تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خدا را بخوانید و به اجابت دعای خود یقین داشته باشید و بدانید که خداوند دعا را از ق...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805632852




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه از شر شبکه‌های اجتماعی خلاص شویم!؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: چگونه از شر شبکه‌های اجتماعی خلاص شویم!؟
ممکن است شما نسبت به افراد عادی از قدرت خودکنترلی بیشتری برخوردار باشید. پس برای خودتان قانون بگذارید مثلا استفاده از فیس بوک فقط بعد از ساعت ۶ بعد از ظهر یا اینستاگرام فقط برای آخر هفته
آفتاب: فیس‌بوک شما را ناراحت می‌کند؟ توییتر اعصاب شما را به هم می‌ریزد؟اینستاگرام دوستان شما را به دشمن تبدیل کرده است؟ معمولا مخالفان تکنولوژی معتقدند که شبکه‌های اجتماعی ما را از جهان واقعی دور کرده است. اگر شما هم به این باور رسیده اید شاید دور شدن از شبکه‌های اجتماعی چندان هم بد نباشد. 


دور شدن از شبکه‌های اجتماعی ممکن است ترسناک به نظر برسد اما ترسناک‌تر از آن این است که هیچ کس متوجه غیبت شما نخواهد شد و البته شما چیز زیادی را از دست نخواهید داد. شگفت آور است نه؟ البته مزیت‌های بیشتری هم وجود دارد مثلا شما می‌توانید بدون مزاحمت‌های اپلیکیشن فیس‌بوک راحت‌تر بخوابید یا به جای چک کردن اینستاگرام کتاب بخوانید.


اما چگونه می‌توان بر این حس علاقه‌مندی بر شبکه‌های اجتماعی غلبه کرد؟ این‌ها نمونه‌هایی از کارهایی است که شما می‌توانید انجام دهید 


یک - اپلیکیشن‌های شبکه‌های اجتماعی را از روی موبایل یا تبلت حذف کنید


اپلیکیشنی که بیشتر از همه استفاده می‌کنید را حذف کنید. از روی همه دستگاه‌های خودتان . این اپلیکیشن‌ها به سادگی دوباره قابل بازگشت هستند و شما با این کار صرفا به خود اجازه می‌دهید که این سایت‌ها را صرفا از طریق مرورگر کامپیوتر ببینید. این کار به شما فرصت بسیاری برای کارهای روزمره دیگر می‌دهد. 


دوم - از یک دوستتان بخواهید که پسورد شما را تغییر دهد. 


یک دوست قابل اعتماد پیدا کنید - که البته حافظه خوبی هم داشته باشد - و از او بخواهید پسورد شبکه اجتماعی شما را تغییر دهد. مثلا برای یک هفته و سپس آن پسورد را پس از آن مدت برای شما ایمیل کند. 


سوم - فیدهای اضافه را آنفالو کنید 


بسیاری از ما صفحه‌ها یا سایت‌ها و اشخاص اضافه‌ای را به اکانت شبکه اجتماعی خودمان اضافه کرده‌ایم که مطالبشان هیچ لطفی برای ما ندارد. بعضی از دوستان ما که هر چیز احمقانه زندگی خودشان را به اشتراک می‌گذارند هم در این زمره قرار می‌گیرند. تصمیم به حذف آن‌ها بگیرید و آنها را کنار بگذارید. خیلی سریع اینکار را انجام دهید و نتیجه را ببینید. حالا یک فید بسیار جذاب‌تر و راحت‌تر دارید و حداقل اعصابتان راحت‌تر است. 


 چهارم - به طور موقت برخی از سایت‌هارا مسدود کنید 


زمان زیادی را در هنگام کار روزانه روی شبکه‌های اجتماعی می‌گذارنید؟ می‌توانید این سایت‌ها را برای زمان کوتاهی از دسترس خارج کنید ( در ایران می‌توانید فیلترشکن خود را خاموش کنید ! ) اپلیکیشن‌هایی مثل Selfcontrol در مک و LeechBlock برای فایرفاکس قادر به بستن این صفحه‌ها برای زمان خاصی هستند. حتی می‌توانید در زمان خاصی موبایل خود را به حالت Airplane ببرید و ارتباط خود را با جهان بیرون قطع کنید. 


 پنجم - یک قانون بگذارید و به آن عمل کنید.


ممکن است شما نسبت به افراد عادی از قدرت خودکنترلی بیشتری برخوردار باشید. پس برای خودتان قانون بگذارید مثلا استفاده از فیس بوک فقط بعد از ساعت ۶ بعد از ظهر یا اینستاگرام فقط برای آخر هفته و یا توییتر در زمان کار ممنوع. به این قوانین خود گذاشته عمل کنید و جدی بگیرید. 


 ششم - لیست درست کنید 


اگر در فیس‌بوک و توییتر لیست‌ درست کنید و سایت‌ها و افراد مورد علاقه را به لیست‌های مربوطه اضافه کنید به پالایش ذهن خودتان کمک زیادی کرده‌اید. یک لیست فامیل و دوست در توییتر و فیس‌بوک ایجاد کنید و صرفا آنچه را خودتان علاقه دارید را ببینید بدون آنکه پرت بچرخید و وقت بگذرانید. 


هفتم - از RSS خوان‌ها استفاده کنید


استفاده از خبرخوان‌ها به جای دیدن سایت‌ها کمک قابل توجهی در ذخیره کردن زمان خواهد بود. خبرخوان هایی مثل Feedly یا Pulseمی‌توانند تمام محتوای جدید سایت‌ها و وبلاگ‌های مورد علاقه شما را در یک جا در اختیارتان بگذارند. 


 هشتم - تقویم تولد دوستانتان را به تقویم گوگل اضافه کنید 


فیس بوک منبع قابل توجهی برای دیدن زمان تولد دوستان است ما تقویم گوگل به مراتب بهتر است. ۳۰ دقیقه از عمر خود را برای پیدا کردن زمان تولد دوستان و اعضای فامیل بگذارید و آنها را به تقویم گوگل اضافه کنید. می‌توانید آن را تحت عنوان روزهای مهم به عنوان یک تقویم به تقویم گوگل اضافه کنید. 


نهم - کار دیگری پیدا کنید 


هر وقت خسته می‌شوید به سراغ موبایل می‌روید؟ خودتان را تمرین دهید که کار دیگری انجام دهید. کتابی بردارید یا کمی تمرین موسیقی کنید یا با قلم و کاغذ مشغول شوید. اگر موبایل را یک لحظه از خود دور نمی‌کنید خودتان را تمرین دهید که برای مدت زمانی دست به آن نزنید مگر آنکه لازم باشد. از جلویتان خارجش کنید. از ذهنتان هم. 


 دهم - اکانت خود را حذف کنید 


این لزوما بهترین کار نیست اما اگر شما آماده‌اید که واقعن همه چیز را کنار بگذارید پس انجامش بدهید. ما شما را تشویق می‌کنیم. 


 منبع:‌ آی تی ایران






تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۲:۴۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن