تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):چه چيز مانع مى شود كه هر گاه بر يكى از شما غم و اندوه دنيايى رسيد، وضو بگيرد و به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827229056




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هدف بعدي هزاران لژيونر داعش


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: هدف بعدي هزاران لژيونر داعش
سيد حسن نصر‌الله به مناسبت سالگرد پيروزي جنگ تموز يا 33 روزه در سال 2006، به چشم‌انداز تهديدات ناشي از گسترش تروريسم داعشي پرداخت.
سيد حسن نصر‌الله به مناسبت سالگرد پيروزي جنگ تموز يا 33 روزه در سال 2006، به چشم‌انداز تهديدات ناشي از گسترش تروريسم داعشي پرداخت. وي ماهيت‌شناسي از داعش را به موازات نحوه شكل‌گيري رژيم صهيونيستي در دهه‌هاي اوليه قرن گذشته و اعلام تأسيس آن در 1947 ميلادي، شبيه‌سازي كرد و هر دو پديده را دو روي يك سكه و يك تهديد، با اهداف استعماري واحد و به منظور تضمين منافع نفتي و غارتگرانه امريكا و غرب و امنيت رژيم صهيونيستي دانست. 

كمتر كسي است كه امروز در مورد تهديدات داعش، يا ماهيت مشكوك آن كه با قرائن جديد ارتباطش با موساد و سيا روشن‌تر مي‌شود، ترديد داشته باشد ولي اين احساس مشترك تهديد، نمي‌تواند در يك زمان واحد براي همه مناطق جغرافيايي واقعيت داشته باشد. اين قطعيت دارد كه داعش در سوريه، عراق و لبنان به تهديد عيني تبديل شده ولي هنوز براي اينكه در كشور‌هاي مبدأ كه اين لژيونر‌هاي داعش به خاورميانه آمده‌اند، نمي‌توان گمانه‌زني محكمي داشت.

برخي شواهد و قرائن موجود نشان مي‌دهد كه دو منطقه از احتمال بيشتري براي نقش‌آفريني داعش بر‌خور‌دارند و مي‌توانند هدف‌هاي بعدي داعش براي گسترش جغرافيايي باشند. بيان اين نكته بسيار ضروري است كه داعش براي اينكه با مشكلي كه يك مقام امريكايي براي گسترش جغرافيايي داعش مطرح كرد، رو‌به‌رو نشود، نيازمند حركت به سوي «مناطق پول‌ساز» است. اردن، عربستان و ليبي كه هدف‌هاي احتمالي بعدي را تشكيل مي‌دهند، از اين ويژگي بر‌خور‌دارند.

 اگر‌چه يك تجمع قابل ملاحظه از مدتي قبل در دو شهر معان و مفرق در اردن گزارش شده و سلفي‌هاي اين كشور كه با دستگاه استخبارات اردن هماهنگ بوده‌اند، نتوانسته‌اند جلوي جذب نيرو‌هاي جديد را به داعش بگيرند، شرايط براي خيز جديد به سوي مناطق شمالي عربستان در طريف، عرعر، الجوف، تبوك تا سواحل در‌ياي سرخ بسيار مهياست. اين مسئله آنچنان جدي است كه فرمانده گارد پادشاهي عربستان كه پسر پادشاه مي‌باشد (متعب بن‌عبد‌الله) شخصاً طي هفته گذشته از اين مناطق و ميزان آمادگي آنها باز‌ديد به عمل آورده و نسبت به هر‌گونه تحرك داعش هشدار داده است. 

منطقه جنوبي ليبي كه مي‌تواند به حوزه‌هاي بسيار آماده در آفريقاي مركزي نيز متصل شود، هدف بعدي لژيونر‌هاي داعشي است كه همانند عربستان از ويژگي ژئوپلتيكي و پول‌سازي و تكيه بر گنج‌هاي نفتي بر‌خور‌دار است. اگرچه در عربستان همانند ليبي، آشفتگي امنيتي حاكم نيست ولي در عربستان، وجود جريان وسيع وهابي- تكفيري آنچنان كمكي به داعش خواهد كرد كه اوضاع آشفته ليبي تا اين حد به داعش كمك نخواهد كرد. نكته جالب در نقش‌ فعال قطر و تركيه براي مساعدت‌هاي ميداني به داعش است كه در سطوح عالي به انگليسي‌ها خواهند رسيد.

سعودي‌ها مانند امريكايي‌ها، تمايل ندارند كه داعش به حوزه‌هاي منافع و امنيت مطلوب غرب و هم‌پيمانان آنها در خاور‌ميانه و شمال آفريقا نزديك شوند و لذا سران سعودي از طريق جريان‌هاي موازي و مرتبط با داعش مانند النصره، جبهه الاسلاميه در سوريه و مجموعه‌هاي نفوذي كه از قفقاز، پاكستان يا غرب به داخل داعش هدايت شده‌اند، تلاش مي‌كنند كه اين ويروس تروريستي به داخل عربستان وارد نشود.  حال بايد ديد داستان قطعنامه جديد شوراي امنيت براي مهار و بر‌خورد با داعش و النصره، چگونه در اين بازي بزرگ وارد شده و نقش بازي مي‌كنند.

نویسنده : هادي محمدي 
منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۲:۱۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 166]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن