تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):اگر اراده قوى باشد، هيچ بدنى براى انجام دادن كار، ناتوان نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871471188




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سفیر ایران در باکو:کشورهای جهان درروابط خود با رژیم صهیونیستی تجدیدنظر کنند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

فیسبوک تویتر Google+ Cloob سفیر ایران در باکو:کشورهای جهان درروابط خود با رژیم صهیونیستی تجدیدنظر کنند تهران - ایرنا - ˈمحسن پاک آیینˈ سفیر ایران در جمهوری آذربایجان، رژیم صهیونیستی را خطری بزرگ برای صلح جهانی دانست و از کشورهای جهان خواست در روابط خود با این رژیم، تجدید نظر کنند.


وی در مصاحبه با شماره پنجشنبه روزنامه ˈهفته ایچیˈباکو با اشاره به وخامت وضعیت انسانی در غزه و میزان تلفات و خسارات وارده در این شهر گفت: اسرائیل جنایتکار جنگی است و مسئولین آن باید محاکمه شوند.
سفیر ایران در باکو با انتقاد از سکوت مجامع بین المللی و کشورهایی که خود را مدافعان حقوق بشر می نامند، افزود: عمق فاجعه نسل کشی رژیم اسرائیل در منطقه شجاعیه از قتل عام های صبرا و شتیلا کمتر نیست و کشورهای صلح دوست جهان باید جنگ و اشغالگری این رژیم در غزه را محکوم کنند.
پاک آیین گفت: رژیم اسرائیل باید تحت فشار قرار گیرد و تحریمهای اقتصادی علیه این رژیم اعمال شود.
وی با تشریح اقدامات ایران برای توقف جنایات اسرائیل از جمله برگزاری اجلاس تروئیکای مجالس اسلامی گفت: ایران به عنوان رییس دوره ای جنبش عدم تعهد، همه کشورها را به محکوم کردن این جنایت فرا خوانده است.
پاک آیین با اشاره به بی نتیجه بودن مذاکرات به اصطلاح صلح با توجه به سیاست کنونی رژیم صهیونیستی در منطقه، همه گروههای فلسطینی را به وحدت و انسجام در برابر رژیم اشغالگر قدس دعوت و تاکید کرد: جهان اسلام باید در درون خود کدورتها را کنار بگذارد و متحدانه از حقوق مردم فلسطین دفاع کند.
سفیر ایران در باکو از آخرین جمعه ماه مبارک رمضان و روز جهانی قدس به عنوان یادگار امام خمینی (ره) یاد کرد و افزود: در روز قدس امسال در مقایسه با سالهای گذشته، تظاهرات پرشور مردمی در سراسر جهان برگزار خواهد شد.
وی در بخش دیگری از این گفت و گو، تحولات غزه و عراق را ترکیب یک طرح دانست و گفت: این بازی کشورهای بزرگ برای حفظ موجودیت رژیم صهیونیستی است و درگیریهای مسلحانه در سوریه و عراق و تأمین مالی تروریست ها و تجهیز آنان با اسلحه، نشانه حمایت غرب از این رژیم است.
پاک آیین گروه تروریستی داعش را خطری جدی برای منطقه دانست و افزود: داعش توسط قدرتهای غربی در سوریه ایجاد و تقویت شد و امروز نیز بر اساس سناریوی آنها در عراق فعالیت می کند تا تحت این شرایط امنیت رژیم اسرائیل تامین شود.
وی عراق را از نزدیکترین دوستان ایران خواند و گفت: ˈما با تمام توان، آماده کمک به برادران و خواهران عراقی هستیم، اگرچه عراق امکانات نظامی و فنی کافی و نیروی انسانی شجاع برای دفاع از خود داردˈ.
خاورم*1206*1144**1577

انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:

[email protected]


تماس بی واسطه با مسئولین





02/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن