تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):على پيشواى مؤمنان و ثروت پيشواى منافقان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816990602




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

همراه اول عجله ای برای 3G ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:افتانا: سخنگوی شرکت مخابرات ایران در پاسخ به سوالاتی که درباره عدم ارائه 3G از سوی همراه اول مطرح شده بود گفت: فکر نمی کنم تکنولوژی خیلی دستوری باشد، از سوی دیگر مردم هم برای استفاده از 3G صف نکشیده‌اند و روند گسترش 3G در جامعه مانند تکنولوژی‌های دیگر و به صورت تدریجی خواهد بود.




همراه اول عجله ای برای 3G ندارد


 


 

سخنگوی شرکت مخابرات ایران در پاسخ به سوالاتی که درباره عدم ارائه ۳G از سوی همراه اول مطرح شده بود گفت: فکر نمی کنم تکنولوژی خیلی دستوری باشد، از سوی دیگر مردم هم برای استفاده از ۳G صف نکشیده‌اند و روند گسترش ۳G در جامعه مانند تکنولوژی‌های دیگر و به صورت تدریجی خواهد بود. 

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، داوود زارعیان امروز در جمع خبرنگاران حاضر شد و به پاسخگویی به سوالاتی که درباره عدم واگذاری خدمات نسل سه توسط همراه اول مطرح شده بود پرداخت. 

وی در این باره اظهار کرد:‌ فکر می کنم تکنولوژی خیلی دستوری نیست و به ویژه در حوزه آی تی چه ما بخواهیم و چه نخواهیم تکنولوژی مسیر خود را طی می کند.

زارعیان در ادامه به بحث ورود موبایل به ایران اشاره کرد و گفت: زمانی که ما در سال ۷۲ می خواستیم تکنولوژی موبایل را وارد کشور کنیم مقاومت‌های متعددی وجود داشت و برخی اجازه این کار را نمی‌دادند اما در نهایت در سال ۷۳ با تلاش بسیار زیاد مهندس غرضی وزیر وقت ارتباطات ما توانستیم ۱۰ هزار سیم کارت را واگذار کنیم و بعدها در کمتر از یک دهه دیدیم که روند پیشرفت کار به گونه ای است که دولت حتی نتوانست برای آن بودجه‌ای در نظر بگیرد. 

او ادامه داد: به عبارت دیگر این گونه عنوان شد که هر تعداد مردم سیم کارت نیاز داشتند در اختیار آنها قرار بگیرد من فکر می کنم درباره ۳G و ۴G هم این اتفاق خواهد افتاد. 

سخنگوی مخابرات ایران در ادامه عنوان کرد: شاید اشکالاتی در تصمیم وزارت ارتباطات وجود داشته باشد اما دیر یا زود باید این مساله درست شود. 

وی همچنین به این مساله اشاره کرد که در مصوبه ۱۸۶ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات که مربوط به شرایط اپراتورها برای ارائه نسل‌های بالاتر ارتباطی تدوین شده ایرادات و تناقضات اساسی وجود دارد و احتمالا اگر این مصوبه به مراجع حقوقی ارائه شود آن‌ها هم نخواهند پذیرفت که یک اپراتور بدون قید و شرط این مصوبه را پذیرفته و اجرایی کند.

او در ادامه در پاسخ به این سوال که در نهایت همراه اول چه زمانی به ارائه ۳G خواهد پرداخت گفت: پیش بینی ما این است که شاید حتی قبل از ایرانسل به ارائه ۳G بپردازیم چرا که در حال حاضر ایرانسل ارائه این خدمات را به صورت آزمایشی انجام می‌دهد.از سوی دیگر در پروانه مخابرات ایران هم آمده است که این شرکت می‌تواند پس از گذشت دوره حفاظت اپراتورهای دیگر به ارائه نسل‌های بالاتر بپردازد.

زارعیان همچنین به تمدید ۱۵ ماهه دوره انحصار رایتل اشاره کرد و افزود: با وجود حمایت‌های زیادی که از این اپراتور به عمل آمده در نهایت دوره انحصار این اپراتور به پایان رسید. 

سخنگوی مخابرات ایران در بخش دیگری از صحبت‌های خود به مشکلاتی که همراه اول در مورد مصوبه ۱۸۶ رگولاتوری با آن مواجه شده خاطرنشان کرد: ما طبق پروانه عمل و هر آنچه در آن عنوان شده باشد را اجرایی خواهیم کرد علاوه براین اگر قوانین مرتبط با پروانه این را بگوید که ما برای ورود به نسل‌های بالاتر لازم است حق امتیاز بدهیم و یا برخی موضوعات خاص را رعایت کنیم این اتفاق خواهد افتاد اما برخی موارد به کلیت پروانه و اصلاح آن مربوط می‌شود.

وی در ارتباط با این که آیا همراه اول مبلغی که برای حق امتیاز ورود به نسل‌های بالاتر درنظر گرفته شده را به وزارت ارتباطات پرداخت کرده است یا خیر اظهار کرد: مبالغ دریافتی حالت یک بسته دارد اما ما صحبتمان آن است که ما طبق پروانه عمل می کنیم، پروانه شرکت مخابرات هم می گوید اگر ما بخواهیم به نسل‌های بالاتر ورود کنیم باید قوانین مرتبط را قبول کنیم و ما هم این قوانین را قبول داریم و هیچ مشکلی نداریم اما اگر قرار است درخواست دیگری باشد قاعدتا باید دراین زمینه تعامل وجود داشته باشد. ما هم اکنون همان طور که وزیر ارتباطات گفته جلساتی را داریم تا مذاکرات لازم برای ورود به نسل‌های بالاتر صورت بگیرد.

سخنگوی شرکت مخابرات ایران در ادامه صحبت‌های خود درباره بدهی‌ها و مطالبات مخابرات اظهار کرد: بحث بدهی‌های مخابرات به دو قسمت مربوط می‌شود برخی هزینه‌ها بابت سرویس‌های مختلف باید به طور ماهانه یا چند ماه یکبار پرداخت شود که این ها هزینه‌های جاری محسوب شده و در زمان مقرر پرداخت می‌شود بخشی از بدهی‌ها هم حالت ادعا دارد که اگر ثابت شود این ادعاها درست است ما رقم مربوطه را پرداخت می کنیم در برخی موارد هم دعوای حقوقی وجود دارد.

زارعیان در پاسخ به این سوال که اکنون ۶۰ درصد مشترکان موبایل مشترکان همراه اول محسوب می‌شوند و دسترسی به ۳G ندارند، اظهار کرد: ۳G در ایران آن طور که دوستان فکر می کنند نیست و هنوز درصد کمی از کاربران ما علاقه‌مند به استفاده از آن هستند. به همین دلیل هم اپراتور سوم طی این سال‌ها مشترک زیادی نداشته است.

سخنگوی شرکت مخابرات ایران در ادامه در پاسخ به این که حتی خود مدیر عامل شرکت همراه اول هم این نکته را اظهار کرده که طی یک سال گذشته تعداد مشترکان GPRS این اپراتور بیش از ۱۰ برابر افزایش داشته توضیح داد: میان GPRS و ۳G تفاوت‌هایی وجود دارد، درست است که تعداد این مشترکان ۱۰ برابر شده اما باید توجه داشت که پیش از آن این رقم بسیار پایین بوده است و من فکر می کنم در توسعه وایمکس، ADSL و GPRS وجود داشت اکنون در مورد ۳G تکرار خواهد شد و به این ترتیب روند توسعه ۳G در کشور به صورت تدریجی خواهد بود.

وی ادامه داد: به هر حال ما ساختار جمعیتی و کاربران ایران را می شناسیم و بر این باوریم که این طور نیست که بخواهیم بگوییم اکنون هم صف کشیده‌اند که از ۳G استفاده کنند به هر حال بهره مندی از این نسل هم حالت تدریجی خواهد داشت و ما هم فکر نمی کنیم مشکلی از این بابت برای مردم ایجاد شود.

زارعیان یادآور شد: برای گسترش استفاده از ۳G در کشور لازم است زیرساخت‌های مرتبط و علاوه بر آن تولید محتوا شکل بگیرد.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۸۰ درصد نیازهایی که مردم از طریق اینترنت موبایل برطرف می کنند، با نسل دو قابل پاسخگویی است چرا که به عنوان مثال مردم از اینترنت موبایل برای بانکداری یا شبکه‌های اجتماعی استفاده می کنند که استفاده از این موارد هم بدون ۳G میسر است. به همین دلیل لازم است میان تولید محتوا و ارائه ۳G نوعی تعادل وجود داشته باشد چرا که صرف ارائه ۳G کفایت نمی کند و لازم است برای محتوا و کاربردهای دیگر ایجاد شود.

زارعیان در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این که احتمالا با چنین رویکردی بوده که مخابرات ایران با جدیت ایرانسل بحث دسترسی به ۳G را پیگیری نکرده گفت: ما اصرار به توافق داریم اما پیش بینی نمی کردیم مسیر این گونه پیش برود ما یک پروانه اپراتوری داریم که در آن این گونه ذکر شده که پس از به پایان رسیدن انحصار ما قادر به ورود به نسل های بالاتر خواهیم بود به همین دلیل ما فکر نمی کردیم با چالش به نام مصوبه ۱۸۶ مواجه شویم و قرار شود برای حل آن وقت صرف کنیم. با این وجود در نهایت خوشبینم که این مساله حل می شود و عزم وزیر ارتباطات آن است که ارتباطات توسعه پیدا کند.

سخنگوی شرکت مخابرات ایران در بخش دیگری از صحبت‌های خود در ارتباط با اختلاف نظرهایی که در حوزه مصوبه ۱۸۶ وجود دارد، توضیح داد: در این پروانه این گونه عنوان شده است که پروانه اپراتوری همراه اول باید اصلاح شود حال حرف ما آن است که برای ورود به نسل بالاتر چه ارتباطی میان مجوز ۳G و پروانه اپراتوری همراه اول وجود دارد.

وی ادامه داد: بند دیگری که دراین مصوبه آمده آن است که یکی از باندهای فرکانسی ما باید تخلیه شود اما ما بر این باوریم که این مورد هم ارتباطی به مجوز ارائه خدمات نسل‌های بالاتر ندارد. به هر حال ما یک پروانه اپراتوری داریم که نمی توان آن را بدون تصویب هیات مدیره مخابرات تغییر داد تاکنون نیزها بارها با رگولاتوری جلساتی داشتیم و ممکن است با برخی موارد برای ورود به نسل‌های بالاتر توافق کنیم اما در نهایت پروانه یک اپراتور یک توافق است که ما با تغییر آن موافق نخواهیم بود.

وی در ادامه در پاسخ به این سوال که در نهایت فکر می کند تا چه اندازه مشکلات مطرح شده به موضوعات سیاسی مربوط می شود گفت: ما سعی می کنیم برداشتمان را از این حوزه دور کنیم و بگوییم این مساله سیاسی نیست و مباحثی که مربوط می شود به موضوعات فنی و توسعه‌ای مربوط است اما به هر حال در زمینه مسائل فنی و توسعه‌ای هم لازم است کار کارشناسی و مطالعات بیشتری صورت بگیرد. در نهایت حرف ما آن است که ما طبق پروانه، قانون و سیاست‌های وزارت ارتباطات پیش خواهیم رفت و از سوی دیگر به کاربران خود این اعتماد را می دهیم که نگران ارائه نسل‌های بالاتر نباشند.


مرجع : خبرگزاری ايسنا

تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۶:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: افتانا]
[مشاهده در: www.aftana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن