واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
دلیل حمله آمریکا به داعش و سکوت درباره عربستان!
باراک اوباما هنگامی که گروه تروریستی "دولت اسلامی" به سرکردگی ابوبکر بغدادی در حال ارتکاب جنایت و کشتار در عراق بود هیچ کاری نکرد، ولی برای نجات مسیحیان و ایزدیها، با شتاب عمل کرد.
به این مطلب امتیاز دهید
به گزارش سرویس بین الملل جام نیوز، روزنامه "ایندیپندنت" چاپ انگلیس با اشاره به سکوت آمریکا در قبال حمایت مالی و معنوی عربستان سعودی از تروریستها در عراق و سوریه، عملیات اخیر آمریکا علیه تروریستهای داعش را نشانه "نفاق" باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا دانست. رابرت فیسک روزنامه نگار معروف انگلیسی در مطلبی در "ایندیپندنت" تأکید کرد: باراک اوباما هنگامی که گروه داعش در حال ارتکاب جنایت و فاجعه بود، هیچ اقدامی انجام نداد.
طبق گزارش العالم، فیسک موضع اخیر اوباما در خصوص درگیری با عناصر داعش را "نفاق" دانست چرا که هیچ اشارهای به هم پیمانش عربستان سعودی نکرد، درحالیکه افراطیهای سعودی حامی تروریستها در عراق و سوریه بودهاند.
وی افزود؛ باراک اوباما هنگامیکه گروه تروریستی "دولت اسلامی" به سرکردگی ابوبکر بغدادی در حال ارتکاب جنایت و کشتار در عراق بود هیچ کاری نکرد، ولی برای نجات مسیحیان و ایزدیها، با شتاب عمل کرد.
فیسک اظهار داشت: اوباما به هم پیمان سعودی خود که سلفیهای آن حامی معنوی و مالی تروریستهای افراطی در عراق و سوریه هستند، هیچ اشارهای نکرده است؛ در افغانستان نیز چنین وضعیتی حاکم است.
فیسک خاطرنشان کرد: دیوار بین سعودیها و وحشیهایی که آنها به وجود آوردند، و آمریکا اکنون در حال بمباران آنها است، همچنان باید بلند و نامرئی بماند.
فیسک تأکید کرد: اگر آوارگان بیچاره در شمال عراق فلسطینی بودند، آیا آمریکاییها دست به همچنین اقدامی میزدند؟ البته آمریکایی ها همواره در رابطه با گروه تروریستی داعش یک برخورد دوگانه داشته اند؛ از یک طرف این گروه ها را برای خود مفید می دانند به این علت که این گروه ها به دنبال فتنه مذهبی هستند و به دنبال این هستند که بین مسلمانان جنگ و اختلاف راه بیاندازند که این برای آمریکا و اسرائیل یک فرصت است، بنابراین آمریکایی ها از این نظر از عملکرد داعش راضی هستند و حتی به نحوی هم حمایت هایی می کنند. از طرف دیگر تجربه ای که آمریکایی ها در افغانستان داشتند و از گروه هایی از تکفیری ها در مقابل ارتش شوروی در زمان اشغال افغانستان، داشتند، نتیجه تلخی برای آمریکایی ها داشت. چون در آن زمان حمایت های گسترده ای از این گروه ها کردند، اما بعد از این که ارتش شوروی از افغانستان رفت، همین گروه ها علیه آمریکا شروع به فعالیت کردند. بنابراین آمریکائی ها نگرانی شدیدی از این گروه های افراطی مانند داعش دارند چون این ها قابل کنترل نیستند و علیه منافع غرب، اروپا و آمریکا وارد عمل می شوند. الان این نگرانی در خود اروپا هم به شدت برانگیخته شده چون عده ای از اتباع اروپا به این گروه داعش و شبیه آن پیوستند و در سوریه و عراق در حال آموزش نظامی و جنگ هستند و بعد از این که به کشورشان برگردند مسائل ضدامنیتی زیادی را ایجاد خواهند کرد. 103
۱۸/۰۵/۱۳۹۳ - ۱۷:۲۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]