تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):چیزى را بر زبان نیاورید که از ارزش شما بکاهد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821043082




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حسادت نتیجه تبعیض بین فرزندان در خانواده


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: حسادت نتیجه تبعیض بین فرزندان در خانواده
برخی خانواده‌ها تمایل دارند ویژگی‌های شخصیتی مثبت را به فرزند مورد علاقه خود نسبت دهند و این کار را در مورد فرزندان دیگر خود انجام نمی‌دهند و این مسئله حس سرخوردگی و حقارت را به بار می‌آورد.
کد خبر: ۴۱۹۳۴۸
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۶:۵۶ - 25 July 2014


سن و جنسیت و برخی توانایی‌های فرزندان در خانواده و نقطه تمایز بین آنهاست، همین امر زمینه‌های رفتارهای تبعیض آمیز والدین را فراهم می‌کند که نتیجه آن واکنش منفی فرزندان به ویژه به وجود آمدن حس حسادت است.

به گزارش  باشگاه خبرنگاران، در برخی خانواده‌ها هنوز ریشه‌های اعتقاداتی سنتی و کهنه وجود دارد مبنی بر اینکه، برای زنی که فرزند پسر می‌آورد ارزش و احترام بیشتری قائلند و همین مسئله زمینه‌های توجه بیشتر به فرزند پسر را فراهم می‌کند و در نتیجه فرزندان دختر قربانی تفکرات و نگرش‌های غلط می‌شوند.
 
حسین بانکی روانشناس درباره آسیب‌های اجتماعی تبعیض بین فرزندان گفت: تبعیض بین فرزندان ریشه در فرهنگ و موقعیت خانواده‌ها دارد و ممکن است در همه خانواده‌ها وجود نداشته باشد، در جوامع سنتی این مسئله بیشتر به شکل تبعیض جنسیتی نمود پیدا می‌کند و در بعضی موارد برخی فرزندان به دلیل داشتن هوش و استعداد یا توانایی‌های فردی، بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرند.  
 
وی افزود: آثار و آسیب‌های رفتارهای تبعیض آمیز درجایی بسیار پرخطر می‌شود که حس حسادت و تنفر را بین فرزندان خانواده به وجود می آورد و همین مسئله زمینه‌های بروز آسیب جدی‌تر را فراهم می‌کند.  
 
وی اضافه کرد: در خانواده‌هایی که دارای چنین طرز فکری هستند اغلب تمایل دارند ویژگی‌های شخصیتی مثبت را به فرزند مورد علاقه خود نسبت دهند و این کار را در مورد فرزندان دیگر خود انجام نمی‌دهند و این مسئله حس سرخوردگی و حقارت را به بار می‌آورد. 

رفتارهای تبعیض آمیز اغلب به شکل غیرارادی از والدین بروز می‌کند و پدر و مادرها از تبعات آن آگاه نیستند. روانشناسان معتقدند، بهترین راه غلبه به این مسئله این است که والدین حد تعادل را در محبت کردن بین فرزندان خود رعایت کنند











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن