تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام جواد (ع):اعتماد به خدا بهاى هر چیز گرانبها است و نردبانى به سوى هر بلندایى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827011001




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مرکز تحقيقات هپاتيت هاي ويروسي در بيمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه آماده پذيرش بيماران هپاتيتي است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۰ مرداد ۱۳۹۳ (۱۱:۴۷ق.ظ)
مرکز تحقيقات هپاتيت هاي ويروسي در بيمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه آماده پذيرش بيماران هپاتيتي است عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه گفت: مرکز تحقيقات هپاتيت هاي ويروسي در بيمارستان امام رضا (ع) آماده پذيرش بيماران هپاتيتي است.
به گزارش خبرگزاري موج کرمانشاه؛ دکتر بابک صياد عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه به مناسبت روز هپاتيت گفت : از جمله نشانه هاي اين بيماري ها ايجاد ضعف ، زردي چشم، بي حالي، تب، پررنگي ادرار و زردي پوست مي باشد. هپاتيت A , B Cو E ويروس هاي مختلفي هستند که منجر به سيروز کبد يا سرطان کبد مي شوند. از جمله نشانه هاي اين بيماري ها ايجاد ضعف ، زردي چشم، بي حالي، تب، پررنگي ادرار و زردي پوست مي باشد.
اين عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه افزود : در جهان حدود 500 ميليون نفر ناقل اين بيماري هستند . در ايران شيوع هپاتيت B متوسط است و در کرمانشاه شيوع 2.5درصدي دارد. به ترتيب بيشترين مبتلايان در شهرستانهاي سرپل ذهاب، کنگاور کرمانشاه مي باشند. از هر 100نفري که پس از بلوغ به اين ويروس دچار مي شوند سيستم ايمني 90 نفر آن را حذف مي کند ، در 8 نفر بصورت غير فعال درمي آيد و 2 نفر بصورت فعال . اگر اين 2نفر بصورت فوري درمان نشوند مبتلا به سيروز کبدي يا سرطان کبد مي شوند. 8نفر غير فعال نيز نياز به مراقبت هاي ويژه خواهند داشت تا از فعال شدن ويروس جلوگيري شود.
وي گفت : براي کودکان و اطفال آمار عکس قضيه را نشان مي دهد يعني در 10درصد آنها ويروس خودبخود حذف مي شود و در 90درصدبصورت فعال و غير فعال وجود خواهد داشت.
متخصص بيماري هاي عفوني و گرمسيري در مورد راه هاي انتقال هپاتيت B گفت : انتقال از مادر به کودک حين زايمان ، از طرق خون و فراورده هاي خوني ، خالکوبي، ​حجامت در صورتي که استانداردها رعايت نشود ، تزريق با سرنگ مشترک آلوده، استفاده از ابزارهاي تيز و برنده آلوده( تيغ، مسواک و ...) و روابط جنسي غير مطمئن را از راه هاي انتقال بيماري دانست.
وي گفت : لازم به يادآوري است که هپاتيت با معاشرت هاي روزمره ( دست دادن، روبوسي، در يک ظرف غذا خوردن) منتقل نمي شود.
دکتر صياد افزود :هپاتيت B واکسن دارد و با آن قابل پيشگيري است. البته بايد از اثر بخشي واکسن مطمئن شد چون واکسن در 10درصد افراد اثر ندارد و اقدامات ديگري برايشان انجام شود و توصيه مي شود که بستگان مبتلايان از نظر ابتلا بررسي شوند و در صورت عدم ابتلا حتما واکس را دريافت کنند .درحال حاضر نيز درمان هاي بسيار موثري براي هپاتيت B وجود دارد اما بيماران بايد در اسرع وقت به مراکز درماني مراجعه کنند و بيماري براحتي از طريق تست سرولوژيک قابل شناسايي است.
دکتر صياد درباره هپاتيت C گفت : در دنيا 180ميليون نفر دچار اين ويروس هستند و در کرمانشاه 1درصد جمعيت . سيستم ايمني تنها 15 درصد کساني که با اين ويروس مواجه مي شوند مي توانند آن را حذف کند و در 85درصد موارد بصورت مزمن و فعال وجود دارد. اين ويروس در کساني که رفتارهاي پرخطر انجام مي دهند در تزريق هاي قبل از سال 1375، در جانبازان جنگ تحميلي( بخاطر دريافت خون پيش از سال 75) - کساني که اعتياد تزريقي دارند شيوع فراوان دارد.
وي افزود : اين ويروس واکسن ندارد اما درمان موثر دارد. ميزان پاسخ در ايراني ها بيش از 70 تا 80 درصد است و هپاتيت هاي A و E از طريق خوراکي منتقل مي شوند و شيوع چنداني ندارند و بندرت مزمن هم مي شوند و معمولا از طرق خوراکي منتقل مي شوند و معمولا مزمن نمي شوند.
دکتر صياد گفت : در کرمانشاه مرکز تحقيقات هپاتيت هاي ويروسي در بيمارستان امام رضا (ع) مستقر بوده و در روزهاي سه شنبه در ساعات اداري آماده پذيرش بيماران هپاتيتي است .













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن