محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852309115
نادران:هماهنگی مسوولان برای اجرای سیاست های درست اقتصادی و مبارزه با فساد ضروری است
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نادران:هماهنگی مسوولان برای اجرای سیاست های درست اقتصادی و مبارزه با فساد ضروری است تهران- ایرنا- «الیاس نادران» نماینده مردم تهران، شمیرانات، اسلام شهر و ری با بیان این که تشدید اختلافات خود ساخته عامل تشدید اختلاف قوا است، گفت: هماهنگی مسوولان برای اجرای سیاست های درست اقتصادی و مبارزه با فساد ضروری است.
به گزارش ایرنا، الیاس نادران با انتشار نامه ای سرگشاده به حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییس جمهوری درباره لزوم مبارزه با مفاسد اجتماعی و خویشتنداری در برابر منتقدان سخن گفت.
متن کامل این نامه بدین شرح است:
«حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای حسن روحانی؛
رییس جمهور محترم؛
با سلام و احترام؛
در جلسه شورای اداری استان چهارمحال و بختیاری در روز پنج شنبه 16 مرداد ماه مطالبی را در خصوص پرونده رانت 650 میلیون یورویی اظهار داشته اید که در ابتدا بنا به مصالحی قصد پاسخگویی به آنها را نداشتم با این حال اظهارات شگفت انگیز شما در روز دوشنبه در جمع سفرا و نمایندگان جمهوری اسلامی خطاب به منتقدان دولت مرا بر آن داشت تا برای آگاهی افکار عمومی و روشن شدن اذهان مردم شریف کشورم مطالبی را در این خصوص از باب وظیفه امر به معروف و نهی از منکر و عمل به وظیفه نمایندگی ملت شریف ایران خدمت شما ارائه کنم.
جنابعالی روز پنجشنبه در جمع مدیران استانی خود در استان چهارمحال و بختیاری پرونده رانت وزارت صنعت، معدن و تجارت به یک واردکننده را اینگونه توصیف کرده بودید: «یک وزارتخانه ما شهامت کرد و به مجموعه ای گفت که اگر می توانید از اعتبار خود هزینه کنید و بار کشتی ها را تخلیه کنید و پول شما را دیرتر می دهیم و آن مجموعه هم پذیرفت.»
و سپس خطاب به نمایندگان مردم که پیگیر این تخلف مورد تایید دیوان محاسبات بودند فرمودید: « اما در همین زمان عده ای اعلام کردند که در این زمینه رانت صورت گرفته و خوردند و بردند و متاسفانه رسانه های گروهی هر چند که تعمد نبوده کم اطلاعی کردند. نباید به هر چیزی تکیه کنیم و به شایعه ای اعتماد کنیم متاسفانه کسی حرفی می زند و آن حرف ناصواب مداوم تکرار می شود.»
در ادامه نیز با استناد به این مقدمه نتیجه گرفتید که: «مگر می توانند این دولت پاک را لکه دار بکنند؟ فساد غرق شده سالهای پیش را مگر می شود با این سر و صداها شست. آنها باید بیایند پاسخ دهند. این دولت اعتقادش بر این است که با رانت، فساد، جناح بازی، حزب بازی و طایفه بازی نمی توان کشور را به پیش برد.»
در این اظهارات متاسفانه اطلاعات و داده های غلط و به تبع آن نتیجه گیری های غلط اندر غلطی به چشم می خورد که باید به تک تک آنها پاسخ گفت، که درخور تامل است:
1-فارغ از همه اسناد و مدارک دال بر تخلف وزارتخانه زیر مجموعه شما در این خصوص، روایتی که شما از ماجرای تعامل وزارت صنعت، معدن و تجارت با این تاجر خاص ارائه کرده اید حداقل با قضاوت قطعی دستگاه های قانونی نظارت کننده بر رفتار دولت یعنی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی و دیوان محاسبات متعارض است. همانطور که حتما معاونان و مشاوران شما به سمع و نظر جنابعالی رسانده اند دیوان محاسبات بر این باور است، در این موضوع «اعطای امتیاز از سوی وزارتخانه اتفاق افتاده و این تاجر خاص در آن به واسطه امتیازهای اعطایی، سود چشمگیر اقتصادی برده است». معیار و ملاک همه در این موضوع قانون و قضاوت نهادهای قانونی نظام است که در غیر اینصورت خودتان بهتر می دانید نام و صفت قوه مجریه ای که از یک سو خود بر مسند نظارت و قضاوت بنشیند و از سویی دیگر نظارت قوه مقننه را برنتابد در ادبیات مرسوم سیاسی دنیا چیست.
2-در این سخنرانی فرموده اید که کشور نیاز به ذخایر داشت و از همین جهت یک وزارتخانه شهامت کرد و مجوز واردات را به یک تاجر داد. اینکه کشور در آن مقطع نیاز فوری به ذخایر داشت حرف درستی است اما آیا دولت باید نیازها و ذخایر کشور را بر اساس داشته های یک تاجر خاص تعیین کند یا راهبرد صحیح و غیر مفسده انگیز در این موضوع عکس آن است؟
3- در ادامه به نقد رسانه ها پرداخته اید که چرا حرف به زعم شما ناصواب نمایندگان مردم را درخصوص پیگیری این پرونده به گوش مردم می رسانند و آن را تکرار می کنند. دولت های قبل نیز در موراد مشابه راهی را در پیش گرفتند که اکنون شما در اواسط آن هستید. درخواست از رسانه ها برای سکوت دربرابر نقایص و خطاهای دولت و دولتمردان نتیجه ای جز حساسیت بیشتر افکار عمومی بر این موارد نخواهد داشت. رسانه های مستقل و عدالتخواه و هم چنین نمایندگان ملت نیز بنا به قواعد بدیهی مردمسالاری از اوامر شما در این زمینه تبعیت نخواهند کرد و همچنان به نقد مشفقانه و دلسوزانه خود برای هدایت دولت به راه صواب ادامه خواهند داد.
4-در ادامه نیز دولت خود را «پاک» نام نهاده اید. البته شما اولین دولتی نیستید که در مقابل منتقدان عدالتخواه خود، مدعی پاک بودن می کنید، رئیس جمهور پیشین که شما بر گرده نقد او موفق به دریافت اعتماد مردم شدید نیز همین ادعا را داشت. «پاک ترین دولت تاریخ» را که از یاد نبرده اید؟ حاصل آن تقابل ها با منتقدان مشفق و عدالتخواهان دلسوز دولت و ملت به کجا رسید؟ شما که بیش از دیگران باید از رفتار دولت و دولتمردان پیشین خود درس بگیرید. نظر شما درباره میزان پاکی دولت قبل در این زمینه چیست؟ جلوگیری از اظهارنظر منتقدان نیز نظر آیندگان درباره دولت شما را بر همان مدار خواهد برد.
5-عجیب ترین و دردآورترین قسمت این سخنان نیز آنجاست که مجموعه اقدامات نمایندگان عدالتخواه برای جلوگیری از تکرار و گسترش فساد در دولت شما که در پیگیری پرونده 650 میلیون یورویی نمود داشته را به تلاش برای زدودن فساد دولت قبل متهم نموده اید. اولین سوالی که در این زمینه به ذهن می رسد این است که شما در همه 8 سال دولت قبل و در اوج مبارزه عدالتخواهان با مفاسد دولت گذشته کجا بودید؟ آیا بهتر نیست «کارنامه عملی» خود در حوزه مبارزه با فساد در دولتهای قبلی تا پیش از ورود به کارزار انتخابات ریاست جمهوری را برای افکار عمومی منتشر کنید.
6- آیا جز این است که نمایندگان پیگیری کننده پرونده رانت 650 میلیون یورویی همان چهره هایی هستند که علی رغم همه فشارهای رقیبان و ناهمراهی های دوستان، با همه مظاهر فساد در دولت قبل مبارزه کردند؟ آیا جز این است که فصل مشترک مبارزه با فساد در همه دولت های قبلی همین افرادی هستند که اکنون کمر به پیگیری و مبارزه با فساد در دولت شما بسته اند؟
7-کاش در این مسیر اینقدر که از مشاوران و وزرای خود حرف شنوی دارید به سخنان منتقدان دلسوز خود هم گوش فرا می دادید و تلاش آنان برای دور کردن مفسدان از دولت نوپایتان را با حسن نظر ارزیابی می کردید.
8-با این حال اگر فکر می کنید که با این توپ و تشرها و اتهام زنی ها به عدالتخواهان می توانید آنها را از میدان مبارزه با فساد برانید، سخت در اشتباه هستید. آن مرد که کابینه را خط قرمز خود می دانست و آن دیگری که منتقدان را متهم به بحران سازی های 9 روزه می کرد و آن بزرگواری که مخالفان خود را دشمن پیامبر می دانست، از این روش ها و تهدیدها سودی نکردند، شما هم سودی نخواهید کرد.
9-در ابتدای نامه عرض کردم که انگیزه نگارش این نامه و پاسخ مکتوب به اظهارات شما درباره پرونده رانت 650 میلیون یورویی، سخنان شگفت انگیز روز گذشته شما درباره منتقدان بود. شنیده ام که منتقدان را «بزدل»، «ترسو» و «لرزان» نامیده اید و آن ها را به جهنم حواله داده اید. شما که یک «حقوقدان» هستید باید بهتر از سرهنگ ها بدانید که این اظهارات و این توهین ها چه بار حقوقی خواهد داشت و کیفر چنین اتهامات و توهین هایی برای یک شهروند قانونی کشور چیست.
10- مردم به عنوان قاضی بی طرف و البته مظلوم شاهد همه رفتارها و گفتارهای ما هستند و آن را در حافظه تاریخی خود ثبت و ضبط خواهند کرد. برای کسی که با دشمنان این ملت بازی «برد-برد» تعریف می کند و به دنبال «قول احسن» در تعامل با بیگانگان است، حیف است که با منتقدان دلسوز و عدالتخواهان برخوردهای خشن و آنتاگونیستی داشته باشد و در پیش چشمان حیرت زده مردم بازی «باخت-باخت» را با منتقدان پیش بگیرد. آیا عدالتخواهان و منتقدان شما حتی به اندازه دولتمردان آمریکا نیز برای شما قابل احترام نیستند تا در برابر آنها هم از بکارگیری ادبیات سخیف و دور از شان نفر دوم نظام اسلامی پرهیز کنید؟
11-آیا جز این است که در این شرایط سخت اقتصادی و محدودیت های معشیتی برای مردم عزیز و در شرایطی که دشمنی دشمنان ایران عزیز بیش از هر زمان دیگری در پیش روی ما قرار دارد، تشدید اختلافات خودساخته و دفاع هزینه ساز از فساد، تشدید کننده اختلافات قوا و مسئولان نیست؟ در شرایطی که لزوم هماهنگی و همراهی مسئولان در برنامه ریزی و اجرای سیاست های درست اقتصادی و مبارزه با فساد برای خروج از رکود بیش از همیشه احساس می شود، اینچنین سوء برخوردهایی با منتقدان دلسوز چه نتیجه ای خواهد داشت؟ ما و شما در کنار وظیفه همیشگی خود در مبارزه عملی و حقیقی با فساد، این روزها باید در کنار یکدیگر به فکر بودجه سال آینده کشور، برنامه های بلند مدت و هم چنین تحقق اقتصاد مقاومتی باشیم.
12- با این همه در پایان شما را نه به نصایح امام راحلمان و رهبری فرزانه انقلاب و نه حتی به توصیه های بزرگان دین چون امیرالمومنین در نحوه برخورد حاکمان با مردم و منتقدان که به سخنان خود شما در 12 مرداد سال گذشته در مراسم تنفیذ ارجاع می دهم که گفتید: «من سنگینی بار رای و تنفیذ را حس می کنم و تنها و تنها به خدا پناه می برم و از او خالصانه درخواست می کنم که این بنده حقیر خود از کبر و غرور و بخل و حسد رها و دور کند؛ از استبداد رای، عجله در تصمیم گیری و تقدم منافع شخصی بر منافع ملی و بستن دهان رقیبان به خداوند پناه می برم. از خداوند متعال می خواهم که فراموش نکنم آنچه را که بر پیشینیان رفته است.»
والعاقبه للمتقین...
الیاس نادران
نماینده مردم شریف تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی
21 مرداد 1393»
سیام(1)1429**1572
22/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]
صفحات پیشنهادی
پس از ارائه گزارش ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی به وزیر نفت/ زنگنه: مبارزه با فساد در صنعت نفت قاطعانه پیگیری ش
پس از ارائه گزارش ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی به وزیر نفت زنگنه مبارزه با فساد در صنعت نفت قاطعانه پیگیری شود وزیر نفت در پاسخ به گزارش عملکرد ستاد ارتقای سلامت اداری و مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت مبارزه با فساد در صنعت نفت باید قاطعانه پیگیری شود به گزارش نامه نیوز به نقل اجلسه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی
جلسه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی جلسه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی عصر دوشنبه به ریاست اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور برگزار شد 3 20 مرداد 1393 18 45 عکس محمد مهدی موذن کد خبر 2733860 17 عکس نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسدر بیانیه تحلیلی جبهه پیروان به مناسبت یک سالگی دولت مطرح شد انتقاد از ناهماهنگی تیم اقتصادی دولت یازدهم/ دولت
در بیانیه تحلیلی جبهه پیروان به مناسبت یک سالگی دولت مطرح شدانتقاد از ناهماهنگی تیم اقتصادی دولت یازدهم دولت در حوزه سیاست خارجی نمره قابل قبولی گرفته استجبهه پیروان خط امام و رهبری در آستانه یک ساله شدن دولت یازدهم بیانیهای تحلیلی درباره حوزههای اقتصادی سیاسی مدیریتی و فرهدبیر ستاد هماهنگی دولت در پاسخ به خبرنگار فارس: بسته خروج از رکود ۱۰۰درصد اجرایی است/ تشکیل دبیرخانه پیگیری اج
دبیر ستاد هماهنگی دولت در پاسخ به خبرنگار فارس بسته خروج از رکود ۱۰۰درصد اجرایی است تشکیل دبیرخانه پیگیری اجرا در وزارت اقتصاد تیم اقتصادی دولت هماهنگ استدبیر ستاد هماهنگی اقتصادی دولت عدم هماهنگی در تیم اقتصادی دولت را رد کرد و گفت بسته خروج از رکود ۱۰۰ درصد قابلیت اجرایی دارانتظامی: آئیننامه اجرایی قانون دسترسی آزاد به اطلاعات نوشته شد/ مبارزه با فساد تنها به معنی بگم بگم نیست!
فرهنگ و ادب ادیبات ایران مراسم روز خبرنگار-5 انتظامی آئیننامه اجرایی قانون دسترسی آزاد به اطلاعات نوشته شد مبارزه با فساد تنها به معنی بگم بگم نیست معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد با بیان اینکه از سال 88 تا کنون هیچ ارادهای برای اجرای قانون دسترسی آزاد به اطلاعات وجود نداشته استجهانگیری در جلسه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی: اولویت نخست دولت و قوه قضاییه در پرونده بابک زنجانی باز
جهانگیری در جلسه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی اولویت نخست دولت و قوه قضاییه در پرونده بابک زنجانی بازپسگیری مطالبات وزارت نفت استمعاون اول رییس جمهور گفت اگر فرایندها الکترونیکی شده و شفاف سازی لازم در نظام پولی و بانکی کشور صورت گیرد نظارت و پیشگیری تقویت شده و تا حدنامه احمد توکلی و الیاس نادران به رئیس جمهور/ بسته سیاستی دولت، با واقعیات تطبیق درستی ندارد
نامه احمد توکلی و الیاس نادران به رئیس جمهور بسته سیاستی دولت با واقعیات تطبیق درستی ندارد روشن است که تحریم نقش حائز اهمیتی در رکود تورمی در دو سه سال اخیر داشته است ولی آنچه بسته سیاستی در تعلیل و تحلیل وضعیت ارائه داده است با واقعیات تطبیق درستی ندارد در واقع آغاز شرایطنويدهايي براي تداوم مبارزه با مفاسد اقتصادي و اجراي عدالت
نويدهايي براي تداوم مبارزه با مفاسد اقتصادي و اجراي عدالت مبارزه با مفاسد اقتصادي يكي از مهمترين عوامل اعتمادسازي اجتماعي – اقتصادي است كه نتايج مثبت سياسي به همراه دارد بويژه اگر اين مبارزه بخش هايي از خانواده ها و اشخاص سياسي را در بر بگيرد جوانآنلاين مبارزه با مفاسد اقتصادآقا محمدی: تغییر مدل برنامه ریزی برای اجرای سیاست های کلان ضروری است
آقا محمدی تغییر مدل برنامه ریزی برای اجرای سیاست های کلان ضروری است تهران- ایرنا- رییس کمیسیون علمی راهبردی سند چشم انداز دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه به دلیل نبود چارچوبی برای تنظیم سیاست ها برای اجرای سیاست های کلی قطعاً مشکلاتی وجود دارد گفت با هم اندیشی میفرصت طلایی تحول ، با سیاست های نادرست اقتصادی گذشته از بین رفت
فرصت طلایی تحول با سیاست های نادرست اقتصادی گذشته از بین رفت اراک-ایرنا- رئیس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی ایران گفت سیاست های نادرست اقتصادی در طول سال های گذشته فرصت طلایی تحول و توسعه همه جانبه در حوزه ارزش آفرینی اقتصادی در کشور را از بین برد غلامحسین شافعی روزتاثیر سیاستهای خارج از رکود تا سال 94 / اجرای طرح رکود اقتصادی افزایش درآمد کشور را به دنبال دارد
اختصاصی زنگنه در همایش تبیین سیاستهای اقتصادی دولت تاثیر سیاستهای خارج از رکود تا سال 94 اجرای طرح رکود اقتصادی افزایش درآمد کشور را به دنبال دارد وزیر نفت گفت اجرای سیاست های خروج از رکود آثار خود را تا سال 94 نشان خواهد داد زنگنه وزیر نفت در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاسیاستهای نادرست اقتصادی سالهای گذشته فرصت طلایی تحول را از بین برد
رئیس اتاق بازرگانی ایران سیاستهای نادرست اقتصادی سالهای گذشته فرصت طلایی تحول را از بین برد اراک-ایرنا- رئیس اتاق بازرگانی صنایع معادن وکشاورزی ایران گفت سیاستهای نادرست اقتصادی در طول سالهای گذشته فرصت طلایی تحول و توسعه همه جانبه در حوزه ارزش آفرینی اقتصادی در کشور را از بینسیاست اجتماعی هماهنگی در مورد زنان نداریم
شنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰ ۴۶ یک جامعهشناس گفت متاسفانه دچار نبود سیاست اجتماعی هماهنگ بویژه در حوزه زنان هستیم دکتر امیر رستگار خالد در گفتوگو با خبرنگار سرویس زنان خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا اظهار کرد مسئله اشتغال زنان موضوعی پیچیده و چندبعدی است و به جای شناخت و حل آگزارش تصویری/همایش تبیین سیاست های اقتصادی دولت برای خروج از رکود
گزارش تصویری همایش تبیین سیاست های اقتصادی دولت برای خروج از رکود نسخه اصلی گزارش تصویری همایش تبیین سیاست های اقتصادی دولت برای خروج از رکود نسخه اصلی گزارش تصویری همایش تبیین سیاست های اقتصادی دولت برای خروج از رکود نسخه اصلی گزارش تصویری همایش تبیین سیاست های اقتصادی دولت برایرسانه ها پشتیبان قوی دولت در اجرای برنامه های اصلاح اقتصادی هستند
فرماندار اردبیل رسانه ها پشتیبان قوی دولت در اجرای برنامه های اصلاح اقتصادی هستند اردبیل - ایرنا - فرماندار اردبیل با اشاره به سیاست های اصلاح و نجات اقتصاد ایران از تورم و رکود گفت رسانه ها بعنوان مهندسان افکار عمومی می توانند پشتیبان قوی دولت در اجرای برنامه های اقتصادی دولورزش روستایی ، برخی سیاست های دولت را در حوزه سلامت اجرایی می کند
ورزش روستایی برخی سیاست های دولت را در حوزه سلامت اجرایی می کند کاشان - ایرنا - رییس فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی گفت با گسترش ورزش روستایی برخی از سیاست های دولت در حوزه سلامت اجرایی می شود غلامرضا جعفری شامگاه یکشنبه در گفت وگو اختصاصی با ایرنا اظهار داشتتشکیل ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی
تشکیل ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی به این مطلب امتیاز دهید ۱۹ ۰۵ ۱۳۹۳ - ۱۰ ۲۰-
سیاسی
پربازدیدترینها