محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844505862
مازندران قطب طبیعت گردی خاورمیانه/ از نسخه های کدبانوگرانه تا دهکده های سلامت
واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > مازندران مهر بررسی می کند؛
مازندران قطب طبیعت گردی خاورمیانه/ از نسخه های کدبانوگرانه تا دهکده های سلامت
ساری - خبرگزاری مهر: مازندران به عنوان قطب طبیعت گردی کشور و خاورمیانه ظرفیتهای فراوانی برای توسعه گردشگری سلامت دارد که نسخه های کدبانوگرانه، دهکده های سلامت، درمانهای طبیعی با آبهای معدنی، طب سنتی و گیاهان دارویی و مراکز درمانی از جمله این قابلیتهاست.
به گزارش خبرنگار مهر، گردشگری سلامت، گردشگری درمانی یا گردشگری پزشکی از هدفهای جدید صنعت توریسم است که مشتریان خاص خودش را دارد. به گفته کارشناسان در این نوع از گردشگری برخی از کشورها به دلیل دارا بودن آب و هوای ویژه و منابع طبیعی خاص برای درمان یا گذران دوران نقاهت انتخاب میشوند و گاهی نیز فنآوریهای برتر، وجود پزشكان زبده يا هزينههای درمان پایين پزشكی عامل مهمی در جذب گردشگران درماني محسوب میشوند.
اگرچه همه این فرصتها در ایران و به ویژه مازندران فراهم است، اما تجربه کشورهای موفق در این زمینه نشان میدهد که اطلاعرساني و تبليغات مناسب، ايجاد خدمات لازم براي سهولت در اخذ ويزا، فرهنگسازی براي پذيرش توريست سلامت از مهمترين پيششرط های لازم براي جذب توريست محسوب ميشود. علاوه بر آن ايجاد هتلها، آسايشگاهها و بيمارستانهاي خاص براي جذب بيماران خارجي از مهمترين عوامل موفقيت در گردشگری سلامت به شمار میآید. استان مازندران با توجه به موقعيت خاص اقليمي و جغرافيايي خود و با شاخصههاي طبيعي متمايز در ميان استانهاي كشور از جمله آب و هواي بسيار مطبوع در فصل بهار و تابستان و داشتن آبهاي معدني گرم و سرد در دامنههاي البرز بهويژه اطراف قله دماوند و طبيعت بكر و جذاب میتواند بهعنوان يكي از استانهاي ويژه در گردشگري سلامت مورد توجه قرار گیرد.
مدیرکل میراث فرهنگی مازندران در این زمینه می گوید: آبهاي معدني استان مازندران كه در حال حاضر مورد استفاده گردشگران داخلي و بوميان قرار دارد به دو بخش فصلي و غير فصلي تقسيم ميشوند. آبهاي گرم معدني غير فصلي حدوداً 84 درصد از كل یعنی 60 مورد را شامل میشود كه فقط در فصل تابستان و روزهاي تعطيل سال مورد استفاده قرار میگیرد.
دلاور بزرگ نیا افزود: 84درصد آبهاي معدني در بخش لاريجان شهرستان آمل، 12درصد در شهرستان رامسر و 4درصد در منطقه ييلاقي لاويج شهرستان نور قرار دارد، البته در شهرستانهاي تنكابن، بابل، سوادكوه، نكا و ساري نيز چشمههاي آب معدني فراواني وجود دارد، كه طرفداران بیشماری دارند. تا آنجاکه با بررسيهاي بهعمل آمده، امكانات اقامتي تنها پاسخ گوي 4درصد از نياز گردشگران در این شهرها است. وی بیان داشت: در حمامهاي موجود این مراکز آب درمانی، 77درصد بهصورت استفاده از سرچشمه، 12درصد با ايجاد مخزن بر روي چشمه و انتقال آب به حمامها و 11درصد با ايجاد حمام و حوضچه در محل جوشش آب به مشتریانشان خدمات میدهند. نگاه صرفا درمانی به حوزه سلامت عوض شود
قاسم جان بابایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز با بیان اینکه در برخی کشورهای پیشرفته صنعت گردشگری در کنار سلامت رونق یافته است، افزود: در حوزه سلامت از نظر رشته های پزشکی و تجهیزات پزشکی پیشرفت های قابل توجه ای داشته ایم ولی نتوانسته ایم از آن در راستای جذب گردشگر استفاده کنیم. وی، ادامه داد: نگاه صرفا درمانی مدیران حوزه سلامت باید به سمت نگاه اقتصادی به معنای رضایت مشتری و دادن خدمات مطلوب تغییر یابد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، با بیان اینکه در این کنگره با تعامل و همفکری می توان پتانسیلهای گردشگری مازندران در بخش سلامت را به کشورهای همسایه شناساند، اظهارداشت: وجود آبهای معدنی، چشمه ها، لجن درمانی و آب و هوای مساعد تنها بخش کوچکی از این ظرفیتها محسوب می شوند.
دکتر جان بابایی، با اشاره به وجود 3هزار تخت بیمارستانی و 6 بیمارستان دولتی و 5 بیمارستان خصوصی در حال احداث در مازندران، گفت: انجام یکهزار پیوند کلیه در مازندران، اقدامات درمانی در حوزه قلب وعروق، درمان بیماران سرطانی و رادیوتراپی به میزان قابل قبولی دراین استان در حال انجام است. وی، با بیان اینکه 74 مقاله به دبیرخانه این کنگره ارسال شد، اظهارداشت: درحاشیه این کنگره 70 غرفه نمایشگاهی با موضوعات تجهیزات پزشکی، توانمندیهای بیمارستانی، گیاهان دارویی، تورسیم سلامت، مواد غذایی ، استقرار دو اتاق سلامت با حضور کارشناسان مسلط به زبان انگلیسی وفارسی دایر می شود. رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، بر نهادینه شدن فرهنگ گردشگری در جامعه تاکید و تصریح کرد: باید نگاه ها دراین حوزه اصلاح شود
به گفته جان بابایی، طب سنتی ایرانی نیز از دیگرجاذبههای منحصر بهفرد ایرانی است که اگرچه کمی کمرنگ شده، اما هنوز مریدان بیشماری دارد، نسخههای کدبانوگری از درمانهای خانگی در بین خانوادههای مازندرانی از چای گلگاوزبان و سنبلالطیب برای آرامش اعصاب گرفته تا معجون زردجوبه و زرده تخممرغ برای درمان ضربدیدگیها و درد مفاصل آنقدر در این استان رایج است که گاه به عنوان دانش یا تجربه شخصی قلمداد میشود.
وی بیان داشت: گونههای مختلف از گياهان دارويي در مازندران شناسايي شده و نسخههای متعددی از طب سنتی مازنی متناسب با شرایط آب و هوای استان به ثبت رسيده است. به گفته وی، خوشبختانه تهيه داروها به شكل سنتي و مدرن و صنعتي هنوز در مازندران رونق دارد و عرصههاي بسيار زيادي برای پرورش اين نوع گياهان در مناطق مختلف استان از جمله كوهپايههاي البرز به اين امر اختصاص يافته است که مصداق بارز آن کشت گیاهان دارویی در مزارع کندلوس است که یکی از جاذبههای گردشگری منطقه به شمار میآید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران ادامه داد: استان مازندران با هزار و 234 هكتار سطح زير كشت،2 هزار 444 تن گياه دارويي در سال تولید میکند و محل رویش انواع گياهان دارويي مانند «بابونه آلمانيم»، «گل گاوگاوزبان»، «سنبلالطيب»، «رزماري»، «شبت»، «ريحان»، «سرخارگل»، «آويشن» و «بادرنجبوي» به شمار میآید. گیاهانی که خواص آنها بهطور طبیعی در طعمهای عسل راهی بازار مصرف میشود. به طوری که عسل آويشن مازندران شهرت جهاني دارد.
وی اظهار داشت: خوشبختانه مراکز تشخیصی و درمانی مازندران دارای مزیتهای قابل قبولی در زمینه ارائه کیفی و کمی خدمات تشخیصی و درمانی تخصصی و استفاده از پزشکان و جراحان مجرب و تجهیزات پزشکی پیشرفته هستند. از طرفی هزینه خدمات آنها نیز ارزانتر و قابل رقابت با بیشتر کشورهاست. بنابراین میتواند حضوری فعال در عرصه رقابتهای جهانی گردشگری سلامت داشته باشد.
این مراکز تنها بخشی از معروفترین ظرفیتهای درمانی گردشگری سلامت در مازندران هستند. ظرفیتهایی که عاملی اقتصادی در کشورهای نه چندان توسعه قلمداد میشوند. شاخهای از پدیده گردشگری که 27 مرداد ماه به مدت سه روز در قالب کنفرانسی با عنوان گردشگری سلامت با حضور 10 کشور عضو اکو در رامسر، یکی از گردشگرپذیرترین شهرستانهای استان و عروس شهرهای ایران با حضور کارشناسان و دستاندرکاران حوزه گردشگری و سلامت کشورهای شرکت کننده بررسی میشود. دهکده هابی که سلامتی به ارمغان می آورند مسافرت به دهکده های سلامت و مناطق دارای چشمه های آب معدنی و آب گرم برای رهايی از تنش های زندگی روزمره و تجديد قوا بدون مداخله و نظارت پزشکی و در مواردی که گردشگر بيماری جسمی مشخصی نداشته باشد را گردشگری تندرستی می گويند.
مسئول کمیته طبیعت گردی استان مازندران در خصوص ظرفیتهای انواع گردشگری سلامت گفت: این بخش از گردشگری مراکز تشخیصی و درمانی و بیمارستانهای مجهز به تجهیزات و امکانات پیشرفته، پزشکان زبده و متخصص، جراحان و تیمهای درمانی ورزیده، انجام انواع اعمال جراحی فوق تخصصی از قبیل جراحی های قلب و عروق، مغز و اعصاب، پیوندهای قلب، کلیه، مغز استخوان، جراحیهای ترمیمی پوست و زیبایی، انواع خدمات دندانپزشکی و خدمات پیشرفته تشخیصی و پاراکلینیکی را شامل می شود.همچنین موفقیت چشمگیر متخصصین علوم پزشکی کشور در برخی رشتهها نظیر کشت سلولهای بنیادی، تولید واکسن، درمانهای ناباروری با کیفیتی برابر استانداردهای جهانی و هزینهای به مراتب کمتر از سایر کشورهای توسعه یافته را می توان در بخش گردشگری سلامت استفاده کرد.
تهمینه اسدی می گوید: طب سنتی ایرانی،روش های پیشگیری و درمان آن را از دیگر ظرفیتهای ویژه کشور در گردشگری سلامت برشمرد و ابراز داشت:آبهای گرم معدنی با خواص درمانی متنوع در نقاط مختلف کشور،سواحل حاوی لجنهای درمانی، مناطق کوهستانی با هوای پاک، طبیعت بکر با چشم اندازهای زیبا ونیز اماکن فرهنگی و تاریخی وتنوع آب وهوایی در نقاط مختلف ایران باعث شده تا این کشور به مقصدی مناسب جهت گردشگری با اهداف درمانی تبدیل شود. حوزه سلامت و مراقبتهای بهداشتی سومين عرصه سرمايه گذاري در جهان است.به طوريكه برخي از كشورها از اين محل براي خود منبع درآمد ثابت كسب كرده اند و توانسته اند در مسير توسعه سلامت گامهاي بلندي بردارند. در آمارهای ارائه شده توسط سازمان جهانی گردشگری در آمد حاصله از گردشگری سلامت را در سال 2012 به 100 ميليارد دلار تخمین زده اند.
در ایران نیز از سال 1383 کمیسیون گردشگری سلامت شکل گرفت و حدود 70 بیمارستان در سراسر کشور برای جذب بیماران خارجی اعلام آمادگی کردند اجلاس و همایش و کنفرانس های زیادی نیز در این خصوص برگزار شد. 50 طرح ايجاد شهرك سلامت در نقاط مختلف كشور در حال مطالعه و 17 طرح در حال اجرا ( قانون برنامه پنجم توسعه به توسعه شهركهاي سلامت و دانش بنيان توجه ويژه اي داشته است)، وجود 50 دانشگاه پزشکی و تربیت 3000 پزشک در سال، از جمله قابلیتهایی که در ایران وجود دارد و می تواند در گردشگری سلامت مورد استفاده قرار گیرد. استان مازندران در زمینه گردشگری سلامت پتانسیل بسیار بالایی از لحاظ خدمات پزشکی و درمانی، طب سنتی و گیاهان دارویی، آب درمانی دارد. طبیعت ساحلی ، جنگلی و کوهستانی و اقلیم معتدل و کوهستانی همه از ظرفیتهای منحصر به فرد گردشگری سلامت هستند.طی مطالعه تطبیقی که بر روی 122 منطقه نمونه گردشگری استان مازندران بر اساس معیار مکان یابی و وزن دهی انجام داده ام، دو شهر آمل و رامسر به ترتیب مناسب ترين مکان براي ایجاد شهرگردشگري سلامت به شمار می آیند. جمعیت 455 میلیونی کشورهای عضو اکو و بازار بالقوه گردشگری سلامت در این کشورها، نقش گسترده و فراگیری که صنعت گردشگری در اقتصاد امروز جهان ایفا می نماید و نظر به پتانسیل های گسترده کشورهای عضو اکو به لحاظ طبیعت زیبا و نیروهای انسانی علاقمند به فعالیت در این بخش موجب شد شعب «انجمن گردشگری سلامت کشورهای اسلامی (ICHTA) » برای توسعه گردشگری سلامت به عنوان صنعتی رو به توسعه در این کشورها ایجاد شود که این مهم در دست پیگیری است.
به همین منظور هم اولین کنفرانس گردشگری سلامت کشورهای عضو اکو در مازندران در تاریخ 27 مرداد ماه در شهرهای رامسر و آمل برگزار می شود که هدف از برگزاری کنفرانس گردشگری سلامت در مازندران، معرفی پتانسیل کشور از لحاظ گردشگری پزشکی و دستاوردهای نوین در عرصه بهداشت و درمان کشور و معرفی مازندران به عنوان قطب طبیعت گردی کشور و خاورمیانه است که امیدواریم برگزاری این کنفرانس دستاوردهای خوبی را برای این استان به همراه داشته باشد.
۱۳۹۳/۵/۲۷ - ۱۰:۴۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]
صفحات پیشنهادی
حلقه های مفقوده گردشگری سلامت/ راه دراز مازندران تا قطب گردشگری خزر
استانها شمال مازندران مهر بررسی می کند حلقه های مفقوده گردشگری سلامت راه دراز مازندران تا قطب گردشگری خزر ساری - خبرگزاری مهر در حالی مازندران هفته آتی به استقبال اولین اجلاس بین المللی گردشگری سلامت کشورهای عضو اکو می رود که درآمدش از این حوزه بسیار ناچیز و سرانگشتی است وقوانین طبیعت گردی و کویرگردی در خراسان جنوبی بازنگری می شود
استانها شرق خراسان جنوبی رمضانی قوانین طبیعت گردی و کویرگردی در خراسان جنوبی بازنگری می شود بیرجند- خبرگزاری مهر مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری خراسان جنوبی از بازنگری قوانین طبیعت گردی و کویرگردی استان خبر داد و گفت این بازنگری در راستای رفع موانع ورود گردشگران به استان انبا موافقت شورای گسترش آموزش عالی؛ رشته مدیریت جهانگردی در دانشگاه مازندران ایجاد شد
با موافقت شورای گسترش آموزش عالی رشته مدیریت جهانگردی در دانشگاه مازندران ایجاد شدشورای گسترش آموزش عالی با ایجاد رشته مدیریت جهانگردی در دانشگاه مازندران موافقت کرد به گزارش خبرگزاری فارس از بابلسر به نقل از روابط عمومی دانشگاه مازنداران جعفر میلی منفرد معاون آموزشی وزارت علوممازندران قطب صنعت آبزی پروری
مازندران قطب صنعت آبزی پروری نوشهر - ایرنا - مازندران به علت برخورداری ازقابلیت های بسیارمهم و منحصربفرد از جمله چشمه سارهای جوشان رودخانه های متعدد و از همه مهم تر دریای خزر ظرفیت های مناسبی برای فعالیت صنعت آبزی پروری به ویژه تولید و پرورش ماهیان خاویاری آزاد کپور و قزل آلامعاون گردشگری اردبیل: راهنمایان طبیعتگردی دورههای آموزشی میبینند
معاون گردشگری اردبیل راهنمایان طبیعتگردی دورههای آموزشی میبینندمعاون گردشگری میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت راهنمایان طبیعتگردی در استان اردبیل در دوره آموزشی برقرار شده شرکت کرده و با آخرین یافتههای علمی و تحقیقاتی در این زمینه آشنا میشوند به گزارشدفن سلامت مازندران زیر خروارها طلا
دفن سلامت مازندران زیر خروارها طلا مدتهاست خبر دپوی انباشت زباله در کیلومتر ۳۰ جاده آمل به تهران هراز و خطرات احتمالی ناشی از ادامه این روند در مکان مذکور در صدر اخبار همیشگی رسانه های مکتوب و غیر مکتوب و خبرگزاری های داخلی جا گرفته است اخباری که با وجود تکرار مکرر انگار توا300 میلیارد ریال در اجرای طرح تحول نظام سلامت در مازندران هزینه شد
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان 300 میلیارد ریال در اجرای طرح تحول نظام سلامت در مازندران هزینه شد ساری - رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت از آغاز اجرای طرح تحول نظام سلامت تاکنون 300 میلیارد ریال اعتبار برای پرداخت هزینه درمان بیماران هزینه شد به گزارش خبرنگار ایرنا قابراز رضایت 96 درصد از مراجعان به بیمارستان قطب الدین شیراز از طرح تحول سلامت
ابراز رضایت 96 درصد از مراجعان به بیمارستان قطب الدین شیراز از طرح تحول سلامت شیراز - ایرنا - مدیر مرکز آموزشی درمانی قطب الدین شیراز با اشاره به نظرسنجی های انجام شده در خصوص رضایت مراجعه کنندگان از اطلاع رسانی در خصوص مفاد برنامه تحول در نظام سلامت گفت میزان رضایت مندی مراجعهتشکیل قطب تغذیه بالینی خاورمیانه
تشکیل قطب تغذیه بالینی خاورمیانه دبیر علمی نخستین کنگره تغذیه بالینی بیمارستان فوق تخصصی رضوی و دومین سمپوزیوم بین المللی تغذیه آسیا از تشکیل قطب تغذیه بالینی خاورمیانه با همکاری انجمن تغذیه بالینی اروپا در بیمارستان رضوی خبر داد به گزارش پایگاه اطلاعرسانی آستان قدس رضوی دکترمدیرکل بیمه سلامت مازندران: منکر وجود شبه مافیای دارویی نیستیم
مدیرکل بیمه سلامت مازندران منکر وجود شبه مافیای دارویی نیستیممدیرکل بیمه سلامت مازندران گفت منکر وجود شبه مافیای دارویی نیستیم اما داروی بیماریهای خاص اینگونه نیست و اگر در بانک بیماریهای خاص ثبتنام باشند داروی مورد نظر به بیمار اختصاص مییابد به گزارش خبرگزاری فارس از شهرسمدیرکل میراث فرهنگی مازندران خبر داد ورود میهمانان خارجی کنفرانس گردشگری سلامت به مازندران
مدیرکل میراث فرهنگی مازندران خبر دادورود میهمانان خارجی کنفرانس گردشگری سلامت به مازندرانمدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری مازندران از ورود 28 میهمان کنفرانس گردشگری سلامت کشورهای عضو اکو به مازندران خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری دلاور بزرگنیا عصر امروتوجه چندانی به ظرفیتهای طبیعت گردی فارس نشده است
استانها جنوب فارس کارنامی توجه چندانی به ظرفیتهای طبیعت گردی فارس نشده است شیراز – خبرگزاری مهر مدیرکل سازمان حفاظت از محیط زیست فارس گفت در حوزه گردشگری در فارس علاوه بر مفاخر فرهنگی و اماکن تاریخی مذهبی ظرفیت های طبیعت گردی نیز ظرفیت بزرگی محسوب می شود که عنایت چندانی بدر راستای اشاعه فرهنگ زیست محیطی و طبیعتگردی میراث فرهنگی و محیط زیست استان مرکزی تفاهمنامه همکاری امضا کردن
در راستای اشاعه فرهنگ زیست محیطی و طبیعتگردیمیراث فرهنگی و محیط زیست استان مرکزی تفاهمنامه همکاری امضا کردندمدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی از انقعاد تفاهمنامه همکاری با اداره کل حفاظت محیط زیست در راستای اشاعه فرهنگ زیست محیطی و طبیعتگردی خبر داد سید ماجلاس گردشگری سلامت فرصتی برای معرفی ظرفیت های مازندران
اجلاس گردشگری سلامت فرصتی برای معرفی ظرفیت های مازندران ساری - ایرنا - مدیر کل روابط عمومی استانداری مازندران گفت اجلاس گردشگری سلامت بهترین فرصت برای معرفی ظرفیت های گردشگری استان است احمد مظفری روز چهارشنبه افزود توانمندی های بالقوه و وسیع مازندران در انواع مختلف گردشگمدیرکل صدا و سیمای مرکز مازندران خبر داد پخش مستقیم کنگره گردشگری سلامت از شبکه طبرستان
مدیرکل صدا و سیمای مرکز مازندران خبر دادپخش مستقیم کنگره گردشگری سلامت از شبکه طبرستانمدیرکل صدا و سیمای مرکز مازندران از پخش مستقیم مراسم کنگره بزرگ گردشگری سلامت مازندران از شبکه استانی خبر داد بهرام حمیدی امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ساری از پخش مستقیم کنگره بمدیرکل گردشگرى مازندران خبر داد ارسال ٧٤ مقاله به دبیرخانه گردشگری سلامت کشورهای عضو اکو
مدیرکل گردشگرى مازندران خبر دادارسال ٧٤ مقاله به دبیرخانه گردشگری سلامت کشورهای عضو اکومدیرکل میراث فرهنگى صنایع دستی و گردشگرى مازندران از ارسال ٧٤ مقاله به دبیرخانه گردشگری سلامت کشورهای عضو اکو خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از ساری به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگاز سوی مدیرکل میراث فرهنگی مازندران جزئیات برگزاری همایش گردشگری سلامت با حضور کشورهای عضو اکو تشریح شد
از سوی مدیرکل میراث فرهنگی مازندرانجزئیات برگزاری همایش گردشگری سلامت با حضور کشورهای عضو اکو تشریح شدمدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت جزئیات همایش بزرگ گردشگری سلامت که با حضور کشورهای عضو اکو از روز دوشنبه در مازندران برگزار میشود تشریح شد به گزارش خبرگز-
گوناگون
پربازدیدترینها