تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870671205




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگرانی یونانی ها از مقابله به مثل روسیه علیه تحریم اتحادیه اروپا


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نگرانی یونانی ها از مقابله به مثل روسیه علیه تحریم اتحادیه اروپا آتن - ایرنا - اقدام روسیه در تحریم محصولات کشاورزی اتحادیه اروپا مقامات و کشاورزان این منطقه اقتصادی غرب بخصوص یونان را نگران کرده است.


به گزارش ایرنا، صادرات محصولات کشاورزی یونان یکی از منابع مهم برای کمک به برون رفت از بحران مالی فعلی این کشور تلقی شده اما با اعمال تحریم های روسیه بر محصولات کشاورزی کشورهای اروپایی، اقتصاد و درآمد سالانه صنف کشاورزان یونان با ضرر گسترده ای مواجه می شود.
بر اساس آمارها، 1.3 درصد کل تولیدات کشاورزی یونان و بیش از 50 درصد از تولیدات محصولات باغی نظیر هلو، شلیل، توت فرنگی تا قبل از شروع تحریم محصولات کشاورزی از سوی روسیه، به این کشور صادر می شده است.
روزنامه یونانی زبان ˈ تانیاˈ دو روز پیش در گزارشی در مورد میزان ضررهای کشاورزان یونان در قبال تحریم اعمال شده از سوی روسیه نوشت: ارزش صادرات محصولات کشاورزی به روسیه سالانه 406 میلیون یورو است که با احتساب درآمد شرکت های حمل و نقل، محصولات یونان بیش از یک میلیارد یورو از این تحریم ها متضرر و اقتصاد بحرانی این کشور با مشکلات جدی تری رو به رو خواهد شد.
اتحادیه کشاورزان یونان در این باره اعلام کرد که به دنبال اعمال تحریم روسیه علیه اتحادیه ارویا در حال حاضر بیش از 9 هزار تن هلو و به همین مقدار شلیل که قرار بود به روسیه ارسال شود، در انبارها نگهداری می شوند و بزودی خراب و غیرقابل مصرف خواهند شد.
رئیس اتحادیه کشاورزان با اشاره به مشکلاتی که کشاورزان با آن روبرو هستند، در جواب اینکه چرا میوه های تولیدی را به دیگر کشورها صادر نمی کنید، گفت: صادرات میوه بر اساس برنامه ریزی و توافق های قبلی صورت می گیرد و این نیازمند زمان است و از آن گذشته یافتن مشتریان جدید در حال حاضر امکان پذیر نیست.
به دنبال تصمیم روسیه، مقامات یونان چند جلسه اضطراری برگزار کردند و انتظار این بود که از طریق دیپلماسی و با توجه به روابط دیرینه یونان و روسیه، راه حلی برای مشکل بوجود آمده پیدا شود.
ˈاونگلوس ونیزلوسˈمعاون نخست وزیر و وزیرامور خارجه یونان پس از اینکه روسیه در یک اقدام تلافی جویانه محصولات کشاورزی اتحادیه اروپا را تحریم کرد، گفت: یونان و مسکو دارای روابط دیرینه و تاریخی هستند و تلاش های دیپلماتیک بکار گرفته خواهد شد تا تاثیرات تحریم های روسیه بر کشاورزان یونانی کاهش یافته و به حداقل برسد.
وی همچنین تصریح کرد: یونان عضو اتحادیه اروپاست و به عنوان عضو صادق به آرمان های این اتحادیه طبیعی است که با تصمیمات این اتحادیه با هماهنگی و همکاری در خور کشور و آرمان های اتحادیه اروپا عمل کند.
گرچه اخبار حاکی از آن بود که قرار است نمایندگانی از سفارت یونان در مسکو با مسئولان روسی ملاقاتی صورت گیرد، یک روز بعد رادیو ˈکوکینوˈ یونان گزارش داد که روسیه حاضر به سازش در این باره نشده و دیداری با مسئولان روسیه و نمایندگان سفارت یونان در مسکو صورت نگرفته است.
ˈالکسیس چیپراسˈ رئیس حزب چپ ائتلاف(سی ریزا) دومین حزب بزرگ سیاسی این کشور با انتقاد از همراهی یونان با اتحادیه اروپا در تحریم روسیه، گفت: متاسفانه دولت ائتلافی و راستگرای یونان به جای اینکه به فکر مردم و بخصوص کشاورزان یونانی باشد، سیاست اطاعت کورکورانه از اتحادیه اروپا را پیشه کرده و در تحریم کشوری که دارای روابط دیرینه و دوستانه ای با ملت یونان بوده و هست، با این اتحادیه همراه شد.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد که روسیه با توجه به روابط دیرینه و دوستانه دو ملت یونان و روسیه و با توجه به اینکه ملت و کشاورزان یونانی خود قربانی سیاست های اقتصادی و سیاسی اتحادیه اروپا هستند،ˈولادیمیر پوتینˈرئیس جمهوری روسیه، در تصمیم خود در مورد تحریم یونان تجدید نظر کند.
ˈمانولیس قلزوسˈ یکی از سیاستمداران شناخته شده و معروف یونانی و نماینده حزب چپ ائتلاف( سی ریزا) در پارلمان اتحادیه اروپا که دارای سابقه مبارزات طولانی در خلال جنگ دوم جهانی علیه اشغال کشورش توسط نیروهای نازی دارد و این اقدام وی مورد احترام زیادی نزد ملت یونان است روز گذشته نامه ای به ˈپوتینˈ نوشت و از وی خواست که با توجه به روابط دیرینه دو ملت یونان و روسیه و با توجه به اینکه یونانیان و بخصوص کشاورزان یونانی خود قربانی سیاست های اقتصادی و سیاسی نظام سرمایه داری و اتحادیه اروپا هستند، تجدید نظر کند.
بر اساس گزارش رسانه های یونانی، این سیاستمدار در نامه خود به رئیس جمهوری روسیه نوشت، یونانیان همیشه از مواضع حق و حقوق بین المللی حمایت کرده و هرگز و در هیچ شرایطی علیه منافع روسیه هم از نظر سیاسی، اقتصادی و نظامی عمل نکرده و همیشه دوست و همراه ملت روسیه بوده اند.
این نماینده یونان در پارلمان اروپا در نامه خود نوشته است که نتایج انتخابات برای تعیین نمایندگان یونانی در پارلمان اتحادیه اروپا ثابت کرد که دولت ائتلافی و راستگرای یونان، در اقلیت قرار دارد ولی به حاکمیت خود در این کشور ادامه می دهد و با همراه شدن با نظام سرمایه داری و اتحادیه اروپا بر خلاف خواست ملت و بخصوص کشاورزان در راستای نابودی سرمایه های ملی کشور گام بر می دارد.
وی ادامه می دهد: در این لحظات حساس که ملت و کشور یونان با بحران بی سابقه اقتصادی دست و پنجه نرم می کند، من به نمایندگی از ملت یونان درخواست می نمایم که به خاطر روابط انسان دوستانه و روابط دیرینه دو ملت، در تصمیم خود مبنی بر تحریم کشاورزان یونانی تجدید نظر نمایید.
یکی از نمایندگان یونان در پارلمان اتحادیه اروپا، با اشاره به مشکلاتی که برای کشاورزان یونانی بر اثر تحریم های روسیه علیه این اتحادیه پیش می آید، گفت: سیاست های اتحادیه اروپا باعث ایجاد این مشکل شده، بنابر این اتحادیه اروپا موظف است که برای حل این مشکل اقدام جدی و فوری نماید.
رئیس اتحادیه کشاورزان شمال یونان نیز گفت که وی در نظر دارد به نمایندگی از کشاورزان ˈماتیاˈ، ˈای متیاˈ، کوزانیˈ و ˈ تسالیاˈ یعنی عمده ترین تولیدکنندگان محصولات کشاورزی در یونان از طریق همکاری با انجمن توسعه کشاورزی کشورهای جنوبی اتحادیه اروپا، یعنی یونان، اسپانیا و ایتالیا برای دریافت غرامت به اتحادیه اروپا مراجعه نمایند.
در همین حال قرار است روز دوشنبه اتحادیه های کشاورزان یونان برای بررسی ابعاد مشکلات ایجاد شده، تشکیل جلسه دهند و نتیجه این جلسه را روز سه شنبه این هفته در جلسه مشترکی که با حضور نمایندگان وزارت امور خارجه و وزارت کشاورزی برگزار خواهد شد، ابلاغ نمایند.
در همین حال وزیر امور خارجه یونان ضمن اعلام حمایت دولت از کشاورزان، اظهار کرد که ˈدولت تلاش هایی برای پرداخت غرامت به کشاورزان را بکار خواهد گرفت تا فشار مالی بر کشاورزان تا حدود زیادی کاسته شودˈ.
وزیر امور خارجه یونان بدون اینکه نامی از ترکیه به میان آورد، تلویحا در بیانیه ای به آنکارا هشدار داد و نوشت: کشوری که داعیه الحاق به اتحادیه اروپا را دارد و عضو ناتو هم می باشد، نمی تواند از شرایطی که برای صادرات محصولات کشاورزی یونان به وجود آمده به نفع خود استفاده کند.
این بیانیه در واقع جوابی به ابراز تمایل ترکیه برای افزایش صادرات محصولات کشاورزی به روسیه، است.
اتحادیه کشاورزان یونان روز یکشنبه با انتشار بیانیه ای از دولت خواسته محل دفن زباله ها را بر روی محصولات کشاورزی باز کند، زیرا نمی توان هزاران تن میوه و دیگر محصولات کشاورزی که بزودی خراب خواهند شد را در انبارها نگهداری کرد.
اروپام**462**1663** 1337



20/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن