واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > سمنان فروغی مطرح کرد:
هنوز پایگاه رسمی اطلاعات دینی در کشور نداریم/ برخی مشکلات فرهنگی به تقسیمات سیاسی باز می گردد
شاهرود - خبرگزاری مهر: مدير كل دفتر برنامه ريزي و توسعه پژوهش هاي كاربردي معاونت پژوهشي و آموزشي سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: متأسفانه هنوز پایگاه رسمی اطلاعات دینی در کشور نداریم.
به گزارش خبرنگار مهر، سید علیرضا فروغی صبح دوشنبه در نشستی با مدیر و روسای ادارات و معاونان اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان در محل معاونت پژوهشي و آموزشي سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به ویژگی های پایگاه داده های دینی اظهار داشت: در سال 1385 پژوهشکده های فراوانی در کشور وجود داشت اما پایگاه داده های دینی با یک نگاه نو و ملی تأسیس شد و اکنون با عملکرد مناسب خود به پایگاه داده مادر بدل شده است.
وی افزود: وظیفه پایگاه داده های دینی ریشه یابی مشکلات و معضلات استان ها، شهرها و حتی روستاهای کشور است که هم اکنون اطلاعات و آمارهای جامعی از سال 1355 تا 1392 در این پایگاه موجود است.
اطلاعات پایگاه داده های دینی در اختیار استانداران و مسئولان فرهنگی قرار می گیرد
مدير كل دفتر برنامه ريزي و توسعه پژوهش هاي كاربردي معاونت پژوهشي و آموزشي سازمان تبلیغات اسلامی ادامه داد: زمانی که این داده ها توسط کارشناسان و متخصصان پایگاه داده های دینی جمع آوری شد، نقاط قوت و ضعف هر شهر با شهر دیگر و هر استان با استان های دیگر مورد بررسی قرار می گیرد و پس از جمع آوری مطالب و مستندات، در اختیار استانداران و مسئولان فرهنگی قرار می گیرد تا در برنامه ریزی های خود آن را مورد توجه قرار دهند.
فروغی اضافه کرد: مخاطب پایگاه داده های دینی سیاستگذاران و مدیران ارشد دستگاه های فرهنگی و دینی کشور، کارشناسان شاغل در دستگاه های فرهنگی، پژوهشگران حوزه دینی و مخاطبان عام به ویژه در حوزه فضای مجازی هستند و این پایگاه زير نظر دفتر برنامهريزي پژوهشهاي کاربردي معاونت پژوهشي و آموزشي سازمان تبليغات اسلامي مشغول به فعالیت است.
وی با اظهار تأسف از اینکه هنوز پایگاه رسمی اطلاعات دینی در کشور نداریم عنوان کرد: به همین خاطر از ابتدای تأسیس این پایگاه و بر اساس تدوین برنامه های دراز مدت، کار به صورت ملی دیده شد به همین خاطر اکنون شاهد توفیق و موفقیت این پایگاه در عرصه های مختلف هستیم.
برخی مشکلات فرهنگی کشور به تقسیمات سیاسی باز می گردد
این مقام مسئول بیان داشت: باید توجه داشت پایگاه داده های دینی وظیفه پردازش و ساماندهی داده های پایه کشور در موضوعات اقتصادی و اجتماعی و پردازش داده های تخصصی کشور به نام داده های دینی و فرهنگی و ارائه گزارش توصیفی موضوعی و توصیفی استانی از داده های پایه و تخصصی را بر عهده دارد.
فروغی ضمن تصریح بر اینکه باید توجه داشت که برخی مشکلات فرهنگی در کشور به تقسیمات سیاسی باز می گردد گفت: برخی اطلاعات رسمی کشور، اطلاعات بخشی است.
وی متذکر شد: زمانی که داده های فرهنگی در موضوعات فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی به صورت پردازش شده در اختیار مسئولان و مدیران کشور قرار بگیرد قطعا می توانند با برنامه ریزی بهتر به فکر ارتقای سطح فرهنگی و حل مشکلات کشور در حوزه های گوناگون باشند.
بدون پردازش و تحلیل داده های فرهنگی و دینی نمی توان به نتایج قابل قبولی رسید
مدير كل دفتر برنامه ريزي و توسعه پژوهش هاي كاربردي معاونت پژوهشي و آموزشي سازمان تبلیغات اسلامی یادآور شد: امروز بدون پردازش و تحلیل داده های فرهنگی و دینی نمی توان در حوزه های فرهنگی به نتایج قابل قبولی رسید به همین خاطر پایگاه داده های دینی به کمک نهادها و مسئولان فرهنگی کشور آمده تا آنان را در برنامه ریزی ها کمک کند.
فروغی در خاتمه گفت: امروز با تلاش و همت جهادی کارشناسان و اعضای پایگاه داده های دینی، اطلاعات کاملی از مساجد، حسینیه ها، امامزادگان واجب التعظیم و اماکن مذهبی در کشور توسط این پایگاه جمع آوری شده است که می تواند در تصمیم گیری های فرهنگی راهگشار باشد.
۱۳۹۳/۵/۲۷ - ۱۲:۰۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]