تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى از شما موهاى سبيل و موهاى زير بغل و موى زير شكم خود را بلند نكند؛ چرا كه شيطان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844230307




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش حمایت ها از وزیر علوم


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی روزنامه های ایران/ شنبه 25 مرداد 1393 افزایش حمایت ها از وزیر علوم تهران-ایرنا-دفاع از عملکرد «رضا فرجی دانا» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و انتقاد به اهداف سیاسی برخی از نمایندگان مجلس در استیضاح وزیر علوم، یکی از محورهای مهم روزنامه های امروز بود.


این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز شنبه 25 مرداد 1393 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.

*** استیضاح فرجی دانا از نگاه روزنامه ها
«برنده معرکه بهارستان کیست؛ وزیر یا نمایندگان؟» عنوان یادداشت روزنامه ی «ابتکار» در همین ارتباط است.
در این یادداشت آمده است: اگرچه استیضاح کنندگان معتقدند که بازخواست وزیر علوم سیاسی نیست و نقدهایشان مبتنی بر عملکرد وی و به خصوص برخی انتصابات وی در وزارت علوم است اما بسیاری از مخالفان استیضاح این موضوع را سیاسی و غیرقابل توجیه عنوان کرده اند. در این میان موضوعی که بیش از هر چیز دیگر برجسته شده است، ماجرای بورسیه های غیرقانونی در دولت احمدی نژاد و ارتباط این موضوع با استیضاح وزیر علوم دولت روحانی است.
به نوشته ی ابتکار رسانه های اجتماعی از جمله فیس بوک، توئیتر و... این روزها آکنده از نوشته ها و اسنادی است که از قول کاربران این شبکه ها، ثابت می کند مدیران وزارت علوم و بسیاری از نمایندگان و متنفذان دستگاه دولت گذشته خود و نزدیکانشان به شیوه غیرقانونی در دوره های دکتری بورس شده اند. در لیست بورسیه های غیرقانونی نام پسر و داماد وزیر ارتباطات دولت گذشته به چشم می خورد که وی هم اکنون از طراحان اصلی استیضاح وزیر علوم به شمار می رود.
«در رثای دانایی» هم عنوان یادداشت «معصومه ابتکار» رییس سازمان محیط زیست در ستون «نگاه روز» روزنامه ی «اعتماد» است.
در این یادداشت آمده است: از ارکان نظام دانشگاهی، حفاظت از حریم علمی و مقررات دانشگاهی با سیاستگذاری دقیق و ممانعت از نفوذ عناصر غیرعلمی در دانشگاه هاست. در ایران متاسفانه در مقاطعی این اصول نادیده گرفته شد. در سال های اخیر نیز ورود ملاک های غیرآکادمیک و نفوذ برخی جریانات سیاسی از سویی سبب تحمیل فضای امنیتی بر دانشگاه ها، محدودیت آزادی بیان، دشواری نقد، حذف امکان انتخاب روسا، مدیران دانشگاه ها و گروه ها توسط اعضای هیات علمی همچنین بازنشستگی اجباری اساتید و مایه سرخوردگی و افت شدید انگیزه ها شد. آن روند البته به خواست و اراده مردم مبنی بر تغییر در 24 خرداد متوقف شد.
به نوشته ی اعتماد بی شک از مطالبات مهم رای دهندگان به رییس دولت تدبیر و امید، اصلاح رویه های سابق در آموزش عالی و بازگشت فضای نشاط علمی و آزاداندیشی به محیط دانشگاه بود که حضور دکتر فرجی دانا و رای اعتماد قوی مجلس شورای اسلامی به ایشان هم امید و هم تدبیر را در فضای مراکز علمی احیا کرد. بر همین اساس این روزها چشم امید مردمی که به اعتدال در مقابل افراط گری و قانون در مقابل بی قانونی رای داده اند، به مجلس است تا این پیام را دریافت کرده و از آرامش، نشاط و اعتدال در سپهر علمی و پژوهشی کشور حمایت شود.
روزنامه ی «آرمان» هم در سرمقاله ی خود با عنوان «انصاف داشته باشید» نوشت: استیضاح کنندگان وزیر علوم دولت یازدهم، دلایل مختلفی را برای استیضاح دکتر فرجی دانا ذکر کرده اند. یکی از این دلایل عدم رشد علمی کافی در محیط های دانشگاهی است. آنچه به عنوان یک فعال دانشگاهی امروز در دانشگاه خود می بینم، آرامش، ذوق و درخواست بیشتر برای پیشرفت علمی و گسترش همایش های علمی نسبت به گذشته است. جامعه دانشگاهی 8 سال منتظر بازگشت آرامش،توجه به کار پژوهشی و علمی، شایسته سالاری و دوری از نگاه بدبینانه به فعالان دانشگاه بود. این اتفاق در طول یک سال اخیر رخ داد که متاسفانه برخی نمایندگان مجلس از عینک جناحی و شخصی بدان می نگرند و تصور می کنند که با تحت فشار قرار دادن وزیر، رویکرد وزارت علوم تغییر پیدا می کند.
سرمقاله ی روزنامه ی «شرق» با عنوان «مشکل دانشگاه ها کجاست؟» به قلم «صادق زیباکلام» استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران نیز به موضوع استیضاح وزیر علوم اختصاص داشت.
در این سرمقاله آمده است: آخرین و جدیدترین اتهامی که برخی از اصولگرایان تندرو به واسطه آن اصرار بر استیضاح دکتر فرجی دانا داشته اند، این بوده که سیاست های مشارالیه باعث افت علمی در دانشگاه ها شده است. مقصود اصولگرایان این است که به واسطه فضای سیاسی آزادی که وزیر علوم دولت یازدهم در دانشگاه ها به وجود آورده، دانشجویان درس و بحث و علم را رها کرده و همه هم وغم شان، فعالیت ها و مباحث سیاسی شده است؛ در نتیجه دانشگاه های کشور دچار افت علمی شده اند. به عبارت دیگر، اگر فضای سیاسی در دانشگاه باز باشد، دانشجویان ما درس نمی خوانند و صرفا به دنبال فعالیت سیاسی می روند.
به نوشته ی شرق، این نگاه جدا از آنکه توهین به قشر دانشجو کشور است در عین حال مبین آن است که گوینده این سخن، اساسا هیچ آشنایی ای با سابقه 60، 70ساله جنبش دانشجویی ایران ندارد. دانشگاه های ما، در طول تاریخ جنبش دانشجویی، هم شاهد فعالیت سیاسی دانشجویان بوده اند و هم از سوی دیگر شاهد درس خواندن آنان.
«این استیضاحِ مبارک» هم عنوان یادداشت سردبیر روزنامه ی «اطلاعات» در همین زمینه بود.
به نوشته ی «علیرضا خانی» بالاخره قرار شد وزیر کاردان علوم استیضاح شود. استیضاح وزیر علوم در مقطع فعلی، نه تنها پدیده شومی نیست بلکه قطعاً رخداد مبارکی است. این حق مسلم نمایندگان است.حق نمایندگان مجلس است که بدانند بیش از 3 هزار بورسیه دکتری، چگونه میان خودی ها توزیع شده و چگونه کسانی که صلاحیت نداشته اند، به صرف متصل بودن به یک منبع رانت و رابطه، حق طبیعی فرزندان هوشمند این سرزمین را غصب کرده اند و با پول بیت المال بورسیه تحصیلی گرفته اند تا پس از آن نیز بر کرسی و منصب پست و مقامی بنشینند و حق دیگری را زیر پا نهند و جایگاه دیگری را به ناحق تصرف کنند.
«باید جای فرجی دانا و مجلس عوض می شد» هم عنوان یادداشت روزنامه ی «فرهیختگان» باز هم به قلم صادق زیبا کلام تحلیلگر سیاسی و استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران است.
به نوشته ی زیبا کلام، در این روزها که خبر وصول استیضاح وزیر علوم، تحقیقات و فناوری منتشر شده است؛ بنابر آن چه در این چندسال به وقوع پیوسته است باید به جای فرجی دانا مجلس مورد سوال قرار بگیرد و استیضاح شود. علت هم این است که به واسطه خبط و خطاهایی که در چهار سال دوم وزارت علوم دولت آقای احمدی نژاد انجام گرفت متاسفانه مجلس هیچ اعتراضی نکرد. آن زمان که هزاران دانشجو از تحصیل محروم شدند و شماری از استادان به دلیل انتقاد از دولت آقای احمدی نژاد بازنشسته اجباری شدند یا ممنوع التدریس و اخراج شدند، نمایندگان مجلس مخالفت و حتی سوالی هم از وزارتخانه این دولت نکردند.

*** گذار عراق از مالکی به عبادی
انتقال مسالمت آمیز نخست وزیری عراق از «نوری المالکی» به «حیدر العبادی» موضوع قابل توجهی در بستر تحولات عراق بود.
جا به جایی آرام قدرت در عراق در شرایطی که این کشور با ناآرامی ناشی از تحرکات خشونت بار گروهک تروریستی داعش دست و پنجه نرم می کند، از دید بسیاری از تحلیلگران و روزنامه نگاران نقطه ی مثبتی به شمار می رود که نشان از عزم دولتمردان عراقی برای مدیریت بحران ایجاد شده دارد.
در همین زمینه روزنامه ی «ایران» در یادداشتی در ستون «اول دفتـــر» خود با عنوان «از اعدام دیکتاتور تا تعطیلی سنت دیکتاتوری/ظهور عقلانیت در روز انتقال قدرت در بغداد» نوشت: سیاستمداری که سال 2006 با اعدام دیکتاتور عراق مهمترین اتفاق تاریخ معاصر را رقم زد، بعد از 8 سال در تابستان 2014 دومین تصمیم تاریخی خود را برای شکستن سنت دیکتاتوری اتخاذ کرد.نوری المالکی در لحظه ای به قانون والای دموکراسی برای انتقال مسالمت آمیز قدرت تمکین کرد که ابرهای تیره جنگ فرقه ای بر آسمان این کشور سایه انداخته است و بغداد تنها یک قدم با نزاع بزرگ و پرتگاه هرج و مرج فاصله داشت. مهم نیست که مالکی برای ماندن و رفتن از قدرت با توصیه چه کسانی روبه رو بود ، بلکه مقوله مهم تر این است که در ترازوی دموکراسی ارزش سیاسی برخاستن از کرسی قدرت کمتر از کشیدن صندلی زیر پای دیکتاتور عراق نیست.
روزنامه ی آرمان هم در یادداشتی با عنوان «عراق بعد از مالکی» در تحلیل وضعیت عراق نوشت: امروز 50 درصد خاک عراق یا در کنترل نیروهای داعش قرار دارد یا هدف اقدامات تروریستی شده و این شرایط یک حالت فوق العاده برای عراق به وجود آورده. در این شرایط موضع گیری مشترک ایران، عربستان و آمریکا در حمایت از شکل گیری دولت جدید عراق، به رغم موضع مشترک اعلام شده دارای وحدت نیست و این کشورها در مورد عراق اختلاف راهبردی دارند. در چنین شرایطی دولت عراق باید رسما از آمریکا، عربستان و ترکیه بخواهد تا به موافقت نامه های امنیتی عمل کنند. در واقع عمل کردن به این توافقات باعث قطع سه رگه اصلی جریان داعش خواهد شد؛ رگه فرماندهی آن که در ترکیه قرار دارد، رگه تامین مالی که در عربستان است و رگه تسلیحاتی آن که عموما با اطلاع آمریکا صورت می گیرد. اگر این رگه ها قطع شود، می توان به آینده با ثبات در عراق امید داشت.
روزنامه ی «کیهان» هم «یادداشت روز» خود با عنوان «غلبه عراق بر 3 توطئه در چند ماه» را به تحولات عراق اختصاص داد.
در این یادداشت آمده است: تحولات عراق با توافق طیف های شیعه بر سر انتخاب نخست وزیر جدید وارد مرحله تازه ای شد. انتخاب «حیدر العبادی» عضو برجسته فراکسیون «دولت قانون» وابسته به نوری المالکی در فرایند داخلی عراق و بدون دخالت و تأثیرگذاری خارجی نشان داد که ساختار سیاسی عراق این توانایی را دارد که در مدتی کوتاه بر سر حساس ترین موقعیت سیاسی به توافق برسد.

*** حمایت ها و انتقادها از دولت
به دنبال اظهارات تازه ی «حسن روحانی» رییس جمهوری در جمع مسوولان نمایندگی های جمهوری اسلامی در خارج از کشور در گلایه از کارشکنان مذاکرات هسته یی، بازار سخن در باب حمایت و انتقاد از دولت در روزنامه ها داغ تر شده است.
روزنامه ی «مردم سالاری» در یادداشتی با عنوان «مخالفان آقای روحانی و هیاهو برای هیچ؟!» نوشت: «9» سال پیش دولتی بر سر کار آمد که در چهار سال اول و تقریبا در سه و نیم سال دوم دوران فعالیتش کمتر کسی را یارای کوچکترین نقد و انتقادی از اقدامات و عملکردش بود. در آن هشت سال خیلی اتفاقات افتاد. در حالی که بخشی از یک طیف فکری در این مملکت در مقابل اقدامات دولت های «نهم» و «دهم» مهر سکوت بر لب زدند وعده ای دیگرشان با تمام وجود از آن حمایت کردند، از همان ابتدای شروع بکار دولت یازدهم با این دولت به مخالفت برخاسته اند. طی روزهای گذشته و به بهانه سخنرانی رئیس جمهور در جمع مسوولان نمایندگی های جمهوری اسلامی در خارج از کشور، اهانت های متعددی طی ده ها سخنرانی و مصاحبه و مقاله و تحلیل به شخصیتی محترم و منتخب ملت روا داشته اند.
به نوشته ی مردم سالاری کسانی که در مقابل رشد 41 درصدی تورم و بیکاری و گرانی لجام گسیخته دولت همفکر خود، سکوت کرده بودند امروز اینگونه در مقابل دولتی که تازه به سن یک سالگی رسیده است قد علم کرده و ایستاده اند و وزرایش را در نوبت استیضاح قرار داده اند. کسانی که بارها و بارها در روزنامه ها و مجالس و محافل، مخالفین فکری و سیاسی خود را با بدترین القاب ممکن مورد خطاب قرار داده و می دهند، این روزها برای رعایت«اخلاق» در «گفتار» داد سخن سر می دهند.
در همین چارچوب روزنامه ی کیهان در یادداشتی با عنوان « چاره جویی های مسئله ساز» به قلم «حسین کچوییان» استاد دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، در نقطه ی مقابل روزنامه ی مردم سالاری قرار گرفت و در انتقاد از دولت روحانی نوشت: ای کاش آقای روحانی در جلسه روز چهارشنبه هیئت دولت در مقام دفاع و توجیه سخنان خود در جمع سفرا برنیامده بود تا می شد در غیاب عذرخواهی رسمی، سکوت وی را در فضایی که حتی دوستان و همراهان سیاسی ایشان نیز به انتقاد از آن سخنان پرداخته اند، حمل بر نوعی عذرخواهی یا ندامت و پشیمانی کرد. اما ظاهراً گستردگی انتقادات یا آن چه که ایشان در جلسه اخیر هیئت دولت از آن تعبیر به «هیاهو» کرده است، چنان بر وی گران آمده که تنها راه سبک کردن آن را جوابگویی به منتقدین از طریق موجه سازی، تأویل و تفسیر آن سخنان دیده است. اما دریغ و تأسف که توجیه یا تعبیر و تفسیرها، نه تنها باری از دوش ایشان بر نداشته بلکه بر سنگینی آن افزوده است.

*** ابقای آیت الله «صادق آملی لاریجانی» بر ریاست قوه ی قضاییه
آیت الله صادق آملی لاریجانی که از 24 مردادماه سال 88 از سوی مقام معظم رهبری به عنوان رییس قوه ی قضاییه انتخاب و جایگزین آیت الله «محمود هاشمی شاهرودی» شده بود، روز پنجشنبه بار دیگر با حکم مقام معظم رهبری در این سمت ابقا شد.
این خبر امروز بازتاب های فراوانی در روزنامه ها داشت.
به همین مناسبت روزنامه ی «جام جم» امروز در ستون «دیدار اول» خود مطلبی را با عنوان «عدالت، مهم ترین راه پیشگیری از جرم» منتشر کرد و در آن با اشاره به حکم جدید رهبر معظم انقلاب مبنی بر ابقای آیت الله لاریجانی در سمت ریاست قوه ی قضاییه نوشت: قوه قضاییه، مطابق اصل ١٥٦ قانون اساسی کشورمان «مسئول تحقق بخشیدن به عدالت» است. در حکم جدیدی که رهبر معظم انقلاب اسلامی برای تمدید مسئولیت آیت الله آملی لاریجانی برای یک دوره پنجساله دیگر صادر کردند نیز عدالت و نقش این قوه درباره آن برجستگی خاصی دارد. «ایجاد ساز و کار مناسب برای دسترسی آسان همگان به عدالت»، «تأمین سلامت ارکان قوه بااعمال نظارت مناسب»، «مبارزه اساسی با فساد» و «از همه مهم تر ایجاد امنیت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم» از جمله دستورات رهبری به رئیس قوه قضاییه در دوره جدید است که بصورت مستقیم یا غیرمستقیم به مقوله عدالت بر می گردد.
در ادامه می خوانیم: «پیشگیری از وقوع جرم»، علاوه بر این که در قانون اساسی، جزو وظایف قوه قضاییه ذکر شده، در حکم رهبرانقلاب اسلامی نیز با قید «از همه مهم تر» در کنار «ایجاد امنیت اجتماعی» مورد تأکید قرار گرفته است. برای پیشگیری از جرم و ایجاد امنیت اجتماعی، راهکارهای مختلفی وجود دارد و سازوکارهای متنوعی لازم است اما هیچ اقدامی به اندازه «اجرای عدالت» نمی تواند از وقوع جرم و بویژه جرایم و مفاسد بزرگ، پیشگیری کند.
آنچه مجرمین بزرگ و مرتکبین به فسادهای کلان را گستاخ و جسور می سازد، عدم دلواپسی و نداشتن دغدغه در مورد اجرای عدالت است و اگر این دست مجرمان مطمئن باشند که در دستگاه قضا، امکان نفوذ ندارند و قوه قضاییه در مورد آنها تسامح نخواهد کرد مطمئنا در ارتکاب به انواع جرایم و مفاسد دچار تردید خواهند شد و بی محابا در صدد تضییع حقوق ملت و سوءاستفاده از موقعیت خود، بر نخواهند آمد.
از این منظر، پرونده های مفاسد اقتصادی کلان، که امروز نمونه های آن در دستگاه قضا وجود دارد و بعضا در حال رسیدگی است، می تواند فرصتی باشد برای پیام صریح و قاطع قوه قضاییه به مفسدین بزرگ که بعضا صاحب منصب هم هستند، تا اقلیت آنان را دچار یأس و انبوه مردم را امیدوارکند و البته تعلل و کوتاهی در این پرونده ها نیز می تواند این فرصت را نه فقط سوزانده بلکه به تهدید مبدل سازد و خیال این دست مجرمین و مفسدین را راحت و آنها را در ادامه راه پر فساد خود جری تر و گستاخ تر کند.

*** همخانگی مجردهای غریبه و زندگی سفید
در لابه لای صفحه های روزنامه های امروز گزارشی تاسف آور و تامل برانگیز در روزنامه ی «جهان صنعت» با عنوان «زندگی سفید» به چشم خورد که در آن به پدیده ی هم خانگی مجردهایی که با هم غریبند اما به دلایل مختلف از جمله نداشتن توان پرداخت کرایه ی مسکن یا تمایل به جدایی از خانواده تن به زندگی با یکدیگر را داده اند و زوایای پنهان این داستان پرداخته شده است.
به نوشته ی جهان صنعت، تقسیم اجاره و پول پیش نخستین توجیهی است که با دیدن آگهی های همخانگی به ذهن می رسد. فشار گرانی مسکن می تواند توان مالکیت یک واحد آپارتمان را سلب کند اما نیاز اولیه سکونت را نه. نیازی که با سکونت در شهری دیگر یا تمایل به جدایی از خانواده به دلایل مختلف سر بر آورده و راه حل های موقتی باید به تامین آن کمک و گریزی پیدا کنند.
پل های هوایی و دیوارهای شهر می توانند وسیله اطلاع رسانی درباره نیاز به همخانه و تقسیم وجه اجاره یک خانه باشد، گاهی هم فضای مجازی محل مناسبی برای انتشار این آگهی هاست. آگهی هایی که بعضی پر از شرط و شروط و اما و اگر هستند و بعضی دیگر شرایط ساده تری دارند. اغلب آگهی دهندگان دانشجویان و افراد مجرد شاغلی هستند که به فرد دیگری برای تقبل بخشی از هزینه ها نیاز دارند اما در این میان شرایط خاص هم میان آگهی دهندگان کم نیست. کسانی که حاضرند از بخش زیادی از سهم پرداختی همخانه یا حتی تمام این سهم بگذرند و با او زندگی کنند. اغلب این افراد جنسیت همخانه مورد نظرشان را ذکر نکرده اند و با یک تماس می شود فهمید به همخانگی با جنس مخالف تمایل بیشتری دارند. به نظر می رسد بعد از ازدواج های سفید و رفتن زوج ها به زیر یک سقف بدون ایجاد پیوند زناشویی رسمی، این پدیده در قالب جدیدی در حال رشد است. این بار پیوند غیررسمی هم در میان نیست. آنچه در میان است تنها یک ضرورت اقتصادی موقتی برای گذران زندگی است. سقفی برای دو نفر تا اطلاع ثانوی؛ شاید خواستگاری سفید.
*گروه پژوهش های خبری
پژوهشم**9282**



25/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن