واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:
مدیر استانی حوزه علمیه آذربایجانشرقی:
دهه پایانی ماه رمضان فرصت جلب غفران الهی است خبرگزاری رسا ـ مدیر استانی حوزه علمیه آذربایجانشرقی پاکیزگی، دوری از گناه، ترک محرمات، داشتن اخلاق نیکو و وحدت امت اسلامی را از ثمرات یک ماه عبادت و بندگی در برابر معبود برشمرد.
حجت الاسلام علی انتظاری، مدیر استانی حوزه علمیه آذربایجانشرقی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، با تأکید بر بهره مندی معنوی از فضائل ماه مبارک رمضان در روزهای پایانی ضیافت الله اظهار داشت: یک ماه روزهداری و دوری از محرمات و عمل دقیق به واجبات و مستحبات تمرین واقعی بندگی جهت تقرب به درگاه الهی بوده است.
وی با بیان اینکه دهه پایانی ماه مبارک رمضان ویژه رحمت و مغرفت الهی در ضیافت الله است، خاطرنشان کرد: ماه مبارک رمضان فرصتی برای خودسازی و بازنگری در خویشتن است که انسان می تواند به واسطه آن به کمالات والای انسانی نائل شود، در حقیقت باید دستاوردهای معنوی این ماه را در دیگر ایام سال حفظ کنیم.
امام جمعه جلفا با بیان اینکه روزه داری برای انسان برکات و آثار تربیتی و تکامل دهنده ای به ارمغان می آورد که ضامن سعادت دنیا و آخرت و سلامت جسم و روح او خواهد بود، گفت: روزه عامل دستیابی به تقوا و پاکیزگی و تهذیب نفس است، شایسته است روزه داران در دهه پایانی با تلاوت قرآن و ادعیه وارده از سوی ائمه اطهار(ع) غفران الهی را جلب کنند.
حجت الاسلام انتظاری پاکیزگی، دوری از گناه، ترک محرمات، داشتن اخلاق نیکو و وحدت امت اسلامی را از ثمرات یک ماه عبادت و بندگی در برابر معبود برشمرد، تصریح کرد: ماه رمضان منشور اخلاقی دین مبین اسلام است، از این رو بهره گیری از فیوضات این ماه در ترویج فرهنگ اسلام ضرورتی مهم به شمار می رود.
وی ادامه داد: شیخ کلینى در کتاب کافى از امام صادق روایت کرده که در دهه آخر ماه رمضان در هر شب بخوان: « أَعُوذُ بِجَلالِ وَجْهِکَ الْکَرِیمِ أَنْ یَنْقَضِیَ عَنِّی شَهْرُ رَمَضَانَ أَوْ یَطْلُعَ الْفَجْرُ مِنْ لَیْلَتِی هَذِهِ وَ لَکَ قِبَلِی ذَنْبٌ أَوْ تَبِعَةٌ تُعَذِّبُنِی عَلَیْهِ. » یعنی پناه مىآورم به عظمت ذات کریمت، از اینکه ماه رمضان از من سپرى شود، یا سپیده این شب طلوع کند و از سوى من نزد تو گناهى یا نتیجه کارى مانده باشدکه مرا بر آن عذاب نمایى.
مدیر استانی حوزه علمیه آذربایجانشرقی تصریح کرد: این دعای زیبا نشان از اهمیت طلب رحمت و مغرفت از درگاه الهی و جایگاه توبه در دهه پایانی ماه مبارک رمضان دارد، چه زیباست مؤمنان از این فرصت باقی مانده استفاده کنند و با خشوع و خضوع در پیشگاه حضرت حق از گناهان گذشته طلب عفو و بخشش داشته باشند.
حجت الاسلام انتظاری افزود: در حاشیه کتاب «بلد الامین» نقل شده که امام صادق در هر شب از دهه آخر این ماه پس از نمازهاى واجب و مستحب مىخواندند؛ که خدایا از ما حق آنچه را که از ماه رمضان گذشته ادا فرما و کوتاهى ما را از عبادت در این ماه بیامرز و ماه رمضان را از ما پذیرفته تحویل گیر و ما را از زیادهروی هاى علیه خویشتن مؤاخذه مکن و از رحمتشدگان قرار ده، نه از محرومان./935/ت302/ب4
۱۳۹۳/۵/۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]