تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):نیکوترین مردم از نظر ایمان، خوش خلق‌ترین و با لطفترین آنها نسبت به اهل خویش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871038064




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ادعای رژیم صهیونیسیتی و مدافعان آمریکایی آنها در مورد غزه باطل است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: دبیر ستاد حقوق بشر در جمع خبرنگاران:
ادعای رژیم صهیونیسیتی و مدافعان آمریکایی آنها در مورد غزه باطل است
دبیر ستاد حقوق بشر گفت:‌ کشورهای اسلامی می‌توانند مجموعه‌ای از کشورهای قدرتمند را تشکیل دهند و بنادر غزه و فرودگاه‌های این کشور را افتتاح کنند و اگر رژیم صهیونیستی در این شرایط مرتکب جنایت شود، با سیلی محکمی روبه رو خواهد شد.
به گزارش خبرنگار حقوقی قضایی باشگاه خبرنگاران، "محمدجواد لاریجانی" دبیر ستاد حقوق بشر در حاشیه بزرگداشت روز "حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی" در جمع خبرنگاران حضور یافت و در پاسخ به سوالی مبنی براینکه با توجه به مباحث حقوق بشری چه اقدام عملی کشورهای اسلامی و از جمله ایران باید برای حمایت از مردم غزه انجام دهد گفت: ما در این راستا با سه محور کاری مشخص روبه رو هستیم و فعالیت‌هایمان سازمان‌یافته است و باید در سازو کارهای موجود حقوق بشری از مردم غزه دفاع کنیم و براساس همین ساز و کارها و اسناد بین‌المللی آن چه که در غزه رخ داده مصداق کامل جنایات جنگی علیه بشریت است.
 
وی ادامه داد: این ادعا که کشورهای اروپایی و آمریکایی دارند که رژیم صهیونیستی حق دفاع از خود را دارد بسیار بی‌ربط است و براساس اسناد سازمان ملل و چه منشور و اسناد دیگر کسی که کشوری دیگر را اشغال کند به عنوان اشغالگر محسوب شده و مرتکب جنایت علیه بشریت شده است.  
 
لاریجانی افزود: مردمی که سرزمینشان اشغال شده حق دارند هر کاری برای رفع اشغالگری انجام دهند حتی توسل به زور  که این حق مردم فلسطین است.  
 
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه با بیان این که رژیم صهیونیستی ادعا کرده که حق حیات دارد تاکید کرد: صهیونیست‌ها از نقاط مختلف دنیا دور هم جمع شدند و آیا حق حیات غیر از دسترسی به غذا، دارو، برق و آب است؟ چه کسانی این حق را قطع کردند و کدام یک از مردم از این‌ها محرومند.  
 
لاریجانی اظهار داشت: صهیونیست‌ها در سرزمین‌های اشغالی با کارگاه‌های اهدایی آمریکا، انگلیس و غرب انواع اجناس را برایشان می‌آورند و مردم غزه از همه چیز محروم بوده و توان یک جیغ هم ندارند این حق حیات نیست؟ آیا این زائل کردن حق حیات میلیون‌ها انسان نیست؟
 
وی تاکید کرد: ادعاهای رژیم صهیونیستی و مدافعان آن مانند آمریکا و انگلیس براساس اسناد موجود باطل است.
 
وی با تاکید براینکه در شورای حقوق بشر کمیته تشخیص واقعیت تشکیل شد گفت: این اقدام کار خوبی است اما بی‌مزه است در حال حاضر باید دادگاه بلافاصله تشکیل شود و چیزی برای کشف وجود ندارد این بار جنایت صهیونیستی طبق مدارک بسیار مسجل است و هر روز در رسانه‌های جمعی این جنایت‌ها دیده می‌شود.  
 
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه تصریح کرد: دادگاه چیزی برای مدارک کم ندارد بنابراین کشورهای اسلامی، کشورهای عضو عدم تعهد و NGO ها باید بلافاصله تشکیل دادگاه را بخواهند دادستان ظرف نیم ساعت می‌تواند نوار ضبط شده این رژیم جعلی را نشان دهد.
 
لاریجانی افزود: تشکیل کمیته حقیقت یاب به معنای این است که مسئله لوث کنند.
 
لاریجانی تصریح کرد: کشورهای اسلامی می‌توانند مجموعه‌ای از کشورهای قدرتمند را تشکیل دهند و بنادر غزه و فرودگاه‌های این کشور را افتتاح کنند و اگر رژیم صهیونیستی جنایت کند با سیلی محکمی روبه رو شوند.
 
لاریجانی افزود: نیازی به مصوبه وجود ندارد هنگامی که جنایتی مشاهده شد بلافاصله باید اقدام کرد مگر کشورهای غربی برای دفاع از منافع خود مصوبه دارن؟د آن‌ها در جنایتشان بسیار مصمم هستند و هرگاه گلوله اسرائیل تمام شد بلافاصله ضراب‌خانه‌های خود را باز می‌کنند تا آن را تقدیم رژیم صهیونیستی کنند.  
 
لاریجانی افزود: دولت آمریکا خجالت نمی‌کشد و حتی پول می‌دهد تا گلوله‌ها بر سر بچه‌های غزه ریخته شود نباید برای باز شدن نوار غزه منتظر مصوبه بود دنیا باید قدم بزرگ جهان اسلام را برای حمایت از این مردم بی‌دفاع بردارد.  
 
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه درباره اهداف و برنامه‌های این ستاد برای دفاع از مردم غزه تصریح کرد: این ستاد از مکانیزم‌های قانونی موجود برای پیشبرد اهدافش استفاده می‌کند و دیگری طرح مسئله در دادگاه بین‌المللی و هم چنین شکست محاصره غزه را پیگیری می‌کند و در این راستا همواره به دنبال تبیین حقوق بین‌المللی اسلامی است.
 
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه در پایان با اشاره به اهدای جایزه به رئیس بیمارستان کودکان غزه گفت: مبلغ این جایزه 30 هزار یورو می‌باشد و ما تصمیم داریم در آینده نزدیک به کسانی که در راستای حقوق بشر فعالیت می‌کنند جوایزی را اهدا کنیم.

انتهای پیام/







تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن