واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ مرداد ۱۳۹۳ (۱۳:۱۰ب.ظ)
معاون اداري مالي اداره کل تبليغات اسلامي استان قم: کتابخانه حضرت زهرا(س) در قم به زودي افتتاح ميشود معاون اداري مالي اداره کل تبليغات اسلامي استان قم با اشاره به ساخت کتابخانه حضرت زهرا(س) واقع در خيابان امامزاده ابراهيم گفت: اين کتابخانه با اعتباري بالغ بر 3 ميليارد تومان بهزودي به بهرهبرداري ميرسد.
به گزارش خبرگزاري موج، حجتالاسلام علي جلالوند به فعاليتهاي اداره کل تبليغات اسلامي استان اشاره و اظهار کرد: اين اداره همانند ديگر ادارات استان در زمينههاي مختلف فعاليتهايي را در راستاي آموزش افراد انجام ميدهد.
وي به ساخت کتابخانه حضرت زهرا(س) واقع در خيابان امامزاده ابراهيم اشاره کرد و گفت: اين کتابخانه که اعتبار آن سه ميليارد تومان و از اعتبارات رهبري بوده است ظرف چند ماه آينده به بهرهبرداري ميرسد.
معاون اداري مالي اداره کل تبليغات اسلامي استان قم به تعميرات اساسي سالن سينماي مجتمع فرهنگي نور اشاره و بيان کرد: براي اين مجموعه نيز 50 ميليون اعتبار استاني در نظر گرفته شده است.
جلالوند تصريح کرد: مباحث و طرحهاي فرهنگي با وجود کمبود بودجه تقريبا بدون وقفه انجام شد، در حقيقت سازمان توانست با ارائه طرحهاي جهادي که با حمايتهاي مردمي و خيرين همراه بود طرحها را به پيش برد.
وي به برنامه تفسير قرآن در مساجد اشاره کرد و گفت: در تعداد قابل توجهي از مساجد استان طرح تفسير قرآن اجرا شد که با استقبال خوبي نيز همراه بود.
معاون اداري مالي اداره کل تبليغات اسلامي استان قم به بودجه دولتي در خصوص اقدامات فرهنگي اشاره و خاطرنشان کرد: بودجهاي که دولت براي مباحث فرهنگي در نظر گرفته کافي نيست.
جلالوند به طرح اوقاتفراغت اشاره کرد و يادآور شد: اوقاتفراغت از جمله برنامههايي است که بايد مورد توجه قرار گيرد و بنابراين بايد بودجهاي براي آن در نظر گرفته شود، اما با توجه به مشکلات مالي موجود در اداره کل تبليغات استان انجام اين برنامه توسط يک مجري که توانايي مالي دارد صورت گرفت.
معاون اداري مالي اداره کل تبليغات اسلامي استان قم به کمبود روحاني در خانههاي عالم اشاره کرد و گفت: يکي از مشکلات اساسي ما نبود روحاني در خانههاي عالم است که درحال حاضر 15 خانه عالم بدون روحاني به داريم که اين موضوع نيز ضررهاي زيادي به همراه دارد.
جلالوند دليل خالي بودن خانههاي عالم در استان را کمبود بودجه عنوان کرد و گفت: کمبود بودجه دليل محکمي براي کمبود روحاني و استقرار در خانههاي عالم است.
وي ادامه داد: اين امر نه تنها انتظارات و توقعات مردم را به همراه دارد بلکه عدم سکونت در اين خانهها تخريب و ضرر و زياني را براي اداره کل تبليغات اسلامي خواهد داشت.
معاون اداري مالي اداره کل تبليغات اسلامي استان قم به فعاليت هيئتهاي مذهبي اشاره و خاطرنشان کرد: طي سالهاي گذشته مبالغ قابل توجهي در حمايت اين هيئتها صرف ميشد اما درحال حاضر به دليل کمبود بودجه نميتوانيم کمکي به اين هيئتها داشته باشيم که اين عدم حمايت نارضايتي و مطالبه آنها را به همراه دارد.
جلالوند به تهاجمات فرهنگي از طريق فضاي مجازي اشاره و بيان کرد: جوانان بيشترين افرادي هستند که در معرض اين تهاجمات قرار دارند و از طرفي فراهم کردن امکانات لازم در راستاي کاهش اين هجمهها از جمله وظايف سازمان تبليغات اسلامي است.
وي افزود: برگزاري گفتمانهاي ديني، آموزش خانوادهها و سبک زندگي اسلامي از جمله برنامههايي است که توسط اين اداره درحال برگزاري است و در صورتي که اين روند ادامه داشته باشد ميتوان در مقابل تهاجمات ايستادگي کرد.
معاون اداري مالي اداره کل تبليغات اسلامي استان قم مسئله کمبود بودجه در فصل پنجم را مشکل اصلي اداره کل تبليغات اسلامي دانست و تصريح کرد: با توجه به نقش اين اداره در اقدامات فرهنگي توجه به بودجه و حمايت از آن داراي اهميت است و اين درحالي است که در خصوص فصل پنجم در ميان همه اداره کلهاي سازمان تبليغات موجود در کشور رتبه بسيار پاييني داريم.
جلالوند يادآور شد: هر ارگان و نهادي که در استان فعاليتي انجام ميدهد سودش نصيب ديگران ميشود، اما سازمان تبليغات اسلامي و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي با وظايفي که انجام ميدهد براي مردم قم منفعت به همراه دارد.
وي اعتبارات فرهنگي اختصاص داده شده به استان را در سالجاري 100 ميليون تومان دانست و گفت: اين اعتبار نسبت به سالهاي گذشته کاهش داشته است.
معاون اداري مالي اداره کل تبليغات اسلامي استان قم گفت: در سال 90 ميزان اعتباري که به فعاليتهاي فرهنگي داده شد 185 ميليون تومان، در سال 91 اين اعتبار 156 ميليون تومان و در سال گذشته 250 ميليون تومان بود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]