واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ضرورت تشکیل اتاق فکر با همکاری کشورهای همسو برای مقابله با توطئههای پیچیده
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر استحکام و اقتدار ایران برای کمک به حل بحران های منطقه ای با همکاری کشورهای دلسوز و همسو، گفت: برای مقابله با توطئه های پیچیده منطقه و جهان اسلام، ضرورت تشکیل اتاق فکر بسیار جدّی است.
آفتاب- سرویس سیاسی: آیت الله «اکبر هاشمی رفسنجانی» در جلسه امروز (شنبه) مجمع تشخیص مصلحت نظام با تبریک عید سعید فطر و تشکر مجدد از حضور حماسی مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس و حمایت سراسری از مردم مظلوم فلسطین در سخنانی به مسایل جاری و شرایط اخیر منطقه پرداخت.
به گزارش آفتاب، وی اظهارداشت: حوادث تلخ اخیر در منطقه بویژه عراق، سوریه، لبنان و جنایت های وحشیانه کنونی رژیم صهیونیستی در باریکه غزه ذائقه همه مسلمانان جهان را تلخ کرد.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: جهان اسلام، اعم از شیعه و سنّی باید برای حل بحران سازی های منطقه ای گروهک های افراطی و تروریستی و رژیم اشغالگر قدس شریف، فکر و راه حل های مناسبی بیندیشند.
هاشمی رفسنجانی، اقدامات وحشیانه گروه افراطی و تروریستی داعش در مناطقی از کشورهای عراق و سوریه را درد آور و نتیجه توطئه جدید و پیچیده علیه کل جهان اسلام برای بدنام کردن اسلام و وجهه مسلمانان در جهان دانست.
وی یادآور شد: گروه های تکفیری و افراطی تروریست با ایجاد رعب و وحشت و بزرگ نمایی تبلیغاتی، سعی در ایجاد انشقاق در جهان اسلام به منظور بهره برداری سوء دشمنان، بویژه رژیم صهیونیستی از اوضاع متفرق کشورهای اسلامی دارند که به همین دلیل ضرورت وحدت و انسجام و همفکری همه کشورهای اسلامی برای مقابله با این پدیده شوم را طلب می کند.
وی با تأکید بر استحکام و اقتدار جمهوری اسلامی ایران برای کمک به حل بحران های منطقه ای با همکاری کشورهای دلسوز و همسو، گفت: برای استفاده بهینه از امکانات و ایجاد انسجام و همفکری های بیشتر جهت مقابله با توطئه های پیچیده منطقه و جهان اسلام، ضرورت تشکیل اتاق فکر بسیار جدّی مورد تأکید است.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: باید همه کارشناسان و متخصصان تعاملات بین المللی منطقه، در این اتاق فکر برای برون رفت جهان اسلام از شرایط نسبتاً بد کنونی با هم تشریک مساعی کرده و راه حل عملی و اجرایی ارایه کنند.
هاشمی رفسنجانی تاکید کرد: به هر طریق ممکن باید مانع بروز تشدید اقدامات تروریستی مخرب شد که نتیجه ای جز کشتار مردم بی گناه و افزایش حجم کینه و خون ریزی در میان مسلمانان می شود.
وی با بیان این که جمهوری اسلامی ایران مقتدرانه موقعیت ممتاز خود را در منطقه حفظ می کند و می تواند برای منطقه کارگشا باشد، اظهارداشت: البته حفظ و تداوم این اقتدار نیاز جدّی به تدبیر، منطق و استدلال دارد که افراد صاحب نظر و شخصیت های کارشناس و مجرب در یک اتاق فکر بتوانند مسایل را ریشه ای، بررسی و راه کارهای عملی ارایه کنند.
وی ادامه داد: اقدامات تروریستی گروه داعش به نفع هیچ کشوری در منطقه و جهان نیست و باید تلاش کرد از سرایت بیشتر این گونه اقدامات تروریستی به سایر کشورها جلوگیری شود.
عضو مجلس خبرگان رهبری اظهارامیدواری کرد با محوریت رهبری که فردی آشنا با مسایل و فعل و انفعالات منطقه ای و بین المللی هستند، جمهوری اسلامی ایران پیشقدم حل مسایل منطقه ای باشد.
هاشمی رفسنجانی در بخش دیگری از سخنان خود، مساله فلسطین بویژه حملات وحشیانه رژیم اسراییل در منطقه غزه را از جمله غیرانسانی ترین صحنه های تاریخی در جهان ذکر کرد و گفت: امروز مردم مظلوم و بی گناه باریکه غزه، از هوا، زمین و دریا مورد تهاجم وحشیانه قرار می گیرند و متأسفانه بسیاری از کشورهای منطقه، بویژه سازمان های بین المللی ذیربط، در قبال این جنایت ها و حمله به منازل، مدارس، بیمارستان ها و نسل کشی مسلمانان سکوت اختیار کرده اند.
وی با ستودن مقاومت و ایستادگی حماس و مردم غزه تأکید کرد: مردم مظلوم غزه تاکنون شهامت و شجاعت مثال زدنی از خود نشان داده اند، هر چند جهان اسلام ضعف عقیدتی و اجرایی زیادی از خود ثبت کرده است، ولی خداوند نخواهد گذاشت خون مظلومان و بی گناهان در غزه بی جواب بماند.
همچنین در این جلسه علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی، گزارشی از آخرین شرایط و مقاومت جانانه گروه های مقاومت و مردم شجاع و مظلوم غزه در مقابله با تهاجمات نظامی رژیم اشغالگر قدس و اقدامات گروهک تروریستی داعش در عراق و سوریه را به اطلاع اعضا رساند.
در این جلسه پیگیری بررسی طرح رسیدگی به دارایی مقامات، مسوولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران، اختلافی میان مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان ادامه یافت و بندهای دیگری از این طرح به تصویب رسید.
به گزارش روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، در ادامه جلسه، پنج بند از ماده 2 طرح رسیدگی به دارایی مقامات، مسوولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران به شرح ذیل مورد بحث و بررسی قرار گرفت:
ماده 2 ـ «صورت دارایی» افراد مشمول موارد زیر است:
1ـ کلیه اموال غیر منقول و حقوق دارای ارزش مالی
2ـ مطالبات دیون
3ـ سرمایه گذاری و اوراق بهادار
4ـ موجود حساب های مختلف در بانک ها، مؤسسات مالی اعتباری و نظایر آنها
5ـ هرگونه منبع درآمدی مستمر
ادامه این بخش به جلسات آتی مجمع تشخیص مصلحت نظام موکول شد.
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]