واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob تفاهم سیاسی برای نامزدی ریاست جمهوری ˈاحسان اوغلوˈ گسترش می یابد آنکارا- توافق و تفاهم احزاب سیاسی ترکیه برای نامزدی ریاست جمهوری ˈاکمل الدین احسان اوغلوˈ دبیرکل سابق سازمان همکاریهای اسلامی، هر روز در ترکیه افزایش می یابد و تاکنون تعداد احزاب سیاسی ترکیه که از نامزدی ریاست جمهوری وی حمایت می کنند به 13 حزب رسیده است.

احسان اوغلو نزدیک به دو ماه قبل از سوی احزاب ˈجمهوریخواه خلقˈ و ˈ حرکت ملیˈ که در مجلس ملی ترکیه نماینده دارند به عنوان نامزد مشترک ریاست جمهوری اعلام شد.
دو هفته پس از آن سه حزب سیاسی دیگر ترکیه از نامزدی وی حمایت کردند و در طول یکماه گذشته تعداد احزابی که از نامزدی وی اعلام حمایت کرده اند به 13 حزب رسیده است.
طبق آمارهای وزارت کشور ترکیه نزدیک به 50 حزب سیاسی در ترکیه فعالیت دارند.
به گفته ناظران آگاه این اولین بار است که احزاب سیاسی ترکیه با دیدگاههای بسیار متفاوت در مورد یک مساله واحد به توافق و تفاهم رسیده و آن را در نزد افکار عمومی اعلام می کنند.
این ناظران با اشاره به اینکه بجز احزاب ˈجمهوریخواه خلقˈ و ˈحرکت ملیˈ دیگر احزاب حامی ˈاحسان اوغلوˈ از ظرفیت رای بالایی برخوردار نیستند، می گویند: در صورتی که انتخابات ریاست جمهوری ترکیه به دور دوم کشیده شود در این صورت هر رای ریخته شده به صندوق از اهمیت برخوردار خواهد بود و در چنین صورتی حمایت احزاب سیاسی از ˈاحسان اوغلوˈ می تواند دست وی در مقابل رقیبش در دور دوم را قدرت بخشد.
احسان اوغلو در روزهای گذشته درصد رای خود در انتخابات را نزدیک به 60 درصد خوانده بود که رقمی بسیار بالا می باشد.
ˈرجب طیب اردوغانˈ نخست وزیر و رهبر حزب ˈعدالت و توسعهˈ و ˈصلاح الدین دمیرتاشˈ رهبر حزب ˈدمکراتیک خلق هاˈ دیگر رقبای احسان اوغلو در انتخابات ریاست جمهوری ترکیه هستند.
انتخابات ریاست جمهوری ترکیه دهم آگوست برگزار خواهد شد.
در این دور از انتخابات برای اولین بار رییس جمهور ترکیه با رای مستقیم مردم انتخاب خواهد شد.
خاورم**2012/1275
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:

[email protected]

تماس بی واسطه با مسئولین
03/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]