تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):كسى كه خداى سبحان را مى شناسد، شايسته است دلش از بيم و اميد به او خالى نباشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827573211




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آنچه فعالان رسانه ای گفتند و وزیر کشور شنید


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: آنچه فعالان رسانه ای گفتند و وزیر کشور شنید تهران- ایرنا- وزیر کشور که به سبب پیشینه خود در میان خبرنگاران فردی رسانه ای شناخته می شود میزبان اصحاب رسانه شد و دغدغه ها و موضوعاتی همچون سختی کار خبرنگاران، توقیف نشریات، درخواست هایی برای تعامل مدیران زیرمجموعه با رسانه ها را از نزدیک شنید.


به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، نشست هم اندیشی اصحاب رسانه با عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور روز دوشنبه در تالار پیامبر اعظم(ص) وزارت کشور برگزارشد و برخی از نمایندگان رسانه ها و مدیران مسوول ، در آن به سخنرانی پرداختند.
در این نشست 3 ساعته وزیر کشور به دیدگاههای اصحاب رسانه گوش فرا داد و نقطه نظرات خود را نیز بیان کرد.
** روزنامه های استانی در جلسات اداری استانداران شرکت کنند
«محمد رضا راه چمنی» از فعالان رسانه ای در این نشست اظهار داشت: خواهشمندیم استانداران و فرمانداران به نمایندگان رسانه های استانی و شهرستانی توجه بیشتری کنند و در جلسات شورای اداری اصحاب رسانه هم حاضر شوند.
وی درباره تعامل وزارت کشور با رسانه ها هم گفت: وزارت کشور به عنوان مسوول احزاب می تواند با رسانه های حزبی نیز ارتباط برقرار کند.
این فعال حزبی افزود: وزارت کشور نمی تواند با نشریات حزبی بیگانه باشد و بهتر است در این باره با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تعامل داشته باشد و به این نشریات توجه کند.

**وزیر کشور مشکلات صنفی خبرنگاران را مطرح کند
عباس توانگر قائم مقام خبرگزاری تسنیم در نشست هم اندیشی اصحاب رسانه با وزیر کشور از رحمانی فضلی درخواست کرد تا به عنوان چهره ای رسانه ای مشکلات صنفی خبرنگاران را مطرح کند.
وی ادامه داد: خبرنگاری از شغل های زیان آور و پر استرس در کشور محسوب می شود، اما متأسفانه درک درستی از این شغل در جامعه و به خصوص برخی از شعب تأمین اجتماعی وجود ندارد.
این فعال رسانه ای اصولگرا در بخشی از سخنانش مدعی شد برخی اصلاح طلبان وزیر کشور را تحت فشار قرار می دهند و اضافه کرد: آقای رحمانی فضلی مادامی که در مسیر قانون حرکت می کنند، می توانند روی حمایت رسانه های اصولگرا حساب ویژه ای باز کنند.

** رسانه ها رکن چهارم دموکراسی باقی بمانند
«محمدکاظم انبارلویی» سردبیر روزنامه رسالت در نشست هم اندیشی با وزیر کشور اظهار داشت: رسانه ها رکن چهارم دموکراسی و پایه امنیت ملی هستند.
وی ادامه داد: با تهدیداتی در کشور روبه رو هستیم که یک ریشه آن را می توان در رسانه ها جست وجو کرد. بنابراین باید به اندک رسانه هایی که تهدیدی برای امنیت ملی محسوب می شوند، توجه کرد.
این فعال رسانه ای با اشاره به برخی مباحث درباره احیای انجمن صنفی روزنامه نگاران گفت: در حال حاضر بدون توجه به پیشینه سیاسی انجمن صنفی منحله روزنامه نگاران، نمی توان حرف از احیای آن زد که امروز صدای این انجمن از بی بی سی و صدای آمریکا می آید.
انبار لویی تصریح کرد: بنده 3 دهه است که در رسانه ها و مطبوعات حضور دارم و بسیاری از دوستان رسانه ای دهه اول و دوم انقلاب در حال حاضر در آن سوی مرزها هستند؛ بنابراین تقاضا دارم دوستانی که در اینجا هستند کوشش کنند تا رسانه ها کماکان رکن چهارم دموکراسی باقی بمانند نه رکن پنجم دشمن.

** علت توقیف روزنامه ها به درستی روشن شود
«الیاس حضرتی» سردبیر روزنامه های اعتماد و تعادل در ادامه این نشست ، گفت: هنوز وضعیت مطلوب رسانه ای در جامعه نداریم؛ چه صدا و سیما و چه رسانه های مکتوب و یا مجازی؛ هنوز تعریف دقیقی از جایگاه اینها به عمل نیامده است.
این فعال رسانه ای خاطر نشان کرد: ما یک انقلاب فرهنگی در کشور انجام دادیم، اما متناسب با این انقلاب، رسانه های خوب در جامعه نداریم.
حضرتی با بیان اینکه متاسفانه مطبوعات کشور از امنیت ماندگاری خوبی برخوردار نیستند و وضعیت آنها مبهم است، گفت: موضع شفاف و روشنی در خصوص فعالیت مطبوعات در کشور وجود ندارد؛ علاوه بر آن ما به لحاظ حزبی نیز وضعیت مناسبی نداریم و هر وقت که یک حزبی وضعیت مناسبی پیدا کرده، به دلایل مختلف آن حزب را به اغما فرستاده ایم.
وی اضافه کرد: مطبوعات دستاورد جدید بشری است، اما هنوز ما در کشور تکلیف خود را با آن روشن نکرده ایم.
این فعال رسانه ای ادامه گفت: با وضعیت موجود هیچ کس حاضر به سرمایه گذاری اصولی در رسانه ها نیست؛ خبرنگاران ما احساس می کنند که هیچ امنیت شغلی ندارند و تنها میراث آنها یک کوله پشتی است.
حضرتی از وزیر کشور درخواست کرد که کمیته ای در خصوص دلایل توقیف روزنامه ها در وزارتخانه تشکیل دهند تا علت توقیف روزنامه ها به درستی روشن شود.
وی افزود: به عنوان مثال چرا باید روزنامه ابتکار که درباره برکناری رئیس زندان اوین مطلب نوشت، توقیف شود؟ آیا این دلیل محکمی برای توقیف است؟
سردبیر روزنامه اعتماد با بیان اینکه اصول دین ما 5 تا است، اما خط قرمز هایمان بی انتهاست، گفت: امیدواریم با درایت آقای رحمانی فضلی که شخصیتی فرهنگی و رسانه ای هستند برخی مشکلات موجود از پیش پای خبرنگاران و رسانه ها برداشته شود.

**نگاه اصولگرایان و اصلاح طلبان به وزارت کشور فراملی باشد
محمد علی وکیلی مدیرمسوول روزنامه ابتکار نیز در این نشست اظهار داشت: وزارت کشور وزارت داخله کشور است همانطور که وزارت خارجه محور گفتمان اجمالی کشور می باشد. وزارت داخلی مسئولیت هماهنگی و همگرایی میان وزارتخانه ها را دارد.
وی ادامه داد: در دولت گذشته اگر برخی انتقادها هم نسبت به وزارت خارجه داشتیم تمکین می کردیم ولی در حال حاضر دوستانی که داعیه دار اصولگرایی هستند برخی موضوعات را رعایت نمی کنند.
این فعال رسانه ای به عملکرد و وظایف رسانه ها در قبال وزارت کشور و تعامل دوسویه با این وزارتخانه اشاره کرد و افزود: انتظار می رود وزارت کشور مسوولیت همگرایی و هماهنگی بقیه وزارتخانه ها را با موضوعات ملی انجام دهند؛ اصولگرایان و اصلاح طلبان نیز به این وزارتخانه به عنوان وزارت داخله نگاه کنند و موضوعات ملی را بنگرند.
وکیلی تصریح کرد: به این وزارتخانه فراتر از رنگ های سیاسی بنگریم تا موضوعاتی که باید تبدیل به گفتمان ملی شود مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
وی ادامه داد: بهتر است هر 3 ماه جلسات وزارت کشور با فعالان رسانه ای تکرار شود.
این فعال رسانه ای به موضوع بی حاشیه بودن وزارت کشور اشاره کرد و گفت: بی حاشیه ای لزوما مثبت نیست؛ این بی حاشیه ای اگر به معنای احتیاط باشد و اگر استانداران را از پرسش و پاسخ با رسانه ها دور کند صحیح نیست اما اگر بی حاشیه ای همراه با تحرک باشد مناسب است.
در ادامه این نشست ، محمد خدادی مدیر عامل خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا)، حجت الاسلام سید محمود دعایی مدیر مسوول روزنامه اطلاعات، شیخ الاسلامی مدیر مسئول روزنامه راه مردم، محمد رضا شجاعیان مدیر مسئول خبرگزاری نسیم و جمعی از مدیران مسوول و نمایندگان رسانه ها به بیان مشکلات، دغدغه ها و درخواست های خبرنگاران پرداختند.
سیام**7261 **9254**7261 **1449



20/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن