واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: خبرنگاران باید درمقابل جامعه احساس مسوولیت داشته باشند بوشهر- ایرنا- امام جمعه موقت بوشهر گفت: با توجه به اینکه خبرنگاران جایگاه بلندی در جامعه فرهنگی ما دارند این قشر نیز باید در مقابل جامعه احساس مسوولیت بیشتری داشته باشند.
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام ˈحسین دشتیˈ در خطبه های نماز جمعه با تبریک 17مرداد روز خبرنگار افزود: صداقت در خبر، احساس مسوولیت و هدایتگری جامعه سه عامل مهمی است که خبرنگاران باید آنها را رعایت کنند.
وی اظهار کرد: اگر صداقت و احساس مسوولیت درقبال جامعه در خبرنویسی رعایت نشود آن جامعه به انحراف کشیده می شود.
دشتی اضافه کرد: ایجاد جنگ روانی برخی خبرگزاریها سبب می شود بخشی از یک خبر واقعیت داشته و بخش دیگری از آن برخلاف واقعیت باشد.
وی با بیان اینکه تهیه و انتشار یک خبربرای جامعه باید مفید باشد ادامه داد: اگر خبری واقعیت هم داشته باشد ولی به ضرر جامعه باشد نباید منتشر شود.
امام جمعه موقت بوشهر گفت: اصلاح جامعه مهمترین رسالت خبرنگاران است و این قشر با احساس مسوولیت خود هدایت جامعه را برعهده می گیرند.
دشتی با بیان اینکه موج یک خبر می تواند در جهان موثر باشد یادآور شد: خبر راهپیمایی مردم در حمایت از مردم غزه، روزجهانی قدس و 22 بهمن اگر درجهان موج ایجاد کرد آن وقت است که خبرنگاران رسالت خود را به خوبی انجام داده اند.
وی تاکید کرد: خبرنگاران در مناطق مختلف جهان از جان مایه می گذارند به گونه ای که در دل فلسطین اشغالی خبرهای مختلف از جنایتهای دشمنان اسلام به دنیا منعکس می شود که اهمیت این کار کمتر از جهاد جنبشهای حزب الله، حماس و جهاد اسلامی نیست.
دشتی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به 23مرداد روز مقاومت اسلامی نیز گفت: ایران اسلامی افتخار دارد پرچم بصیرت اسلامی را به دست گرفته به گونه ای که شهیدان، امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی پرچمدار بیداری اسلامی در جهان اسلام هستند.
وی اضافه کرد: پرچم بیداری اسلامی مردم ایران در جنگ باعث شد استقامت و مقاومت در جهان اسلام به یک فرهنگ تبدیل شود.
امام جمعه موقت بوشهر با اشاره به کسب درآمد حلال گفت: درآمد نامشروع آثار و ضررهای بسیاری بر زندگی انسانها ایجاد می کند.
وی بیان کرد: درآمدهای نامشروع و حرامی که از روی عمد یا غیرعمد وارد زندگی مردم می شود تبعات بسیار فراوانی به زندگی انسانها دارد.
دشتی با اشاره به اینکه رشوه و ربا از درآمدهای حرام ننگین است ادامه داد: شاخص درآمدهای حرام رشوه و ربا است که حتی برخی در انجام این معامله توان علنی کردن آن را ندارند وآن را کار بسیار زشتی در جامعه می دانند.
امام جمعه موقت بوشهرگفت: مال حرام مثل سمی است که وارد بدن انسان می شود هرچند این سم از روی جهالت وارد شود باز هم اثر خودش را می گذارد.
629 / 1539
17/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]