واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استقرار نیروهای پلیس در تمام مسیرهای منتهی به فرودگاه اسلام آباد اسلام آباد- ایرنا- همزمان با استقرار نیروهای ارتش پاکستان در پایتخت این کشور که در پی تهدید طالبان به حملات انتقام جویانه صورت گرفته است، نیروهای پلیس نیز در تمامی مسیرهای منتهی به فرودگاه بین المللی «بی نظیر بوتو» برای پیشگیری از حملات تروریستی احتمالی به این فرودگاه مستقر شده اند.

پلیس اسلام آباد با ایجاد ایستگاه های بازرسی در تمام مسیرهای رفت و بازگشت فرودگاه این شهر، به ویژه در ساعات پایانی شب و نیمه شب، همه وسایل نقلیه ای را که در این مسیرها تردد می کنند، برای انجام بازرسی متوقف می کند.
در جریان حمله تروریستی خرداد سال جاری به فرودگاه بین المللی «محمدعلی جناح» کراچی، دست کم 28 نفر کشته شدند. طالبان پاکستان مسوولیت حمله یکشنبه شب به این فرودگاه را به عهده گرفت.
روند اعزام نیروهای مسلح ارتش و یگان های مبارزه با تروریسم به مناطق مختلف اسلام آباد از روز جمعه (10 مرداد) آغاز شد و ارتش در کنار پلیس و سایر نهادهای امنیتی دولت فدرال، مسوولیت حفظ آرامش و تامین امنیت پایتخت پاکستان را به عهده خواهد داشت.
براساس اعلام وزارت کشور پاکستان، ماموریت ارتش در کمک به تامین امنیت اسلام آباد به مدت سه ماه ادامه خواهد یافت.
احزاب مخالف دولت پاکستان نسبت به تصمیم اعزام نیروهای ارتش به اسلام آباد با هدف جلوگیری از تجمعات و راهپیمایی های احزاب مخالف ابراز نگرانی و تردید کرده و اعلام کرده اند که هدف دولت از استقرار ارتش در اسلام آباد، مقابله با برگزاری راهپیمایی های اعتراضی در روز 14 آگوست (23 مرداد) همزمان با سالروز استقلا پاکستان است، اما ˈچودری نثارعلی خانˈ وزیر کشور پاکستان این موضوع را رد کرده است.
نثارعلی خان تاکید کرد: حضور نیروهای ارتش در اسلام آباد براساس مفاد قانون اساسی پاکستان بوده و هدف اصلی از این اقدام نیز وضع تدابیر امنیتی بهتر جهت خنثی کردن توطئه تروریست ها برای هدف قراردادن شهروندان و مواضع دولت است.
پس از اقدامات تروریستی ماه های اخیر در شهر اسلام آباد از جمله حملات انتحاری به دادگاه این شهر، دولت پاکستان تصمیم گرفت گروهی مشترک از نیروهای پلیس و یگان واکنش سریع را برای حفظ فضای صلح و قانون شهر اسلام آباد تشکیل دهد و این نیروها را مسوول گشت روزانه و شبانه در بخش های مختلف اسلام آباد جهت رصد وضعیت امنیتی پایتخت قرار دهد.
آساق**1723**1144**1392
12/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]