دست برنده را داشت و دعوا را به مدد قسم روح برادرش برد اما این اتفاق در ماجرای فرجی‌دانا تکرار نشد تا ناراحتی باهنر در کنار دعوای زاهدی و فرجی‌دانا بر سر دخالت بیجای زاهدی برای تغییر معاونین وزارت علوم معنا پیدا کند؛ دعوایی که معلوم بود پایان خوشی ندارد و این زاهدی بود که با تهدید اخراج فرجی‌دانا، شمشیر را از رو بست تا امروز که با همراهی دیگر افراد پشت پرده همچون توکلی و میرکاظمی به جنگی سیاسی و غیرعلمی بروند.


حالا مربی‌گری یک ساله باهنر و زاهدی در بازی دادن یک ساله جبهه پایداری (بازیگران استیضاح) و دیگر نمایندگانی که به نظر می‌رسد خیلی از ماجرای لایه‌های عمیق‌تر این موضوع اطلاعی ندارند پس از نتیجه گرفتن از عدم معرفی جعفر توفیقی و عدم رای اعتماد به جعفر میلی‌منفرد، به بازی سیاسی با رضا فرجی‌دانا رسیده است. حال می‌توان طرح استیضاح فرجی‌دانا را محصول ناکامی اثبات بهانه‌های علمی و آموزشی در عملکرد فرجی‌دانا دانست که به اهرم‌های فشار سیاسی برای متوقف کردن فعالیت وزیر علوم منتهی شده است. 


هرچند مسعود میرکاظمی، وزیر سابق بازرگانی در دولت احمدی‌نژاد و عضو کنونی جبهه پایداری در مجلس به همراه دیگر یارانش در جبهه پایداری در خفا از زاهدی تعریف می‌کرد تا رفیق دیرین خود را برای کرسی وزارت دوباره به میدان بفرستد اما آمار نشان داد فرجی‌دانا در قیاس محمد مهدی زاهدی عملکرد بسیار بهتری داشته و از مجموع 60 رییس دانشگاه منصوب شده در دوره زاهدی تنها 3/13 درصد از کل آنان دارای مرتبه علمی «استاد تمام» بودند و این درحالی بود که 6/36درصد از روسای دانشگاه‌های منصوب‌شده از سوی فرجی‌دانا، دارای مرتبه علمی استادتمامی هستند. این تیر هم به سنگ خورد تا میر کاظمی یکباره بگوید: اصلا استیضاح حق وزیران است و ما می‌خواهیم استیضاح کنیم!


نظرسنجی «خبرآنلاین» نشان می‌دهد محمدجواد ظریف، سید حسن قاضی‌زاده‌هاشمی و رضا فرجی‌دانا محبوب‌ترین وزرای دولت حسن روحانی هستند. جالب اینجاست که محبوبیت فرجی‌دانا بیشتر از هر چیز به افشای بورسیه‌های غیرقانونی باز می‌گردد؛ مسئله‌ای که خوشایند جبهه مقابل نیست.


اگر لیست امضا کنندگان را یکبار دیگر مرور کنیم، در می‌یابیم که ماجرایی بسیار پیچیده‌تر در لایه‌های زیرین در حال انجام است. و این میان نمایندگانی خواهند ماند که احتمالا تنها دلخوشی‌شان حمایت چهره‌های قدیمی‌تری چون باهنر و توکلی از آنهاست.



مطالب مرتبط
پاسخ منفی وزیر علوم به خواسته لاریجانی/ فراکسیون رهروان برای انصراف استیضاح‌کنندگان تلاشی نخواهد کرد
حمایت هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی از وزیر علوم
چرا از فرجی‌دانا حمایت می‌کنم؟


تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن