تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 16 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مهدى طاووس بهشتيان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804905275




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عضو کمیسیون امنیت ملی: بهانه استیضاح کنندگان واهی است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: عضو کمیسیون امنیت ملی: بهانه استیضاح کنندگان واهی است تهران - ایرنا - وزیر علوم توضیح داد نمایندگان قانع نشدند. البته نه توضیح رضا فرجی دانا برای همه نمایندگان بود و نه این کل مجلس بود که قانع نشد. اقلیتی در مجلس هستند که مدتی است ساز استیضاح کوک کرده اند؛ آنها بودند که بازهم از توضیحات وزیر علوم قانع شان نکرد تا فرجی دانا یک گام دیگر به استیضاح نزدیک تر شود.


اقلیتی در مجلس هستند که مدتی است ساز استیضاح کوک کرده اند؛ آنها بودند که بازهم از توضیحات وزیر علوم قانع شان نکرد تا فرجی دانا یک گام دیگر به استیضاح نزدیک تر شود.
رضا فرجی دانا با نمایندگان طرح استیضاح وزیر علوم جلسه ای مشترک برگزار کرد. جلسه ای که در پایان آن نمایندگان اعلام کردند که از توضیحات وزیر برای انصراف از طرح استیضاح قانع نشدند. هر چند به نظر می رسد که اصلا ابتدا بنای آنها بر قانع شدن نبوده است.
سید ناصر موسوی لارگانی خبر داده بود کمیته 5 نفر استیضاح کنندگان شامل علی اصغر زارعی، محمود نبویان نمایندگان تهران و حسن آصفری نماینده اراک، قاسم جعفری نماینده بجنورد و به همراه او با وزیر علوم برای پیگیری تعهداتشان به استیضاح کنندگان جلسه دارد .
این جلسه برگزار شد و در پایان آن علی اصغر زارعی از جمله حاضران این جلسه با بیان اینکه توضیحات وزیر علوم برای نمایندگان استیضاح کننده قانع کننده نبود، گفت: تصمیم نهایی درباره استیضاح در جلسه آتی اتخاذ خواهد شد.
بر این اساس همچنان مرغ درخواست کنندگان استیضاح وزیر علوم یک پا دارد. آنها خواستار کشاندن وزیر علوم به پای میز استیضاح هستند.
هر چند تاکنون میانجی گری و رییش سفیدی هیات رییسه مجلس مانع از تحقق این خواسته شده است اما با اصرار امضا کنندگان طرح استیضاح، هیات رییسه هم چاره ای ندارد جز اعلام وصول آن، که پس از اعلام وصول، رضا فرجی دانا باید در مقابل نمایندکان از خود دفاع کند.
از این رو به نظر می رسد که رضا فرجی دانا باید کم کم خود را آماده جلسه استیضاح کند.

**زیباکلام: کمیسیون آموزش مجلس باید استیضاح شود نه وزیر علوم
یک استاد دانشگاه تاکید کرد که رضا فرجی دانا در جلسه استیضاح احتمالی، باید با بیان حقایقی که در دولت گذشته بر وزارت علوم گذشته ضمن دفاع قاطع از عملکرد خود هم برای خود و هم برای دولت آقای روحانی یک افتخار بزرگ کسب کند.
صادق زیباکلام، با بیان این مطلب درباره استیضاح احتمالی وزیر علوم گفت: من معتقدم آنکه باید استیضاح شود نه آقای فرجی دانا بلکه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی است. چرا که آقای فرجی دانا دارد بهای افشاگری آنچه در دوره گذشته در وزارت علوم اتفاق افتاده و این کمیسیون چشم خود را بر آن بسته بود می دهد.
وی با بیان اینکه آقای فرجی دانا تنها وزیر نزدیک به اصلاح طالبان دولت آقای روحانی است و چند جرم و گناه نابخشودنی از نظر اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس انجام داده است گفت: جرم و گناه نابخشوندنی نخست ایشان این است که دارد تلاش می کند دانشجویانی که خلاف قانون در دولت گذشته ستاره دار و محروم از تحصیل شده بودند را به دانشگاه ها برمی گرداند.
زیباکلام افزود: گناه دوم ایشان این است که اساتیدی که به طور غیر قانونی و اجباری در دولت گذشته بازنشسته و ممنوع التدریس شده بودند را دارد با حکم دیوان عدالت اداری به دانشگاه ها بر می گرداند.
وی با بیان اینکه گناه سوم آقای فرجی دانا هم این است که ایشان می خواهند استقلال از دست رفته را به دانشگاه ها برگرداند گفت: با کمال تاسف یکی از ستم های بزرگی که در دولت گذشته به دانشگاه ها شد این بود که استقلال دانشگاه ها از بین رفت و دانشگاه ها حتی برای آب خوردن هم باید معطل اجازه وزارت علوم و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی می ماندند.
این استاد دانشگاه افزود: جرم چهارم آقای فرجی دانا هم این است که به اطلاعاتی دست پیدا کرده است که حکایت از اعطای 3 هزار بورسیه غیر قانونی در دوره احمدی نژاد دارد.
وی ادامه داد: در نهایت آنکه جرم آقای فرجی دانا این است که بسیاری از بی قانونی های دیگر در 4 سال دوم احمدی نژاد در فاصله سال های 88 تا 92 دیده است و می خواهد با آن مقابله کند.
زیباکلام تصریح کرد: حرف اصلی استیضاح کنندگان- اگر چه به طور رسمی و علنی مطرح نمی شود- این است که وزیر علوم هم همانند آنها بر تمام بی قانونی های سال های گذشته چشم ببندد و آنها را نادیده بگیرد تا افکارعمومی و مردم از آنچه بر دانشگاه ها در دولت احمدی نژاد بر دانشگاه رفته است مطلع نشوند.
این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه رویکرد فرجی دانا در جلسه احتمالی استیضاح باید قاطعانه و شجاعانه باشد گفت: فرجی دانا در جلسه استیضاح باید مردم ایران را خطاب قرار دهد و هر آنچه را که بر دانشگاه طی سال های گذشته رفته است را برملا کند.
زیباکلام افزود: او بدون آنکه واهمه ای از نتیجه استیضاح داشته باشد، باید به مردم بگوید که در 8 سال گذشته وزارت علوم چگونه اداره شد و چگونه شورای عالی انقلاب فرهنگی و همین کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس چشم بر واقعیت ها بست.
وی با بیان اینکه احتمال رای نیاوردن فرجی دانا در جلسه احتمالی استیضاح خیلی ضعیف است چرا که بدنه معتدل مجلس که اکثریت را در اختیار دارد باز هم به او رای اعتماد خواهد داد گفت: به فرض آنکه در پایان این جلسه هم رای نیاورد او باید با افشاگری و بیان حقایقی که در دولت گذشته بر وزارت علوم گذشته ضمن دفاع قاطع از عملکرد خود هم برای خود و هم برای دولت آقای روحانی یک افتخار بزرگ کسب کند.

**شوهانی: استیضاح فرصت دفاع برای فرجی دانا
یک عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس هم درباره رویکرد وزیر علوم در جلسه استیضاح احتمالی در مجلس گفت: معتقدم که جلسه استیضاح احتمالی آقای فرجی دانا اگر چه یک تهدید محسوب می شود اما در عین حال یک فرصتی است برای بیان حقایق و دفاع از عملکرد یکسال دولت و وزارت علوم.
احمد شوهانی نماینده ایلام گفت: آنچه برخی دوستان بهانه استیضاح آقای فرجی دانا قرار داده اند و طرح آن را امضا کرده اند بهانه هایی واهی است که کمی با چاشنی سیاست هم قاطی شده است.
وی با تاکید بر اینکه وزیر علوم در جلسه احتمالی استیضاح باید با قدرت حضور پیدا کند و ذره ای عقب نشینی نداشته باشد گفت: در برخی از موارد اگر آقای فرجی دانا عقب نشینی کند و حاضر شود به استیضاح کنندگان امتیازی بدهد و احتمالا بتواند همین 50 نماینده درخواست کننده استیضاح را راضی کند مطمئنا با منتظر واکنش سایر نمایندگان باشد.
این عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با تاکید بر اینکه اکثریت مجلس از تخلفات صورت گرفته در وزارت علوم طی سال های گذشته نمی گذرد گفت: 3 هزار بورسیه غیر قانونی که گفته می شود نام تعدادی از نمایندگان مجلس هم در آن به چشم می خورد از جمله موضوعاتی است که اکثریت مجلس نسبت به آن حساس شده و اجازه مصالحه بر سر آن را به وزیر نمی دهد.
شوهانی در ادامه درباره سایر به گفته او بهانه هایی که منجر به طرح استیضاح شده است گفت: انتصاب معاونان، مدیرکل ها و سایر انتصابات وزارت علوم از جمله بهانه هایی است هم منجر به طرح استیضاح شده است که البته بنیان استدلالی استیضاح کنندگان آنقدر سست است که بعید به نظر می رسد که این بهانه ها بتواند فرجی دانا را در جلسه احتمالی استیضاح با مشکلی روبرو کند.
وی افزود: نمایندگان مدعی اند که استعلامی از وزارت اطلاعات در اختیار دارند که در آن نسبت به در اختیار گذاردن مسوولیت وزارت علوم برای برخی از معاونان و مشاوران فعلی وزارت علوم - که پیش از این به عنوان وزیر به مجلس معرفی شده بودند- ابراز تردید شده است. به فرض صحت چنین ادعایی، آن استعلام مربوط به در اختیار گذاردن مسوولیت وزارت بوده است نه معاون و مشاور.
نماینده ایلام ادامه داد: یکی دیگر از بهانه های نمایندگان درخواست کننده استیضاح بازگرداندن دانشجویان ستاره دار به دانشگاه است. آن هم دانشجویانی که نسبت به آنها رفع اتهام شده است و قرار است این جوانان صرفا در دانشگاه تدریس کنند نه آنکه مسوولیت حکومتی به آنها واگذار شود.
شوهانی تصریح کرد: بر این اساس معتقدم که بهانه های استیضاح آنقدر سست است که وزیر علوم در صورت اقتدار و دفاع قاطع و بدون ذره ای عقب نشینی می تواند از این سد نه چندان بلند گذر کند.
وی با بیان اینکه وزرا نباید واهمه ای از استیضاح داشته باشند گفت: استیضاح حق نمایندگان است و این جلسه اگر چه یک تهدید محسوب می شود اما در عین حال یک فرصتی است برای بیان حقایق و دفاع از عملکرد یکسال دولت و وزارت علوم.
در پایان با انتقاد از رضا فرجی دانا گفت: آقای وزیر متاسفانه فکر کرده اند که تصمیم گیرنده در جلسه احتمالی استیضاح همین 50 نفر هستند. ایشان باید بداند که مجلس 290 نماینده دارد. از این رو بهتر است با سایر نمایندگان و فراکسیون های مجلس رایزنی و تعامل داشته باشند تا بتوانند جلسه احتمالی استیضاح را به نفع خود به پایان برسانند.
*فرارو
اول**



22/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن