واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: پرسانحهترین ماههای سال کدامند؟
آمارها نشان میدهد 30 درصد تلفات رانندگی در فصل تابستان است و در بین ماه های سال، شهریور با 12.8 درصد و فروردین با 9.5 به ترتیب بیشترین تلفات رانندگی را به خود اختصاص داده اند.
آفتاب: آمارها نشان میدهد 30 درصد تلفات رانندگی در فصل تابستان است و در بین ماه های سال، شهریور با 12.8 درصد و فروردین با 9.5 به ترتیب بیشترین تلفات رانندگی را به خود اختصاص داده اند.
به گزارش ایسنا، آمارهای تلفات رانندگی نشان می دهد که سه چهارم فوتیها آقایان و یک چهارم فوتیهای سوانح رانندگی خانمها هستند.
همچنین از بین تلفات رانندگی افراد با شغل آزاد بالاترین میزان فوتیها با 28.9 درصد و خانمهای خانهدار با 15.8 درصد و کارگران با 10.3 درصد در ردیفهای دوم و سوم هستند.
طبق آمار 49.5 درصد فوتیها به دلیل برخورد دو وسیله نقلیه، 13.2 درصد برخورد با عابر و 28.8 درصد واژگونی است.
همچنین در بخش تلفات عابر پیاده به ترتیب ابتدا مازندران با 10.4 درصد ، سپس گیلان با 9.3 درصد و در ادامه خراسان رضوی با 6.7 درصد، فارس با 6.6 درصد، تهران با 5.6 درصد، خوزستان و آذربایجان غربی هر دو با 4.6 درصد بیشترین تلفات را دارند.
همچنین هفت استان ذکر شده در مجموع با 47.8 درصد تلفات عابر پیاده را به خود اختصاص داده اند.
بنابر این گزارش بررسی علت سوانح رانندگی نشان می دهد که 30.8 درصد تصادفات به دلیل بیتوجهی به جلو (عدم رعایت فاصله با اتومبیل جلویی)، 25.2 درصد انحراف به چپ، 22.6 درصد سرعت غیرمجاز، 9 درصد عدم توانایی کنترل وسیله، 5.6 درصد رعایت نکردن حق تقدم و 6.8 درصد سایر موارد است.
همچنین آمار ارائه شده نشان می دهد که بیش از 90 درصد تلفات تصادفات رانندگی در کشورهای با درآمد متوسط و کم اتفاق میافتد که تنها مالک 48 درصد وسایلنقلیه ثبت شده در جهان هستند.
همچنین با در نظر گرفتن این مسئله که ایران در مرحلهای خاص از رشد وسایل نقلیه که به رشد انفجاری مرسوم است قرار گرفته و مطابق تجارب سایر کشورها، درگذر از این مرحله، تعداد تصادفات و تلفات رانندگی رشد خواهد یافت که پیشگیری از این سناریو نیازمند عزم جدی برنامهریزان و کارشناسان مرتبط با ایمنی و مدیریت هماهنگ و سرمایهگذاری کلان در سطح ملی است.
بر اساس آییننامه مدیریت ایمنی حمل و نقل و سوانح رانندگی دستگاه های عضو کمیسیون ایمنی راه ها و سایر دستگاه های موثر در کاهش حوادث و تلفات حمل و نقل شامل نیروی انتظامی، وزارت راه و شهرسازی (راه و ترابری سابق)، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت صنعت معدن و تجارت (صنایع و معادن سابق)، وزارت آموزش و پرورش، وزارت کشور، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت امور اقتصادی و دارایی (بیمه مرکزی ایران)، سازمان صدا و سیما، سازمان پزشکی قانونی کشور و سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]