تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):يا على دانشمند سه نشانه دارد: راستگويى، حرام‏گريزى و فروتنى در برابر همه مردم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868738909




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مشکل زمين هاي اوقافي الوند پس از چند سال حل شد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۲ مرداد ۱۳۹۳ (۹:۲۸ق.ظ)
استاندار قزوين خبر داد: مشکل زمين هاي اوقافي الوند پس از چند سال حل شد روزبه گفت: با پيگيري هاي که در طول يکسال گذشته صورت گرفت مشکل چند ساله زمين هاي اوقافي الوند حل شد.
به گزارش خبرگزاري موج، روزبه استاندار قزوين با بيان اين مطلب که يکي از مناطق مستعد و خوب استان شهرستان البرز است افزود: اين شهرستان بدليل نزديکي به شهر قزوين و همچنين همجواري با شهر صنعتي داراي موقعيتي خاص است و به همين دليل طي چند سال گذشته شاهد حضور قوم ها و نژاد هاي مختلف در اين شهرستان بويژه الوند براي انجام فعاليت هاي اقتصادي بوديم.
وي گفت: از زمان تاسيس شهر صنعتي و به دنبال آن وجود ترکيب هاي جمعيتي مختلف باعث شده است که مناطق اطراف را دستخوش تغيير قرار دهد.
استاندار شکل گيري شهر الوند را معلول شهرک صنعتي بعنوان يک مرکز کار، فعاليت و اشتغال دانست و اظهار داشت: مي توان ترکيب جمعيتي بوجود آمده را بعنوان يک فرصت شناخت و در سايه وحدت، انسجام در جهت توسعه اين شهرستان و شهر الوند گام برداشت و يا بي دقتي کرد و به خط کشي هاي قومي دامن زد و اين فرصت را تبديل به تهديد کرد.
روزبه در ادامه با بيان اينکه هر کسي تعلق خاطري به يک منطقه و يا يک جناح و گروه سياسي دارد به موضوع انتخابات اشاره و اظهر داشت: يک مرحله قبل از انتخابات است و يک مرحله بعد از انتخابات و اين شور آفريني ها به لحاظ وجود سلايق مختلف سياسي بسيار خوب است اما پس انتخابات بايد تمام خط کشي ها کنار گذاشته شود و همه با هم، دست به دست هم در جهت آباداني اين شهرستان حرکت کنيد.
استاندار در خصوص بزرگ شدن بي رويه شهر ها نيز گفت: بزرگ شدن شهرها به هر قيمتي افتخار نيست و ويژگي شهر مانند بدن انسان است و بايد رشد بر اساس قاعده و متوازن صورت گيرد و با قاطعيت کامل بايد جلوگيري از ساخت و سازهاي غير مجاز، حفاظت از اطراف و حاشيه شهر و حفظ اراضي کشاورزي در برنامه توسعه شهري ديده شود و برنامه ها در قالب يک طرح مهندسي و علمي اجرا شود.
استاندار قزوين در ادامه به بحران آب در کشور و استان اشاره و تصريح کرد: موضوع آب از مرحله هشدار گذشته و امروز به مرحله بحران رسيده است و اگر بدين شکل پيش رويم بايد بيابان و خشکسالي را براي نسل آينده به ارث بگذاريم.
وي گفت: وجود شش هزار حلقه چاه غير مجاز در استان با عث کاهش سطح آب هاي زير زميني و تخريب سفره هاي آب زير زميني شده و اين پديده که محصول هزاران سال است را به راحتي خراب کرده ايم و اين چيزي نيست که بتوان مجدد آن را بوجود آورد و اگر به همين شکل حرکت کنيم دشت وسيع قزوين تبديل به کوير خواهد شد.
استاندار به مردم توصيه کرد که با رعايت الگوي مصرف در آب شرب، کشاورزي و صنعت در جهت حفظ منابع آبي همکاري لازم را داشته باشند.
روزبه در ادامه به حل مشکل زمين هاي موقوفه شهر الوند اشاره و تصريح کرد: پس از پيگيري هاي صورت گرفته توسط استانداري، نمايندگان مردم قزوين در مجلس شوراي اسلامي، اداره کل راه و شهرسازي و اداره اوقاف و امور خيريه در خصوص زمين هاي مورد نظر و همچنين حمايت وزارت راه و شهرسازي و سازمان اوقاف و امور خيريه کشور و همراهي دستگاه قضايي و امام جمعه شهر الوند، با توافقاتي که حاصل شد مشکل اين زمين ها پس از سال ها حل شد و اين مي تواند خبر خوب و مسرت بخشي براي مردم اين شهر باشد.
استاندار با بيان اين مطلب که حل اين مشکل نشان داد که مي توان بسياري از مشکلات را با هم افزايي و همکاري حل کرد افزود: 90 در صد مشکلات استان در داخل قابل حل است و فقط بخش کوچکي مربوط به تحرم ها و مشکلات کلان کشور است که اميدواريم با همراهي مردم و تلاش شبانه روزي مسئولين گره مشکلات يکي پس از ديگري باز شود و شخص جناب آقاي روحاني رياست محترم جمهوري نيز بر اين اصل اعتقاد دارند که اگر با هم باشيد و توافق کنيد بسياري از مشکلات اگر کوه مشکل هم باشد حل خواهد شد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن