واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ مرداد ۱۳۹۳ (۱۰:۴۹ق.ظ)
بانک ها، فقط بانکداري کنند ضرورت پرهيز دولت از قيمت گذاري کالاها و خدمات غير انحصاري شوراي رقابت جايگاه قانوني ارزشمندي دارد و بايد با زورگويي هاي ناشي از تسلط شرکت ها و سازمان هاي انحصاري مقابله کند.
به گزارش خبرگزاري موج، پاشا ناصرآبادي يک کارآفرين داخلي، با بيان اين مطلب و با اشاره به نقش شوراي رقابت در مقابله با انحصارگري هاي اقتصادي در کشور و تسهيل کسب و کارها گفت: تمام مجموعه هاي انحصاري داراي قدرت سياسي و اقتصادي زيادي هستند و چنانچه دولت و مجلس هم پشت شوراي رقابت را خالي کنند، به ضرر فعالان اقتصادي و مردم خواهد بود.
وي اظهار داشت: مشاوران اقتصادي دولت نسبت به اهميت بازار رقابتي واقف هستند اما؛ بدنه دولت نسبت به شرايط بازار رقابتي تا حدي ناآگاه است و هنوز براي کسب و کارها دنبال تعرفه هاي مصوب مي شود که به همين خاطر در سطوح پايين تر دولت نياز به فرهنگ سازي وجود دارد.
ناصرآبادي تاكيد كرد: مداخله دولت در امر قيمت گذاري کالاها و خدمات غير انحصاري، موجب کاهش کيفيت محصولات شده و نارضايتي فعالان اقتصادي و متعاقب آن تعطيلي بنگاه ها و افزايش بيکاري را به دنبال خواهد داشت.
مدير عامل رايانه کمک با تاكيد بر اينكه بخشي از مقررات دست و پا گير در صدور مجوزهاي کسب و کار، کارآفرينان را در همان ابتداي کار متوقف مي کند به شرط مدرک تحصيلي اشاره و اضافه کرد: چه نيازي دارد که يک کارآفرين داراي مدرک تحصيلي ليسانس باشد؟ درحالي که مي دانيم خيلي از کارآفرينان دنيا فاقد مدرك دانشگاهي بوده اند كه از آن جمله مي توان به بيل گيتس، موسس شركت مايكروسافت اشاره كرد.
اين کارآفرين داخلي با بيان اينكه خروجي دانشگاه ها، جوابگوي نياز بازار کار نيست و مدرک گرايي مانع از توجه خانواده ها به مهارت آموزي شده است، بيان كرد: يک واقعيت بزرگ اين است که با وجود ميليون ها نفر فارغ التحصيل بيکار در کشور، شرکت هاي توليدي و خدماتي از کمبود نيروي انساني رنج مي برند! در عين حال، 40 درصد ظرفيت مراکز آموزش فني و حرفه اي را فارغ التحصيلان دانشگاهي اشغال کرده اند که بعد از اتمام تحصيل، تازه بايد بروند و در کنار يک فرد ديپلمه تحت آموزش هاي مهارتي قرار بگيرند و کار ياد بگيرند که اين يعني هدر دادن زمان، انرژي و سرمايه هاي مملکت.
ناصر آبادي با بيان اينكه حاکميت امکانات ويژه اي دارد که مي تواند از آنها براي کمک به بنگاه هاي اقتصادي استفاده کند، اذعان داشت: به عنوان مثال شرکت هايي هستند که بابت تبليغات تلويزيوني به صدا وسيما بدهکارند و به علت بحران اقتصادي، سال هاي اخير قادر به بازپرداخت آن نبوده اند. از اين رو، صدا و سيما نيز اجازه تبليغ محصولات آنها را در رسانه ملي نمي دهد که ادامه اين روند منجر به کاهش درآمد و تعطيلي آن شرکت ها خواهد شد.
بانک ها، فقط بانکداري کنند
وي در ادامه افزود: درست است که بانک ها، موسسات خيريه نيستند اما؛ بايد محدوده فعاليت هايشان هم معين شود تا به هر قيمتي دنبال سود نباشند. بانک ها تسلط اقتصادي زيادي دارند و به همين علت مي توانند به کمک صدها شرکت زيرمجموعه خود، در تعيين جهت بازار موثر باشند و در كوچك ترين نمونه به علت پرداخت مبالغ زياد براي تصاحب فرصت هاي تبليغاتي، هزينه ي تبليغات را براي ساير بنگاه هاي اقتصادي افزايش مي دهند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]