تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند نماز بنده‏اى را كه دلش همراه بدنش نيست نمى‏پذيرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834830770




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

القاب جدید حسن روحانی به دولت قبل و منتقدان!


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:



القاب جدید حسن روحانی به دولت قبل و منتقدان!
رئیس جمهور گفت: مگر بعضی‌ها می‌توانند این دولت پاک را لکه دار کنند، فساد غرق شده سال‎ها پیش را مگر می‎شود با این سرو و صداها محو کرد، آنها باید پاسخگو باشند.



به این مطلب امتیاز دهید

  به گزارش جام نیوز به نقل از تسنیم، شورای اداری استان چهارمحال و بختیاری با حضور حجت‌الاسلام حسن روحانی و جمعی از اعضای هیئت دولت، استاندار چهارمحال و بختیاری، مسئولان استانی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی تشکیل شد.
رئیس‌جمهور در ابتدای سخنان خود با تقدیر از مردم خونگرم، دلاور، قهرمان، وطن‌دوست و عاشقان خاندان رسالت در استان چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: استقبال مردم در خیابان‌ها و ورزشگاه نشانه لطف و محبت و پیوستگی مردم با دولت تدبیر و امید است، این را به این علامت می‌گیریم که مردم هم به آینده کار دولت امید دارند و هم به گذشته دولت رضایت نسبی دارند.
وی افزود: البته حل معضلات جامعه و پاسخ به مطالبات مردم هرگز به نقطه نهایی نمی‌رسد و کامل نمی‌شود. اگر روزی برسد که بگوییم امروز تمام مشکلات حل شده است این به معنای مرگ  و نابودی مردم است هر روزی که هر فرد فکر کند به بالاترین مقامش رسیده است مرحله نابودی اوست.
حجت‌الاسلام روحانی با بیان اینکه ما راه بسیار زیادی و فرصت‌های فراوانی پیش رو داریم، خاطرنشان کرد: شاید یکی از فلسفه‌هایی که خداوند آخرت را پیش روی ما قرار داده و دنیای کوتاه را برای مدتی در پیش روی ما گذاشته برای آن بوده که بدانیم دارآلاخرت حیات مطلقه است، آنگاه حرکت مطلقه است؛ این برای آن بوده که مردم جهان هیچگاه از حرکت بازنایستند، حرکت هیچ وقت پایان‌پذیر نیست هم در علم هم دریادگیری از دیگران، هم در تعالی اخلاق و در بالاتر خدمت به مردم؛ اگر آدم در خدمت به مردم سیری نداشته باشد، محدودیت نداشته ذوق و شوق دائم داشته باشد این وسیله‌ای است که می‌تواند دنیا و آخرت او را آباد کند.
وی تصریح کرد: این گونه نباید باشد که ما بگوییم در یک سفر استانی مشکلات مردم حل و در سفر بعدی افتتاح می‌شود و با مردم خداحافظی کنیم و مردم بگویند بارک‌الله دولت کارش را تمام کرد، ما هم دیگر مطالبه‌ای نداریم و مشکلی نداریم، بدانید اگر 79 طرحی که آقای نوبخت مطرح کرد تمام آن‌ها امسال و سال آینده به افتتاح می‌رسد، 790 طرح دیگر هم در این استان مطالبه می‌شود که البته باید بشود چراکه حق مردم است، مردم باید به پیش حرکت کنند، تقاضا و مطالباتشان را مطرح کنند، دولت باید گوش شنوایی را برای سخن مردم، مطالبات مردم، نقد مردم و هدایت مردم داشته باشد.
رئیس‌جمهور با بیان اینکه دولت منتخب مردم است و کارهایی هم که دولت انجام می‌دهد معنایش این نیست که دولت مدعی باشد رئیس جمهور دارد این کارها را انجام می‌دهد یا هیئت وزیران یا تنها بخش اجرایی انجام می‌دهد، تاکید کرد: زمانی ما موفق هستیم و خواهیم بود که همه دست به دست هم دهیم قوای سه‌گانه، سایر مسئولان، نیروهای مسلح با هدایت‌های مقام معظم رهبری، همه در کنار هم هستیم.
وی افزود: بنده تصور می‌کنم این نکته را باید از گوشمان و هم از ذهنمان برای همیشه دور کنیم که مسائل کشور را دولت باید حل کند؛ باید بدانیم و باید این بار را بر دوش بگیریم که کشور باید توسط مردم اداره شود.
حجت‌الاسلام روحانی ادامه داد: بخش فرهنگ همواره یکی از حائزاهمیت ترین بخش‌های انقلاب اسلامی بوده و بخش فرهنگی انگیزه دینی، حرکت و قیام مردم بود، مگر ما در آن انقلاب از بودجه دولتی استفاده می‌کردیم؛ چگونه توانستیم یک ملت بزرگ را در برابر استبداد و همزمان در برابر استعمار بسیج کنیم، امام (ره) چطور توانست این قیام را رهبری کند، نوارهای امام چطور از پاریس به سراسر کشور و به مساجد و روستاها می‌رسید.
وی گفت: آن وقت که وسایل امروزی مانند موبایل و اینترنت نبود، یک ضبط صوت بود از نوع قدیمی ریلی بعد هم که مدرن شد یک ضبط صوت و یک تلفن بود، امام راحل آنجا سخنرانی می‌کرد و از طریق یک تلفن تهران ضبط و تکثیر به سراسر کشور می‌شد؛ امام (ره) سخنی که می‌گفت نه تلفن نه رادیو، نه روزنامه و نه مجله در اختیار بود، شبکه مساجد، مردم، علما، دانشگاهیان، روحانیون همه و همه در صحنه بودند.
رئیس‌جمهور در ادامه با تاکید بر اینکه کشور را فرهنگ انقلاب فرا گرفته بود و همه هزینه‌ها را هم مردم از جیب خودشان خرج می‌کردند، افزود: چطور طلبه‌ها در ماه محرم و سفر اعزام می‌شدند، این تشکیلات امروزی که البته من با آن‌ها مخالف نیستم وجود نداشت، چطور معنویت بر مردم و روستاها، عشایر، تهران و بر همه ملت حاکم بود؛ آن موقع که بنده دانشجو بودم اواخر سال 40 در دانشگاه تهران هر موقع به مسجد دانشگاه می‌رفتم کمتر یا بیشتر از 50 تا 60 نفر در مسجد مشغول نماز بودند البته ما حجاب به معنای چادری در دانشگاه اصلا نداشتیم، باروسری هم فقط 2 نفر بود، صدها دختر می‌آمدند نماز می‌خواندند از چادر استفاده می‌کردند و می‌رفتند. ماه رمضان بسیاری از جوانان اهل روزه و نماز در دانشگاه بودند.
وی ادامه داد: چه شده که ما امروز همه چیز را وصل به بودجه دولت کرده‌ایم؛ کار باید در بخش‌های مختلف به مردم واگذار شود، البته قدم به قدم ما باید کار را به مردم واگذار کنیم، دولت هم کمک کند، در بخش زیربنایی باید هنوز هم سرمایه‌گذاری کنند اما اصل کار دولت این است که زمینه لازم را برای فعالیت در زمینه اقتصادی، علمی و فرهنگی برای فعالیت بخش خصوصی فراهم کند.
حجت‌الاسلام روحانی ضمن بیان مطلب فوق اظهار کرد: اگر بخش خصوصی آب را از منابع به بخش مصرف هدایت کند ما آب را از آن‌ها خریداری می‌کنیم یعنی دولت آب را از بخش خصوصی خریداری کرده و تعهد خرید ایجاد می‌کند، به این صورت سیاست بهتر انجام می‌گیرد تا اینکه دولت خود این کار را انجام دهد؛ بخش خصوصی فرودگاهی را بسازد و آن را تجهیز کند ما تعهد می‌کنیم که در طول سال چه تعداد مسافر از این فرودگاه بهره‌برداری می‌کنند.
وی با تاکید بر اینکه نخبگان جامعه باید راه حل درست را پیش‌بینی کنند، تاکید کرد: اینکه مافکر می‌کنیم نفتی داریم آن را می‌فروشیم و پولش را در خزانه می‌گذاریم و بخشی از آن را در استان‌ها توزیع می‌کنیم، آخرش همه ناراضی‌اند، چرا ناراضی برای اینکه منابع درآمدی ما با هزینه‌های ما فاصله‌ای بسیار زیاد است.
رئیس‌جمهور ادامه داد: در 4 ماه گذشته درآمد ما با بودجه مصوب فاصله زیادی داشته است، کمتر از 70 درصد پس ما کسر داریم و وقتی ماکسر داریم جایی کم می‌گذاریم، حال که کمبود داریم اعتراض و داد و بیداد بلند می‌شود به هر استانی ندهیم به هر بخشی ندهیم می‌گویند بی‌عدالتی است؛ ممکن است راست هم بگویند که البته بنده اینجا نمی‌خواهم وارد بحث شوم.
وی با بیان اینکه باید بخش کشاورزی متحول شود چراکه اداره آن با شیوه سابق آبیاری سبب خشک شدن بخش کشاورزی می‌شود، خاطرنشان کرد: این درحالی است که کشور نیاز توسعه دارد، نه‌تنها کشاورزی بلکه همه بخش‌ها همچون دامپروری، آبزیان، باغات، کشت، مزارع، باید توسعه پیدا کند؛ اگر توسعه پیدا نکند یعنی نیاز به خارج پیدا می‌کنیم.
حجت‌الاسلام روحانی بیان کرد: به عنوان در موضوع گندم سال گذشته شاهد بودیم که با چه مشکلاتی از خارج گندم وارد کردیم، کالاهای اساسی به جایی رسید که یک دفعه 80، 90 کشتی در آب‌های آزاد پهلو گرفته بودند و از طرفی کالا به‌خاطر مشکلات ارزی و ده‌ها مشکل دیگر، روی آب مانده بود، همچنین قیمت ارز تغییر کرده و مشکلات دو برابر شده بود.
وی در ادامه سخنانش اظهار کرد: "یکی از وزارتخانه‌ها شهامت کرد و به یک نفر گفت اگر بتوانی کشتی‌هایت را با اعتباری که در دنیا داری خالی کنی من پول کالاها را به شما می‌دهم"؛ یک عده‌ای آمدند هیاهو و شایعه کردند رانت‌خواری شد گرفتند و بردند و متاسفانه رسانه‌های گروهی به این قضیه دامن زدند که انشاءالله تعمدی نبوده و روی کم‌اطلاعی بوده باشد.
رئیس‌جمهور افزود: "ولاتحف ما لیس لک بهی علم ان صمع والبصر و فواد کل اولئک کانم انهم مسئولا" به هر چیزی تاکید نکنیم، به هر شایعه‌ای اعتماد نکنیم؛ یک نفر از یک گوشه‌ای به هر دلیلی حرفی می‌زند آن حرف از همه جا و همه کانال‌ها مدام تکرار می‌شود چرا ناصحیح حرف می‌زنید؛ مگر بعضی‌ها می‌توانند این دولت پاک را لکه‌دار کنند.
وی تاکید کرد: فساد غرق شده سال‌های قبل را مگر می‌شود با این سر و صداها شست، این دولت اعتقادش بر این است با رانت‌خواری، فساد، خویشاوندبازی، جناح‌بازی و حزب‌بازی و طایفه‌بازی نمی‌توانیم کشور را به پیش ببریم؛ ما باید متحد باشیم، هر کسی شایستگی بیشتری دارد کار باید به آن واگذار شود، جناح راست یا چپ فرقی نمی‌کند.
حجت‌الاسلام روحانی خاطرنشان کرد: بنده و آقای استاندار به فرمانداران، بخشداران، مدیران‌کل موکدا می‌گویم و از آن‌ها می‌خواهم تحت فشار هیچ جناح و حزب و گروهی قرار نگیرند؛ هر کس که شایسته‌تر بوده مفیدتر است او را به کار دعوت کنید فرقی هم بین این طایفه و آن طایفه، این مذهب و آن مذهب، بین مرد و زن وجود ندارد، هر کسی شایسته‌تر است باید کار را بردوش بگیرد، یک خانم تحصیلکرده باسواد مدیر بر چه مبنایی از شخصیتش علمش و مدیریتش ما استفاده نکنیم چون زن است باید برود خانه بنشیند و چون مرد است باید پشت میز بنشیند، کجای قرآن، اسلام و قانون این را گفته‌اند.
وی ادامه داد: آنچه حق و شایسته است، این بوده که به مردم خدمت کند، معلم خوب، مدیر خوب، کارشناس خوب، استاد خوب هست، شما در مجلس شورای اسلامی ببیند مگر نمایندگان مرد کنار نمایندگان زن ننشسته‌اند، مگر قانون وضع نمی‌کنند، از مجلس اول بوده از خبرگان قانون اساسی بوده زن وجود داشت؛ امام(ره) خواستند این سنت‌های حسنه را بنیان‌گذاری کنند.
رئیس جمهور تصریح کرد: مگر می‌شود 50 درصد جامعه را ترک کرد به بهانه‌های مختلف و حرف‌های قرن حجری؛ البته زمان ما خودشان اهل حجاب و عفافند، خودشان مراقب هستند و می‌دانند این جامعه، جامعه اسلامی و اخلاقی است و خودشان مراعات می‌کنند و خودشان پیشتاز اخلاق هستند، اگر می‌خواهیم پیشرفت کنیم باید کار به مردم واگذار و دولت باید تسهیل کننده باشد.
وی در ادامه سخنانش با بیان اینکه اگر قصد داریم کشور پیشرفت کند باید نظام آموزشی ما از یک طرف با تحولات دنیا آشنا و متصل و از سوئی دیگر با نیازهای جامعه ما آشنا و متصل باشد، گفت: مگر می‌شود استان چهارمحال و بختیاری بخواهد مرکز گردشگری باشد و دانشگاهش در رشته دیگری تحصیل کند، مگر این شدنی است؛ مگر می‌شود در چهارمحال و بختیاری ما بهترین عشایر را داشته باشیم و هیچ گوشه‌ای از دانشگاه این استان درمورد عشایر کار تحقیقی انجام ندهد؛ مگر می‌شود مشکل امروز کشور مشکل آب باشد و دانشگاه‌های ما تحرکی برای مقابله با بی‌آبی و کم‌آبی نداشته باشند.
حجت‌الاسلام روحانی افزود: مگر می‌شود افتخار این استان صنایع دستی بوده و صنایع دستی عشایر و ایلات در هیچ رشته و زمینه آن تحقیق نشود، باید دانشگاه‌های ما با نیازهای جامعه ارتباط تنگاتنگ برقرار کند، دانشجویی که فارغ‌التحصیل می‌شود باید در جامعه بر سر جذب آن دعوا باشد نه تنها برای شاگرداولی‌ها، نه المپیادی‌ها، بلکه همه دانشجویانمان، دانشگاه‌های ما باید دعوا باشد برای جذب دانشجویان نه فقط چند دانشگاه تهران، شریف، امیرکبیر؛ باید کیفیت را باید بالا ببریم.
وی تاکید کرد: باید کاری کنیم که محصول دانشگاه بتواند معضلات جامعه و کشورمان را حل و فصل کند، بنده بسیار خوشحالم که در استان‌های مختلف می‌بینم دغدغه مردم، حرف‌ها و نقدهای مردم، با تهران متفاوت نیست، همه یکجور حرف زده و همه یکجور سخن می‌گویند، بگذرید از یک یا چند تا گروه که عددشان هم بسیار محدود است. آن‌ها دغدغه‌های دیگر برای خودشان دارند اگر راست بگویند انشاءالله اما دغدغه مردم یکی است.
رئیس‌جمهور بیان کرد: دغدغه مردم در سراسر کشور اینطور که بنده مشاهده کردم دغدغه توسعه است، همه می‌خواهند کشور پیشرفت کند هرجا می‌رویم می‌گویند راه باید درست شود، می‌گویند یک راه‌آهن، دامپروری مدرن، بهره‌وری در آب هر جا می‌رویم می‌گویند دانشگاه رشته‌هایی داشته باشد که استان ما نیاز دارد؛ هر جا می‌رویم می‌گویند کمک کنید تا ما سرمایه‌دار داخلی و خارجی را خودمان جذب کنیم.
حجت‌الاسلام روحانی تاکید کرد: حرف‌ها و دغدغه‌ها در همه‌جا یکی می‌شود، مطالبات و انتقادات شبیه هم می‌شوند، این‌ها خیلی برکت و خیر است، همه می‌گویند ما آرامش می‌خواهیم، آن کاری که شما در یک سال انجام دادید برای ما بسیار مهم بود، آن آرامش بود؛ جامعه ما آرامش می‌خواهد جامعه ما فهمیده اختلاف و دعوا و رودرروی یکدیگر قرار گرفتن، فریاد زدن و شعار دادن مشکلی را حل نمی‌کند.
وی افزود: باید آستین‌ها را بالا زده و برای خدمت به مردم به صحنه بیاییم، باید یک به یک مشکلات مردم را برشمریم اولویت‌بندی و برای حال آن‌ها برنامه‌ریزی کنیم؛ باید نخبگان و صاحبنظران و اساتید انجمن‌هایی را تشکیل دهند یک نفر نمی‌تواند کاری را انجام دهد، انجمن‌هایی را تشکیل دهید دور هم جمع شوید، بحث کنید همفکری و همدلی کنید آن وقت با صدای بلند به آقای استاندار بگویید راه حل این مشکل در این استان این است و آقای استاندار هم به وزیر کشور بگوید، به دولت بگوید تا ما ببینیم بسیاری از راه حل‌ها در استان‌های مختلف مشابه همین بوده تا استفاده کنیم.
رئیس‌جمهور تاکید کرد: مگر بناست استان را تهران اداره کند، خود استان‌ها باید بار را بر دوش بگیرند، حالا ما یک بحثی داریم چون هنوز بحث خیلی اولیه و ناپخته است بنده عادت ندارم آن بحث را مطرح کنم، به موقع اگر دیدیم عملیاتی و اجرایی است به صورت پایلوت انشاءالله در یک یا دو استان عملیاتی و اجرایی می‌کنیم.
وی ادامه داد: استان باید روی پای خودش بایستند، بنده نخستین سخنرانی تبلیغاتی‌ام را در شهرکرد یعنی در این استان، البته سخنرانی غروب ما اینجا بود، صبح در اطراف لردگان بود، یکی از نکاتی که در آن سخنرانی بر آن تاکید کردم این بود که باید وابستگی استان‌ها به مرکز روزبه‌روز تضعیف شود و استان‌ها روی پای خودشان بایستند نه اینکه برای یک پروژه کوچک هم تصویب آن منتظر آمدن دولت باشند، بنده حتی در آن سخنرانی گفتم اگر ما بتوانیم استاندار محلی انتخاب کنیم اثرش بیشتر است تا اینکه استاندار را از استان دیگری بیاوریم.
حجت‌الاسلام روحانی با تاکید بر اینکه هیچ یک از وعده‌هایی که در زمان انتخابات به مردم داده‌ام را از یاد نبردم، گفت: البته برخی یک سری چیزهایی به حرف‌ها و وعده‌های ما اضافه می‌کنند و می‌گویند بنده آن قول هم داده‌ام که ما نگفتیم ولی حالا می‌فرمایند، به هر حال ما سکوت می‌کنیم و حرفی نمی‌زنیم ولی آن قول‌هایی که داده شده آن‌ها را دنبال خواهیم کرد؛ به حول و قوه الهی همه امید من در این سفر آن است آنچه که ما در هفته‌های گذشته نشستیم و در تهران بحث کردیم با وزرا و کارشناسان و در برخی از جلسات هم آقای استاندار حضور داشت و در نهایت به تصمیم رسیدیم، عملیاتی و اجرایی شود که آقای نوبخت آن‌ها را اعلام کرده است، همچنین طرح‌های بزرگی که در سخنرانی اعلام کردم را دولت دنبال خواهد کرد.
وی تاکید کرد: تلاش دولت بر این است که از همه زمان‌ها و لحظات برای حل مشکلات مردم استفاده و بهره‌برداری کند؛ فکر می‌کنم دولت یازدهم، نخستین دولتی بود که همان روزی که رئیس جمهور در حضور نمایندگان عزیز قسم خودش را یاد کرد و مراسم تحلیف انجام شد در همان جلسه لیست وزرا تقدیم شد؛ این حداقل در تاریخ بعد از انقلاب بی سابقه بوده، نخواستیم ظاهرسازی کنیم، تعارف کرده و تبلیغاتی عمل کنیم؛ شرایط کشور را می‌دیدیم و گفتیم یک روز زودتر اگر ما بتوانیم کار را شروع کنیم بهتر می‌توانیم در برابر مردم خودمان ادای وظیفه کنیم.
رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: همچنین در این سال‌های اخیر بنده فکر می‌کنم برای نخستین بار بود که بودجه در روز مقرر قانونی ما تقدیم مجلس کردیم و نگذاشتیم حتی یک روز هم تاخیر داشته باشد؛ نمایندگان مجلس هم همکاری کرده و به موقع بودجه را تصویب کردند و به ما برگرداندند، شاید در چند سال اخیر برای نخستین بار بود که ما در اسفندماه تقریبا همه آئین‌نامه‌های اجرایی بودجه سال بعد را تصویب کردیم و همه آماده بود، البته در تخصیص اعتبارات عمرانی یا تملک سرمایه‌ای و عملیاتی شدن آن‌ها یک ذره ما تاخیر داریم.
وی با بیان اینکه سیاست خارجی می‌تواند پشتوانه خوبی برای اهداف ملی برنامه‌های اقتصادی و اجرای اقتصاد مقاومتی باشد، گفت: معنی اقتصاد مقاومتی این است که ما در اقتصاد به نکته‌ای برسیم که دیگران نتوانند به راحتی ما را اذیت کنند، اگر در بخش اقتصاد اتصال ما به گونه‌ای باشد که حلقه‌اش ضعیف نباشد و مستحکم باشد دشمن نمی‌تواند مارا از پای درآورد و تحریم کند و به ما آزار برساند، یادتان هست همه دنیای غرب می‌ترسید برای آن روزی که صادر کنندگان نفت تصمیم بگیرند صادرات نفت را بر روی آن‌ها تحریم کنند، ما با بی‌عقلی‌ها چه کردیم آن‌ها بیایند نفت ما را تحریم کنند، آن‌ها همیشه می‌ترسیدند ما صادرات نفت را به روی آن‌ها تحریم کنیم.
حجت الاسلام روحانی تاکید کرد: اقتصاد مقاومتی برای این است که هیچ قدرتی هوس تحریم به سرش نزند، باید قدم به قدم جلو برویم؛ این دروغ‌هایی که بعضی‌ها می‌سازند که فلان جا رانت شد برای این است که رسوایی‌ها پوشیده شود، ما قصد دعوا با کسی نداریم، مردم بایدبدانند چه بر سر آن‌ها در سال‌های گذشته، گذشته است. مردم باید بدانند همه چیز باید مقاومتی شود، اقتصاد، امنیت، سیاست، فرهنگ همه باید مقاومتی شوند.
وی تاکید کرد: ما در سیاست خارجه به حول و قوه الهی قدم‌های شایسته‌ای را در این دولت با کمک مردم و هدایت مقام معظم رهبری برداشته‌ایم، امروز رابطه ما با کشورهای همسایه‌مان نسبت به دیروز خیلی نزدیکتر و بهتر است؛ رابطه ما در سطح جهان هم نسبت به سال‌های گذشته قابل مقایسه نیست، همه قبول دارند ما یک، قدم دیگر در سیاست خارجه برداریم به طور کامل دروازه‌ها گشوده می‌شود و ایران یکی از مراکز مهم در این زمینه می‌شود.
رئیس‌جمهور در بخش پایانی سخنان خود تاکید کرد: ما برای اشتغال پایدار راهی به جز سرمایه‌گذاری و تولید نداریم، ما برای اینکه بتوانیم تورم را به نقطه مطلوب برسانیم راهی جز تولید نداریم، ما امروز با همه امید و توان با کمک شما مردم و حضور شما مردم آینده بهتری را برای این مرز و بوم به حول و قوه الهی خواهیم ساخت؛ انشاءالله در زمینه مسائل و مشکلات بخش سیاست خارجه با طراحی و برنامه کار را پیش خواهیم برد و همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند با نرمش قهرمانانه، مدیرانه و حکیمانه این کار را خواهیم کرد.
وی تصریح کرد:  امروزه در دنیا هیچ کشوری تردید در این ندارد که ایران باید غنی‌سازی داشته باشد حتی آمریکا، بحث این است که تولید ما چقدر باشد همه قبول دارند حتی آمریکا که بعد از یک دوره کوتاه ایران مثل همه کشورهای جهان عضو ام‌پی‌تی هستند غنی‌سازی خواهند کرد؛ این پیروزی بزرگ ملت ایران است و به حول و قوه الهی معضلات را پشت سر می‌گذاریم و با کمک هم آبادانی را به ایران هدیه می‌کنیم، سرافرازی بیشتر و توفیق بیشتر این ملت ایران را انشاءالله شاهد خواهیم بود.    




۱۶/۰۵/۱۳۹۳ - ۱۴:۵۲




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن