تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اگـر بنـده‏اى... در ابتداى وضويش، بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم بگويد همه اعضايش از ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871962081




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مشاور رئیس جمهور: لایحه ۳۴ ماده‌ای خروج از رکود به مجلس می‌رود/ همایش بزرگ خروج از رکود سه‌شنبه


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
مشاور رئیس جمهور: لایحه ۳۴ ماده‌ای خروج از رکود به مجلس می‌رود/ همایش بزرگ خروج از رکود سه‌شنبه

مشاور رئیس جمهور: لایحه ۳۴ ماده‌ای خروج از رکود به مجلس می‌رود/ همایش بزرگ خروج از رکود سه‌شنبه
مشاور رئیس‌جمهور از ارائه لایحه ۳۴ ماده‌ای خروج غیرتورمی از رکود با قید یک فوریت به مجلس در هفته جاری خبر داد.
به گزارش نامه نیوز به نقل از فارس، محمدعلی نجفی مشاور رئیس‌جمهور در نشست خبری توجیهی برای همایش روز سه شنبه درباره بسته خروج غیر تورمی از رکود گفت: اقتصاد کشور از سال 91 تاکنون، دچار دو عارضه مهلک شده که البته سوابقی در اقتصاد کشور داشته، اما عمق آن کمتر بوده است، یکی مسئله رکود و دیگری تورم است. دو سال 91 و 92 اقتصاد رشد منفی داشته و تورم به مرز 40 درصد رسیده است.

او گفت: بر اساس گزارش صندوق بین‌المللی پول، تورم 8 کشور در دنیا بالای 10 درصد بوده که ایران دومین کشور بوده و مقام اول را کشور ونزوئلا داشته است.

نجفی با اشاره به اینکه رشد اقتصادی کشور در سال 91 منفی 6.8 و در سال 92، منفی سه درصد بوده است، گفت: در شرایط دشورای از نظر اقتصادی به سر می‌بریم 4.5 ماه است مسئله خروج از رکود در دستور کار ستاد بوده و شش ماه اول مسئله تورم به میزانی کنترل شد و دوره نگران‌کننده را پشت سر گذاشته‌ایم و نه اینکه راضی کننده باشد، بلکه کاهش داشته است.

به گفته مشاور رئیس جمهور تیم اقتصادی در کنار دولت به همراه کارشناسان مسئله رکود را بررسی کرده و هر سیاستی برای خروج از رکود باشد نسخه‌‌های مشخصی داشته که به تورم دامن می‌زند، از جمله آن انبساط پولی است، با این حال دستگاه‌های مختلف اجرایی و کارشناسی همکاری داشتند و در حضور رئیس‌جمهور سیاست‌های پیشنهادی بررسی شد.

نجفی با بیان اینکه اولین بار در کشور قبل از ارائه برنامه، سیاست و دلایل خود را اعلام کردیم، گفت: خواستیم کارشناسان نقاط ضعف این بسته را بیان کنند و بعد از آن بسته در اختیار کارشناسان قرار گرفت، امیدواریم اشکالات به حداقل برسد و این برنامه برای سال 93 و 94 است که امیدواریم تا پایان 94 به طور قطعی بگوییم اقتصاد کشور از رکود خارج شده است.

او گفت: برنامه ششم از سال 95 شروع می‌شود و امیدواریم با خروج از رکود رشد اقتصادی پایدار را شروع کنیم و این برنامه مقدمه برنامه ششم توسعه کشور است.

نجفی با اشاره به اینکه امیدواریم تورم در حد پیش‌بینی شده، کاهش یابد، گفت: روز سه‌شنبه هفته جاری همایشی برگزار خواهد شد که در تاریخ اقتصاد کشور کم‌سابقه است و چهار گروه مدیران بخش‌های دولتی از جمله مدیران بخش‌های دولتی به خصوص اقتصادی، فعالان اقتصادی بخش خصوصی، استادان و کارشناسان اقتصادی و صاحب‌نظران رسانه و اصحاب رسانه حضور دارند.

او گفت:‌ وزیر اقتصاد، نفت، راه و شهرسازی، صنایع ، رئیس کل بانک مرکزی و معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور به عنوان اعضای اصلی همایش بوده که از ابتدا تا انتها حضور دارند و هر کدام سخنرانی خواهند کرد و بعدازظهر شش میزگرد با حضور فعالان اقتصادی برگزار می‌شود.

به گفته نجفی بخشی از موادی که در بسته دولت آمده نیاز به مصوبه مجلس دارد که در این راستا 34 ماده به عنوان لایحه با قید یک فوریت در هفته جاری به مجلس ارائه می‌شود.

همچنین بخش عمده این سیاست‌‌ها نیاز به مصوبه مجلس ندارد و با تصویب هیأت دولت به دستگاه‌ها برای اجرا ابلاغ خواهد شد.

مشاور رئیس‌جمهور از تشکیل ستادی برای نظارت و کنترل در اجرای بسته خروج از رکود خبر داد و گفت: در جلسه فردای هیأت دولت سیاست‌‌های بسته کاملا به پایان می‌رسد و بخشی از مواد آن به دستگاه‌ها ابلاغ خواهد شد.


1393/5/18





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن