محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827081366
صفار هرندی: انتخابات مجلس خیز احمدی نژاد برای بازگشت به سیاست است
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: صفار هرندی: انتخابات مجلس خیز احمدی نژاد برای بازگشت به سیاست است قزوین - ایرنا - عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: احمدی نژاد و اطرافیانش سیاست را کنار نگذاشته اند و ممکن است خیز اول خود را برای انتخابات مجلس بردارند.
به گزارش ایرنا، ˈمحمدحسین صفار هرندیˈ یکشنبه شب در ششمین دوره طرح ولایت دانشجویی در قزوین درباره موضع خود نسبت به محمود احمدی نژاد و احتمال بازگشت وی به عرصه های قدرت گفت: نوع عملی که از رییس دولت نهم و دهم مشاهده می شود گواه این است که وی و اطرافیانش سیاست را کنار نگذاشته اند.
وی در این نشست دانشجویی که با موضوع جریان شناسی سیاسی در دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین برگزار شد افزود: مدعی نیستم که تمام اقدامات احمدی نژاد تحت تاثیر القائات مشایی بوده اما با توجه به سابقه دیرینه ارتباطم با وی، باید بگویم احمدی نژاد پیش از دولت نهم با احمدی نژاد پس از رییس جمهوری تفاوت های زیادی کرده بود و مشکل اصلی ما با وی نیز در همین تفاوت ها بود.
* تعبیر تفکیک جنسیتی غلط است
صفار هرندی همچنین تفکیک جنسیتی در شهرداری تهران را در راستای سلامت اجتماعی و تکریم جایگاه زنان دانست و تاکیدکرد: تعبیر تفکیک جنسیتی غلط است زیرا هیچ عرصه ای را نمی توان یافت که در آن زنان و مردان از یکدیگر جدا باشند.
وی افزود: اما آنچه شهردار تهران درباره علت این اقدام مطرح کرده و ما نیز موافقیم، این است که ساعات حضور میان زنان و مردانی که در یک اتاق با یکدیگر بسر می برند شاید بیشتر از زمانی باشد که آنها با همسرانشان می گذرانند و این خود در آینده به احساسات و عواطف آنان ضربه می زند.
وی اضافه کرد: این اقدامی در جهت سلامت اجتماعی و تقویت بنیان خانواده است و برخی مواضع مخالف، تنها برای جوسازی است.
صفار هرندی اظهار کرد: طی چند روز اخیر خوشبختانه با شفاف سازی که در فضای رسانه ای کشور انجام شد، حتی زبان مدعیان روزهای اول کوتاه شده است.
وی اضافه کرد: در فضای بین المللی نیز ریشه فضاسازی های رسانه ای برای تخطئه جمهوری اسلامی ایران است.
صفارهرندی پیوند بین جریان داخلی و محیط بین المللی را نگران کننده خواند و افزود: یکی از علایم این پیوند جریان داخلی و خارجی همین جریان غزه بود که رسانه های مدافع شعار ˈنه غزه و نه لبنانˈ در مقابل بمباران و کشتار مردم غزه سکوت کردند.
وی اضافه کرد: همین جریان جاده صاف کن عملیات جریان استکبار علیه ملت ها است و معتقدند که باید دروازه ها را به روی مهاجم باز بگذاریم، لذا باید از وجود چنین جریان ها و اعتقاداتی نگران باشیم.
صفار هرندی به جریان شناسی سیاسی در کشور پرداخت و افزود: در یک تقسیم بندی، جریان های سیاسی طی 30 تا 40 سال گذشته به دو دسته ابتدایی تقسیم می شوند که یکی از این ها معتقد به جدایی جریان دینی از جریان سیاسی اجتماعی است و دسته دیگر اعتقاد دارند که باید از مسیر دین به سراغ مسایل اجتماعی و سیاسی رفت.
وی اظهار داشت: در دسته نخست دو گروه مشخص قرار دارند، یکی کسانی که باورشان این است که نزدیکی و هم کاسه شدن مباحث اجتماعی، منجر به بی اعتباری می شود، پس باید برای نجات آن از دستبرد مباحث اجتماعی و سیاسی جداسازی شوند.
صفار هرندی ادامه داد: شاید مشخص ترین گروه ها در این زمینه همان گروه های جریان ولایتی قبل از انقلاب اسلامی باشند که به تعبیر حضرت امام خمینی(ره) در دیانت آنان باید تردید کرد و البته امروز هم برخی از آنان فعال هستند.
وی خاطرنشان کرد: اینها همان جریان هایی هستند که هنگام بروز بحران در سوریه از صحنه فرار کردند و انجمن حجتیه از جمله این گروه ها در ایران قبل و پس از انقلاب هستند که امروز دوباره کار خود را بصورت زیر پوستی آغاز کرده اند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت نهم ادامه داد: در بین جریان های سیاسی کشور همچنین باید از گروه هایی نیز یاد کرد که درست در نقطه عکس این جریان قبلی منتها با مضمون مشترک جدایی دین از سیاست قرار دارند، با این تفاوت که وکیل مدافع سیاست در برابر دین هستند و از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون گروه های مختلفی از آنان وجود داشته اند.
وی خاطرنشان کرد: در مقابل تمام این جریان ها جماعتی نیز دین اسلام را به مثابه یک موضوع سیاسی اجتماعی تلقی کرده و برای جزیی ترین مسایل اجتماعی نیز حکم صادر کرده اند.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: امروزه کسانی در کشور معتقدند آنچه در جهان می گذرد رویه ای غیرقابل تخطی است و چاره ای جز پیوستن به جامعه جهانی نداریم.
* تلقی ما از دین به معنای جدایی از دنیا نیست
صفار هرندی در ادامه در پاسخ به این سووال که اگر جدایی دین از سیاست پسندیده نیست پس چرا این سیستم در ترکیه به خوبی پاسخ داده گفت: طرز تلقی ما از دین به معنای رهبانیت مسیحی و جدایی از دنیا نیست، بلکه منظور دینی است که دغدغه گرسنگی و تامین معاش تمام انسان ها را دارد.
وی خاطرنشان کرد: در مورد ترکیه و سایر کشورهای سکولار نیز لازم است مطالعات جدی تری صورت گیرد زیرا این جوامع اکنون علاوه بر مشکلات در عرصه های اجتماعی در سطوح کلان اقتصادی نیز گرفتار بدهی های دهها میلیاردی هستند و این کشورها نمی توانند الگوی مطلوب و ایده آل ما باشند.
* دفاع صفارهرندی از عملکرد خود در وزارت ارشاد
صفار هرندی در پاسخ به سووال دانشجویی که از او خواست اقدامات خود در دوره تصدی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را برشمارد، گفت: در زمان شروع به کار در وزارت فرهنگ نوعی حس بی اعتمادی به فعالان دولتی در عرصه فرهنگ وجود داشت و بیش از 70 درصد ادبیات داستانی کشور به کلی فاسد یا مخدوش بود.
وی افزود: نخستین اقدام من در چنین وضعیتی ایجاد آرامش در محیط فرهنگی بود که این اقدام نه تنها موجب رضایت مومنین و متدینین بلکه غیر متدینین نیز شد.
وی افزود: شاهد این موضوع نیز بازگشت کارگردانانی بود که پس از 10 سال به فیلمسازی روی آوردند و آثارشان در همان دوره مجوز اکران گرفت.
صفار هرندی همچنین چاپ 53 هزار عنوان کتاب، افزایش فروش فیلم، شکست رکورد پرفروش ترین فیلم، افزایش کالبدی محیط های فرهنگی، بازسازی سینماها و مساجد و افزایش بودجه قرآنی را از دیگر دستاوردهای دوران تصدی خود برشمرد.
وی ادامه داد: در جواب کسانی که مدعی اند در دوران من فرهنگ دچار مشکلاتی شده باید بگویم اقدامات من گرچه در مقایسه با وضعیت ایده آل صفر بوده، اما نسبت به عملکرد دوره های قبل و بعد کاری کارستان بود.
* استیضاح تنها حربه برای نظارت بر وزرا نیست
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه به سووال دانشجویی درباره دلیل استیضاح وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: استیضاح اولین و تنها حربه برای مدیریت و نظارت بر کار وزرا نیست و روش های دیگری مانند پرسش، فراخواندن وزیر به مجلس و یادآوری اینکه وزیر باید در منظومه ای به نام قانون مبتنی بر شریعت و اخلاقیات انجام وظیفه کند، می تواند مجلس را از استیضاح بی نیاز نماید، اما در صورتیکه کار شایسته ای از سوی دولتمردان انجام نشود، باید به کارهای دیگر اقدام کرد.
وی خاطرنشان کرد: البته شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز به ریاست رییس جمهوری مصرانه اجرای مصوبات حاکم بر عرصه فرهنگی کشور را پیگیری می کند و خوشبختانه چنین عملکردی طی ماه های اخیر توسط این شورا دیده شده است.
صفار هرندی در ادامه با اشاره به انتخابات پیش روی مجلس نیز گفت: اصلاح طلبان از اکنون خیز برداشته و برای پیروزی در این انتخابات خط و نشان می کشند تا کارهای ناتمام مجلس ششم را در مجلس آینده عملی سازند.
این مسوول یادآور شد: بعید است رییس جمهوری چنین گرایشاتی داشته و راضی باشد چنین حرکاتی در دوره مسوولیت وی اتفاق بیفتد، اما سکوت وی در مقابل این حرکت ها نیز کافی نیست و باید برائت جوید البته گاهی این تبری جستن در سخنان روحانی به روشنی دیده شده است.
* بحران عراق زود هنگام حل نمی شود
صفار هرندی با اشاره به بحران عراق ادامه داد: اگر این بحران تنها یک عارضه مقطعی بود شاید زمانی برای پایان آن پیش بینی می شد، اما با توجه به سابقه و ریشه های تاریخی این موضوع، نمی توان حل زود هنگام و آتش بس را در این کشور انتظار داشت.
وی خاطرنشان کرد: جریان داعش گروهی زیاده خواه است که بر اساس عادت گذشته دوباره سودای حکومترانی دارد و بجای صندوق رای و جلب اعتماد مردم، به سر بریدن زنان و کودکان و مردم بی گناه اقدام می کند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: باید گفت داعش تمام ماجرا نیست و حتی خود غربی ها بارها مدعی شده اند که پرورش دهنده داعش هستند و مقامات اسراییلی نیز اخیرا اعلام کرده اند که داعش تحت آموزش آنان بوده که البته با خوی مشترک وحشیانه هر دو گروه، چنین حرفی بعید نیست.
صفار هرندی افزود: آمریکایی ها که روزی به دنبال جای پایی برای حضور در منطقه بودند، اما حالا اعتراف می کنند که امروز این ایران است که اقتدار آن مانع دست اندازی آنها به منطقه شده و حتی برخی می گویند باید در آینده منتظر ظهور ابرقدرتی بنام ایران در منطقه بود.
ششمین دوره طرح ولایت دانشجویی با حضور 500 دانشجوی استان قزوین تا 21 مرداد ماه سال جاری در دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) ادامه دارد.
7388 / 614/2025
20/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]
صفحات پیشنهادی
صفار هرندی: احتمال خیز احمدی نژاد در انتخابات مجلس
صفار هرندی احتمال خیز احمدی نژاد در انتخابات مجلس قزوین - ایرنا - عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت احمدی نژاد و اطرافیانش سیاست را کنار نگذاشته اند و ممکن است خیز اول خود را برای انتخابات مجلس بردارند به گزارش ایرنا محمدحسین صفار هرندی یکشنبه شب در ششمین دوره طرح ولایت دانشجوییصفارهرندی:اقدامات اخیر احمدینژاد بیانگر بازگشت مجدد وی به سیاست است/برخی در لباس مذهب «جدایی دین از سیاس
صفارهرندی اقدامات اخیر احمدینژاد بیانگر بازگشت مجدد وی به سیاست است برخی در لباس مذهب جدایی دین از سیاست را ترویج می کنند عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت نظریه جدایی دین از سیاست تنها از سوی غربیها مطرح نمیشود بلکه برخی دیگر نیز در لباس مذهب از چنین نظریهای حمایت و در راستااحتمال خیز احمدی نژاد در انتخابات مجلس
صفار هرندی خبر داد احتمال خیز احمدی نژاد در انتخابات مجلس عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت احمدی نژاد و اطرافیانش سیاست را کنار نگذاشتهاند و ممکن است خیز اول خود را برای انتخابات مجلس بردارند محمدحسین صفار هرندی یکشنبه شب در ششمین دوره طرح ولایت دانشجویی در قزوین درباره موضع خودصفار هرندی: احمدینژاد میخواهد به سیاست بازگردد
صفار هرندی احمدینژاد میخواهد به سیاست بازگردد عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت نظریه جدایی دین از سیاست تنها از سوی غربیها مطرح نمیشود بلکه برخی دیگر نیز در لباس مذهب از چنین نظریهای حمایت و در راستای تحقق اهداف آن فعالیت میکنند محمدحسین صفارهرندی عصر یکشنبه در جلسه پرسشصفارهرندی: مساله بازگشت احمدینژاد جدی است
صفارهرندی مساله بازگشت احمدینژاد جدی است عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص مساله بازگشت دوباره رئیسجمهور سابق به فضای سیاسی کشور نیز گفت مساله بازگشت احمدینژاد جدی است عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه استیضاح وزیر علوم گامی برای جلوگیری از ایجاد انحرافات احتمالی در کصفارهرندی در ششمین دوره طرح ولایت در دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره): استیضاح وزیر علوم گامی برای جلوگیری ا
صفارهرندی در ششمین دوره طرح ولایت در دانشگاه بین المللی امام خمینی ره استیضاح وزیر علوم گامی برای جلوگیری از انحراف در کابینه بازگشت احمدینژاد به فضای سیاسی جدی استعضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه استیضاح وزیر علوم گامی برای جلوگیری از ایجاد انحرافات احتمالی در کابینهیک خاطره مهم از احمدینژاد در انتخابات84
یکشنبه ۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱ ۳۶ روز نو نوشت همانگونه که پیش بینی میشد جریان احمدی نژاد در انتشار خاطرات بریده شده آیت الله منتظری به منظور ایجاد و القای اختلاف در بین مسئولان نظام در دوران امام ره باعث شد که یکی از نزدیکان رسانهای آیت الله هاشمی رفسنجانی پرده از یک راز بزرگ برداگزارش نحوه استخدامها در دولت احمدی نژاد به مجلس ارائه می شود
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی دولت دهم گزارش نحوه استخدامها در دولت احمدی نژاد به مجلس ارائه می شود معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی دولت سابق نسبت به اعلام استخدام های غیر قانونی در دولت احمدی نژاد واکنش نشان داد لطف الله فروزنده معاون توسعه انسانی دولت نهم و دهم در گفشکایت از تخلفات اداری دولت احمدینژاد به کمیسیون اصل 90 مجلس
شکایت از تخلفات اداری دولت احمدینژاد به کمیسیون اصل 90 مجلس نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در شکایتی به کمیسیون اصل 90 خواهان رسیدگی به تخلفات گسترده اداری دولت احمدی نژاد در دوره های نهم و دهم شد به گزارش نامه نیوز به نقل از ایرنا غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی افزود دانتقاد طیبنیا از سیاستهای اقتصادی دولت احمدینژاد: یارانه مساوی برای همه نشانه عدالت نیست /وعده بردن نفت سر
انتقاد طیبنیا از سیاستهای اقتصادی دولت احمدینژاد یارانه مساوی برای همه نشانه عدالت نیست وعده بردن نفت سر سفره مردم در اوج تحریمهای نفتی طیبنیا می گوید در سالهای گذشته وابستگی به نفت به اوج خودش رسید بنابراین دشمن ما را با شدیدترین تحریمها مواجه کرد به گزارش نامه نیوز عبادامچیان: سیاست نظام در سال 88 این بود که احمدینژاد رای بالا بیاورد /اگر هاشمی برای سه دوره رییس جمهور شدن ج
بادامچیان سیاست نظام در سال 88 این بود که احمدینژاد رای بالا بیاورد اگر هاشمی برای سه دوره رییس جمهور شدن جدی بود راهکار پیدا می کرد اصلاح طلبان خودشان را به ناطق و روحانی چسبانده اند قائم مقام حزب موتلفه میگوید من از اول هم نسبت به میرحسین نظر مشکوکیت داشتم اما آقای کروبمرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر کرد کتاب «سیاست هستهای دولت احمدینژاد و مواضع شخصیتها» منتشر شد
مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر کردکتاب سیاست هستهای دولت احمدینژاد و مواضع شخصیتها منتشر شدمرکز اسناد انقلاب اسلامی کتاب سیاست هستهای دولت احمدینژاد و مواضع شخصیتها را منتشر کرد به گزارش خبرگزاری فارس مرکز اسناد انقلاب اسلامی در جدیدترین اثر خود کتاب سیاست هستهای دولت ابازگشت اصولگرایان به آغوش احمدی نژاد!
بازگشت اصولگرایان به آغوش احمدی نژاد محمود احمدی نژاد دیگر گوهر مقصود اصولگرایان نیست اما بازگشت دوباره او به قدرت مستلزم آن است که اصولگرایان او را به عنوان شانس پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری بعدی بپذیرند به این مطلب امتیاز دهید به گزارش جام نیوز به نقل از نامه قصه مباهنر: بشار اسد گفته اگر سردار سلیمانی در انتخابات سوریه نامزد میشد رای میآورد /واقعا از وزرای احمدینژاد یک
باهنر بشار اسد گفته اگر سردار سلیمانی در انتخابات سوریه نامزد میشد رای میآورد واقعا از وزرای احمدینژاد یکیشان هم بهدرد نمیخورد محمدرضا باهنر معتقد است که نظام پارلمانی ایران به لحاظ ساختاری مشکلاتی دارد که باید برای آن فکر اساسی کرد به گزارش نامه نیوز به نقل از خبرآنلایترقی: سیاهنماییهای دولت علیه احمدینژاد نتیجه عکس خواهد داشت/ دولت همینگونه ادامه دهد باید منتظر پیروزی احم
تکرار ترقی سیاهنماییهای دولت علیه احمدینژاد نتیجه عکس خواهد داشت دولت همینگونه ادامه دهد باید منتظر پیروزی احمدینژاد در انتخابات بعد باشیم عضو شورای مرکزی حزب موتلفهاسلامی براین باور است که سیاه نمایی دولت یازدهم علیه دولت و رئیس جمهور گذشته باعث مظلومیت احمدی نژاد در بیآونگ بازگشت یا عدم بازگشت احمدی نژاد/ از سودای ریاست جمهوری تا در خواست برای محاکمه
آونگ بازگشت یا عدم بازگشت احمدی نژاد از سودای ریاست جمهوری تا در خواست برای محاکمه احمد بخشایش اردستانی از فعالان سیاسی حامی احمدی نژاد گفت نامه دفتر رییس جمهوری سابق به رییس کل بانک مرکزی را باید به نوعی مقدمه بازگشت احمدینژاد به عرصه سیاست پس از حدود یک سال سکوت دانست به گزمرکز اسناد سراغ سیاست هستهای احمدینژاد رفت
مرکز اسناد سراغ سیاست هستهای احمدینژاد رفت فرهنگ > کتاب - کتاب سیاست هستهای دولت احمدی نژاد و مواضع شخصیتها از سوی مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شد مرکز اسناد انقلاب اسلامی در جدیدترین اثر خود کتاب «سیاست هستهای دولت احمدینژاد و مواضع شخصیت&-
سیاسی
پربازدیدترینها