تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):زراعت در زمين هموار مى رويد، نه بر سنگ سخت و چنين است كه حكمت، در دل هاى متواضع...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844502551




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تحلیل جالب نیویورک تایمز از جبهه ۳۶۰ درجه


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: تحلیل جالب نیویورک تایمز از جبهه ۳۶۰ درجه


اسرائیل از تسلیحات و اطلاعات به روز شده برای واردکردن ضربه ای سنگین به حماس مجهز بود اما روز جمعه بار دیگر نیروهای اسرائیلی غافلگیر شدند و اینبار در حمله مجدد شبه نظامیان از تونلی در غزه دو نظامی کشته و یک نفر اسیر شد. نیویورک تایمز نوشت: دستورالعمل های نظامی اسرائیل کارآیی چندانی در جنگ با تونل ها ندارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، روزنامه نیویورک تایمز در اینترنت در گزارشی به قلم ایزابل کرشنر در قدس نوشت: اسرائیل در حالی وارد جدیدترین جنگ خود با حماس شد که  به زراخانه ای از تسلیحات پیشرفته، اطلاعات به روز از میدان جنگ و حمایت داخلی قوی برای واردکردن ضربه ای سنگین به حماس مجهز بود.
اما روز جمعه بار دیگر نیروهای اسرائیلی غافلگیر شدند و اینبار در حمله مجدد شبه نظامیان از تونلی در غزه دو سرباز کشته و یک نفر اسیر شد.
با گسترش سرخوردگی در اسرائیل از موفقیت محدود ارتش تاکنون در تلاش برای نابودی گروه شبه نظامی حماس در  غزه، برخی کارشناسان می گویند بطور فزاینده مشهود است که نظامیان اسرائیلی بر اساس دستورالعمل های قدیمی عمل می کنند و فاقد آمادگی کامل برای مقابله با یک حریف پیچیده تر و جنگ آزموده تر است. تونل ها - که اسرائیل از آنها مطلع بود- بطور اخص مسئله نیست بلکه شیوه آموزش جنگجویان حماس در استفاده از آنها برای ایجاد آن چیزی است که کارشناسان اسرائیلی آنرا «جبهه سیصد و شصت درجه» می نامند.
اسرائیل زیو ژنرال بازنشسته که مدیریت عملیات نظامی در غزه را برعهده داشت، می گوید: «حماس دکترین خود را تغییر داده و از تونل ها به عنوان یک روش اصلی عملیاتی استفاده می کند...این چیزی است که طی جنگ به آن پی بردیم.»
از سی و دو تونل مستحکم که ارتش اسرائیل تاکنون کشف کرده است، حداقل یازده تونل در زیر مرز به داخل سرزمین اسرائیل حفر شده است. تونل های دیگر بخشی از یک ساختار  پیچ در پیچ زیرزمینی در داخل غزه است که ساختمان ها، ذخایر تسلیحاتی و راکت اندازهای مخفی را به یکدیگر متصل می سازد.
جبهه 360 درجه

نیروهای اسرائیلی در غزه تشریح می کنند که چگونه مردان مسلح حماس مانند جادوگرها از یک خانه ناپدید می شدند و ناگهان از خانه دیگر سر در می آوردند و به آنها شلیک می کردند. درحالیکه جنگجویان حماس قادرند از تونلها برای حملات غافلگیر کننده استفاده کنند و از پشت به نیروهای اسرائیلی حمله کردند، سربازان اسرائیلی تازه در می یابند که باید توان شان را تقویت کنند.
جبهه 360 درجه

در جنگ قبلی غزه در اواخر سال دو هزار و هشت،‌ ده سرباز اسرائیلی کشته شد که مرگ چهار تن آنها بر اثر آتش خودی بود. اینبار شصت و سه سرباز اکثرا در جنگ کشته شده و یک نفر اسیر شده است.
عاموس هارل تحلیلگر امور نظامی روزنامه هاآرتص گفت: با وجود اطلاع ارتش اسرائیل از تونل ها،‌ طراحان نظامی دکترین (آموزه)‌ جدیدی برای ادامه یک تهاجم زمینی تنظیم نکردند اما در این زمینه خبره اند.
اسرائیل فکر می کرد برای جدیدترین جنگ نامتقارن با حماس که سومین جنگ ظرف پنج سال است،  که آماده است. اسرائیل سیستم ارتباطی یکپارچه ای ایجاد کرده است که قادر است اطلاعات را در آنِ واحد به نیروهای هوایی و زمینی مخابره کند، پیشرفتی که مقامات نظامی آنرا «تکثیرکننده نیرو» نامیدند.
به گفته مقامات اسرائیلی، موشک های هدایت شونده حدود یک سوم ذخایر راکت حماس را بعلاوه صدها خانه یا آپارتمان که ارتش اسرائیل آنها را مراکز کنترل و فرماندهی شبه نظامیان توصیف کرد و بسیاری از دیگر مراکز تولید و ذخیره سازی تسلیحات تخریب کرده است. ظرف نزدیک چهار هفته بمباران فشرده، چهار هزار و سیصد هدف مورد اصابت قرار گرفت. حماس هنوز حدود چهارهزار فروند راکت دارد، علاوه بر بیش از سه هزار فروندی که به اسرائیل شلیک کرده است.
درحالی که اسرائیل می گوید صدها شبه نظامی را کشته و دهها تن دیگر را دستگیر کرده است، رهبری سیاسی و فرماندهی نظامی عالی حماس هیچ آسیبی ندیده است.
علاوه بر مهارت جنگجویان حماس در استفاده از تونلها به عنوان یک ابزار جنگ، خود تونلها نیز چالش برانگیز بوده است. به گفته مقامات رسمی، پس از سالها تحقیق هنوز هیچ راه حل تکنولوژیکی برای شناسایی و نابودی آنها از راه دور وجود ندارد.
حماس همچنین تسلیحات خود را ارتقاء داده است. به غیر از راکت ها که برخی از آنها تقریبا تا شهر بندری حیفا در شمال اسرائیل برد دارند، زرادخانه آن موشکهای ضد هواپیما و ضد تانک را نیز در خود جای داده است.
پیروزی قاطع اسرائیل بر حماس همچنان بعید است. به گفته یاکوف آمیدرور ژنرال بازنشسته که تا ماه نوامبر مشاور امنیت ملی اسرائیل بود، ارتش مسئله نیست بلکه مسئله این است که اسرائیل چه می خواهد. وی می گوید، برقراری آرامش کامل در غزه مستلزم تصرف و اشغال آن سرزمین به مدت شش ماه تا یکسال خواهد بود. اسرائیل که در سال دو هزار و پنج به طور یکجانبه نیروها و شهرک نشینانش را از نوار غزه خارج کرد، تمایل چندانی برای بازگشت ندارد.
به عقیده مقامات رسمی،‌ آنچه باقی می ماند ایجاد بازدارندگی  است. در سالهای اخیر، استراتژیست های اسرائیلی از «دکترین ضاحیه» صحبت کرده اند  که به عملیات اسرائیل در  با خاک یکسان کردن ناحیه ضاحیه در بیروت طی جنگ سی و چهار روزه در لبنان در تابستان دو هزار و شش  اشاره دارد، ناحیه ای شیعه نشین که مقر کنترل و فرماندهی حزب الله را در خود جای داده است. ایده مورد نظر این است که چنان ویرانی را به بار آید که طرف مقابل به این نتیجه برسد که رویارویی ارزش تبعاتش را ندارد.
درحالیکه آن جنگ از نظر بسیاری اسرائیلی ها یک شکست قلمداد شد، آرامش را به مرز شمالی اسرائیل طی هشت سال  گذشته باز گردانده است.
اما کارشناسان می گویند، دکترین ضاحیه در مورد غزه کاربرد ندارد. فرماندهی حماس در یک ناحیه متمرکز نیست و خالد مشعل رهبر این جنبش در تبعید و، به گفته امیدرور،  در یک هتل پنج ستاره در قطر به سر میبرد که این عملیات تخریب تاثیر چندانی بر آن ندارد.
حماس گفته است برای لغو محاصره اقتصادی غزه می جنگد و از جمله دیگر درخواستها،  خواهان گشایش گذرگاههای تحت کنترل اسرائیل و مصر است - درخواستهایی که در صورت برگزاری مذاکرات آتش بس در قاهره به آنها پرداخته می شد. اسرائیل می خواهد حماس را از تجهیز تسلیحاتی مجدد باز دارد و نهایتا شاهد غیرنظامی شدن غزه باشد.


دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن