تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس نيّتش خوب باشد، توفيق ياريش خواهد نمود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843955043




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لاریجانی: جنگ غزه آزمونی برای دولت جدید مصر است/ رابطه نزدیک ایران با رهبران کردستان عراق


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
لاریجانی: جنگ غزه آزمونی برای دولت جدید مصر است/ رابطه نزدیک ایران با رهبران کردستان عراق

لاریجانی: جنگ غزه آزمونی برای دولت جدید مصر است/ رابطه نزدیک ایران با رهبران کردستان عراق
علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت وگوی تلویزیونی با شبکه العالم، با محکومیت حملات بی‌رحمانه رژیم‌صهیونیستی به مردم مظلوم غزه، گفت: ایران از مقاومت فلسطین حمایت خواهد کرد.
به گزارش نامه نیوز به نقل از تسنیم، وی ادامه داد: جنگ غزه از جنگ‌هایی است که تبعات و تحلیل‌های زیادی دارد، اینکه رفتار رژیم‌صهیونیستی خشن است بر کسی پوشیده نیست و نکته عجیب برخی از حرف‌های مسئولان رژیم‌صهیونیستی و آمریکایی است که ماهیت کار زشت آنها را نشان می‌دهد.

رئیس مجلس افزود: مسئولان رژیم‌صهیونیستی و آمریکا عنوان می‌کنند به دلیل امکان وجود نیروی رزمنده در مدارس و بیمارستان‌ها، این ساختمان‌ها را مورد بمباران و تهاجم قرار می‌دهد که این مصداق جنایت جنگی است به دلیل اینکه موضوع اثبات وجود رزمنده در بیمارستان بعد از تحقیقات مشخص می‌شود.

لاریجانی گفت: کمیسیون عالی حقوق بشر سازمان ملل جنایت جنگی صهیونیست‌ها را تأیید کرده است، رژیم غاصب صهیونیستی با تمام توان خود به منطقه کوچک غزه حمله می‌کند که حاصل آن صدها شهید و مجروح است.

وی تصریح کرد: آمریکایی‌ها به کمک‌های صدها میلیون دلاری خود به رژیم‌صهیونیستی اعتراف کرده‌اند که این یعنی آمریکا به رژیمی که دچار جنایت جنگی شده جایزه می‌دهد.

رئیس مجلس افزود: در چند سال گذشته رژیم‌صهیونیستی در حملات 22 روزه، 8 روزه و جنگ اخیر مردم مظلوم فلسطین را مورد تهاجم قرار داده است.

لاریجانی گفت: هیچ‌کس مخالف آتش‌بس نیست، اما آیا آتش بسی که به معنای شروع دوباره جنگ باشد؟ آتش بس باید به صورتی باشد که مانع از جنایت جنگی شود.

وی ادامه داد: باید توجه کرد صدام هم بعد از حمله به ایران و شهادت مردم می‌گفت خواستار آتش‌بس است، بنابراین باید آتش‌بس به منظور جلوگیری ازجنگ فعلی و شکستن محاصره غزه باشد.

لاریجانی افزود: در فلسطین چند جنگ وجود دارد که اولین آن جنگ علنی رژیم‌صهیونیستی است به طور مثال این رژیم غاصب در حمله به بازار شجاعیه، مردم بی دفاع را بمباران کرده است.

رئیس مجلس ادامه داد: محاصره غزه خود جنگ دیگری است به طوری که اطلاع یافتم تا کنون امکان ارسال دارو و غذا نیز به غزه عملی نشده است.

لاریجانی افزود: علاوه بر دو جنگ مذکور، موضوع دیگر این است که دشمنان اجازه همراهی ملل مسلمان را با مردم فلسطین نمی‌دهند.

وی تصریح کرد: برخی‌ها یک عده تندرو را به جان مردم مسلمان انداخته‌اند و اجازه نمی‌دهند افکار عمومی بر روی مسئله فلسطین متمرکز شود که این موضوع باعث شده مردم مظلوم فلسطین سه نوع جنگ را تحمل کنند.

رئیس مجلس با بیان اینکه فلسطین نیازمند کمک‌های واقعی است، افزود: گاهی در اجلاس‌های جهانی درباره مسائلی صحبت می‌شود که ارتباطی با وضع فعلی فلسطین ندارد، امام خمینی(ره) فرمودند اگر هر مسلمان یک سطل آب بریزد اسرائیل را آب می‌برد که این موضوع کنایه از آن است که مسلمانان به حاشیه‌پردازی، سخنرانی و غصه خوردن اکتفا می‌کنند که البته غصه خوردن و فعالیت سیاسی خوب است اما باید به نیازهای واقعی مردم فلسطین توجه شود.

لاریجانی افزود: فلسطین تنها از خود در برابر حملات بی رحمانه رژیم صهیونیستی که سلاح‌های خود را بر روی مردم این کشور تست می‌کند، دفاع می‌کند.

وی گفت: مردم فلسطین به امکانات مالی و سلاح نیاز دارند این در حالی است که برخی کشورهای اسلامی تنها شعار می‌دهند، این شعارها نتیجه‌ای برای مردم فلسطین ندارد.

رئیس مجلس ادامه داد: ایران تمام تلاش خود را برای کمک واقعی به مردم فلسطین به کار می‌بندد و در اجلاس تروئیکای اخیر نیز بر روی موضوع کمک انسانی و واقعی به مردم فلسطین تأکید کرد.

لاریجانی تصریح کرد: در کمک به مردم غزه تردیدی نداریم اما مبارزین فلسطینی خود سلاح‌های لازم را تأمین می‌کنند البته زمانی در زمینه تکنولوژی سلاح به مردم فلسطین کمک می‌کردیم.

رئیس مجلس گفت: دولت حسنی مبارک سابقه خوبی در مورد حمایت از مردم فلسطین نداشت اما با این وجود در جنگ 22 روزه شرایطی فراهم کرد که کمک‌های انسانی محدودی به مردم فلسطین برسد در زمان ریاست‌جمهوری مرسی نیز وی در جنگ 8 روزه گذرگاه رفح را برای کمک رسانی به مردم باز کرد.

لاریجانی اضافه کرد: جنگ اخیر آزمونی برای دولت جدید مصر است و اینکه مصر باید شرایط ارسال کمک‌های مردمی و دارویی را از طریق گذرگاه رفح فراهم کند مشخص است.

وی با بیان اینکه آینده گروهک تروریستی داعش سیاه است، گفت: اگر داعشی‌ها مدارکی مبنی بر حضور نیروی ایرانی در عراق داشتند حتما آن را اثبات می‌کردند، داعش نمی‌تواند با ایران وارد مصاف شود، زیرا از نظر ظرفیت کاری کوچک است و ما براساس تجربه می‌دانیم که چگونه آنها را سرجای خود بنشانیم، آنها تنها شعار می‌دهند.

رئیس مجلس گفت: عراق نیاز به یک ساماندهی و مدیریت برای مبارزه با گروه داعش دارد، البته اختلافات سیاسی به حضور داعش در عراق کمک کرده است.

لاریجانی تصریح کرد: ایران هرگونه کمک دوستانه‌ای به دولت دوست و برادر عراق می‌کند اما آنها تاکنون از ما نیرو نظامی نخواسته‌اند.

وی گفت: مسئله تروریست ابعاد مختلف بین‌المللی دارد و حتی در جنگ شوروی با افغانستان نیز موضوعاتی در این زمینه‌ها وجود داشت، پشت صحنه کمک به نیروهای تروریستی برخی از جریان‌های بین‌المللی است که از نظر مادی سلاح و نیروی این گروهک‌ها را تأمین می‌کند.

رئیس مجلس گفت: مسئله تروریست به شرایط منطقه‌ای نیز بستگی دارد و داعش نیز از اختلافات سیاسی عراق استفاده کرد.

لاریجانی افزود: ارزیابی کلی از وضعیت تروریست در منطقه افغانستان، لیبی، مصر مالی نشان می‌دهد که از سال 2001 که آمریکایی‌ها عملیات نظامی در افغانستان را با عنوان مبارزه با تروریسم شروع کردند تا به امروز تروریست‌ها در حال رشد بوده‌اند.

وی ادامه داد: آمریکایی‌ها رفتارهای نادرست و دوگانه‌ای را در مسئله مبارزه با تروریسم داشته‌اند و اطلاعی که داریم آنها به تروریست‌ها سلاح داده‌اند.

رئیس مجلس گفت: در عراق، افغانستان و سوریه کمک‌های آمریکایی‌ها به تروریست‌ها مشخص است البته آنها اشتباه استراتژیکی می‌کنند.

لاریجانی افزود: استفاده آمریکا از گروه‌های تروریستی در جهت مقاصد خودش در برخی کشورها یک اشتباه استراتژیک است، به دلیل اینکه وقتی تفکر تروریستی در فردی نهادینه شود تغیر دادن آنها دشوار است و همان‌ها بر علیه اهداف آمریکایی‌ها اقدام می‌کنند.

وی ادامه داد: سابقه برخی رهبران داعش در عراق مشخص شده بنابراین باید با این گروه‌های تندرو مقابله کرد البته افق داعش سیاه است و آنها حداکثر توانشان را نشان داده‌اند و قدرت عملیاتی آنها بالا نیست.

رئیس مجلس درباره وضعیت عراق گفت: تردیدی نیست که ایران مستمراً در حال رایزنی برای برقراری آرامش در عراق است.

لاریجانی در این زمینه ادامه داد: عراق تجربه موفقی از دموکراسی در منطقه است، بعد از فجایع صدام در عراق و جنگ‌های طولانی در این کشور مردم در حال ساخت یک حکومت همراه با دموکراسی بودند که تروریست‌ها موافق این مهم نیستند.

وی تصریح کرد: هدف ایران برقراری حکومت وحدت ملی با حضور کردها، سنی‌ها و شیعیان در عراق است که البته بر پایه قانون اساسی این کشور باشد.

رئیس مجلس گفت: در عراق رجال سیاسی و قانون اساسی خوبی وجود دارد و ایران قبول ندارد که کشوری از بیرون برای عراق تصمیم‌گیری کند.

لاریجانی تصریح کرد: اگر مردم و ساختار درونی عراق براساس قانون اساسی این کشور کسی را به عنوان نخست وزیر انتخاب کند آن شخص مورد حمایت ایران خواهد بود.

وی ادامه داد: اگر دولت آینده عراق فراگیر و معقول از تمام جهات باشد مشکلات امنیتی کشور حل می‌شود البته پروسه سیاسی نیز به تأمین امنیت کمک می‌کند.

رئیس نهاد قانون‌گذاری کشورمان در این باره افزود: شاید مناسب نیست درباره فردی خاص در یک برنامه تلویزیونی حرف زد اما مهم این است که تمام جریان‌های سیاسی عراق به سوی وفاق ملی حرکت کنند، عقل سیاسی بر انجام چنین کاری حکم می‌کند.

لاریجانی درباره تحولات کردستان عراق گفت: رابطه ایران با کردهای عراق سابقه طولانی دارد در زمان صدام ایران به کردها کمک می‌کرد و همیشه پناه آنها بوده و با رهبران کردها رابطه نزدیکی داریم.

وی تصریح کرد: نگاه واقع‌بینانه به عراق نشان می‌دهد که هرگونه شعاری که توان گروهی عراق را تضعیف کند به ضرر همه گروه‌ها است قصد جریان تروریستی در عراق عقد اخوت با گروه خاصی نیست و تمامی گروه‌های عراقی باید بدانند که حفظ تمامیت ارضی و وفاق ملی بین شیعیان، سنی‌ها و کردها به آنها کمک خواهد کرد و نکته دیگر الان وقت ترجیح دادن مناسبات فردی به حل مشکل استراتژیک نیست و نباید حرف‌هایی که تحقق پیدا نمی‌کند زده شود که سوء تفاهمات را دامن بزند.

رئیس مجلس ادامه داد: عراق در حال پیشرفت است و کشمکش مانع از توسعه این کشور خواهد شد تمام بخش‌های عراق باید به سوی وحدت و حفظ تمامیت ارضی برود.

لاریجانی درباره مسائل سوریه گفت: مسئله سوریه چیزی نبود که پیش‌بینی شود با انتخابات تمامی مشکلات حل می‌شود، زیرا جریان‌های تروریستی که در سوریه کار تخریبی می‌کنند به هیچ نظمی اعتقاد ندارند و رفتار آنها نشان می‌دهد که نظم آنها در بی نظمی است.

وی تصریح کرد: بنابراین این توقع که چون انتخابات در سوریه صورت گرفته پس تمامی مشکلات حل می‌شود، توقع درستی نیست. جدی گرفتن پایه‌های دموکراتیک آغاز یک راه است.

رئیس مجلس ادامه داد: یک عده معتقد بودند که در سوریه باید ابتدا مشکل امنیتی حل شود و بعد دموکراسی ایجاد گردد که ما معتقد بودیم حل مسئله امنیتی باید با تفکر دموکراتیک همراه باشد.

لاریجانی افزود: علی‌القاعده باید دولتی در سوریه تشکیل می‌شد که بتواند گفت‌وگوها را انجام دهد که تشکیل دولت بعد از انتخابات می‌تواند علائمی را نشان دهد که این موضوع عملی خواهد بود.

وی گفت: یک تحرک بین‌المللی جدی برای حل مشکل سوریه وجود ندارد و حوادث عراق باعث مبهوتی دولت‌های آمریکا و کشورهای دیگر شده و موضوع غزه نیز باعث شده که اولویت‌های جدیدی به وجود آید و فعلا گزینه جدی برای حل مشکل سوریه نباشد.

رئیس مجلس تصریح کرد: یک نکته قابل توجه این است رفتاری که در قبال سوریه صورت گرفته تبعاتی برای سایر کشورها به وجود آورده است.

لاریجانی افزود: زمانی برخی کشورهای منطقه می‌آمدند و می‌گفتند این گروهک‌ها را تروریستی نخوانید به دلیل اینکه رفتار این گروه‌ها یک نوع واکنش به ساختار غیر دموکراتیک دولت سوریه است، البته اینها بهانه بود به دلیل اینکه در عراق دموکراتیک نیز تروریست‌ها وجود دارند، این گروه‌ها هر جا بتوانند پول و سلاح می‌گیرند و می‌گویند خلافت می‌کنیم.

وی درباره موضع گیری‌های سازمان ملل گفت: نگاه خیلی منفی به مسئله نداریم اما خیلی هم امیدوار نیستیم. چرا سازمان ملل باید یک طرفه به موضوع غزه بنگرد؟ برای سازمان ملل خجالت‌آور است که در حادثه روشن غزه به صهیونیست‌های جنایتکار به دلیل برخورد چند موشک کوچک دلداری می‌دهد، سازمان ملل به یک ظرف تو خالی تبدیل شده و مانند سفره‌ای است که مواد مغذی ندارد و سالاد آن زیاد است.

رئیس نهاد قانونگذاری کشور ادامه داد: امیدواریم که مسائل منطقه‌ای برای سازمان ملل درس‌آموز باشد با وجودی که بعید می‌دانیم اما نگاه منفی نیز به این مسئله نداریم.

لاریجانی درباره اتحاد مسلمانان، گفت: در شرایط فعلی باید مسلمانان اختلافات را کنار بگذارند همانطور که مقام معظم رهبری تأکید داشتند برخی اختلافات و نادانی‌های برخی جریان‌های سیاسی توان مسلمانان را با کاهش و فرسایش روبرو کرده است، بنابراین با اتحاد باید بر روی حل مشکلات فلسطینیان تمرکز کرد.

وی درباره روابط ایران با عربستان سعودی، گفت: فکر نمی‌کنم تغییر مهمی در روابط رخ داده باشد، همان حالت سکون قبلی است و هر شرایطی قبلا بوده، الان نیز هست البته برای عربستان سعودی و کشورهای دیگر اسلامی به عنوان ابناء امت اسلامی ارزش زیادی قائل هستیم و برخلاف گفته برخی از رسانه‌ها رقابتی با کسی نداریم.

رئیس مجلس ادامه داد: امام خمینی وحدت کلمه و وحدت امت اسلامی را مبنای انقلاب اسلامی قرار داده است، شیعیان و سنی‌ها خدای واحد، کتاب واحد و پیامبر(ص) واحدی دارند، البته ممکن است در برخی از فروعات اختلافاتی داشته باشند، در کل مسلک ما مسلکی است که امام خمینی پایه‌گذاری کرده است.

لاریجانی افزود: در حوادث سال‌های اخیر برخی عوامل اختلافات را دامن زد که باید کشورها از این موضوع پند بگیرند.

وی درباره موضوع هسته‌ای ایران گفت: در مذاکرات هسته‌ای گذشته گام‌های کوچکی برداشته شده اما برای رفع اختلاف نظرها این حرکت انجام شده است.

رئیس قوه مقننه اضافه کرد: برداشت از متن مذاکرات نشان می‌دهد که زیاده‌خواهی‌هایی در طرف‌های غربی وجود دارد، ایران معتقد به داشتن دانش هسته‌ای صلح‌آمیز و تولید سوخت برای نیروگاه‌ها است.

لاریجانی ادامه داد: ایران تضمین‌های لازم را به منظور اطمینان‌بخشی خواهد داد اما حق تولید سوخت برای نیروگاه و فناوری صلح‌آمیز باید وجود داشته باشد.

وی افزود: برخی کشورها دنبال عروسک بازی هسته‌ای هستند. ما دانش هسته‌ای را به دست آورده‌ایم و دنبال دکور و نمایش هسته‌ای نیستیم.

رئیس مجلس با اشاره به برخی از پیشنهادات هسته‌ای گفت: از برخی پیشنهادات برداشت می‌شود که برخی کشورها دنبال بازی هسته‌ای هستند، حتی در مذاکرات اخیر احساس می‌شود برخی‌ها یا هدف را گم کرده‌اند یا تصور این است که با یک عروسک بازی هسته‌ای از سوی آنها مواجه هستیم، این در حالی است که ما به دنبال مذاکرات جدی هستیم و ایران به دنبال داشتن دانش صلح‌آمیز هسته‌ای مورد نیاز است.

لاریجانی گفت: مقررات بین‌المللی اجازه استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای را به ایران داده و ما مطمئنا به دنبال سلاح نیستیم.

وی ادامه داد: در سابق می‌گفتند مدل‌های ایران در موضوع هسته‌ای جوابی ندارد، چون کسی که از دانش صلح‌آمیز هسته‌ای برخوردار است می‌تواند این موضوع را روی غیر صلح‌آمیز بودن سوییچ کند که این حرف بهانه‌گیری بود.

رئیس مجلس تصریح کرد: غربی‌ها قبول کرده‌اند که ایران غنی‌سازی را انجام بدهد، پس بهتر این است که این مدل را تکمیل کنند و زمان را طولانی نکنند و دنبال این موضوع نباشند که ایران را به چیزهای دیگر سرگرم کنند به دلیل اینکه عقلی وجود دارد که باعث می‌شود مسائل اصلی و جزئی را تشخیص بدهیم.

لاریجانی درباره اختلافات هسته‌ای ایران با غربی‌ها گفت: اختلافات در این زمینه وجود دارد، برخی عمیق و برخی قابل نزدیک شدن است اما در موضوع غنی‌سازی اختلافی نیست و بیشتر بر روی حجم آن اختلاف وجود دارد.

وی درباره پروتکل الحاقی گفت: درباره پروتکل الحاقی حرف زدن زود است البته در مجلس مصوبه‌‌‌ای وجود داشته که براساس آن اگر پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت برود پروتکل الحاقی قابل اجرا نخواهد بود.

رئیس مجلس ادامه داد: اگر تفاهم کلی در زمینه هسته‌ای انجام شود که تمامی مسائل را حل کند موضوع پروتکل در مجلس قابل طرح است و در صورتی که موضوع هسته‌ای حل نشود به دلیل وجود مخالفان در مجلس این موضوع ممکن نخواهد بود.

لاریجانی درباره روابط ایران با آمریکا، گفت: خیلی از عوامل در رابطه با آمریکا نقش دارد ما اختلافات عمیقی با رفتار آمریکایی‌‌ها در منطقه داریم. ما می‌‌‌گوییم باید به مردم مظلوم فلسطین کمک کرد، آنها می‌گویند باید بمب‌های جدید بر روی سر مردم فلسطین ریخته شود پس اختلافات کوچک نیست.

وی افزود: ما می دانیم که جریان‌های تروریستی به وسیله آمریکا و دوستانش به وجود آمده است و به دلیل عدم شناخت آمریکایی‌ها در منطقه، معمولا آنها فتنه‌ای را ایجاد می‌کنند و مسائل را حل نشده رها کرده و می‌روند.

رئیس مجلس ادامه داد: آمریکایی‌ها در افغانستان جنگی را به وجود آوردند و مسئله را رها کردند که این موضوع حرکت زاینده‌ای را در خود به وجود آورد که عواقبی نیز در پی داشت و آمریکایی‌ها به دلیل ناتوانی در حل موضوع عصبانی هستند و نباید فراموش کرد از سال 2001 تا به امروز روند تروریست در منطقه رشد کرده است.

لاریجانی ادامه داد: اختلافات با آمریکا ریشه در عدم واقع‌بینی و سلطه‌خواهی آنها دارد و باید بدانند فریب کاری و درندگی که در گذشته وجود داشته دیگر جوابگو نیست و موضوع مانند موجودی است که دندان‌های نیش آن را کشیده باشند، تعریف می‌شود و توصیه می‌کنم که با عقل مسئله را حل کنند نه با دندان.

وی درباره مسئله بحرین گفت: مسئله بحرین می‌توانست بدون دخالت نظامی و سرکوب که باعث رشد کینه‌ها شده، حل شود.

رئیس مجلس در این زمینه ادامه داد: در بحرین جریان اکثریتی وجود دارد که می‌گویند از حقوق سیاسی و اجتماعی محروم هستیم یا کمتر برخورداریم بنابراین ایران توصیه می‌کرد که با مذاکرات به نتیجه برسند که برخی قبول نکردند و باعث شدند جراحت کهنه و حل آن مشکل شود.

لاریجانی افزود: در مورد بحرین توصیه این است از طریق گفت‌وگوی سیاسی و توجه به حقوق برابر مسئله بحرین حل شود.

وی درباره مسائل یمن گفت: یمن کشور ریشه‌داری از نظر تمدن اسلامی در تمامی جهات است و یمن جنوبی و شمالی در چند سال گذشته متحد شدند.

رئیس مجلس افزود: خیزشی که در کشور عراق رخ داده انتظاراتی به وجود آورده که به بخشی از آن توجه شده و به برخی از آن توجه نشده که این موضوع عامل وقوع مشکلات است که در اینجا امیدوارم گفت‌وگوهای سیاسی باعث شود که مردم در این کشور به وفاق برسند.

لاریجانی ادامه داد: علاقه ما این است که گروه‌های مختلف با هم کار کنند به دلیل اینکه تجربه نشان داده هر چه امت اسلامی تکه تکه شود به ضرر مسلمانان خواهد بود، بنابراین به جریان‌های مختلف توصیه می‌کنم به سمت وحدت بروند برخلاف آنچه که افراطی‌ها می‌گویند فلانی کافر است که البته قصد آنها از گفتن این حرف‌ها ایجاد تفرقه است.

وی تصریح کرد: درمصر و مراکش جریان صوفیه قوی است که البته افراطی‌ها آنها را کافر می‌دانند مگر می‌شود که این همه کافر در امت اسلامی درست کنند.

رئیس مجلس افزود: استراتژی جمهوری اسلامی ایران می‌گوید با وجودی که ممکن است مسلمانان در احکام و فروعات دین تفاوت‌هایی داشته باشند اما براساس سیاست امام خمینی(ره) باید همه وحدت داشته باشیم.

لاریجانی خاطر نشان کرد: جریان‌های مختلف مسلمان را به وحدت دعوت می‌کنیم، مصر در سال‌های اخیر از اختلافات لطمه خورد این در حالی بود که انقلابی که در آنجا رخ داده است، بنابراین باید از تندروی‌‌ها جلوگیری کرد.

وی گفت: باید پذیرفت سه صدر تفکر اسلامی در تحمل عقاید مختلف زیاد است بنابراین باید از تنگ نظری‌ها که کشورها را به آشوب می‌کشاند، جلوگیری کرد.

رئیس مجلس یادآور شد: همه گروه‌های اسلامی را به داشتن روابطی سالم که در جهت وحدت امت اسلامی باشد توصیه می‌کنم و آرزوی توفیق برای همه دارم.





1393/5/5





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن