تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):اگر به تعداد اهل بدر [مؤمن كامل] در ميان شما بود، قائم ما قيام می ‏كرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826511134




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آقاي وزير، حالا من از شما مي پرسم!


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۷ مرداد ۱۳۹۳ (۱۱:۴۱ق.ظ)
نامه يک کارشناس به وزير بهداشت؛ آقاي وزير، حالا من از شما مي پرسم! آقاي وزير؛ به نظر شما 760 هزار تن روغن پالم را چه کسي وارد کشور کرده است؟ سهم صنعت لبنيات در اين واردات چقدر است؟ به توصيه چه کساني ارز دولتي براي آن بعنوان کالاي اساسي تامين شده است؟ و اينکه آيا اين روغن ها بدون مجوز وزارت بهداشت از گمرک ترخيص شده است؟
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، در روزهاي گذشته و بعد از مصاحبه وزير بهداشت در مورد استفاده لبنياتي ها از روغن پالم در فراورده هاي پرچرب خود، سر و صداي بسياري بلند شد و البته در اين ميان برخي ها نيز سکوت را بر سو صدا و پاسخ دادن ترجيح دادند.
اما حمله به صنعت لبنيات در حالي آغاز شده است که بايد از مسئولان دولتي پرسيد که تا امروز کجا بودند؟
مگر نه اينکه گفته مي شود اين روغن پالم مدت زماني است که در اين صنعت مصرف مي شود پس چرا حالا به يادش افتادند؟
از وزير محترم بهداشت بايد پرسيد که مسئولان بهداشتي کشور و بازرسان اداره بهداشت چه ... مي کنند که در روز روشن اين ميزان تخلف اتفاق مي افتد و آقايان زير سيبيلي رد مي کنند.
مردم کشور هنوز گوشت هاي آلوده را فراموش نکرده اند وروغن پالم را نيز فراموش نخواهند کرد اما آقاي وزير چرا حالا؟
اما نمي شود يکطرفه به قاضي رفت و بايد صحبت لبنياتي ها را نيز شنيد.
حسين چمني يکي از کارشناسان بخش لبني کشور که اتفاقا به عنوان مشاور ارشد يکي از شرکت هاي لبني نيز فعال است دست به قلم برده و نامه اي خطاب به وزير بهداشت نوشته است که آن را در ذيل مي خوانيد:
آقاي وزير، حالا من از شما مي پرسم!
چند روزيست که وزير محترم بهداشت خبري را اعلام کردند که به سرعت صفحه رسانه هاي کشور را پر کرد و البته دستمايه خبر و تحليل رسانه هاي بيگانه نيز شد.
خبر استفاده از پالم در شيرهاي پرچرب !!
چنان به سرعت عالمگير شد که همه يادشان رفت قبل از محاکمه و محکوميت غيابي صنعت مظلوم شير کشورچند سوال را از آقاي وزير بپرسند.
آقاي وزير، حالا من از شما مي پرسم:
1) بر اساس آمار منتشره رسمي ، سال گذشته بيش از 50 درصد روغن خوراکي وادراتي کشور را روغن پالم تشکيل داده است. به نظر شما 760 هزار تن روغن پالم را چه کسي وارد کشور کرده است؟ سهم صنعت لبنيات در اين واردات چقدر است؟ به توصيه چه کساني ارز دولتي براي آن بعنوان کالاي اساسي تامين شده است؟ و اينکه آيا اين روغن ها بدون مجوز وزارت بهداشت از گمرک ترخيص شده است؟
2) آيا بهتر نبود قبل از آنکه استفاده از روغن پالم را از جمله گناهان نابخشودني اعلام کنيد براي مردم توضيح مي داديد که روغن پالم چيست؟ در کدام کشورهاي دنيا و به چه مصارفي مي رسد؟ چرا و چگونه طي ده سال گذشته واردات آن به کشوربيش از 10 يا 15 برابر شده است؟ و اينکه کدام وزارت خانه بيشترين نقش را در تغيير ترکيب روغن خوراکي کشور داشته است؟ شايد خواندن تاريخچه و دلايل تسهيل ورود اين روغن - به زعم شما خطرناک - در لابلاي صورت جلسات تشکيل شده در وزارت متبوع شما خالي از لطف نباشد!
3) به نظر شما سهم صنعت لبنيات در مصرف روغن پالم در ميان بقيه صنايع کشور از جمله صنعت روغن خوراکي ، شيريني و شکلات، غذاهاي آماده ، سس هاو... چقدر است؟ از شما که فوق تخصص چشم پزشکي هستيد بعيد است آنقدر دوربين باشيد که اطرافتان را نديده باشيد که اگر به همت دستگاه مسوول سلامت مردم سرانه مصرف شير در کشور يک سوم توصيه متخصصين تغذيه است ، سرانه مصرف روغن نباتي با چاشني 50 درصد پالم بيش از نياز مردم است. البته سياست برخورد با صنعت لبنيات و سکوت در برابر مصرف بالاي روغن در ساير بخشها قابل درک است. کمبود مصرف شير در کشور هزينه هاي سرسام آور درمان در بخش پوکي استخوان ، بيماريهاي دندان و زمينگيري را به کشور و نظام سلامت تحميل مي کند، اما اضافه مصرف روغن براحتي مردم را به خاطر انسداد عروق و سکته قلبي مي کشد و هزينه بر نيست!!
4) جناب وزير، همکاران من از ميان بيش از 700 فرآورده شيري تنها هشت محصول را آنهم با مجوز وزارت بهداشت و سازمان ملي استاندارد توليد و عرضه مي کنند. اگر شما هفته پيش متوجه خطر بزرگ روغن پالم شده ايد، گناه اين مردم و صنايع تبديلي چيست که با طناب همکاران شما به چاه توليد و عرضه اين محصولات وارد شده اند؟ خود کرده را تدبير چيست؟
5) نتيجه زلزله 8 ريشتري ايجاد شده توسط شما پس از يکهفته اين بود که با تشديد نظارتها، سازمان ملي استاندارد اعلام کند که تنها يک شرکت لبني استفاده غير مجاز ازچربي گياهي داشته و بعنوان متخلف تحت پيگرد قرار گرفته است. آيا عجيب است که در کشوري که دو ميليون دامدار و 1070 شرکت فعال لبني را در خود دارد و در انبارهاي بخش خصوصي و دولتي اش 760 هزارتن روغن پالم ارزان قيمت داراي مجوز وجود دارد يک يا چند متخلف وجود داشته باشد؟ آيا شما سازوکارنظارتي و مجوز قانوني براي برخورد با چند متخلف را در اختيار نداشتيد که به روشي غير معمول متوسل شديد؟ به گمانم فراموش کرده بوديد که شما وزير بهداشت هستيد و اداره نظارت بر مواد غذايي زير نظر شماست!
6) بقول خبرنگار عزيزي برخورد شما با صنعت لبنيات در سال اقتصاد و فرهنگ دو نتيجه داشت:
الف) اقتصاد صنعت بزرگ لبنيات کشور را با چالشي بزرگ مواجه و ميلياردها تومان زيان به آن وارد کرد.
ب) فرهنگ مصرف شير را بصورت عام و به ويژه در بخش سالم و بهداشتي آن به شدت کاهش داد و بازار کساني که در غياب نظارت مجموعه تحت مديريت شما تب مالت به مردم هديه مي کنند را سکه کرد.
بالاخره طاعت از دست نيايد گنهي بايد کرد...
حسين چمني کارشناس صنعت شير و لبنيات

راستي آقاي دکتر هاشمي شنيده ايد که در ماه هاي گذشته برخي از شرکت هاي بسته بندي کره، محصولات به جاي مانده در سردخانه هاي خود را که تاريخ مصرف کمتر از 6 ماه دارند را با چشم پوشي بازرسان محترم... به بازار عرضه مي کنند و البته تاريخ انقضاي آن را تغيير مي دهند؟
اگر نشنيده ايد که حال ما گفتيم اما اگر شنيده ايد و هيچ نمي گوييد؛ پس ديگر حرفي نمي ماند!













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن