واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون حقوقی رییس جمهوری: تکرار هشت تجاوز در 10 سال اخیر نتیجه بی کیفری در عرصه بین المللی است تهران – ایرنا – معاون حقوقی رییس جمهوری با یادآوری این که از سال 2004 میلادی تاکنون، هشت بار رژیم اسراییل به مردم غزه تجاوز کرده است، گفت: قطعا تکرار این تجاوزها نتیجه بی کیفری در عرصه بین المللی است.
به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، «الهام امین زاده» روز شنبه در گفت و گویی تلویزیونی در مورد متفاوت بودن روز جهانی قدس امسال در کشور با سال های گذشته، اظهارداشت: قطعا پر شور بودن و اجماعی بودن این راهپیمایی در بین گروه ها و اقشار مختلف مردم خیلی حائز اهمیت است؛ جهانیان مشاهده کردند که ملت ایران یکپارچه برای حمایت از همنوعان خود در غزه همگام و خواستار متوقف شدن این تجاوزات شد.
وی افزود: مردم ایران در این اعتراض همنوایی خود را با دیگر ملت ها در اقصی نقاط جهان نشان دادند.
معاون حقوقی رییس جمهوری درباره این سخن رییس جمهوری که احقاق حقوق مردم فلسطین از طریق مجامع بین المللی تامین نمی شود، خاطرنشان کرد: قطعا آقای رییس جمهوری اطلاع دارند که چه قوانین و ابزارهای خوب بین المللی وجود دارد.
امین زاده ادامه داد: در زمانی که یک مجرم بین المللی اقدام به نسل کشی می کند؛ در بعضی مواقع سازمان های بین المللی از ابزارهای خیلی خوب خود استفاده کرده اما گاهی با بی عملی و سکوت یک شریک جرم ایجاد کرده اند.
وی اضافه کرد: آقای رییس جمهوری در جمله ای دیگر گفتند که این نوع عمل ها که اتفاق می افتد فقط از طریق یک رژیم نژاد پرست و معتقد به آپارتاید ممکن است اتفاق بیافتد؛ یعنی کسی که نژاد خود را برتر و به خود اجازه می دهد نسبت به نژاد دیگر اقدامی هر چقدر وحشیانه انجام دهد.
معاون حقوقی رییس جمهوری تصریح کرد: در زمانی که معمر قذافی در لیبی سر کار بود، سازمان ملل به این نتیجه رسید که منطقه پرواز ممنوع را باید اعمال کند و سازمان ناتو منطقه پرواز ممنوع را اعمال کرد؛ یعنی هر هواپیمایی که می خواست به پرواز در بیاید و مردم را سرکوب کند، هواپیماهای ناتو به آنها حمله کرد.
امین زاده یادآور شد: سوال ما این است که در این یک مرحله در360 کیلومتر مربع غزه با انبوه جمعیت متراکم ،آیا امکان نداشت سازمان ملل متحد در همان روزهای اولیه بمباران مردم غیرنظامی منطقه پرواز ممنوع اعلام کند؟ قطعا وجود دارد، اما چرا این در یک نقطه از جهان عمل می شود و در یک نقطه از جهان نه.
وی افزود: پیش از این سازمان ملل در مورد ترور رفیق حریری و نسل کشی یوگسلاوی شخصا دادگاه تاسیس و از ابزار موجود استفاده کرد؛ بنابر این امکانات خوبی در دسترس سازمان ملل است اما سوال اینجاست که در این شرایط چرا شورای امنیت ورود پیدا نکرد؟
وی اظهار داشت: 4 هزار حمله ای که در 18 روز هجمه علیه مردم غزه اتفاق افتاد و 900 شهید و 6 هزار مجروح به دنبال داشت، هشتمین هجمه رژیم صهیونیستی از سال 2004 تاکنون بوده است.
سیام(3)**9189**1336
04/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]