محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844083280
«پالم»؛ نماد بی توجهی به حقوق مصرف کننده
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی روزنامه های ایران/ یکشنبه 19 مرداد 1393 «پالم»؛ نماد بی توجهی به حقوق مصرف کننده تهران-ایرنا-استفاده گسترده و غیرقانونی از روغن «پالم» در صنایع غذایی بویژه لبنیات نشان می دهد که برای بسیاری از شرکت ها و کارخانه ها، آن چه به هیچ وجه مهم نیست سلامت و جان مردم است؛ بحث درباره این موضوع یکی از محورهای خبری و تحلیلی روزنامه های امروز بود.
این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز یکشنبه 19 مرداد 1393 خورشیدی انداخته و مهمترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.
*** بازی با سلامتی مردم
بحث ها بر سر استفاده از روغن پالم در لبنیات ادامه دارد و هر ارگان و سازمان مسوولی تقصیر را به گردن دیگری می اندازد. انگار نه انگار که سال ها به دلیل سهل انگاری و سکوت سازمان های مرتبط و بخصوص کارخانه های لبنیات، با جان و سلامتی مردم بازی شده است، آن هم تنها به بهانه سود و فروش بیشتر.
امروز نیز برخی از روزنامه ها زبان به انتقاد از کارخانه های لبنیاتی در استفاده از این روغن پرداختند و از مسوولیت دولت در حفاظت از سلامت مردم گفتند.
روزنامه ی «اطلاعات» در یادداشتی با عنوان «سوداگری با سلامت مردم» به وظایف دولت در زمینه ی ایجاد سلامتی برای مردم و به حداکثر رساندن آن در میان مردم جامعه اشاره کرد و نوشت: آنچه در کنار همه این ها، سلامت مردم را مورد هدف قرار داده، «رفتارهای آگاهانه سوداگرانه» است که اگر، همه کارهای فوق را باید، به تدریج و با حوصله انجام داد، برخورد با این سوداگری خطرناک باید با نهایت صلابت و فوریت انجام پذیرد و گرنه مردم به دولت و حاکمیت بی اعتماد می شوند.
این روزنامه در ادامه افزود: سازمان غذا و دارو نیز اعلام کرده است آلودگی سمی 7 محصول کشاورزی را بررسی می کند. پیش تر نیز مسئولان گفته بودند مزارع وسیعی در جنوب تهران سبزیجات و صیفی جات را با پساب صنعتی و آب های آلوده آبیاری می کنند و محصولاتی آلوده به بازار می فرستند و حتی گفته شد منتظر حکم دادگاه برای تخریب این مزارع هستیم. همه اینها، گواه آن است که بخشی از سلامت مردم، قربانی سوداگری و منعت طلبی های ناسالم افراد و گروه ها می شود، از سوداگری سیاسی و تبلیغاتی آن دولتی که با تولید بنزین سرطانزا، ناز بر فلک و فخر بر ستاره کرد که «یک شبه در تولید بنزین خودکفا شدیم» تا سوداگری کارخانه دارها و واردکنند ه ها و قلیلی از همین مردم که برای ثروتمندشدن عجله دارند و فضا را برای تخطی و سوداگری مساعد یافته اند. فراموش نکنیم هرگونه مسامحه با این گروه ها، بزرگترین سرمایه حاکمیت یعنی «اعتماد» را نابود می کند. مردم اگر به ماست و پنیری هم که می خورند نتوانند اعتماد کنند، دیگر به چه چیزی اعتماد می کنند؟
روزنامه ی «اعتماد» هم در یادداشتی به نوشته ی «محمدصادق جنان صفت» روزنامه نگار از در راه بودن «فاجعه پالم» خبر داد.
به بیان اعتماد داستان تاسف برانگیز ماست و شیرهای پالم دار که در روزهای گذشته از پس پرده برون شد را از زاویه های گوناگون می توان واکاوی کرد. یک زاویه نگاه این است که اگر این اتفاق در جامعه یی واجد گردش آزادی امل اطلاعات رخ می داد بدون تردید وزیر مرتبط زیر هجوم رسانه ها ناگزیر به استعفا می شد. در ایران اما این اتفاق افتاده است و وزیر بهداشت و درمان به جای اینکه متخلفان را به شهروندان معرفی کند تا دست کم با نخریدن ماست و شیری که پالم های وارداتی در ذرات آن ها جای گرفته است آنها را مجازات کنند می گویند اسامی آنها را به قوه قضاییه می دهد.
این روزنامه افزود: فاجعه بزرگ اما مخدوش شدن اخلاق عمومی و حرفه یی است که موجد آن قیمت گذاری دستوری دولت در صنعت لبنیات و سیار فعالیت های صنعتی است. ... فاجعه پالم دار کردن شیر و ماست پرچرب و زخمی کردن روح و جسم شهروندانی که می فهمند چه کلاه گشادی سرشان رفته است با هیچ معیاری و با هیچ قیمتی قابل برگشت نیست. این زیان بسیار دهشتناک تر از زیانی است که احتمالا از جیب مصرف کنندگان می رفت. مخدوش شدن اعتماد عمومی و اعتباری که برخی شرکت های بزرگ لبنیات فراهم کرده بودند و احتمالا تا خارج از مرزها ادامه می یابد را نمی توان به سادگی جبران کرد.
روزنامه ی «کسب و کار» هم در یادداشتی با عنوان «بحران پالم» با زبانی نقادانه از اعلام نشدن نام شرکت های لبنیاتی متخلف گفت و نوشت: مسئولان دولتی برخلاف وظیفه خود برای حمایت از مردم در برابر تولید کنندگانی که منافع خود را بر سلامت مصرف کنندگان ارجح می دانند، تنها با توجیه اینکه اعلام اسامی متخلفان باعث ورشکستگی و احتمالا بیکاری کارگران این واحدها خواهد شد، لب فرو بسته و از مسئولیت خود شانه خالی می کنند. چنین اقداماتی به جز زیر پا گذاشتن حقوق مردم و تنبیه تولید کنندگانی که فشارهای اقتصادی را تحمل می کنند ولی از جاده درست خارج نمی شوند، نخواهد بود.
کسب و کار در ادامه نوشت: لازم است اصناف، به ویژه اتحادیه تولید کنندگان صنایع لبنی دست به خودپالایشی زنند تا بیش از این در هیاهوی به راه افتاده از خطای اندک اعضای خود، سرمایه و آبرویشان بر باد نرود. مسئولان دولتی نیز باید با بیان روشن دلایل این اقدام ضمن کاستن از نگرانی مردم، ضررهای کوتاه مدت افشای یک خطا در تصمیم گیری و نظارت را بر منافع بلندمدت سلامت شهروندان بپذیرند و مانع از گسسته شدن نوار اعتماد مردم به خود شوند.
روزنامه ی «تفاهم» هم در گزارشی از سوء استفاده ی برخی از شرکت های لبنی از فضای ایجاد شده در افکار عمومی و تبلیغات منفی آنها علیه رقبایشان گفت.
تفاهم نوشت: در شرایطی که همچنان ابهامات و تناقضات ˈ استفاده از روغن پالم در شیر و فرآورده های آنˈ وجود دارد، برخی از برندهای معتبر لبنی از این شرایط استفاده کرده و از راه های گوناگون همچون ارسال پیامک به مردم وارد تبلیغات شده اند که ˈ محصولاتشان، تازه، سالم و بدون روغن پالم است.ˈالبته همین کارخانه ها که در ابتدای امر توپ را به زمین دامداران انداخته بودند و اکنون هم انجمن شان تاکید دارد که ˈ وزارت بهداشت در دامداری های متخلف را ببنددˈ، بعد از گذشت چند روز خود را لو دادند و اعتراف کردند که استفاده از روغن پالم در شیر و لبینات موضوع تازه ای نیست و آنها به دلیل فشار مالی مجبور به این کار هستند و حال نیز که سازمان استاندارد در حال نمونه گیری از محصولات مختلف لبنی است تا فرآورده هایی را که از روغن استفاده کرده اند را شناسایی کند، کارخانه های لبنی، رقبای خود را متهم به استفاده از روغن در شیر و لبنیات می کنند تا به نوعی بازار آن برند را کساد کنند.
تفاهم در پایان به وظیفه ی سازمان استاندارد اشاره کرد و نوشت: با توجه به اینکه سازمان استاندارد باید تاییدکننده سلامت محصولات بهداشتی و رعایت شرایط درست در تولید محصول سالم باشد، این موضوع باید از سوی این سازمان روشن شود و ابهامات مردم در این زمینه برطرف شود چراکه آنها به اعتبار اطمینان به سازمان استاندارد این محصولات را مصرف می کنند.
*** سیاست های اقتصادی دولت در بوته ی نقد
نگاهی به نحوه ی اجرای سیاست های اقتصادی دولت یازدهم و تحلیل و بررسی آن محور عمده ی بسیاری از روزنامه ها بود؛ از موضوع مبارزه با مفاسد اقتصادی تا سیاست های ارزی دولت.
روزنامه ی «آرمان» در سرمقاله ی خود به قلم «عیسی کلانتری» وزیر کشاورزی در دولت سازندگی با عنوان «تکراری بود» از دولت خواست تا نسبت به اعلام اسامی مفسدان اقتصادی شفاف تر عمل کند.
به نوشته ی آرمان مردم از رئیس جمهور محبوب انتظار دارند که اسامی متخلفان و سوءاستفاده کنندگان از تحریم ها را نام ببرد؛ نه اینکه رسانه ها در روزهای آتی همان حرف های تکراری را منتشر کنند. رای دهندگان از دولت آقای روحانی انتظار شفافیت بیشتری دارند، آقای روحانی باید آشکارا بگوید که چه مقدار از منابع کشور، به چه صورتی و توسط چه کسانی از کشور خارج شده است. قطعا آقای روحانی و دولتمردانش با رویکرد ماخوذ به حیایی که در پیش گرفته اند، نمی توانند مشکلات پیش روی دولت خودشان را با رای دهندگان در میان بگذارند. مردم دیگر به حرف های روز گذشته رسانه ها، که تکرار مکررات در یک سال گذشته بود اعتماد نمی کنند و به ادعای بسیاری از کارشناسان اعتماد آنها به دولت از طریق پخش این گونه سخنرانی ها جلب نمی شود.
کلانتری در این یادداشت افزود: اگر حاصل جمع رویکرد و مطالب منتشر شده در رسانه ها در روزهای گذشته را مورد بررسی قرار دهیم، متاسفانه نمی توانیم به حرف های تکراری رسانه ها و سخنرانی های تکراری نمره قابل قبولی بدهیم. وقتی مفسدان اقتصادی به مردم معرفی نشدند؛ چگونه می خواهیم حرف از تخلفات و بازگرداندن وجوه بزنیم. وقتی که می دانیم آمار درآمد فروش نفت و پتروشیمی کشور در دوره گذشته در اختیار مردم قرار نگرفته حل این معادله چندان که رسانه ها فکر می کنند برای مردم دشوار نیست.سوال این است که چه مقدار از این موارد وارد خزانه شده است. اگر این پول ها در اختیار افرادی قرار گرفته که خارج از ایران هستند چه؟ مردم باید بدانند که بازگرداندن اموال افرادی که دارای تابعیت های متعددی هستند، امکان پذیر نیست بنابراین لازم است دولت یازدهم با مردم شفاف باشد.
«تک نرخی شدن ارز؛ قول رییس جمهوری محترم» نیز عنوان یادداشت روزنامه ی «تعادل» در این خصوص بود. به تحلیل این روزنامه از ابتدای سال جاری شاهد ثبات نرخ ارز در بازار آزاد هستیم که این امر نشان دهنده ی عزم دولت برای سروسامان بخشیدن به بازار ارز است. این ثبات از اقدامات دولت همچون، مذاکرات مثبت هسته یی و گشایش در روابط سیاسی و اقتصادی با سایر کشورها نشات گرفته است.
تعادل همچنین به شفافیت دولت در فعالیت های اقتصادی اشاره کرد و نوشت: تک نرخی شدن ارز یکی از بازارهای اصلی در به وجود آمدن شفافیت اقتصادی است. ... در فضایی که نظام ارزی چند نرخی در جریان است نمی توان به شفافیت و ثبات اقتصادی رسید. تعدد نرخ ارز در کشور باعث ایجاد رانت می شود و فسادزاست.
این روزنامه در پایان نیز راهکارهایی در خصوص تک نرخی شدن ارز ارایه کرد.
روزنامه ی «آفتاب یزد» هم در یادداشتی با تیتر «این ریسمان محکمی نیست» به بیان ضعف های اقتصادی کشور و نقش تعیین نرخ ارز در اقتصاد ایران پرداخت.
به نوشته ی این روزنامه نرخ ارز در 8 سال گذشته با مدیریتی مصنوعی و با کمک دلارهای نفتی در حد پایینی قرار گرفت ولی در نهایت این حباب ترکید و نرخ ارز یکباره به میزان 300 تا 320 درصد افزایش پیدا کرد. بنابراین درست است که ما از بازگشت ثبات به بازارهای سوداگری مالی مانند ارز، طلا و سکه صحبت می کنیم ولی تعیین نرخ ارز در شرایطی که نرخ تورم همچنان بالای 20 درصد است به نفع و صلاح کشور نیست... . اگر در چنین شرایطی نرخ ارز را متناسب با نرخ واقعی آن که دربرگیرنده نرخ تورم داخلی است، اصلاح نکنیم زمینه هایی را فراهم می کنیم که صادرات از مزیت نسبی برخوردار نباشد.
*** نارضایتی از عملکرد رسانه ملی
نارضایتی ها از عملکرد رسانه ی ملی تمامی ندارد و هر روز شاهد انتقادی نسبت به عملکرد سازمان صدا و سیما در بخش های مختلف هستیم. این در حالی که است که این رسانه بدون هیچ توجهی به انتقادها به مسیر قبلی خود ادامه می دهد. به تازگی نیز «حسام الدین آشنا» مشاور رییس جمهوری در امور فرهنگی از رخ دادن فاجعه یی در صدا و سیما درباره ی مساله ی تبلیغات افسارگسیخته در آن خبر داد.
روزنامه ی «اعتماد» در یادداشتی با تیتر «صدا و سیما و فاجعه فرهنگی» نوشت: عملکردهای متفاوت سازمان صدا و سیما در چند وقت اخیر به یکی از مباحث انتقادی بیشتر سیاسیون کشور تبدیل شده است. یکی از جدید ترین واکنش ها انتقاد به پخش گسترده تبلیغات تجاری و بازرگانی است که حجم بالایی از زمان پخش برنامه های این سازمان را به خود اختصاص داده است. صدا و سیما که عملکرد حمایتی اش از دولت سابق را در این دولت به کلی از یاد برده است این روزها از نقاط مختلفی مورد انتقاد قرار دارد. انتقادهایی که در ماه های پایانی عمر حضور عزت الله ضرغامی در ساختمان شیشه یی جام جم می رود تا از وقوع خاطرات خوش برای او جلوگیری کند.
اعتماد در ادامه با اشاره به انتقاد آشنا از این سازمان نوشت: حسام الدین آشنا، نماینده دولت در شورای نظارت بر صدا و سیما انتقادات تند و تیزی به صدا و سیما داشت؛ انتقاداتی که معلوم نیست این بار عزت الله ضرغامی پاسخی برای آنها دارد یا نه؟ مشاور رییس جمهور در امور فرهنگی با اشاره به حجم زیاد تبلیغات و مغایر بودن این رویکرد با اقتصاد مقاومتی از مسوولان رسانه ملی خواست که اجازه دهند بعضی شبکه های صدا و سیما از زنجیر تبلیغات تجاری آزاد شوند.
روزنامه ی آفتاب یزد نیز در یادداشتی با عنوان «ادبیات شِت و پِت رسانه ملی» از انتقاد دیگری پرده برداشت که به ادبیات بازیگران در فیلم ها و سریال ها مربوط می شد.
به بیان نگارنده ی این یادداشت نمی دانم موضوع تولید تکه کلام را برای اولین بار چه کسی در رسانه ملی بنیاد نهاد اما هر کسی که این کار را کرد شاید هرگز به ذهنش خطور نمی کرد که موضوع تکه کلام یکی از ارکان اصلی سریالها و برنامه های تلویزیونی شود. به نحو و صورتی که اگر یک سریال یا تله فیلم تکه کلامی درون خود نداشته باشد انگار مثلا گروه فیلمبرداری به همراه بازیگران و هنروران و ... همگی سر لوکیشن رفته باشند و با خودشان دوربین نبرده باشند و از آنجا که المانی به نام دوربین از مواد لازم و ضروری برای تولید یک فیلم است گروه به ناچار راه رفته را باز می گردند و نمی توانند فیلم بگیرند.
به نوشته ی آفتاب یزد اگر از واژگان و ادبیاتی که هرگز در شان بیننده رسانه ملی است و در هر فیلم و سریالی مورد استفاده قرار می گیرد بگذریم سوالی که در ذهن من و شما از تماشای فیلمها و سریالهایی که هر کدام به نحوی یک یا دو تکه کلام دارند متبادر می شود این است که واقعا این واژگان من درآوردی چه سودی برای بیننده تلویزیونی دارند؟ چه نیازی از کسی که مقابل جعبه جادویی نشسته مرتفع می کنند و اصولا برآورد چنین واژگان نامتجانس و بی معنایی چیست؟ به چه هدفی ساخته و چه انگیزه ای برای استفاده به مخاطبشان می دهند؟
*** تردید درباره سیاست های آمریکا در عراق
گروه تروریستی موسوم به «دولت اسلامی عراق و شام» (داعش) با اعلام حکومت خلافت اسلامی بر اعمال وحشیانه ی خود علیه مردم عراق شدت بخشید. دستگاه دیپلماسی آمریکا که تا پیش از تشدید فعالیت های گروه های داعش موضع گیری مشخصی اتخاذ نکرده بود، اینک دستور حمله به مواضع داعشی ها را صادر کرده است با این حال برخی از تحلیل گران معتقدند آمریکا در جنگ با داعش تردید دارد و به نوعی حامی این گروهک تروریستی است.
روزنامه ی آرمان در یادداشتی با تیتر «تردید آمریکا در جنگ با داعش» تحلیل «حشمت الله فلاحت پیشه» نماینده ی سابق مجلس را در این خصوص منتشر کرد.
به نوشته ی فلاحت پیشه در شرایط کنونی اگر مقابله با تروریست هایی همچون داعش یک راهبرد در سیاست خارجی آمریکا باشد آن موقع کشورهای منطقه حتی ایران هم می توانند به آمریکا برای مقابله با تروریسم کمک کنند ولی متاسفانه هنوز شواهد کافی در دست نیست که مقابله با داعش برای آمریکا یک راهبرد باشد. آمریکا حتی به صورت گزینشی با داعش برخورد کرده که اعتراضات مختلفی را برانگیخت. اکنون می بینیم که آمریکایی ها در شرایط ویژه ای علیه داعش اقدام می کنند. هنوز آمریکایی ها راهبردی مبنی بر ریشه کن کردن تروریسم در پیش نگرفته اند یعنی همواره سازمان سیا آمریکا معتقد به ایفای نقش مدیریت شده گروه های تروریستی اسلامی است؛ یعنی گروه های تروریستی اسلامی تا زمانی که در مقابل مخالفان آمریکا عمل می کنند حتما مورد حمایت آمریکا قرار می گیرند ولی زمانی که امنیت مراکز یا مناطق یا منافع آمریکایی ها را تهدید کنند؛ آن موقع مورد هجمه قرار می گیرند.
در ادامه ی این یادداشت آمده است: وزارت خارجه آمریکا اعلام می کند که برای حمایت از نمایندگی سیاسی و کنسولی آمریکا و خطر نزدیک شدن داعش به آنجا وارد عملیات شده اند لذا واقعیتی که وجود دارد این است که آمریکایی ها اگر واقعا به دنبال مقابله جدی با تروریسم هستند باید سیاست راهبرد ریشه کنی تروریسم درمنطقه را به گونه ای مطرح و در آن قالب عمل کنند که بتوانند نظر مثبت برخی کشورها مانند ایران را جلب کنند.
سرمقاله ی روزنامه ی «جمهوری اسلامی» نیز حکایت از «همدستی آمریکا با داعش» دارد.
جمهوری اسلامی با اشاره به حمله ی نظامی آمریکا به مواضع داعش و به دنبال آن مخالفت جهانی با فعالیت های تروریستی این گروه، دو نکته را متذکر شد.
جمهوری اسلامی نوشت: نکته اول اینکه یک روز قبل از صدور فرمان اوباما به منظور آغاز عملیات نظامی علیه داعش، خبری منتشر شد که رسانه های غربی بسیار تلاش کردند از انعکاس گسترده آن جلوگیری نمایند. خبر این بود که هیلاری کلینتون وزیر خارجه سابق آمریکا در کتاب خود با عنوان ˈگزینه های دشوارˈ سخنان غافلگیر کننده ای را مطرح ساخت و اعتراف کرد که در واقع ˈداعشˈ ساخته و پرداخته دست دولتمردان آمریکایی با هدف تقسیم خاورمیانه بوده است. ... اگر آمریکایی ها واقعاً به جنگ علیه داعش معتقد هستند، چرا از اساس این گروهک تکفیری - تروریستی را پایه ریزی و ساخته و پرداخته کردند؟ آیا هدف از اعلام جنگ علیه داعشی ها نوعی فرافکنی برای تحت الشعاع قرار دادن اعترافات ناشیانه هیلاری کلینتون نیست؟ چرا آمریکایی ها و اروپایی ها گروه های تروریستی و جنایتکاری را پدید می آورند که بعدها مجبور به حمله نظامی علیه آنها شوند؟ در این زمینه سؤال های فراوانی وجود دارد که البته هیچگاه پاسخ روشنی به آنها داده نشده و هرگز هم پاسخ داده نخواهد شد.
این روزنامه در بیان نکته ی دوم نیز نوشت: نکته دومی که باید در ارزیابی حمله آمریکا علیه داعشی ها مورد توجه قرار گیرد اینست که گروه های تکفیری - تروریستی حدود سه سال و اندی است که در سوریه درحال ارتکاب جنایت علیه مسلمانان هستند و تقریباً از حدود یک سال پیش نیز کشتار مردم عراق را آغاز کرده اند، اما در این مدت دولت های غربی به سرکردگی آمریکا و مجامع جهانی تحت سیطره دولت واشنگتن، هیچگاه چنین تحرک سیاسی گسترده ای را به راه نیانداخته بودند. این تحرکات زمانی آغاز شد که دامنه جنایات داعش به اقلیت های دینی و مذهبی عراق و بخصوص علیه مسیحیان رسید و پس از آن بود که از سازمان ملل گرفته تا شورای امنیت و سران دولت های اروپایی و در نهایت آمریکا تصمیم گرفتند اقدامی علیه این گروهک تروریستی انجام دهند. آیا این روش نشان دهنده دوگانگی موجود در افکار شیطانی مقامات غربی نیست؟
* گروه پژوهش های خبری
پژوهشم** 9283**2054
19/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]
صفحات پیشنهادی
فراخوان ثبت نام متقاضیان دریافت گواهینامه و تندیس رعایت حقوق مصرفکننده
فراخوان ثبت نام متقاضیان دریافت گواهینامه و تندیس رعایت حقوق مصرفکننده خبرگزاری پانا سازمان حمایت ثبت نام از متقاضیان دریافت کننده گواهینامه و تندیس رعایت حقوق مصرفکننده را آغاز کرده است که تا سی ام مهر 93 ادامه دارد ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۳ مرداد ساعت 15 14 به گزارش خبرگزاری پانا بهمتقاضیان دریافت گواهینامه رعایت حقوق مصرف کننده ثبت نام کنند
متقاضیان دریافت گواهینامه رعایت حقوق مصرف کننده ثبت نام کنند تهران - ایرنا - وزارت صنعت معدن و تجارت اعلام کرد ثبت نام از متقاضیان دریافت گواهینامه و تندیس رعایت حقوق مصرف کننده از سوی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان آغاز شده و تا 30 مهر ماه سال جاری ادامه دارد به گزحمایت همزمان از تولید و مصرف کننده محصولات لبنی ضروری است
رییس کمیسیون کشاورزی مجلس حمایت همزمان از تولید و مصرف کننده محصولات لبنی ضروری است اراک - ایرنا - رییس کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی گفت حمایت همزمان و همه جانبه از تولید و مصرف کننده محصولات لبنی ضروری است و بخشهای قانونگذار و دولت باید وظیفه خود را در اامام جمعه کرمانشاه: امریکا بزرگترین نقض کننده حقوق بشر در دنیاست
امام جمعه کرمانشاه امریکا بزرگترین نقض کننده حقوق بشر در دنیاست کرمانشاه - ایرنا - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه گفت امروز بزرگترین نقض کننده حقوق بشر در دنیا آمریکاست به گزارش خبرنگار ایرنا آیت الله مصطفی علما در خطبه های این هفته نماز جمعه کرمانشاه ضمن اشاحفظ حقوق هسته ای ملت ایران اولویت نخست است/برخورداری تیم مذاکره کننده از حمایت رهبری
عراقچی حفظ حقوق هسته ای ملت ایران اولویت نخست است برخورداری تیم مذاکره کننده از حمایت رهبری تهران- ایرنا- معاون امور حقوقی و بین الملل وزیر امور خارجه با بیان این که اختلاف نظرها با 1 5 کماکان گسترده است گفت حفظ حقوق هسته ای ملت ایران اولویت نخست است و طرف مقابل باید آمادگی پذاستاندار آذربایجانشرقی عنوان کرد نبود مرکز درمان معتادان نمونهای از کمتوجهی به حقوق شهروندی در تبریز
استاندار آذربایجانشرقی عنوان کردنبود مرکز درمان معتادان نمونهای از کمتوجهی به حقوق شهروندی در تبریزاستاندار آذربایجانشرقی نبود مرکز درمان معتادان را نمونهای از کمتوجهی به حقوق شهروندی در تبریز دانست به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجانرییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی: روستاییان تبدیل به مصرف کننده شده اند
رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی روستاییان تبدیل به مصرف کننده شده اند مشهد - ایرنا - رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت بخاطر مدیریتهای مبتنی بر ظواهر روستاییان که تولیدکننده کشاورزی هستند به مصرف کننده درجه سه شهری تبدیل شده اند مجتبی مزروعی روز یکشنبه در مراسمشیوع بیماری های عفونی در کودکان مصرف کننده شیرخشک بیشتر است
پزشک کودکان شیوع بیماری های عفونی در کودکان مصرف کننده شیرخشک بیشتر است تهران - ایرنا - پزشک فوق تخصص کودکان گفت نتایج مطالعات پژوهشگران نشان داده که شیوع بیماریهای عفونی به خصوص عفونت گوش میانی عموما در کودکانی که شیرخشک مصرف می کنند بیشتر است به گزارش ایرنا از بسیج جامعه پزمدیرکل انتقال خون مازندران: مازندران دومین استان مصرف کننده خون در کشور است
مدیرکل انتقال خون مازندران مازندران دومین استان مصرف کننده خون در کشور استمدیرکل انتقال خون مازندران گفت مازندران دومین استان مصرف کننده خون در کشور است به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری اسماعیل پوریانی بعد ظهر امروز به مناسبت روز ملی انتقال خون در جمع خبرنگاران با بیان تایران دومین مصرف کننده دارو در جهان / پرفروشترین و محبوبترین داروها در ایران
ایران دومین مصرف کننده دارو در جهان پرفروشترین و محبوبترین داروها در ایران طبق آمار منتشر شده توسط معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو ایرانیها بیش از دو برابر جمعیتشان دارو مصرف میکنند و از این لحاظ دومین کشور پرمصرف دارو بعد از چین هستند به گزارش نامه نیوز به نبی توجهی به وضعیت مسلمانان میانمار تلاشها را برای احیای حقوق بشر از بین می برد
بین الملل آسیا اقیانوسیه سازمان ملل بی توجهی به وضعیت مسلمانان میانمار تلاشها را برای احیای حقوق بشر از بین می برد نماینده ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر میانمار بی توجهی به وضعیت مسلمانان را نابود کننده تلاشها برای احیای حقوق بشر در این کشور خواند به گزارش خبرگزاری مهر بهصنعت دام و طیور کشور رفاه تولید کننده و سلامت مصرف کننده را تامین کند
استانها شرق خراسان رضوی صفری تاکید کرد صنعت دام و طیور کشور رفاه تولید کننده و سلامت مصرف کننده را تامین کند مشهد – خبرگزاری مهر رئیس سازمان نظام دامپزشکی ایران گفت خدمات ارائه شده در صنعت دام و طیور کشور باید به رفاه تولیدکنندگان و سلامت مصرف کننده بیانجامد به گزارش خبرنامام جمعه قصرشیرین: نظام اسلامی اصلی ترین حامی و رعایت کننده حقوق بشر در جهان است
امام جمعه قصرشیرین نظام اسلامی اصلی ترین حامی و رعایت کننده حقوق بشر در جهان است قصرشیرین - ایرنا - امام جمعه قصرشیرین از جمهوری اسلامی و نظام الهی کشورمان بعنوان اصلی ترین حامی و رعایت کننده حقوق بشر در جهان نام برد و گفت تکریم به انسان ها و انسانیت جز جدا نشدنی از فرامین اسلانماد عجیب باشگاه ذوب آهن + عکس
نماد عجیب باشگاه ذوب آهن عکساز نماد عجیب باشگاه ذوب آهن در هفته دوم لیگ برتر پرده برداری خواهد شد این نماد که تمساح سبز می باشد نمادی از مقاومت سرسختی و جنگندگی است که برگرفته از تمساح پوزه کوتاه ایرانی گاندو می باشد از گونه های در معرض خطر خزندگان است باشگاه ذوب آهن در راستایˈگاندوˈ نماد تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان شد
در حمایت از محیط زیست گاندو نماد تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان شد اصفهان - ایرنا - تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان در حمایت از محیط زیست یک گونه خزنده رو به انقراض را نماد خود کرد به گزارش ایرنا روابط عمومی و اموربین الملل باشگاه ذوب آهن اعلام کرد این نماد برگرفته از تمساح پوزه کوتاوزیر نیرو: مدیریت مصرف آب در تمام بخش ها مورد توجه ویژه قرار گیرد
وزیر نیرو مدیریت مصرف آب در تمام بخش ها مورد توجه ویژه قرار گیرد شاهرود - ایرنا - وزیر نیرو گفت مدیریت مصرف آب در بخشهای خانگی صنعتی و کشاورزی باید مورد توجه ویژه قرار گیرد تا با کمک مردم بر محدودیت های منابع آبی در کشور غلبه کنیم حمید چیت چیان روز شنبه در حاشیه بازدید از نلزوم بهبود سيستم هاي مصرف سوخت ماشين هاي کشاورزي
۱۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۸ ۴۳ب ظ وزير جهاد کشاورزي تأکيد کرد لزوم بهبود سيستم هاي مصرف سوخت ماشين هاي کشاورزي حجتي بر لزوم بهبود سيستم هاي مصرف سوخت ماشين هاي کشاورزي تأکيد کرد و افزود در برنامه جامع توسعه مکانيزاسيون بخش کشاورزي به گونه اي مديريت مکانيزاسيون بايد صورت گيرد که توليد مح-
سیاسی
پربازدیدترینها