تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 19 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805840316




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رویترز: ایران رقیب قدرتمند آمریکا در صادرات نفت


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: رویترز: ایران رقیب قدرتمند آمریکا در صادرات نفت
خبرگزاری رویترز نوشت: همزمان با خواست آمریکا برای صادرات نفت، پس از 40 سال ممنوعیت صادرات، ایران بر بازار نفت آسیا سایه افکنده است.
آفتاب: به گزارش گروه اقتصادی ایرنا، خبرگزاری رویترز روز دوشنبه نوشت: آمریکا در نخستین تلاش خود ظرف 40 سال گذشته برای صادرات نفت خام با یک رقیب به نام ایران روبرو است.

ایران که اقتصادش به دلیل تحریم های غرب و نصف شدن درآمدهای نفتی دچار تزلزل شده است، اما اکنون نفت با کیفیت تر و ارزانتر به چین می فروشد و فرصت محدودی برای آمریکا باقی می گذارد تا این کشور وارد بازار بزرگ ترین مشتری نفت جهان شود.

در حالی که خریداران در ژاپن و کره جنوبی تمایل پیدا کرده اند، نفت بسیار سبک آمریکا که به میعانات مشهور است را امتحان کنند، چین قبلا قراردادهای سالانه با تهران بسته است و انتظار نمی رود در کوتاه مدت از آمریکا نفت بخرد.

در حالی که تولید کنندگان نفت در آمریکا منتظر باز شدن مسیر تجارت هستند تا مازاد میعانات خود به دنبال تولید انبوه نفت در این کشور را بفروشند، نگرانی ها در مورد کیفیت و مسایل قانونی موجب شک و تردیدهایی در مورد این شده است که بقیه کشورهای آسیایی به جز چین، چه مقدار از این میعانات را می توانند جذب کنند.

یک بازرگان مستقر در سنگاپور که با یک شرکت بازرگانی اروپایی معامله می کند گفت: چین میعانات خود را از ایران تامین می کند، که بسیار ارزانتر از میعانات آمریکا است.

میعانات گازی در ماه ژوئن(خرداد ماه 93) مجوز صادرات مقامات آمریکایی را دریافت کرد و ممنوعیتی که دهه ها در مورد صادرات نفت به خارج از کشور وجود داشت، کاهش یافت.

نفت سبک می تواند در یک کارخانه فرآوری که یک شکاف دهنده نامیده می شود، شکسته شود تا به محصولات نفتی و پتروشیمی تبدیل شود یا با نفت سنگین تر مخلوط شده و در پالایشگاه ها مورد استفاده قرار گیرد.

کره جنوبی و ژاپن نخستین میعانات گازی آمریکا را خریداری کرده اند. شرکت میتسو از شرکت پروداکت پارتنرز یک محموله خریداری کرد که در ماه جاری بارگیری می شود. پالایشگاه جی.اس گالتکس کره جنوبی نیز میعانات خریداری کرده است.

منابع خبری گفتند: پالایشگاه کوسمو اویل ژاپن نیز یک محموله میعانات از آمریکا خریداری کرده است که در اواخر اوت (اواسط شهریور) بارگیری خواهد.

ژاپن و کره جنوبی که روی هم تنها کمی بیش از نصف ظرفیت روزانه 1.1 میلیون بشکه ای آسیا در میعانات را تشکیل می دهند، به نظر می رسد برای تلاش آمریکا به عنوان یک عرضه کننده جانشین فضای بازتری داشته باشند.

شرکت های آمریکایی همچنین یک قرارداد کوتاه مدت با یک شرکت ژاپنی دیگر به نام میتسوبیشی امضا کرده اند که نخستین بارگیری آن احتمالا در سپتامبر (شهریور ماه 93) خواهد بود.



** رقابت ایران

خریداران آسیایی منتظرند تا ببینند آیا نفت آمریکا مناسب است و آیا صادرکنندگان می توانند قیمت آن را رقابتی تر کنند با توجه به اینکه نفت آمریکا باید مسیر طولانی تری نسبت به نفت عرضه کنندگان معمول مانند قطر و استرالیا طی کند.

ریچارد گوری مدیر عامل شرکت مشاوره انرژی جی.بی.سی آسیا گفت: خریداران آسیایی نفت آمریکا را آزمایش می کنند، بنابراین ما نمی توانیم انتظار فروش عظیم نفت در سال جاری را داشته باشیم.

با نشان دادن رقابتی که صادرات نفت آمریکا با آن روبرو است، ایران در حدود 55 درصد تولید روزانه 250 هزار بشکه ای خود از میعانات پارس جنوبی را در چارچوب قراردادهای سالانه به دو خریدار چینی می فروشد آن هم با تخفیف قابل توجه.

به دلیل کاهش تحریم های آمریکا و اتحادیه اروپا در اواخر سال گذشته در قبال محدود شدن فعالیت های هسته ای این کشور، صادرات تهران در حدود 30 درصد افزایش یافته و به 1.25 الی 1.3 میلیون بشکه در روز رسیده است که بیشتر آن شامل محموله های پارس جنوبی است که به چین صادر می شود.

برخی از میعانات ایران می تواند به کمتر از پنج دلار در هر بشکه یعنی زیر قیمت دوبی یا در حدود هشت دلار در هر بشکه یعنی ارزان تر از میعانات قطر فروخته شود.

بازرگانان معتقدند، میعانات آمریکا احتمالا باید کمتر از مشابه قطری آن قیمت گذاری شود تا برای خریداران جذاب باشد.

قطر بزرگترین عرضه کننده میعانات گازی به آسیا، در حدود 450 هزار بشکه در روز به کشورهای این قاره میعانات صادر می کند و پس از آن ایران قرار دارد.

به گفته منابع تجاری، استرالیا و شرق تیمور در حدود 170 هزار بشکه در روز میعانات تولید می کنند که بیشتر آن راهی بازارهای آسیا می شود.

همچنین بنا به گفته منابع خبری در پالایشگاه های هند، هزینه های بالاتر صادرات میعانات آمریکا و نیز مسافت کوتاه تر هند از خاورمیانه در مقایسه با آمریکا، این کشور را نیز از خرید میعانات گازی آمریکا باز خواهد داشت.



تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن