تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):حق را بگو اگر چه نابودى تو در آن باشد، زيرا كه نجات تو در آن است... تقواى ال...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831070430




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سلاخي انسانيت روي تپه ‏هاي سديروت


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲ مرداد ۱۳۹۳ (۷:۴۲ق.ظ)
کيهان: سلاخي انسانيت روي تپه ‏هاي سديروت
به گزارش خبرگزاري موج، کيهان نوشت:
«رنگين کمان» و «روزهاي استغفار!»(سال 2004)، «باران‌هاي تابستان» و «ابرهاي پاييز» (سال 2006)، «تابستان داغ» و «سرب گداخته» (سال 2008)، «بازگشت اکو» و «ستون دفاع» (سال 2012 ) و امسال نيز «لبه حفاظتي»؛ اينها نام جنگ‌هايي است که اسرائيل طي يک دهه گذشته عليه باريکه غزه به راه انداخته و البته اگر قرار باشد قصه پر غصه غزه را از «روز نکبت» مرور کنيم، اين ليست سياه، مثنوي هفتاد من کاغذ مي‌شود.
تصاوير بدن‌هاي نحيف کودکان خردسال غزه که به معناي واقعي کلمه آبکش شده‌اند، شايد تکراري‌تر از آن باشد که جهان را تکان بدهد اما امسال تصاويري از جنگ غزه منتشر شد که جاي تامل بسيار دارد؛ تجاوز به غزه وارد هفدهمين روز خود مي‌شود. در نخستين روزها، آفتاب که غروب مي‌کرد، ساکنان سديروت بالاي تپه‌ها مي‌رفتند با مشروب و تنقلات. روي مبل و صندلي مي‌نشستند و به صحنه‌اي در چند کيلومتري خود نگاه مي‌کردند. بعضي‌ها هم با خود دوربين آورده‌ بودند تا دقيق‌تر ببينند. هربار که ستوني از دود و آتش از غزه بلند مي‌شد صداي هلهله و سوت و کف هم از تپه‌هاي سديروت به هوا مي‌رفت... و بگذريم از امروز که موشک‌هاي مقاومت به عمق فلسطين اشغالي مي‌رسد، همه آن جرثومه‌هاي فساد به پناهگاه‌ها خزيده‌اند و يا با عجله سرزمين اشغالي را ترک گفته‌اند... اما، اينها را شهروندان تنها دموکراسي خاورميانه مي‌نامند. همان‌هايي که آمريکا و اروپا نگران امنيت‌شان بوده و مي‌گويند نبايد در ترس و واهمه از موشک‌هاي مقاومت زندگي کنند. آمريکا و اروپا خود را نماينده جامعه جهاني مي‌خوانند اما تظاهرات مسالمت‌آميز عليه اين کشتار و جنايت جنگي را نيز برنمي‌تابند. وقتي وزيران خارجه چند کشور اروپايي رسماً بيانيه مي‌دهند و معترضان به کشتار غزه را به يهودي‌ستيزي و خشونت متهم کرده و سرزنش مي‌کنند، ران درمر، سفير اسرائيل در آمريکا هم حتماً حق دارد در کنفرانسي در واشنگتن بگويد: بعضي بي‌شرمانه اسرائيل را به نسل‌کشي متهم مي‌کنند و تلاش مي‌کنند ما را جنايتکار جنگي جلوه دهند. اما واقعيت اين است که ارتش اسرائيل بايد جايزه صلح نوبل دريافت کند... يک جايزه نوبل براي جنگيدن در نهايت خويشتنداري!
يک سوي اين ميدان مردم غزه هستند. مردمي که آنها را بايد محبوسان بزرگ‌ترين زندان روباز جهان ناميد. براي ارتباط با جهان بيرون دو در بيشتر پيش روي آنها نيست. غرب غزه ساحل مديترانه است. مردان فلسطيني مي‌توانند تنها در محدوده 3 مايلي ساحل غزه ماهيگيري کنند و البته همين هم خالي از خطر روبرو شدن با گشت‌هاي دريايي اسرائيل نيست که بي‌دليل به سويشان آتش مي‌گشايند.
از شمال و غرب، باريکه غزه به سرزمين‌هاي اشغالي منتهي مي‌شود. در حالي که بطور متوسط عرض غزه تنها 10 کيلومتر است اما آنها در فاصله يک و نيم کيلومتري از مرز با اسرائيل حق کشت و کار ندارند و اگر به محدوده 500 متري حائل نزديک شوند، با باران گلوله روبرو خواهند شد. جنوب غزه، مصر است. کشوري که اکنون ژنرال عبدالفتاح السيسي بر آن حکم مي‌راند و گذرگاه رفح را چنان بسته است که سوزني هم امکان عبور نداشته باشد. چه رسد آبي، غذايي، سوختي يا سلاحي.
متهم کردن اين مردم به خشونت، انداختن تقصير جنگ به گردن مقاومت و گذاشتن آنها و اسرائيلي‌ها در ترازوي اخلاق و ادعاي اينکه هر دو طرف دست به خشونت مي‌زنند، وقاحت زيادي مي‌طلبد. ساده‌لوحان و شعبد‌ه‌بازاني که گمان مي‌کنند اگر مقاومت نباشد، صلح و آرامش مي‌آيد، بايد موضع «آيلت شاکد» -عضو پارلمان اسرائيل- را بخوانند. موضعي که در سرزمين‌هاي اشغالي کم طرفدار هم نيست. او مي‌نويسد؛ «در پس هر تروريست ده‌ها مرد و زن ايستاده‌اند که او بدون وجود آنها امکان فعاليت تروريستي را نمي‌يافت. همه اين مردان و زنان، جنگجويان دشمن هستند و مسئوليت ريخته‌شدن خون آنها با خودشان است. اين موضوع شامل مادران شهيدان هم مي‌‎شود که فرزندان خود را با گل و بوسه به جهنم- منظورش بهشت جاودان است- مي‌فرستند. آنها نيز بايد به دنبال پسرانشان روانه جهنم شوند و چيزي از اين عادلانه‌تر وجود ندارد. آنها بايد بروند؛ همراه با خانه‌هايي که در آنها اين مارها را پرورانده‌اند. در غير اين صورت، مارهاي کوچک ديگري در آنجا پرورش خواهند يافت.»
اسرائيل و حاميانش تحمل کمترين اثري از مقاومت را ندارند و جالب آنکه گويي براي درهم کوبيدن همه جريان‌ها و کشورهاي معتقد به مقاومت نيز نسخه‌اي يکسان در آستين دارند. روز يکشنبه اين هفته که با کشتار 100 فلسطيني در شجاعيه تبديل به يکشنبه سياه شد، «دن شاپيرو» سفير آمريکا در تل آويو در مصاحبه با کانال 2 اسرائيل گفت: آمريکا به دنبال تقويت نيروهاي ميانه‌رو در غزه است!
نيروهاي ميانه‌رو! عبارت عجيبي است. هرکس در هرکجاي دنيا عليه صهيونيسم و استکبار بپاخيزد نامش افراطي و تندرو است و هر جرياني که بتواند اين خشم مقدس را فرو بنشاند و ظلم و جنايت را تحمل کند، لاجرم ميانه‌رو است و بايد حمايت و تقويت شود.
از آمريکا و نوکران اروپايي‌اش هيچ تعجبي نيست و اگر غير از اين رفتار کنند بايد شک کرد اما تاسف آنجايي است که کشورهاي مدعي اسلام، نه تنها چشم بر سلاخ خانه غزه بسته‌اند که اگر دقيق‌تر شوي اثر انگشت آنها را نيز بر اين ساطور مي‌بيني.
عاموس گيلعاد رئيس بخش روابط سياسي- نظامي وزارت جنگ رژيم صهيونيستي چندي پيش گفت: چيز آشکاري نيست، همه چيز پنهان است اما همکاري‌هاي امنيتي ما با مصر و کشورهاي حاشيه خليج فارس بي‌نظير است. در هيچ دوره‌اي روابط سياسي و امنيتي ما با اعراب به اين خوبي نبوده است.
گويا ديگر نيازي به پنهان‌کاري هم احساس نمي‌شود. روزهاي اول جنگ غزه، شائول موفاز وزير جنگ سابق رژيم صهيونيستي در مصاحبه با کانال 10 اسرائيل آشکارا گفت: ما روي نقش عربستان و امارات در خلع سلاح حماس حساب مي‌کنيم. وقتي از موفاز بيشتر در اين مورد توضيح خواسته شد، وي از برنامه صهيونيست‌ها براي سپردن بازسازي ويرانه غزه به اين دو کشور پس از پايان جنگ اشاره کرد.
طرح آمريکايي، دلارهاي عربي و گلوله‌هاي عبري؛ معادله پيچيده‌اي نيست. آمريکا مي‌خواهد سازشکاران را به نقاب ميانه‌رويي، جانشين مقاومت کند. گلوله‌هاي اسرائيلي بر سر مردم مظلوم غزه مي‌بارد و خانه‌هايشان ويران مي‌شود تا بلکه دست از مقاومت بکشند و پادشاه عربستان، در تماسي تلفني، ژنرال کودتاچي مصر را مامور تهيه طرح آتش‌بس مي‌کند. طرحي که در قاهره و با مشورت تل آويو تهيه شده و حداقل خواسته‌هاي مردم غزه - يعني خروج از محاصره همه‌جانبه - در آن ناديده گرفته است. مقاومت آن را رد مي‌کند و اصلاً مگر مي‌شود طرح مرگ خود را پذيرفت! پس به تندروي متهم مي‌شود و چاره کار چيست؟ نيروهاي ميانه‌رو!
ميانه‌روها کت و شلوار مي‌پوشند، کراوات مي‌زنند، پشت ميز مي‌نشينند و درباره صلح حرف مي‌زنند. صلحي که حدود 70 سال است، خبري از آن نيست. فلسطيني‌ها از سال 1948 خانه‌هاي خود را ترک کرده‌اند و آواره‌اند. ميانسال‌هايشان پير شدند و پيرهايشان مردند و کليد، نمادي شد از بازگشت به خانه. اما چند سالي است که جوان‌هايشان فهميده‌اند براي بازگشت به خانه، به جاي کليد بايد اسلحه به دست بگيرند.
بدون مقاومت، آرزوي صلح براي سرزمين فلسطين و ساکنان آن به مقاله تغزلي و مضحک شاهزاده سعودي مي‌انجامد. روزنامه صهيونيستي ‌هاآرتص همين چندي پيش پذيراي خيالات رئيس سابق دستگاه اطلاعاتي عربستان بود؛ مي‌خواهم تصور کنم از رياض سوار هواپيما شده‌ام و به‌طور مستقيم به قدس پرواز کرده‌ام، در آنجا نيز سوار بر تاکسي شده‌ام به زيارت «قبه ‌الصخره» رفته‌ام. پس از انجام اين کارها به «موزه هولوکاست» رفته‌ام... وه! چه لذت‌بخش خواهد بود که نه تنها فلسطيني‌ها بلکه اسرائيلي‌ها نيز به ملاقات من در رياض بيايند و از خانه آبا و اجدادي من در درعيه هم بازديد کنند!
جنگ غزه، جنگ اسرائيل و فلسطين نيست. جنگ بربريت و انسانيت است و در اين ميدان نمي‌توان در ميانه ايستاد. شايد نتوان به غزه رفت و دست آن پزشک نروژي بيمارستان شفا را بوسيد که به اوباما نوشت؛ اگر قلب داري يک شب به غزه بيا، شايد نتوان به تپه‌هاي سديروت رفت و حساب انسانيت را با بني اسرائيل صاف کرد اما حداقل مي‌توان فردا به خيابان رفت و فرياد زد انسانيت هنوز زنده است. فريادي براي حمايت از قربانيان سلاخي غزه و برائت از شبه‌انسان‌هاي تپه‌هاي سديروت.
نويسنده: محمد صرفي













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن