تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فتوا دهندگان بزرگانِ دانشمندان‏اند و فقيهان پيشوايانى كه از آنان بر اداى پيمان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870591385




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ساکت: خانواده فوتبال برای دریافت حقوق حقه اش از صدا و سیما جدی است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

فیسبوک تویتر Google+ Cloob ساکت: خانواده فوتبال برای دریافت حقوق حقه اش از صدا و سیما جدی است تهران - ایرنا - مشاور عالی سازمان لیگ فوتبال ایران در مورد حق پخش تلویزیونی مسابقات فوتبال لیگ برتر گفت: مسابقات فوتبال یک محصول تولیدی است که تولید کننده آن باشگاه ها، سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال هستند و حقوق مادی و معنوی این محصول انحصارا به باشگاه ها، سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال تعلق دارد.


به گزارش ایرنا از سازمان لیگ فدراسیون فوتبال، محمدرضا ساکت افزود: هرگونه بهربرداری و استفاد از رایت تلویزیونی این محصول بنا به الزامات کنفدراسیون فوتبال آسیا در انحصار فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ می باشد و پرداخت حق و حقوق آن به این نهاد ها الزامی است.
ساکت تاکید کرد: در اصل مالکین مسابقات ورزشی که همان باشگاه ها سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال هستند حق واگذاری یا جلوگیری از ضبط و پخش این مسابقات را بر عهده دارند، در این رابطه فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ در آبان ماه سال 92، قبل از بسته شدن بودجه صدا و سیما در مجلس طی نامه ای به رییس سازمان صدا وسیما و رییس محترم مجلس شورای اسلامی درخواست حقوق حقه خودش را کرده و طبق قوانین بین المللی و داخلی پرداخت این حقوق الزامی است.
مشاور عالی سازمان لیگ فوتبال ایران افزود: ریاست فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و باشگاه ها دست در دست هم برای دریافت این حقوق جدی هستند و هرگونه اقدام برای دریافت این موضوع را در دستور کار قرارداه اند.
وی گفت: تا امروز مسئولان صدا وسیما به این موضوع کم توجهی کرده و بطور جدی پاسخگو نبودند و هنوز برای عقد قرارداد جدید اقدام نکرده اند.
ساکت تاکید کرد: امیدواریم در چند روز آینده اقدام جدی در این رابطه انجام شود و از کج دهنی و بی توجهی به باشگاه ها، فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و علاقمندان به فوتبال که مالکان اصلی این رویداد ورزشی اند، خوداری کنند.
مشاور عالی سازمان لیگ فوتبال ایران اظهار کرد: امیدواریم مسئولان صدا وسیما در این رابطه اقدام فوری به عمل آورند تا از هرگونه اقدام بازدارنده و تنش زا در پوشش تلویزیونی مسابقات جلوگیری شود چرا که خانواده فوتبال برای دریافت حقوق حقه اش جدی است.
ساکت گفت: انتظار می رود سازمان صدا وسیما به مکاتبات متعدد و نامه نگاری های مکرر سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال احترام بگذارد و در اسرع وقت با تعیین وقت جلسه با مسئولان این نهاد ها اقدم عاجل بعمل آورد.
وی افزود: امروز صدا و سیمابالاترین بهره برداری اقتصادی را از مسابقات فوتبال بعمل می آورد و بالاترین و گرانترین تعرفه های تبلیغاتی را در هنگام پخش مسابقات از شرکت ها و موسسه های اقتصادی دریافت می کند و بایستی حقوق حقه فوتبال را به خانواده فوتبال یعنی باشگاه ها سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال بپردازد.
ساکت گفت: تا امروز در این رابطه فدراسیون فوتبال، باشگاه ها و سازمان لیگ خویشتن داری بخرج داده اند و توقع رفتار مناسب توام با همفکری و هماهنگی را از مسئولان محترم صدا و سیما دارند.
مشاور عالی سازمان لیگ فوتبال ایران در باره برنامه جامع مسابقات فوتبال سال جاری گفت: برای نخستین بار از جامع ترین تقویم لیگ برتر و جام حذفی رونمایی شد.
وی تصریح کرد: ویژگی خاص این تقویم لحاظ کردن برآیند نظرات فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ، سرمربی تیم ملی بزرگسالان و سرمربی تیم امید در آن است.
این مقام مسئول بیان کرد: در این تقویم همچنین زمان مسابقات جام باشگاه، زمان تعطیلات نیم فصل، تاریخ نقل انتقالات که با تاریخ نقل و انتقالات بین المللی منطبق است، دیده شده و بیشتر بازی ها نیز برای جذب تما شاگران در روز های پنج شنبه و جمعه برگزار خواهد شد.
وی افزود: اکنون برنامه یکساله ای پیش روی باشگاه ها، مربیان و رسانه ها قرارگرفته که تمامی ملاحظات داخلی و خارجی مثل مناسبت های ملی و مذهبی و مناسبت های فنی مثل اردوهای تیم ملی، مسابقات جام ملت های آسیا، مسابقات جام باشگاه های آسیا و روزهای فیفا در آن لحاظ شده و گام بلندی در راستای ارتقای استاندارد های نوین لیگ برداشته شده است.
ساکت اظهار کرد: برای تنظیم این تقویم دبیر سازمان، کمیته مسابقات و کمیته نقل و انتقالات سازمان لیگ تلاش ارزنده ای داشتند و نظرات رییس فدراسیون فوتبال و رییس سازمان لیگ در آن لحاظ شده است و در نهایت برآیند یک هم اندیشی و تامل برنامه ریزی شده از سوی فدارسیون فوتبال، سازمان لیگ و باشگاه است.
مشاور عالی سازمان لیگ فوتبال ایران گفت: امسال تاکید وزیر ورزش و جوانان، فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ برانتشار مبلغ قرارداد ها از سوی باشگاه ها برای شفاف سازی بود.
وی افزود: انتشار مبلغ قرارداد ها نکته ای است که ارزیابی های اجتماعی را برای همه آحاد مردم فراهم می کند تا از طرح شایعات بزرگ نمایی های غیر واقعی و ایجاد فضای ابهام و تشکیک در مورد مبالغ قرارداد بازیکنان وکادر فنی جلوگیری شود.
ساکت بیان کرد: این راه یکی از روش های کنترل سقف بودجه باشگاه ها خواهد بود و از تاکیدات وزیر ورزش و جوانان و رییس فدراسیون فوتبال است که در این راستا سازمان لیگ فوتبال ایران پیگیر اجرای آن است.
وی افزود: یکی از روش های کنترل سقف بودجه باشگاه ها از سوی سازمان های نظارتی از جمله سازمان بازرسی کل کشور همین اعلام رسمی رقم قراردادها از سوی باشگاه هاست.
مشاور عالی سازمان لیگ فوتبال ایران اظهار کرد: در این رابطه سازمان لیگ فوتبال ایران، کمیته نقل و انتقالات و کمیته صیانت از سلامت لیگ مسئولیت راستی آزمایی و صحت این اطلاعات را بر عهده خواهند داشت.
ساکت خاطر نشان کرد: ضمانت اجرای رسیدگی و برخورد با هرگونه تخلف احتمالی کمیته صیانت از سلامت لیگ و سازمان بازرسی کل کشور است که امسال بطور جد در این راستا ورود کرده اند. همچنین مسئولیت هرگونه اطلاعات غیر واقع و نادرست بر عهد هیأت مدیره و مدیران عامل باشگاه خواهد بود و بطور مشخص این اطلاعات مورد راستی آزمایی از مسیر های مختلف پیش بینی شده قرار خواهد گرفت.
ورزشی(1)**1379

انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:

[email protected]


تماس بی واسطه با مسئولین





02/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن